כתב נושא: בהמשך ל " רחיפות מיגבלתיות" הצעה לסדר היום  (נקרא 1141 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק סיגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
יאאלה תפסיקו להתנשא,במשך השמונים שנה שאתה ברחיפה כמה אתה מעורב חברתית בלי אינטרס כספי, ועד כמה שקראתי את תקנון הפורום זהו אתר חברתי וזוהי זכות לברך חבר על קרוס ראשון לשרונה או מזל טוב אז תנחיתו את האף שנמצא בעננים כי אתם לא רואים (בגלל העננים )שזה מה שמרחיק את האנשים מהפורום כי לא בא להם לספר בגלל התגובות המעולות שלכם.
ותגידו תודה שיש לנו אנשים שמעלים רעיונות להעיר את הפורום הכמעט מת בדרך כזאת או אחרת ואחרים שפותחים מכ"מ ורואים לטווח ארוך את הנסיונות של רת"א לקרקע אותכם לגמרי (עוד לא עשיתי 150 שעות הרים ועוד לא קרוס) ופועלים על זמנם הפרטי וממונם האישי שאתם תוכלו לישון טוב טוב בלילה אז יאאלה תפרגנו זה לא עולה שקל!

תודה ניר
צודק לגמרי
סיגי
אל תתן לפחד לשתק אותך, קח אוויר... הרבה אוויר, חבק אותו, וצא איתו לדרך...
עוף כמו ציפור, שחרר את כל הלחצים...
השמים הם הגבול.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
ניר אין לי מושג למי פנית ("תפסיקו" ואחרי זה "שאתה ברחיפה") רק יש לך טעות קטנה אחת - רת"א לא רוצים לקרקע אותנו הם רק לא רוצים שנהיה תחת אחריותם, מעבר לזה ממש לא מעניין אותם.

את כל השאר לא ממש הבנתי, למי אני אמור להגיד תודה?
don't fly faster then your guardian angel

מנותק Moshe Grad

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
ניר חברי

גם אני לא מבין על מה יצא קצף, לא ראיתי כל תגובות מתנשאות, ואכן אנשים עם מעט שעות בהרים לא צריכים לתת יעוץ.
כן הפורום חברתי אבל העניין בו, המשיכה, החיים שלו הם לא הימי הולדת.
אגב אורחא, אמור לי למי לפרגן ( שאיננו מסחרי) ואשמח לעשות זאת.

ועדיין לא קיבלתי תשובה והתיחסות לרעיון "האנונימי" המקורי חוץ מצחי שפסל מסיבות טכניות. האם מישהו יכול לפסול או לחזק את הרעיון מסיבות אחרות( כנראה שלפן הטכני יש פיתרונות).

משה גרד

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
עופר,

כתבת: "אף אחד מכל הפורומים לא הצליח לגרום לתביעה או תלונה מצד גורם חיצוני, למעט תביעת ביטוח שגם שם הציטוט מהפורום נידחה ע"י השופט."

אתה כל כך טועה בנושא התביעות !!!

וזה שאתה שמעת על שופט אחד שדחה זה נחמד.

אני אישית מכיר שופטים שלא דחו והדבר מספק פרנסה  להרבה עו"ד.

ישנו תיק  (מקרה מוות) שכולו נבנה על שמועות וציטוטים מפורום זה ומפורומים ישנים ,שנסגר בפשרה (מאות אלפי שקלים) משום שזה היה זול יותר מלנהל משפט (לחברות הביטוח).

Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
שום קצף לא יצא ומשה בטח לא לכיוון שלך!!! ההודעה שלי היא בדיוק משקל להודעות שפוסלות הודעות של אחרים. הכפרי היקר בכול ההודעה שלו צודקת בהחלט,ארועיי בטיחות מתפשטת כמו אש בשדה קוצים וכול אחד מאיתנו יודע מה קרה למי לפני שהוא יודע בעצמו,אחד חושב שזה אירוע והשני זה לא אבל מה שבטוח שלכול אחד יש את הזכות להביע את עצמו איך שהוא רוצה או/ו לשתוק.גם את זה צריך לכבד (למרות שאני לא מסכים בכלל).
רת"א כמו שאתה אומר לא רוצים אותנו כך או אחרת,הם גם לא רוצים שנפריע להם בשמיים מבחינתם שלא נההיה קיימים כלל,ולהם יש פנל יותר חזק משלנו ובחוק הטייס צריך אנשים שידאגו  שהשמיים ישארו פתוחים,ופה מגיע התודה לאדרי אורי שמיר איתי ומי ששכחתי עימו הסליחה. כן מה לעשות מגיע להם תודה כי אף אחד לא מוכן להתרוצץ כמוהם ולדאוג לכלל וכן מה לעשות גם לעצמם כי הם חלק מהכלל.

