כתב נושא: חברות, בטיחות וקצת יושר אישי.  (נקרא 8723 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ittai

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
חברות, בטיחות וקצת יושר אישי.
« ב- : July 31, 2007, 11:15:53 am »
אהלן חברה,
סיפור קצר:
לפני מספר חודשים החליטו מספר חברים לרכוש מצנחים חדשים. פנו החברה למי שרק ניתן וביקשו סיבוב ניסיון.
לאחר שניסו ובדקו רכשו חלק מהחברה ציוד מחברה א' , חלקם ציוד מחברה ב' וחלקם לא רכשו כלל.
אחד החברים אשר רכש ציוד מרחף לו להנאתו כבר מספר שבועות. האיש מאושר עד הגג ומרגיש שלם עם קנייתו וחשוב מכך הוא מרגיש נוח ובטוח באויר.
ערב אחד התכנסו החברים לטיסה באפקט כנרת, הגיע הבחור המאושר לטוס עם החברה. כאשר סיפר לאותם חברה אשר לא רכשו ציוד כלל ולאלו אשר רכשו ציוד אחר משלו על רכישתו, נשטף הבחור במקלחת של השמצות לגבי מצנחו החדש. חלק לא קטן מההשמצות נגעו לנושא בטיחות מפיהם של אלו אשר לא ריחפו על מצנח זה כלל וחלקם ריחפו על הציוד 5 דקות ברכס.
 סוף סיפור.

הנושא הראשון במעלה והחשוב מכולם, בטיחות:
שימו את עצמכם רגע ברתמה במקומו של אותו חבר אשר יוצא עכשיו לטיסה לאחר קלחת ההשמצות, האם תרגישו בנוח באויר, האם תסמכו על עצמכם או על מצנחכם החדש לאחר מקלחת ההשמצות?
ידוע כבר מזמן שכאשר טייס לא מרגיש שלם עם חופתו הוא טס פחות טוב ופרישה מהספורט או גרוע מכך תאונה היא רק עניין של זמן.

יושר אישי :
לא טסתם לא ניסתם אתם ניזונים משמעות, אל תביעו דעה מקצועית.
אתם אינכם סובלים את היצרן, אל תשמיצו זה לא מוציא יצרן אחר טוב יותר ובעיקר מעכיר את האוירה.
אתם הרי יודעים שלא ניתן להחזיר את הציוד חזרה ליצרן וחברכם מתכוון לטוס על ציוד מספר שנים רב. הציוד עלה לחברכם הרבה מאוד כסף שהושג בעבודה קשה (ואולי זה באמת מקנאה שאין לכם את הכסף לקנות כזה גם).
באנו לספורט הנ"ל לשם הנאה וכיף, אל תחבלו בכיף של חבריכם. בסוף מלחמות הבוץ אין מנצחים נשאר רק הרבה לכלוך.

חברות:
אם אתם קוראים לעצמכם חברים, ראוי שתברכו איש את חברו על קניה חדשה (מוצלחת או לא).

אני חוזר להתחלה – תחשבו בעיקר על הצד הבטיחותי.

איתי

Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק vaserman

• משחק בארגז החול
    • דוא
בעניין: חברות, בטיחות וקצת יושר אישי.
« Reply #1 ב- : July 31, 2007, 11:44:49 am »
לא יודע על מי ואיזה מיצנח מדובר זה גם לא משנה אבל כל הכבוד לך  שוקי

מנותק ארנון הר לב

• הגעתי לאוסטרליה
  • עגור מצנחי רחיפה 1977
    • www//flyagur.co.il
    • דוא
« Reply #2 ב- : July 31, 2007, 01:52:04 pm »
שלום רב!
אינני יודע כיצד להתחיל, אבל הפטנט הוא לא של מרחפים בלבד הוא כניראה פטנט של ישראלים. כל אחד חושב שהוא יודע ומבין ולאחר שעבר את נקודת ההבנה הוא גם מסביר. הכי טוב להבהיר נקודה זה להקטין או להשחיר את האחר וזה לא חשוב מה הנושא.

