אהלן איתי
בתור אחד שדוקא כן יצא לו לטוס על המצנח המדובר, וכן יצא לי לדבר עם הבחור, גם אני הבנתי שהוא לא טס על המצנח לפני, גם למיטב הבנתי אני לא בטוח שהמצנח הנ"ל הוא ביכולתו של הטייס הנ"ל, חקרתי אותו לכמה זמן הוא טס והוא לא נטע בי את ההבנה שמספיק.
כמו שצחי אמר השיחה נסבה על איך הוא בדק את המצנח לפני ואיך הוא יודע שהוא לרמתו, שנינו הופתענו שהוא לא בדק אותו, הוא ישר שאל אותנו למה מה שמענו?, וסיפרנו לו את מקרה הקריסה האסימטרית והנחיתה בבית הקברות של תל אביב "תרתי משמע" ואת מקרה הקריסה והשטילה באדמה ברכס, שני מיקרים אלו קרו לשני אנשים יקרים שיש מאחוריהם כבר 200 שעות, או יותר, כמו שאמרת חברים, לא הסתרנו כלום, וכמובן רק הסברנו שלא ראינו את הטיסה, ולא היינו נוכחים, אני כמובן הסברתי לו שאני גם טסתי על המצנח הזה ונתתי לו את תחושתי (דרך אגב טסתי עליו במבוא חמה 45 דקות ביום בינוני), לא היתה שום כוונה להפחיד אף אחד ומצטער אם זה הוריד את הבטחון למישהו, למיטב זכרוני למעט שטענתי שהמצנח מעט אקטיבי, הסברתי לו שהוא מסתובב יפה, עילוי טוב, פשוט יש יותר לשלוט עליו ב PITCH
אחרי הטיסה שלו באפקט הכנרת, שאלתי אותו איך היתה הפעם הראשונה על המצנח והוא אמר שממש נהנה,
אז או שקיבלנו רושם מוטעה לגבי טיסת הניסוי של הטייס הנ"ל או שאני וצחי צריכים להוציא את השעווה מהאוזניים,
אז ככה ששטיפה לא היתה, רק מסרנו עובדות, האם היינו צריכים לשקר? להגיד שהמצנח מעולה וכל מי שטס עליו מרוצה? היינו צריכים להגיד שלאף אחד לא היה שום מקרה בטיחותי איתו?..., ואף אחד לא החזיר את המצנח ליצרן כי......?
אמיר