אה משה אני איתך בעניין מי שלא מדריך שלא ידריך!!! נקודה סוף!!! אבל לדבר עם אחרים על רחיפה להחליף חוויות ולתת ולקבל טיפים,מה הבעיה שלכם? אני מכיר מרחפים שהרבה מ150 שעות מתנו טיפים ;)

יאאלה תעשו חיים עונת המלפופונים בפתח כמו שצחי אומר... רות סוף

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
אין סיכוי שאני אומר את הביטוי של המלפפונים זה מכדורגל ודעתי על הספורט ההוא ידועה.

ניר עם כל הכבוד לפועלם של החברים שעובדים קשה להסדרת הספורט בחוק, אין קשר בין פועלם למה שמדובר כאן בשרשור. גם אין קשר בין הפעילות המבורכת הזו לבין הקביעה שרת"א רוצים לעשות לנו משהו או ליכולת של רת"א לעשות משהו. תזכורת קטנה אנחנו במצב של "אין אגודה" בגלל חוסר היכולת ו/או הרצון של רת"א לקחת אחריות. הם אפילו לא מסוגלים להשליט סדר בכלי טייס עם 4X בטח שאין שום דרך שימנעו מאיתנו להמשיך לטוס, לא צריך כלכך לפחד מהם.

עד שרת"א לא תשתנה אני לא רואה שיש ממי לפחד (חוץ מההודעות הלא מדויקות של אדרי שבאמת מאוד מפחידות).

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
  • זבוב זבוב אבל ... יש כנפיים
    • דוא
ואללה אני מקווה מאוד שיום שישי יהיו תנאים לפנים
ושהאצבעות שלכם יכאבו מרוב ששמרתם על החופה מעל הראש
קחו את הכל בקלות  ושימו פס על רת"א  שמת"א

אוטוטו יום שישי  ;D
« עריכה אחרונה: October 12, 2010, 11:02:14 pm על ידי אבי שאול »
הספורט הזה מתאים לאנשים עשירים-מובטלים -פנסיונרים
כל השאר סובלים משבת לשבת

מנותק גולדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Bollero III
    • דוא
המרק בגלבוע היה המרק הכי טעים בעולם!!! (לא מלוח ולא נעליים)  lugh

"...השחף המגביה עוף הוא זה המרחיק ראות..."

הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מה שיש כאן
מי אני ש-א-מ-ה-ר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו

מנותק tomtom

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
גולדי   up: את גדולה  lugh lugh lugh

ויאללה באמת שיגיע כבר יום שישי...

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
זה המרק בכפר קמא שהיה מלוח מידי. אחרי שחמו גרר את כולם למסעדה בלתי מזוהה בעליל.

ולהצעתו של משה היפה, אני חושב שחסרונות הסגירה של הפורום גוברים על היתרונות, ו"פינה" אנונימית תהפוך מהר מאוד לבדיחה או לעוד פורום חצי מת ע"ע מטאורולוגיה. זהו ספורט חברתי, בני אדם הם רכלנים (במיוחד כשאין תנאים) והכל מגיע מהר מאוד לכולם, ומרת"א, כפי שהסביר צחי, אין ממה לפחד. אז אני לא רואה בזה טעם.

מנותק tomtom

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
חמו גרר את כולם למסעדה לא מזוהה ??? ???
לא יכול להיות .

