כתב נושא: הרגעים האחרונים של אמיר בלץ ז"ל - בווידאו  (נקרא 2180 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ניר ארואסטי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
אורי היקר,בנימה זאת אני מתנצל גם אם נפגעת מדברי.
אצל שימי עברתי קורס הנפות שהוא הוציא חד פעמי לצערי ולשמחתי השתתפתי בו.על ההשקעה שהוא עובד על החניכים שלו אף אחד לא יגיד לך שזה לא מעל ומעבר המצופה ממדריך. אני מצטער שהוא בוחר בדרך הזאת ולא בדרך השניה שהיתה יכולה להוביל אותו ואותנו למחוזות הרבה יותר טובים. עד אז שלא יצפה שאנשים יבינו אותו.  סורי, לי. אני אישית. הסרט במועד הזה,בדרך הזאת לא מובנת,אבל זה רק אני. תאמת אני עוד מזועזע מהסרט ואני כבר לא רואה אותו זה כבר הספיק לי.

באמת אורי אני פה כי הספורט חשוב לי! האנשים שמאחורי הספורט עוד יותר חשובים לי! אני קורא לך  ומושיט לך יד נאמץ ביחד את ההצעה שעלתה בפורום ע"י יוגב נעזור לאנשים שיובילו אותנו במאבק מול הרשויות,נעזור לאגד את כולם יחד עם החניכים של "סיתוונית"ואת שימי עצמו,את הליגיונרים וכולי, ורק ביחד נצליח איכשהו לעשות משהו.
ניר

נ.ב
בקפה אתה מזמין  :D

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
חברה, קחו את הדברים בפרופורציה
לעומת רבים כאן אין לי דווקא בעיה עם הסרט ששימי שם כאן, הסרט מראה את מה שהיה בעמדה, אומנם מזוית הראיה של שימי (שהוא הצלם) אבל זהו תיעוד של מה שהיה שם באותו יום. (אני אישית הייתי משנה את כותרת ההודעה בפורום, אני בטוח שאם מי מבני משפחתו נכנס לפורום זה בטוח לא עושה להם נחת) ואני שמח שאין בסרט את רגעיו האחרונים באמת, עד עכשיו התמונה הזאת חוזרת אלי ולא הייתי מעוניין לצפות בה שוב.
שימי מראה סרט מנקודת המבט שלו (אם משהו ציפה שהוא יצלם את זה אחרת אז נכונה לו אכזבה, אבל בעצם למה) הוא מראה סרט על המועדון שלו (שאני מאמין שהסרט תוכנן מראש ללא קשר לתאונה הטראגית) אולי הטעם הקלוקל שכותרת הסרט היא שמו של אמיר בלץ (09-04-2010 - Amir Baltz - MevoHama) ובעצם הסרט הוא סרט פרסומת לסיתונית.

בהמראות האחרונות רואים שהחניכים עולים די מהר למעלה מה שמראה שהיה די פעיל באותו יום, רואים את העננות ואת סרט הרוח, והמראות וסינקים ועילוי חזק, בתור אחד שטס באותו יום במבוא חמה (ולא מתוך ספקולציות, או שמועות) האויר היה באמת פעיל, שיחקתי לי על דרום העמדה, עליתי מהר, סינקים חזקים הורידו אותו שוב לגובה העמדה, לאחר מכן שוב נשאבתי למעלה וכל הזמן האוויר מעורבל משהו, הטיפים קצת משחקים, המצנח קצת רץ קדימה, יותר התעסקתי עם עצמי מאשר לראות מה קורה מסביב, בשלב הזה אמיר בלץ כבר המריא ( אני חושב, כי אני לא זוכר את ההמראה שלו או אותו) נחתתי מאחור כי כבר התחילה לי בחילה ונמאס לי להתערבל
הגעתי לעמדה ואמרתי לענת ולאלין בקר שדי פעיל ומחוטחט ואמרתי לה שאם היא רוצה היא יכולה להמריא, בדיעבד זה היה שיקול לא נכון והייתי צריך למנוע ממנה את ההמראה, באותו יום כשהיא כבר רתומה למצנח ועומדת להמריא קרה מה שקרה והיא לא המריאה

זה מה שהיה לי להגיד לגבי אותו יום אומלל, שהלואי ולא היה קורה כלל
כל ההתקטשויות בפורום כל כך מיותרות, אבל אם זה מה שמשמח אותכם אז תהנו לכם.....

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק liav

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אמיר שמתי לב,שלמרות ההתקטשויות (בשבועיים האחרונים ) כל השירשורים הסתיימו באווירה חברית וחיובית.

