חברים יקירים
אני מתחיל לחזור על עצמי סימן שאני לא מצליח להעביר את המסר נכון :
לא היו שום התראות באוויר ,ובמים ,-בכל מקרה לא כאלה שאני מכיר יודע וכו'.
היו מצנחים באוויר שטסים ונהנים.
המזג אוויר הגיע (נכנס) מבחינתי בהפתעה גמורה אחרי 15 ד' טיסה רגועה ושלווה.
רצ"ב התיחסות של נתי
"זו היתה חזית עם כל הסממנים של חזית והתופעות הזהות לחזית מפגש בין גוש אויר קר לאויר חם אך :
לא היו עננים , לא היה שום סממן חיצוני שיכל ללמד אותך שזו חזית קרה שאכן היתה
להוציא מנפילת לחץ וירידת טמפרטורה , שום סממן שאתה מכיר בעמדה לא יכל ללמד אותך מה עומד
לקרות , בדקתי חמש תחנות מזג אויר שונות : ניר העמק נמל חדרה בית דגן נמל תל אביב ועוד ,
בבאף תחנה לא היתה נפילת טמפרטורה , באף תחנה לא היתה קפיצה בלחות והכי מדהים לא היה שינוי
משמעותי בכיוון ועוצמת הרוח , בזמן שהמראתם , ובכל התחנות בזמן טיסתכם הרוח היתה דרומית מערבית או
מערבית לא צפונית מערבית שמסמלת כניסת חזית קרה .
ולמרות כל מה שכתבתי וזו עדיין היתה חזית קרה לאור כל הסימנים שתיארתם וכזו שניתן היה לדעת עליה מראש
ומכאן השאלה מה זה היה ואיך ניתן היה להימנע ממנה "במידה והייתי נוחת אחרי 15 ד' הכול היה אחרת .
לגבי מה עושים ואתה שם באוויר כן כן זה המצב
פעולותך אז מדברים על "אמרנו לך,אתה יודע ימי מעבר וכו'" את זה שמעתי והפנמתי ולא ישמתי זאת בעייה שלי ושל מי שלקח את האחריות על עצמו וטס.
אבל זה לא הנקודה :
מה פעולותך בזמן שאין חדירה ?זאת "הפאונטה "
צחי איתי וכל השאר המבקרים
אני חסין להערות שלכם כי אני רוצה ללמוד ממכם ולהפרות את החברים בחוויה שאני עברתי וכך
כולנו נוכל ללמוד
אתם לא מתוך כוונה לפגוע חלילה מביאים חברים צעירים לא לתחקר את הטיסות שלהם בפורום
מתי לאחרונה ראיתם תחקיר של צעיר ?
בחצי שנה אחרונה כל הצעירים ללא תקריות בטיחות או ארועים של כמעט ונפגע ?
החברים הותיקים ללא תקריות או ארועי בטיחות הם טסים שונה ?או בווקום ?
למה אין תחקירים בפורום ?
למה שיש תחקיר כותב אותו המדריך ולא החניך ?
למה מעלימים מהפורום ארועים חמורים שכולנו יודעים (עם פצועים) ואף אחד לא מתחקר בכתוב .
למה אנשים לא משתפים את הפורום ,או מדללים ומסננים מידע ?
למה אני צריך לקבל טלפונים (לא טלפון) של כולם משתינים בברכה למה אתה משתין מהמקפצה
למה את מציף את הנושאים בפורום דבר איתנו בטלפון ונתחקר בשקט.
אני ימשיך בדרכי ואני באמת מאמין בה ואני מקווה שגם אחרים ילכו בדרכי
אתם לא חייבים להגיב רק תפנימו
אגב צחי -כמה זמן בתחום זה צעיר ?

אדרי