תודה לכולם על ההערות.
לקחתי לתשומת ליבי.
בסוגריים ובזהירות אומר שלא היתה לי כוונה זדונית בהעלאת הסרט. אני חושב שלקחתי את כולם למקום שבו היינו אנו בעמדה, נתתי את התנאים בזמן האמת, את הרוח, את הכיוון, את האווירה.
החזרתי את הרגע, לרגע.
מתנצל שפגעתי במשהו.
איני אשם שהחניכים שלי מצויינים. גם על זה אתם מאלצים אותי להתנצל.
אני חושב שבפעם הבאה אשקול היטב אם בכלל לדבר, להביא להעשיר או בכלל להשתתף כאן.
שאלה קטנה, למה לא תוקפים אותי שהבאתי את ההמראה המצויינת, המקצועית והמהוקצעת של אמיר מאליק ? שם לא היתה מגמה ? מעניין.
משהו מסכים בדיעבד לא לראות את הסרט או שהוא לא היה מוסרט ונשאר אצלי בין שאר החמרים ?
בחרתי לשתף אתכם. כי אני חושב שזה תרם.
אני חושב שמפריע לאנשים מסויימים מתוך קינאה, ולא משנה מה אומר, מה אעשה, כיצד יהיו חניכי סיתוונית בולטים בכל, תמיד יהיו קנאים שלא יעברו כאן לסדר היום בלי לשפוך חרי אף ובלי להשמיץ לקלל, להרוג, או לפסול.
חשבתי שמגיע לסיתוונית תודה והערכה לא רק על הסרט, זה רק פרט אחד, אלא על כל ההתנהלות שלנו.
בסרט, רואים ציוד הדרכה חדש מהניילונים. זוהי נקודה למחשבה. בסרט רואים את הדרך של ההדרכה, את הדגשים שאנו שמים. חשבתי שזו תרומה. בסרט רואים את סוג התקשורת בין המדריך לחניך, עם אזניות לתוך הקסדה, חשבתי שזה טוב כדי לראות את הסטנדרט המחמיר ואולי מקור השראה לחאפרים, חשבתי שאולי אולי קצת יתנו מילה טובה על השתדלות לתרום לקהילה, במקום זאת שופכים שינאה בכל מצב איך שלא יהיה.
הכותרת, נבחרה לא במקרה.
אלו רגעיו האחרונים של אמיר בלץ. גם בעמדה וגם בחלק האחרון של הסרט.
דעתי היא, שהסרט ישמש כחומר איכותי ורב ערכי למי שהתמנה לחקור את המקרה.
טוב שלא גרמתי לאף אחד לעזוב את הספורט, בגלל הסרט. ואם כן, סליחה.
צריכים לשנות כאן את הגישה השלילית.
עד אז, אין לכם סיכוי לשרוד כקהילה וגם כמרחפים.