עברנו שבועיים לא פשוטים, מפלס הלחץ והחרדה אצל כולנו גאה בעקבות המקרה של אמיר.

הפורום שימש כלי חשוב לשיחה והתמודדות ביננו לבין עצמנו.

נפתח דיון חשוב על עתיד הספורט ולא פחות חשוב למדנו עלינו כקבוצה.

יותר חמלה ואהבת הזולת זה מה שאאחל לנו להמשך.

סופ"ש נעים, וטיסות בטוחות לכולם
ליאב

נ.ב צחי אני לא משתמש יותר באייקונים  lugh

דוד פרנק

• אורח
אמיר, אני מאוד סומך על העדות האישית וכושר השיפוט שלך לגבי התנאים באותו יום ארור, ומה שאתה מתאר מאוד מדאיג\מרתיח אותי...
« עריכה אחרונה: April 23, 2010, 01:15:39 am על ידי דוד פרנק »

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
אורי אורי אורי

איך בדיוק ולמה אני מנמיך אותך?

הסרט מראה כול פעם את התנאים ל30 שניות כשמישהו ממריא איך בדיוק זה ממחיש את התנאים באותו היום כיום ?
כמו שכבר כתבתי גם במה שרואים זה לא נראה יום רגוע ללימוד.
אין לי ספק שהחוקרים ובכלל כולם יכולים ללמוד הרבה מהמצולם אבל אפשר ללמוד יותר מכול מה שצולם ולא רק מה שנבחר בקטעים של 30 שניות בהמראה.

אינה שמעת עוד עדות מאמיר שגם מופיע בסרט וגם היה באוויר עדיין אתה חושב שזה היה יום טוב ללמד?

אני לא חושב שאתה מגן על מישהו אני רק חושב שאי אפשר ללמוד הרבה על מז"א ממה שערוך ופה דעתנו שונה וניסיון הדרכה כן משחק תפקיד חשוב.

לגבי תשובתך לניר אומנם  לפני 23 שנה המראת במבוא חמה אבל  בשנה האחרונה לבד ניר ריחף במבוא חמה יותר ממה שרחפת שם ב-23 שנים , אז בו נכנס קצת לפורפורציה ונתרכז בעיקר ולא במשחקי כבוד.

ברור כבר הרבה זמן שכמו רבים אחרים השקעת שעות בלנסות ולקדם את הספורט הזה בארץ  מול הרשויות והרשעויות וזה נגמר בעיקר בתיסכול אבל בדיוק כמוך ניר רוצה לעזור לא להרוס.

ולמילק למרות שזה די מובן ממה שכתבת  שכול אחד רשאי לדעתו (וטוב שכך)  במידה והיית חבר או משפחה של אמיר בלץ ז"ל האם היית שמח אם הכותרת או הסרט הנ"ל? אם הייתי משפחתו כבר מזמן הייתי פונה אליך בבקשה להסיר את הסרט או לשנות את הכותרת.

יאללה ביי
שי

« עריכה אחרונה: April 23, 2010, 02:05:17 am על ידי shaison »

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
לקח לי זמן להגיב.
הסרט עצמו ערוך בטעם ומראה את האווירה.
הכותרת בעייתית .

מנותק ליאור

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Pro Design Thema2
אני רוצה לצטט את מה שאמרתי בשירשור הקודם:

"
בואו נשמור על כבוד לכולם,

גם אם אדם טעה אין צורך להשתלח בו,
אפשר להסביר בעדינות.

אני בטוח שארנון בתקופה קשה ,כנראה שאפילו יותר מכולנו, מאוד אכזרי מה שאני קורא פה.

בבקשה אנשים.
"

לגבי סיתוונית,
מה נראה לכם?
ששימי ידע שמישהו יהרג באותו יום והכין מהר ציוד חדש, הדריך את החניכים לגעת ברזרבי לפני המראה, נתן להם להמריא עצמאית, אמר להם לעשות פרצוף חייכני ורגוע לפני המראה.
ככה זה בדכ בסיתוונית, זה לא ערוך
ל' מהמוסד לרחיפה

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
ליאור
ברור שהסרט לא תוכנן מלכתחילה מתוך הנחה שיקרה מה שקרה וכו'...
הטענה לגבי העריכה מכוונת יותר לבחירת הקטעים הטובים עבור סיתוונית ושימי כמדריך, על הוספת הכתוביות.
מדוע הוא ערך בכלל?
אם שימי רוצה להציג בפנינו את מה שקרה בפרק הזמן בו התרחשה התאונה, לפניה ואחריה, שיעלה את הצילום המלא ללא התערבות וללא עריכה, אוטנטי לגמרי.