ולגבי השרשור מסכימה עם עידו
ואם כבר בשאלות ודברים שאפשר ללמוד מהם עסקינן אז אולי תוכלו לענות לי על שאלה
מטוס קרב חולף באוויר איפה יהיה יותר טורבולנטי ?
אמרו לי שמתחתיו ...אבל ההיגיון אומר שמעליו מכיוון שהאוויר שיוצא מהמנועים חם מאוד וישאף לעלות ?
ומה הטווח של כל הבלגן שהוא עושה?

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
האוויר שיוצא מהמנועים מהר מאוד מתערבב עם האוויר הקר של הסביבה, אין לו מספיק אנרגיה ליצור תרמיקה גם לא בהרצת מנועים על הקרקע כשהוא עובד בנקודה אחת ולא זז ב600 קמש. לעומת זאת הכנפיים מוציאות וואחד מערבולת קצה כנף במהירות הזו, לכן הייתי אומר הכי מסוכן שהוא עובר באותו גובה בצדדים שלו. השני הכי מסוכן זה שהוא עובר מעל כי כדי ליצור עילוי הכנף דוחפת אוויר כלפי מטה.

לגבי חמו זה עוד היה בתקופה שהוא אכל.

מנותק Moshe Grad

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
תום

כרגיל צחי צודק, אבל לצורך חידוד התשובה:

מערבולות קצות כנף תמיד יורדות לכוון למטה בקצב של בערך 100 מטר לדקה, הן מתפזרות אחרי פחות משלוש דקות ונמצאות מאחורי המטוס המיצר במרחק מקסימלי של 10 קמ. מטוסים כבדים ואיטיים מיצרים מערבולות חזקות, ומהירים וקלים הרבה פחות.

בכל מקרה אם עובר מתחתיך מטוס, את במצב טוב, אם מעלייך יש להתחיל לעשות חשבון,זוויות וכו ואם בגובה זהה לשלך  מורד הרוח הוא האזור הבעיתי עקב סחיפה של המערבולות.

משה גרד

מנותק עופר

• מצאתי פסיפס
    • דוא
ניר,   על  מה הקצף ? חשוב לך החלק החברתי שבפורום ? אדרבא !  שתף את קהל המשתתפים בנושאים שמעניינים את כולם
במקום לחזור על בדיחה פרטית שרצה יום לפני,  באוטו בין חמישה חבר'ה שרק הם מכירים אותה.
אתה משמש כדובר או עוזר הדובר לענייני החרב המעופפת.  - אתה בטח מבין בדוברות.

...אתמול שמעתי  לראשונה,  ש"החרב המעופפת"  זה בכלל שם של טייסת אמיתית ,  זה לא קצת   פתטי .  ???

סיגי, את נחשדת בחוסר תום לב, -  מומלץ לעלות  10 מ' מעל עמדת המראה בשביל להבין כמה דברים קצת  מלמעלה. lugh

איתי,  למה הדגשת באדום ? כדי לחזק את מה שטענתי על הטלת אימה ?.  אני ורבים אחרים לא חוששים מחברות
הביטוח ובתי משפט. אם אתה חושש מהם, ככל הנראה יש לך סיבה טובה.   hug

גולדי, לא אמרתי שהמרק היה מלוח, היה קצת קר, אבל בסדר.   lugh

מנותק נולד לעוף

• מצאתי פסיפס
    • דוא
משה, חידוד מעולה  ;D
הנה ניסוי של נאסה הממחיש בצורה טובה מערבולות קצה כנף.
NASA Airliner Wing Vortice Tests

תום שימי לב לאיזה כיוון ביחס למטוס נעות המערבולות... בקיצור, משה צודק. את רוצה להיות מעל למטוס :)
דוד מיקלס
David Miqueles

מנותק יהושע

• משחק בארגז החול
  • *
נו, באמת. כמה קשה להרשם לפורום? אם מישהו מעוניין לחפש עבריינים, לא הרישום לפורום הוא שימנע זאת ממנו.

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
אני תמיד שואף להיות חבר בחרב המעופפת,להיות הדובר שלהם זה חלום חיי !!! לדבר על הקפה המיוחד של החרב זה מצווה ואתה לא חייב לקרוא את ההודעה אלא עם אתה באמת סקרן, לקרוא בשם "החרב המעופפת" זה באמת פטתי אני אצור קשר עם מפקד חיל האויר כי זה באמת לא יפה לגנוב שמות לטייסת שלנו.

