הוראות בטיחות נכתבו בדם!
מי לא מכיר את האימרה הזאת?, כולנו מכירים
וכולנו חוטאים כל פעם מחדש באותו חטא חרמנות מכאיב
עוד ביום ראשון כתבתי לגולדי בפורום שלא יהיה מצב לרחף עקב החזית הצפויה להכנס ביום רביעי, אבל תשמעו, הוכחתם לי שטעיתי

באמת היה אפשר לטוס היום...
איפה השליטה העצמית של כל אחד מכם, חברה, דיברו אתמול בלילה והיום בבוקר בכל החדשות שנכנסת חזית, זה היה חדש לכם? לא היה ברור שהרוח תתגבר? רק ממבט בווינדגורו היה אומר לכם שממש לא כדאי לצאת החוצה
אני מכיר כבר כל כך הרבה אנשים שטסו ברוורס, חלקם היו בעלי מזל ונחתו בארסוף מאחור ללא פגיעה וחלקם פחות התמזל המזל,
אני כל הזמן חושב על נחי אלון, בבדידות הנוראית של הסחיפה אחורה מעל בתי בת ים, אדרי, אתה היום לא היית רחוק מזה, וגולדי למזלה סיימה את הארוע בפציעה לא קלה אבל בהחלט היה יכול להיות גרוע יותר, אני מזכיר לכם שמעבר לסחיפה הבילתי נשלטת אחורה יש מאחורי קו הרכס בתים, עמודי חשמל, עמודי טלפון, עמודי תאורה, מכוניות (שלא רואות אותנו עד שאנחנו לפניהם) בזנטים
אבל כל אחד אחראי לעצמו, כמו אותו מרחף שהחליט לעלות לאויר ביום שהיו רוחות של 50-60 קמ"ש בכל הארץ, עצים נפלו על הכבישים בצפון וכבישים נחסמו, אבל אותו בחור החליט שמקומית רק אצלו יש 35-40 קמ"ש ואפשר לטוס, ניגמר איך שנגמר, והיום אנחנו אפילו צוחקים על זה, האם זה היה שווה את זה?
אני לא מאשים את הוותיקים שהיו בעמדה, אבל בתור חברים הייתי מצפה שתנסו למנוע מהמרחפים החדשים לרחף, לפחות להזהיר, קרה כבר לא אחת שעצרתי את טדי מלצאת לאויר, וקרה לא אחת שזו"ש עצר אותי מלרחף, אני חושב שזה מקובל, חברי, ומתקבל בהבנה, תמיד יש יום רחיפה אחר במיוחד בתנאים גבוליים.
לכל החברה החדשים שמאוד ממהרים לדלג, לקצר, לחתוך (גם אני הייתי כזה ואני מבין) אני ממליץ לשבת ולקרא את כל ארועי הבטיחות שקרו בארץ, לנתח ולהבין אותם, אתם חייבים את זה למשפחה שלכם,
אתם זוכרים בהרצאה של קובי רבנו שהוא מאשים רק את עצמו?, הוא אמר ואני זוכר את זה טוב, "הייתי במצבים כאלו, המראתי ברוחות חזקות יותר מאלו, ולכן היה ברור לי שאחלץ מהמקרה הזה ולא יקרה לי כלום" - לכולנו, ביום זה או אחר אלת המזל תפסיק להאיר פנים, אבל אם נשמור על כללי הבטיחות לא נצטרך את אלת המזל כלל
החלמה קלה לגולדי, ענת ואני עברנו את הסיוט של פגיעת גב לפני 3 שנים, אני בטוח שתצאי חזקה יותר מהארוע הזה, עם משפחה חזקה יותר והכי חשוב שיעבור לך מהר, תהני מהמורפיום כל עוד את יכולה
אמיר