אין בעיה עם זה ששימי יצלם ויערוך סרט שירומם את ביה"ס סיתוונית, זו זכותו וזה נהדר, אך אין כל מקום לכותרת אשר קושרת את הרמה הגבוהה של ביה"ס סיתוונית לאמיר בלץ כי אין כל קשר בין השניים.

ושוב חשוב להדגיש
אם רצית להראות את התנאים שהיו במבוא חמה ביום ובזמן שאמיר נפל, הבא את הכל אוטנטי, לא רק מה שמתאים לך.

סיגי
« עריכה אחרונה: April 23, 2010, 11:59:23 am על ידי סיגי »
אל תתן לפחד לשתק אותך, קח אוויר... הרבה אוויר, חבק אותו, וצא איתו לדרך...
עוף כמו ציפור, שחרר את כל הלחצים...
השמים הם הגבול.

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
שימי,כמו שסיגי כתבה אני מאוד מעריך את מאמציך לתחזק בית ספר ברמה גבוהה יחסית למה שיש כאן בארץ,עם ציוד חדש והשקעה גדולה בחניכים שלך,אם תדע לנתב את הדברים עם פחות פאראנויה והיתפרצויות שלא נותנות לך כבוד אתה תהיה בדרך הנכונה,כי אין לך תחליף מיבחינת הדרכה כיום בארץ ,אפילו שלפחות שני תאומים יגידו אחרת :P,אבל תחשוב ליפני שאתה כותב או מיתפרץ ויהיה לך הרבה יותר טוב בעתיד,ואין ספק שהכותרת הרסה את כל הרצון הטוב שלך בפירסום הסרט,יום טוב,הולכים לעוף hug

מנותק ליאור

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Pro Design Thema2
סיגי,

אני לא מבין למה את חושבת ששימי ערך והביא רק את הטוב ביותר עבור סיתוונית,
הוא הביא את מה שסיתוונית בד"כ... טובה.
אני הייתי בהרבה פעילויות של סיתוונית וככה היא.

הוא רצה להביא את כל שעות היום ולהראות את התנאים שהיו שם, מן הסתם רוב שעות היום הוא התמקם בחניכים שלו.

כמו שאמרתי מקודם, גם אם מישהו טעה, אל תניחו שיש לו רוע לב... תהיו עדינים ואנושיים, בד"כ טעויות של אנשים בפורום באמת תמימות.

קצת עדינות (כמו שלפעמים צריכים בברקסים) לא תזיק גם פה.
ל' מהמוסד לרחיפה

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
ליאורי

אני בשום התייחסות שלי בשרשור זה או באחר, לעולם לא כתבתי ששימי הוא איש רע, אני גם לא חושבת כך, אני מבינה שהוא עשה טעות (בעיניי זו טעות). 
את דעתי על המקצועיות של שימי אמרתי גם לו באופן אישי, אני מעריכה אותו מאוד וחושבת, סליחה - בטוחה שיש לו המון מה ללמד ולתרום לנו מבחינה מקצועית, (זה לא משחק מילים, כך באמת אני חושבת).

יתכן שבאמת הכל הוא מאוד מאוד מאוד תמים ולא היתה לו כל כוונה אפילו לא נסתרת לרומם את בית הספר שלו, אם כך אני מתנצלת מראש.

אבל זה בדיוק העניין,
כשאנו אומרים משהו, מציגים משהו חשוב מאוד שנחשוב לפני טוב טוב, איך זה יתקבל, האם בדרך שאנו מביאים את הדברים או אף בעיתוי אנו משיגים את המטרה לשמה הבאנו את המידע?
כבר כתבתי על זה בשרשור זה, וזה נכון לא רק לשרשור זה, זה נכון גם לשרשור על קורסי הקיץ של ארנון ועוד שרשורים או תגובות לא מחושבות של חברים בפורום באופן כללי.

שוב
ציטוט
חישבו היטב כיצד ישפיע הפרסום עליהם, גלו רגישות, במיוחד כאשר עולה בכם הצורך לעקוץ, לכופף ולמעוך אחרים או לרומם עצמכם מעל אחרים...
מותר ורצוי לעיתים לוותר מעט, להצניע, לפרגן (סליחה על המילה הגסה), או לפחות להמנע מלפגוע באחר/quote]

סיגי
« עריכה אחרונה: April 23, 2010, 01:18:10 pm על ידי סיגי »
אל תתן לפחד לשתק אותך, קח אוויר... הרבה אוויר, חבק אותו, וצא איתו לדרך...
עוף כמו ציפור, שחרר את כל הלחצים...
השמים הם הגבול.