אני מציע את הפטנט הבא, אנא ציינו מה טוב במוצר, באדם, בעסק שלכם או איתו אתם מזדהים ועזבו את הפטנט המצויין בתחילת התגובה.
איתי תהיה חזק , זה יעבור בסוף.

ארנון הר לב

עגור-מועדון לרחיפה במצנחים.

ארנון הר לב – 054-2454346
  עגור  מצנחי רחיפה - כנסו לאתר החדש
http://www.flyagur.co.il

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #3 ב- : July 31, 2007, 02:13:25 pm »
מכיוון שאני הוא אותם אלא שלא קנו את המצנח וגם לא טסו עליו אני רוצה לציין כמה אי דיוקים קלים:

א) הדיון התחיל מכך שהבנתי שהוא לא טס על המצנח לפני הקניה (שלדעתי טעות לגבי כל מצנח) ועל זה היה רוב הדיון וניסיתי להבין מאיזה שיקולים הוא בחר במצנח ומה הוא שמע על המצנח יותר ממני לפני הקניה כי גם אני חיפשתי להחליף מצנח אבל לא הצלחתי לקבל את המצנח הנ"ל לטיסת ניסוי.

ב) לאחר מכן הבחור שאל מה אני יודע על המצנח, סיפרתי לו על שני חברים שניסו תוך כדי שאני מבהיר כל הזמן שזה לא מידע אישי ושלא טסתי על המצנח וגם לא ראיתי את הטיסה של אותם חברים כך שאני לא ממש יכול לאשר את התיאור שלהם, למען האמת עד לאותו יום (באפקט) לא ראיתי את המצנח הזה באוויר.

ג) אני גם לא מכיר את הבחור מספיק זמן כדי לקבוע אם המצנח מתאים לו או לא. אותם תיאורים שעלולים להפחיד מרחף אחד יכולים למשוך מרחף אחר (נאמר שהמצנח אקטיבי ושוב לא מנסיון אישי).

ד) כל הדיון היה 3 דקות ככה שמקלחת לא הייתה.

ה) עד כמה שאני זוכר לא היה בעמדה אף אחד שטס על המצנח גם לא 5 דקות.

ו) אם הייתי יודע שהבחור מחפש מצנח לפני שקנה הייתי ממליץ לו לטוס על המצנח לפני, אבל לא ידעתי.

ז) אם המצנח היה בגודל שלי הייתי מבקש ממנו סיבוב על המצנח ואולי היום היה לי את אותו מצנח.

ח) קטונתי מלקבוע אם הקנייה מוצלחת או לא.

לסיכום אני מניח שהתוצאה הסופית היא אותה תוצאה שאתה מתאר ועל כך אני מצטער, אבל ממש לא באנו מכיוון של להשמיץ ובטח שלא להפחיד אלא מכיוון של לפתח דיון שאולי נוכל ללמוד ממנו משהו על המצנח החדש שבהחלט היה אופציה בשבילי. רוב הדיון היה על לבדוק לפני שקונים. אם הבחור היה טס על המצנח לפני הדיון הוא בטח היה נותן לנו יותר תשובות ופחות נבהל. בזמן האחרון דיברתי עם כל מי שמצאתי שקנה או ניסה או חושב לקנות מצנח מהמצנחים שהתלבטתי בינהם  כדי ללמוד כמה שיותר ולא כדי להשמיץ.  עם כל זה בירכנו את הבחור על הקנייה ושייהנה מהמצנח ואפילו עודדנו אותו לטוס כדי שסוף סוף נראה את המצנח באוויר.