סיגי אל תדאגי את תהי הרבה יותר  מ10 מטר מעל העמדה.

ומה שתם מבשלת אני אוכל גם ישר מהמקרר, גם אז זה הכי מצוין.

ואבי אני בעבודה ולא כואבות לי האצבעות ואני בא ביום שישי,אני צריך לצבור שעות  ;D ;D ;D

ואיתי תדע לך מי שמאמין לא מפחד... לפי מילות השיר, מי שמאמין לא מפחד...

ממני המקציף...

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
מוישלה, מצטער אבל זה לא ניתן לביצוע, אין דרך ליצור חלק אנונימי בתוך הפורום, אפשר ליצור פורום אנונימי כך שכולם יוכלו לכתוב בו ללא צורך להרשם, אבל אז יהיה קשה להוציא את המוץ מן התבן מרוב זבאלה שיפורסם שם, לאו דווקה על ידי חברי הקהילה אלא על ידי רובוטים של ספאם, מקדמי אתרים למינהם וכדומה, אין לי כל כוונה לשבת ולמחוק ספאם כל היום

פורום שהוא פתוח הוא פורום בעייתי, כל אחד יכול לקלל/להשמיץ/לכתוב שטויות/לפגוע באחרים... האם זה מה שאנחנו רוצים?

יתרה מזאת, הרשמה לפורום היא מהירה וכל מה שנדרש ממך זה לאשר את כתובת האימייל שלך, אין סיבה שבעולם שמי שרוצה לכתוב בפורום לא יהיה מסוגל לעשות את זה, ואם לא רוצה אז לא צריך.....

לגבי ההפחדות, תמיד היו הפחדות ואני חושב שאפשר לכתוב בגבול הטעם הטוב, מי שיודע שמה שהוא יכתוב עלול לפגוע בו או בסובבים לו שלא יכתוב זאת, אבל לטעמי דיוני תאונות הם חשובים מאוד וחבל לפספס זאת, הפורום הוא כלי שיתוף מעולה לכל הקהילה

אפשר ללכת עוד דרגה קדימה ואפשר ליצור פורום שרק מי שרשום לפורום הספציפי יוכל להכנס אליו ולקרא, כך שאורחים לא יוכלו לקרא בפורום הנ"ל (כמו בדאונים)
רק מי שמוזמן לפורום (אחד אחד לא דרך הרשמה רגילה) יוכל להכנס לפורום הנ"ל, אם אתם מעונינים אימרו לי ואצור פורום כזה בכמה דקות, לא ביגי, אפשר בכל מקרה לנסות מקסימום להסיר אותו אח"כ, אין צורך להרשם שוב, משתמשים באותו יוזר וסיסמא

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
נו, באמת. כמה קשה להרשם לפורום? אם מישהו מעוניין לחפש עבריינים, לא הרישום לפורום הוא שימנע זאת ממנו.

אבל אז אני אוכל למנוע זאת ממנו  ;)

אבל אין ממי למנוע, אין אף אחד שרודף אחרינו ומחפש אותנו !!!

או כמו שכבר נאמר כאן בפורום - זה שאתה פרנואיד לא  אומר שלא רודפים אחריך   lugh

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
עופר את מעורר רחמים,

הדגשתי באדום על מנת להפריד בין דבריך לדבריי - לא לשם הפחדה או הטלת אימה.

לא צריך לפחד מחברות ביטוח ובתי משפט (ואני הראשון שלא מפחד מהם כידוע לרבים), צריך לפחד משכר טירחת עו"ד.

אבל אתה זקן ומבין טוב מכולנו, ככה זה אחרי צינתור או שניים.

תמשיך לכתוב שטויות ותן לכולם להתבטא חופשי, בשביל זה קוראים לזה פורום אינטרנטי חברתי (חברתי וחברי אינם אותו דבר).

ותודה על הסמיילי של חיבוק הדוב.

תום,

אדון גראד ענה לך את התשובה הנכונה.

Fly high fly far just do it on the safe side