מוישלה, מצטער אבל זה לא ניתן לביצוע, אין דרך ליצור חלק אנונימי בתוך הפורום, אפשר ליצור פורום אנונימי כך שכולם יוכלו לכתוב בו ללא צורך להרשם, אבל אז יהיה קשה להוציא את המוץ מן התבן מרוב זבאלה שיפורסם שם, לאו דווקה על ידי חברי הקהילה אלא על ידי רובוטים של ספאם, מקדמי אתרים למינהם וכדומה, אין לי כל כוונה לשבת ולמחוק ספאם כל היום
פורום שהוא פתוח הוא פורום בעייתי, כל אחד יכול לקלל/להשמיץ/לכתוב שטויות/לפגוע באחרים... האם זה מה שאנחנו רוצים?
יתרה מזאת, הרשמה לפורום היא מהירה וכל מה שנדרש ממך זה לאשר את כתובת האימייל שלך, אין סיבה שבעולם שמי שרוצה לכתוב בפורום לא יהיה מסוגל לעשות את זה, ואם לא רוצה אז לא צריך.....
לגבי ההפחדות, תמיד היו הפחדות ואני חושב שאפשר לכתוב בגבול הטעם הטוב, מי שיודע שמה שהוא יכתוב עלול לפגוע בו או בסובבים לו שלא יכתוב זאת, אבל לטעמי דיוני תאונות הם חשובים מאוד וחבל לפספס זאת, הפורום הוא כלי שיתוף מעולה לכל הקהילה
אפשר ללכת עוד דרגה קדימה ואפשר ליצור פורום שרק מי שרשום לפורום הספציפי יוכל להכנס אליו ולקרא, כך שאורחים לא יוכלו לקרא בפורום הנ"ל (כמו בדאונים)
רק מי שמוזמן לפורום (אחד אחד לא דרך הרשמה רגילה) יוכל להכנס לפורום הנ"ל, אם אתם מעונינים אימרו לי ואצור פורום כזה בכמה דקות, לא ביגי, אפשר בכל מקרה לנסות מקסימום להסיר אותו אח"כ, אין צורך להרשם שוב, משתמשים באותו יוזר וסיסמא
אמיר