ארנון - אני לא דילר של שום מצנח מתחרה ולא מזדהה עם אף חברה או דגם אחר אני גם לא נגד שום חברה או דגם וגם לא נאמר שום דבר נגד אף חברה או דגם אז אין מה שיעבור.
« עריכה אחרונה: July 31, 2007, 02:15:01 pm על ידי צחי רייל »
don't fly faster then your guardian angel

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #4 ב- : July 31, 2007, 02:23:43 pm »
צחי, תיקון לתיקונים הקלים:

1. הבחור טס על המצנח לפני שקנה אותו. אני אישית דאגתי לכך.
2. את ההסברים מאלו שלא טסו כלל ומהשניים שטסו 5 דקות שמענו ועדיין שומעים. אם תבקש יפה ארנון יספר לך משל על כוס חלב ושני גרגרי קפה.
3. המקרה הנ"ל הוא דוגמא אחת מתוך כמה שחוזרות על עצמן.

מכיוון שאנו מכירים הרבה שנים איני חושד בך ולו לרגע בעניין חברה זאת או אחרת.
כפי שכתבת מה שחשוב היא התוצאה הסופית - במקרים רבים נזק במקום פרגון.

הדברים לא נכתבים באופן אישי לצחי, הפניה היא לכל "המודאגים".

איתי

מנותק גיא רון

• מפעיל בובקט מתקדם
« Reply #5 ב- : July 31, 2007, 02:31:51 pm »
ושוב אני חוזר על טענתי מלפני מספר שבועות.....
דילר שיש לו אפשרות, כדאי שידאג לזמינות של מצנחי דמו בדיוק בשביל הסיבה הזו.
לא הגיוני שכשרוצים לקנות מצנח מיצרן בארץ ורוצים לנסות אותו קודם קורה לא מעט שהקונה הפוטנציאלי נשלח "לבקש טובות" מאנשים שקנו כבר מצנח כזה.

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #6 ב- : July 31, 2007, 03:00:11 pm »
אהלן גיא,
אין קשר בין הדברים.
סיבוב נסיון זה דבר אחד. הגינות, חברות ובטיחות הן דבר אחר.

מנותק גיא רון

• מפעיל בובקט מתקדם
« Reply #7 ב- : July 31, 2007, 03:07:41 pm »
מסכים במאה אחוז.
אני התכוונתי לבעיה שהעלה צחי שקשה לנסות מצנחים.
ברור מעבר לכל ספק שמי שלא טס על מצנח או לפחות ראה אותו באוויר אין לו שום יכולת לחוות דעה עליו, ובטח ובטח שלא להפחיד מי שכבר קנה אותות.

מנותק sefidori

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #8 ב- : July 31, 2007, 03:07:49 pm »
קטנה לפני סיום וממש חשוב לי לדעת :
לאיזה מבין הדילרים בארץ אין מצנחי דמו ?
הכי כיף זה לרחף witch
God Is a Paraglider

מנותק שוקי ציוני

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #9 ב- : July 31, 2007, 06:02:31 pm »

רק שתדעו...

אני בעד פרגון לאלו שקונים

שלא לדבר על עזרה חברית בקניה בלי נטייה לדילר זה או אחר

גם ככה ההחלטה לא קלה

והמחיר מעל האינוורסיה.

שוקי

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
« Reply #10 ב- : July 31, 2007, 06:19:53 pm »
אהלן איתי

בתור אחד שדוקא כן יצא לו לטוס על המצנח המדובר, וכן יצא לי לדבר עם הבחור, גם אני הבנתי שהוא לא טס על המצנח לפני, גם למיטב הבנתי אני לא בטוח שהמצנח הנ"ל הוא ביכולתו של הטייס הנ"ל, חקרתי אותו לכמה זמן הוא טס והוא לא נטע בי את ההבנה שמספיק.

