חברה, קחו את הדברים בפרופורציה
לעומת רבים כאן אין לי דווקא בעיה עם הסרט ששימי שם כאן, הסרט מראה את מה שהיה בעמדה, אומנם מזוית הראיה של שימי (שהוא הצלם) אבל זהו תיעוד של מה שהיה שם באותו יום. (אני אישית הייתי משנה את כותרת ההודעה בפורום, אני בטוח שאם מי מבני משפחתו נכנס לפורום זה בטוח לא עושה להם נחת) ואני שמח שאין בסרט את רגעיו האחרונים באמת, עד עכשיו התמונה הזאת חוזרת אלי ולא הייתי מעוניין לצפות בה שוב.
שימי מראה סרט מנקודת המבט שלו (אם משהו ציפה שהוא יצלם את זה אחרת אז נכונה לו אכזבה, אבל בעצם למה) הוא מראה סרט על המועדון שלו (שאני מאמין שהסרט תוכנן מראש ללא קשר לתאונה הטראגית) אולי הטעם הקלוקל שכותרת הסרט היא שמו של אמיר בלץ (09-04-2010 - Amir Baltz - MevoHama) ובעצם הסרט הוא סרט פרסומת לסיתונית.
בהמראות האחרונות רואים שהחניכים עולים די מהר למעלה מה שמראה שהיה די פעיל באותו יום, רואים את העננות ואת סרט הרוח, והמראות וסינקים ועילוי חזק, בתור אחד שטס באותו יום במבוא חמה (ולא מתוך ספקולציות, או שמועות) האויר היה באמת פעיל, שיחקתי לי על דרום העמדה, עליתי מהר, סינקים חזקים הורידו אותו שוב לגובה העמדה, לאחר מכן שוב נשאבתי למעלה וכל הזמן האוויר מעורבל משהו, הטיפים קצת משחקים, המצנח קצת רץ קדימה, יותר התעסקתי עם עצמי מאשר לראות מה קורה מסביב, בשלב הזה אמיר בלץ כבר המריא ( אני חושב, כי אני לא זוכר את ההמראה שלו או אותו) נחתתי מאחור כי כבר התחילה לי בחילה ונמאס לי להתערבל
הגעתי לעמדה ואמרתי לענת ולאלין בקר שדי פעיל ומחוטחט ואמרתי לה שאם היא רוצה היא יכולה להמריא, בדיעבד זה היה שיקול לא נכון והייתי צריך למנוע ממנה את ההמראה, באותו יום כשהיא כבר רתומה למצנח ועומדת להמריא קרה מה שקרה והיא לא המריאה
זה מה שהיה לי להגיד לגבי אותו יום אומלל, שהלואי ולא היה קורה כלל
כל ההתקטשויות בפורום כל כך מיותרות, אבל אם זה מה שמשמח אותכם אז תהנו לכם.....
אמיר