נו אולי אני, אני אעביר לדף חדש..... אני אני אני
בכל מקרה סתם תהיה לאור הדיון הממושך שהתקבל כאן
תקראו טוב ותנסו להשליך על הסיפור שהיה כאן,
לפני שלוש שנים קראתי מה יובל דרורי כתב על מצנח שהיה לו בשם מצנח MAX (אם אני לא טועה זה שמו) אשר יוצר על ידי חברה פ', כולל כל התלאות שהיו לו באויר איתו, אני לא ראיתי אותו טס עליו, ואפילו לא דיברתי איתו על המצנח, אבל היתה לו חויה עם המצנח והמצנח היה ידוע ב..... וגם אילן ארז סיפר לי פעם סיפורים על המצנח הזה, ואת שניהם לא ראיתי בחיי טסים על המצנח הזה, כמו שאמרנו הכל רק משמועות.
עכשיו אני וצחי מגיעים למבוא חמה ואנחנו רואים את טייס א' פורס מצנח MAX, טייס א מספר לי שזו הפעם הראשונה שהוא טס על המצנח הזה, ושהוא טס כבר 10 שנים אבל ממש לא טס הרבה, הוא שואל אותי אם אני מכיר או יודע מה אחרים חושבים על המצנח,
בשלב הזה אני לא פוצה את פי, אני מתרחק משם, וההמשך ידוע, הטייס נפצע, שבר את שני רגליו ויצא בזול, לאחר מכן יהיה כאן שרשור באורך הגלות על חברות ושאר ירקות, למה לא אמרנו לו על איזה מצנח מסוכן הוא עולה וכהנה וכהנה, והפציעה היתה יכולה להמנע....
לעומת זאת הייתי יכול להזהיר את טייס א' מה השמעות שיש לגבי המצנח, שיהיה יותר קשוב למצנח, ופשוט יזהר איתו באויר, ואולי עדיף שידבר עם יובל דרורי או אילן ארז לגבי המצנח,
אז איפה היית מסמן עכשיו את הבטיחות, חברות וקצת יושר אישי?
עכשיו נשאלת השאלה מה היה קורה עם המצנח בכלל היה מיוצר בחברת ע' ? יש לי הרגשה שזה המשתנה החשוב ביותר כאן, כי לפי זה יקבע מה יהיה רשום בכותרת למעלה
בתור אחד שקונה מצנחים הדרך הטובה בשבילי לדעת משהו על המצנח היא ה DHV שקיבל והכי חשוב מה צחי, אוהד, אבישי,זיידמן, זוהר או כל חבר אחר יגיד לי עליו
מבחינתי אם זיידמן יואמר על המצנח שהוא מסוכן מבחינתי זה סוגר את העניין, אני מכיר את מעטפת הטיסה של זיידמן, (הרבה יותר גבוהה משלי) וכמו כן אני מכיר את מעטפת הטיסה של אבישי ואוהד,
ואני אמשיך להמליץ ולתת את חוות הדעת האישית שלי לגבי מצנח זה או אחר, כי זה מה שארצה לשמוע גם מאחרים, זו הדרך שלי לדעת לפני הטיסה למה לצפות מהמצנח, ואני ממליץ מאוד לכל אחד שטס על מצנח כלשהוא לתת חוות דעת לגבי מצנחים אחרים, - כמו שאמרנו - חברות, בטיחות, ויושר אישי
לפני שקניתי את המצנח שלי דיברתי עם גיא רון לגבי הממבו (שדרך אגב מיכל טסה עליו ולא הוא) ומה שהוא תיאר לי ממה ששמע ממיכל הסביר לי ביפה שהמצנח הזה לא מתאים לי. (כמובן גם בגלל שלא היה מצנח הדגמה בארץ ירדתי מזה)
לטעמי (ועוד כמה חברים שדיברתי איתם), כל הדיון הזה לא היה מתחיל עם היה מדובר במצנח החדש של סול,
זו דעתי, אולי זה ימשיך את הדיון גם לדף הבא,
אמיר.