כמו שצחי אמר השיחה נסבה על איך הוא בדק את המצנח לפני ואיך הוא יודע שהוא לרמתו, שנינו הופתענו שהוא לא בדק אותו, הוא ישר שאל אותנו למה מה שמענו?, וסיפרנו לו את מקרה הקריסה האסימטרית והנחיתה בבית הקברות של תל אביב "תרתי משמע" ואת מקרה הקריסה והשטילה באדמה ברכס, שני מיקרים אלו קרו לשני אנשים יקרים שיש מאחוריהם כבר 200 שעות, או יותר, כמו שאמרת חברים, לא  הסתרנו כלום, וכמובן רק הסברנו שלא ראינו את הטיסה, ולא היינו נוכחים, אני כמובן הסברתי לו שאני גם טסתי על המצנח הזה ונתתי לו את תחושתי (דרך אגב טסתי עליו במבוא חמה 45 דקות ביום בינוני), לא היתה שום כוונה להפחיד אף אחד ומצטער אם זה הוריד את הבטחון למישהו, למיטב זכרוני למעט שטענתי שהמצנח מעט אקטיבי, הסברתי לו שהוא מסתובב יפה, עילוי טוב, פשוט יש יותר לשלוט עליו ב PITCH

אחרי הטיסה שלו באפקט הכנרת, שאלתי אותו איך היתה הפעם הראשונה על המצנח והוא אמר שממש נהנה,

אז או שקיבלנו רושם מוטעה לגבי טיסת הניסוי של הטייס הנ"ל או שאני וצחי צריכים להוציא את השעווה מהאוזניים,
אז ככה ששטיפה לא היתה, רק מסרנו עובדות, האם היינו צריכים לשקר? להגיד שהמצנח מעולה וכל מי שטס עליו מרוצה? היינו צריכים להגיד שלאף אחד לא היה שום מקרה בטיחותי איתו?..., ואף אחד לא החזיר את המצנח ליצרן כי......?

אמיר

כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #11 ב- : July 31, 2007, 06:56:15 pm »
אהלן אמיר,
עובדות:
הטייס ניסה את המצנח ברכס וטס על מצנחו שלו במשך מספר שבועות ברכס!
הטיסה איתכם היתה הטיסה הראשונה בהרים לאחר מספר נסיעות צפונה ללא תנאי טיסה (רוחות חזקות).
קרוב לעשר שנות רחיפה על סנטרה זה לא מספיק טוב לך? צריך כמה שנות רחיפה על בואינג?

אז לעניין בית הקברות בתל אביב,
טייס בעל עבר של מאות שעות על מצנח מדגם בודד (לאורך כל אותן מאות שעות) קנה מצנח שגדול עליו במידה (משקל) ובטיסתו הראשונה עליו נכנס ביודעין לרוטור (אשר על פיו דבריו הוא רגיל לחצות אותו עם מצנחו הישן). המצנח קרס 50% ומכיוון שהטייס לא הכיר את המצנח ואולי התזמון שלו עם הרוטור היה גרוע (להזכירך זאת היתה טיסתו הראשונה עליו), הוא לא תפעל כראוי (מלכתחילה)את המצנח. הבחור החזיר את המצנח ליצרן וקיבל דגם אחר (חדש בניילון). את זה איש לא מספר כי דברים טובים לא נהוג לספר.

טייס ב' - במילים עדינות, לא דובר אמת. נכחו באירוע לא מעט אנשים ואיש לא ראה את הלוקש המופץ על ידו (לאיש יש "אהבה" ידועה ליצרן).

אז איזה עובדות מסרת בדיוק? שמועות אני מסכים שמסרת.
ושוב אני חוזר ואומר: מדובר בדוגמא בודדת מיני רבות.

ארנון הר-לב הזכיר לי השבוע את משל כוס החלב.
מוסר ההשכל מהמשל הוא: שגם שני גרגרי קפה הופכים את החלב לחום (אבל מה עם הטעם?).

שים לב איך שוב אתם מתרכזים בטפל ולא בעיקר - לא נתתי שמות רק דעה כללית אם מקרה לדוגמא.

תשכח מהמקרה הנ"ל ותסתכל על התמונה השלמה.

