סיגי, את נחשדת בחוסר תום לב, - מומלץ לעלות 10 מ' מעל עמדת המראה בשביל להבין כמה דברים קצת מלמעלה.
עופר, אתה לא הכרת אותי בעצם מעולם, וכבר מזמן קובע תובנות ודעות לגביי... קצת מוזר הייתי אומרת.
אני אומרת את מה שאני חושבת ואין כל קשר בין דעותיי ותחושותיי לגובה... אולי דבריך דווקא מלמדים משהו על האופן בו אתה מתבונן על הסובבים אותך מכיר או אולי שאינך מכיר אותם, בכל הקשור להתיחסות בין אדם לחברו,
האופן בו רצוי או לא רצוי להתיחס אחד לשני או להביע דיעה או אף ביקורת אין כל קשר לגובה... ולא, דווקא אני לעולם לא אתיחס לדברים מלמעלה אלא דווקא בגובה העיניים.
אני איני מביעה כל דיעה או חכמה מקצועית בנושא הרחיפה עצמה, אעשה זאת כשיהיה לי בסיס ידע רחב מספיק בעניין, (אתה באמת לא מכיר אותי).
"חוסר תום לב"

על מה אתה מדבר? כשחיזקתי את דבריו של ניר, לא הרגשתי צורך להגן או לגונן על מי מחבריי, (לא ניר ולא אף אחד בחרב המעופפת) פשוט ניר רשם בדיוק את מה שאני חשבתי ועוד לא העליתי על הכתב, גם אני חושבת שיש חברים שכמו נהנים לרדת על האחרים, וזה חבל לי כי זה בהחלט מעכב פתיחות של החברים בהעלאת אירועים שכולנו ובעיקר צעירים כמוני יכולים ללמוד מהם (זו דעתי שלי, לא חייבים להסכים איתי)
בשרשור אחר, כן היה חשוב לי לציין ולעורר את החברים הותיקים שאת רמתם המקצועית אני מכירה ומעריכה מאוד, באותה מידה שמטיפים לחברים לא לעשות את מה שמעבר ליכולתם ניסיונם וכו'.... שיהיו רגישים גם לאלה שטיפה (או לא טיפה) מתעכבים, לאלה שיש להם קצב אחר משל הקרישים הגדולים והמוצלחים, לא שפכתי ידע מקצועי בתחום הרחיפה, אלא התיחסתי לתרבות ולהתנהלות חברתית בלבד. לא דיברתי מגרוני שלי לבד, הבעתי בקול רם (כתוב) את מה ששמעתי מחברים נוספים בפורום מתוך החוויה שלהם...
ולגבי הגובה אליו אגיע

זה מה שיש לי להגיד לך
אני מתקדמת לאט, בקצב שמתאים לי, אם למדריך שלי אין טענות בעניין זה, ולהפך הוא רק מחזק אותי, אני מרגישה בסדר גמור עם זה, אני לא ממהרת לשום מקום, בוודאי לא לרצות אנשים (נפוכי אגו) ולסכן את עצמי בטיסות שאיני מתאימה להן בעת זו, זה שלי.
אני אגב, לא נשברת, כי אם לא כן, כבר הייתי עוזבת את הספורט...
אל דאגה, עוד אגיע לגובה רב.... אטוס בהרים וברכס, וגם קרוסים מרשימים יהיו לי...
אך לא חשוב לאיזה גובה אגיע באוויר, פה בפורום תמיד אהיה שווה לכולם.
סיגי
זו שעד לעוד זמן קצר, מייעצת לאנשי החרב המתהפכת...