איתי
« עריכה אחרונה: July 31, 2007, 06:57:46 pm על ידי ittai »

מנותק יורם קדם

• פנוי לרחיפה בכל יום.....
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #12 ב- : July 31, 2007, 07:16:42 pm »
ערב טוב לכולם.

מקווה שלא מדובר בי

אני מרוצה מהמצנח , נהנה ממנו ורגוע בקשר לקניה.

חבר'ה תעזבו את הנושא , ומוזמנים לנסות את המצנח

יורם

מנותק Mano

• מצאתי פסיפס
  • לא כל מה שאפשר לעשות מחר צריך לעשות היום...
    • www.evtec.biz
    • דוא
« Reply #13 ב- : July 31, 2007, 08:35:54 pm »
צחי תעזוב את הסיפור... ואם בנושא של פירגונים  שנינו שמענו במבאו חמה לפני שבועיים (גם בקשר) אדם מכובד ויקר לשנינו שאמר "המצנח הזול הזה" כאשר בדקנו תוצרת של מתחרה מח"ול.   קבל את זה בחיוך  ;D ואתה יודע כי אנחנו סך הכול רואים בזה רק תחביב וסוג של ספורט...

להתראות ביום ה' באפקט...

מנותק עמוס פרל

• הגעתי לאוסטרליה
  • המקום האהוב עלי
    • צביעה תעשייתית,צביעה תעופתית ,החדרת הליקוייל ודפוס משי
    • דוא
« Reply #14 ב- : July 31, 2007, 08:53:34 pm »
כל כך הרבה אתם מדברים על הפרשה
לפחות תגידו באיזה מצנח מדובר
ויסטה או סלסה

אופטימטל צביעה תעשייתית וצביעה תעופתית
http://optimetal.co.il
ערוץ היוטיוב שלי
http://www.youtube.com/user/optimetalvideos

מנותק אורי שמיר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #15 ב- : July 31, 2007, 09:17:56 pm »
מעניינים הימים האלה,
ככל שהחום עולה כך גם רמת הווכחנות וההתלהמות האין סופית שלכם...

עד כה בכל מצנח שהיה לי כמו גם בגלשני האויר שהיו לי לפני כן "טסתי" ו"בדקתי,  את הציוד בדיוק 10 דקות ואת רוב התחקיר על הציוד קראתי באינטרנט או קיבלתי מרשמם של אחרים.
עד היום איני מחשיב את עצמי למומחה כל כך גדול שיכול להבחין בביצועים או בחוסר ביצועים של מצנחים ברמת DHV 1-2   בכמה טיסות בודדות על מצנח במיוחד לא לאחר בדיקתו במבוא חמה אבל, להפתעתי ישנם פה כמה מומחים שלא רק יודעים מהו מצנח טוב לאחרים אלה יודעים גם להמליץ על מצנח אחר לאחר 150 שעות באויר מ ק ס י מ ו ם!!!

העצה הכי טובה לכל אלה היא : קצת צניעות וענווה שלא תזיק לאף אחד מכם.

רוצים לקבל עיצה טובה,  לכו לכאלה שעברו כמה מאות של שעות במקצוע הרחיפה ואל תקשיבו לכל אחד שמפמפם אתכם.

עיצה טובה ניתן לקבל גם ממשווק של מצנח זה או אחר, זה שהוא מוכר את הציוד לא תמיד אומר שהוא מנסה לדחוף לכם אותו בכל מחיר, במיוחד במחיר הבטיחות.

אז חברה,  כנסו הביתה , תדליקו מזגן ו ת ר ג ע ו...

להתראות ביום חמישי בערב במבוא חמה

אורי שמיר
« עריכה אחרונה: July 31, 2007, 09:27:19 pm על ידי אורי שמיר »

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #16 ב- : July 31, 2007, 10:43:40 pm »
עמוס היקר,
תתרכז בעיקר - בטיחות, חברות ויושר אישי.

מה זה משנה איזה מצנח זה, מה מחירו ומי היצרן.

מנותק אריה לשובר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #17 ב- : August 01, 2007, 12:24:55 am »
לכל החברים המרחפים שלום:
נמנעתי עד כה להגיב בפורום  בנושא, כי באופי שלי זה לא לשמוח לאיד וכו' ובוודאי לא להיבנות על ידי כך שאדבר סרה בזולתי.
מעולם , אבל מעולם, לא אמרתי מילה רעה על מצנחים מתחרים למצנחי SOL.
מה שכן אני מוכן שעות  על גבי שעות, זה לשבח את התכונות הבטיחותיות והביצועים המרשימים, ואף השיאים הבינלאומים הרבים של מצנחי SOLלציין את ההקפדה הרבה של הפיניש, שגוזרים אותם כמו בבוטיק מקסימום שלוש מצנחים בכל גיזרה כדי שהדיוק יהיה מירבי, שעל כל מצנח יש סטיקר אישי מודבק ותפור של DHV בו מצויין מספר הסידורי של המצנח וגודלו( S,M,L,XL ), מספר דו"ח בדיקת ה- DHV ובאיזו דרגה הוא דורג
(1,1-2,2 וכו'), וכן שהמפעל נותן אחריות אמיתית של 300 שעות או 3 שנים ושאני הוסמכתי לתתכל שרות נדרש כולל בדיקה שנתית ומי שמכיר אותי יודע שאצלי שרות זה שרות.
כי אני מאמין שהם ברמה גבוהה מאוד בכל סטנדרד בינלאומי וזאת על אף המחיר הזול, שדרך אגב הוא זול רק בארץ כי אני מסתפק במתח רווחים מאוד נמוך, וניתן לראות את מחירם באירופה באמריקה באסיה ובאוסטרליה כדי להווכח שהם רחוקים מאוד מלהיות זולים.
לכן המחירים שלי קבועים ואני לא מתפתה להכנס לשום מלחמת מחירים:
$1800 לPRYMUS2 שהוא DHV1
$2000 לELLUS2 שהוא DHV1-2
$2200 לSYNERGY2 שהוא DHV2
$2810 לKANGAROO2 שהוא הטנדם (שנמכר הכי הרבה בארץ)
וכל המחירים  כמובן כוללים מע"מ.
אז עד כאן בסה"כ כולם מסכימים שאין שום צורך להשמיץ ,ובאמת לא צחי ולא אמיר השמיצו רק אמרו מה שסיפרו להם כפי שכולם עושים תמיד.
וזו דרך מקובלת בכל חברה מאז שחר ההיסטוריה ללמוד ולהוסיף ידע.
הרי זה בלתי סביר לחלוטין שאנשים ידברו רק על דברים שהתנסו אישית ולא יעבירו מאחד לשני מידע שהגיע אליהם מחברים שבעניהם הם מהימנים בדרך כלל.
אנשים אלה אמיר וצחי, מייצגים בעיני , דוגמא יפה של חברים בדומה לעוד הרבה חברים שלהם, שמוכנים לחלוק את הידע שלהם עם חברים אחרים במטרה אחת בלבד, לעזור לחברים  ללא כל אינטרס צדדי, אלא נטו עזרה הדדית ברוח היפה והעתיקה של מסורת ישראל.
ולא איכפת לי בכלל שאמיר טס על מצנח לא של SOL  ושילם מחיר הרבה יותר יקר.רצונו של אדם כבודו ולכל אחד מערכת השיקולים שלו.עובדה שכאשר עשה טיסת ניסיון על מצנח של SOL הוא אהב את הטיסה שלו.
גם מנחם שטס על המצנח אחר כאשר ניסה את הDHV1 של SOL הוא לא האמין שכך טס מצנח בי"ס. וכאשר הוא ניסה את DHV2 הוא התרומם לגובה אדיר ולא רצה  בכלל לרדת.

מה שחשוב בעיני שמאז שהתחלתי להכריז השכם והערב :" תקנו איזה מצנח שתקנו, אל תקנו כלום לפני שתטוסו עליו, גם ברכס וגם בהרים, גם ברוח קלה וגם ברוח חזקה", הדברים נקלטו בלבבות ואנשים התחילו להבין שהמצנח שקנית הוא לכמה שנים וחשוב מאוד שתרגיש איתו נח.
למה מה קרא? יש מי שאוהב מצנח יותר אקטיבי ומי שאוהב אחרת, אז מה?
וגם מי שנסיונו מועט, כמובן שטוב שישמע הרבה דעות מאנשים מנוסים ממנו, ובכל זאת גם הוא טוב שישמע לחושים שלו בעצמו ולא יקנה מצנח מבלי לנסותו תחילה.
כאשר יש תחרות ויש אופציות זה רק מיטיב עם השוק , גם אם היום הוא מצומצם , אנו מקווים שהוא יתרחב, נשמור על התנהגות נאותה ודיונים ברוח טובה הם מועילים ויעשו לנו רק טוב.
ויאללה כתבתי כבר יותר מדי בואו לטוס כבר!
אריה לשובר SOL PARAGLIDERS DEALER
[attachimg=#] :P
Arie Lashover SOL PARAGLIDERS DEALER 054-4887505

מנותק יוגב ברנדט

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • תענוג בפיתה
    • דוא
« Reply #18 ב- : August 01, 2007, 12:47:45 am »
שאלת תם.

איך אפשר להשמיץ בטיחות של מצנח מכל סוג או יצרן, אם עבר תקינה DHV מוכרת ומכובדת? (או שמשהו שם לא מריח טוב).

דבר נוסף, לנו הלקוחות אין שום אינטרס כזה או אחר בהשמצת מצנח כזה או אחר. אבל כן יש לנו אינטרס לקבל מידע רב ככל הניתן על המצנחים השונים. ולדעתי, זכותנו ואף חובתנו, לספר, לשתף, להגיד מילה טובה וגם להשמיץ אם צריך. כי אנחנו האובייקטיבים ללא האינטרס הכספי (ואין להתבייש בזה שיש כזה אינטרס). ומי שקובע אם מצנח יצליח או לא, זה דעת הקהל והלקוחות על המצנח ולא אף אחד אחר.

אז עיצה בחינם למי שרוצה למכור יותר -
תשווה ואל תשמיץ (רצוי נתונים בכתב ולא בעל פה), תן מצנח לניסיון בצורה מכובדת (ולא סיבוב ארעי), תן שירות טוב ומחיר הוגן...ואני לא רואה שום סיבה שזה לא יעבוד. אלא אם כן, באמת יש בעיה אמיתית עם המצנח.

שורה תחתונה - ככל שינסו יותר מרחפים מצנח חדש וטוב, כך יהיה פחות מקום לשמועות ולהשמצות שווא, באם יש כאלה.

מנותק airtaxi

• מפעיל בובקט מתקדם
    • טיסות טנדם, טיסות כיף עם טרקטורון מעופף.
    • דוא
« Reply #19 ב- : August 01, 2007, 01:24:36 pm »
חברים יקרים שלום.
לכול מי שמענין לעסות טיסת ניסוי על מצנחי אדבנס.  advance- אני נותן מצנחים לטיסת נסוי גם בהרים. מוזמנים לצלצל  לירון הכריש.
 את כול הדגמים שרשמתי אפשר לנסות.

על דגם מתחילים אלפה. dhv 1- 3
יש היום אלפה 4 עם dhv גם למנועה קיים וניתן להזמין.

על דגם אפסילון. 5-  dhv- 1-2
יש dhv גם למנועה .

על דגם סיגמה.6-   dhv-2   
אתם מזמנים להגיע להרגיש בהבדל הטיסה במצנחים שלנו. advance feel different.

ירון טלפון.    5761259 - 050
אתר airtaxi, טיסות טנדם, טיסות כיף עם טרקטורון מעופף
http://www.airtaxi.co.il