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
ליאור

תחליט עכשיו, אתה משוגע או חולה נפש?
אם אתה משוגע אנא שרשר את שמך בפורום סיתוונית כתומך נלהב בהודעתו האחרונה של שימי.
אם אתה חולה נפש אתה יכול לכתוב את זה כאן, שם כבר יחסמו אותך.

לתחלואות וחולי הקש אחת
להדרת רגליים הקש שתיים
לגידופים וקללות הקש שלוש
להפרעת אישיות גבולית אנא המתן ונציגנו יתפנו אליך בהקדם
לחזרה לתפריט הראשי הקש סולמית (#) בכל שלב.
« עריכה אחרונה: April 23, 2010, 03:01:56 pm על ידי idomohar »

מנותק elibennun

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
בחיית רבבכום!
תקחו את הקטטה המזורגגת הזאת קצת יותר רחוק מהקבר.
צר לי על הגסות ,  אבל זה כבר נסע  רחוק מדי.

מנותק חן

• משחק בארגז החול
ליאור

תחליט עכשיו, אתה משוגע או חולה נפש?
אם אתה משוגע אנא שרשר את שמך בפורום סיתוונית כתומך נלהב בהודעתו האחרונה של שימי.
אם אתה חולה נפש אתה יכול לכתוב את זה כאן, שם כבר יחסמו אותך.

לתחלואות וחולי הקש אחת
להדרת רגליים הקש שתיים
לגידופים וקללות הקש שלוש
להפרעת אישיות גבולית אנא המתן ונציגנו יתפנו אליך בהקדם
לחזרה לתפריט הראשי הקש סולמית (#) בכל שלב.

עידו (אני חושבת שזה השם שלך)
שמעת על דרך ארץ? לא יזיק לך לאמץ מעט כזאת...
הערות מהסוג שכתבת לא עוזרות לאף אחד.
ליאור הוא בחור נהדר, שאוהב מאוד את אותו ספורט שאתה גם אוהב.
חוץ מלנסות להשמע מתוחכם, לא ברור לי מה השיגה התגובה שלך.

באופן כללי, אני חושבת שדרך ארץ היא משהו שמאוד חסר פה.
 כל מי שרוצה שייתחסו ברצינות לספורט הנפלא  הזה- חייב להבין שהדרך היחידה שזה יקרה היא אם המנהיגים שלו (ששימי הוא אחד מהם, אם תרצו או לא) יפסיקו להתנגח אחד בשני, וילמדו לפחות להתקיים בכבוד אחד לצד השני.
ברור שיותר מדי אהבה אין פה, אבל ההתייחסות המזלזלת של הותיקים אחד לשני גורמת למראה עצוב מאוד, שגורמת למסתכל מהצד לא לקחת אף אחד ממכם ברצינות, וחבל.

מנותק עמית

• מצאתי פסיפס
    • דוא
חד משמעית וסרטון הווידאו הזה מראה את זה בבירור: אין לחניכים בטיסת גובה ראשונה מה לעשות ביום כזה באוויר, המחמירים יגידו שאין להם מה לעשות באוויר ביום כזה עד שביצעו קורס מצבי חירום.
מי ששולח חניכים בתנאים כאלה הוא מניאק טוב רשע מרושע (המערכת כאן לא נותנת לי לקלל) נקודה.
אף מדריך קייט סרפינג או גלישת רוח לא יוציא חניך או מתלמד ביום חזק בים - אין שום הבדל בקטע הזה.
« עריכה אחרונה: April 23, 2010, 06:14:07 pm על ידי עמית »
flying with a such perfect paraglider that birds become jealous. A wing that is as compact, simple, and light as a mountain glider; as fast and efficient as a sailplane; as slow and maneuverable and turbulence resistant as a helicopter.

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
אורי,

המעשה הנכון הוא (אולי נעשה ואיננו יודעים זאת) למסור את מלוא חומר הגלם המצולם לרת"א  !!!

Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק אורי שמיר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
איתי,
כדאי שהחוקרים יבקשו את החומר המלא.

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
עמית אתה צודק!

והוא עוד מראה רק את ההמראות והתנאים  "הטובים"

ליאור
נראה לך הגיוני שבתןר חניך של שימי במידה ותתדבר  עם מישהו בעמדה שהוא לא מסיתוונית לא תוכל יותר לדבר עם שימי או חבריך שלומדים איתו?

זה ספורט שאין בו סוף לעזרה ההדדית.
כמו שכבר אמרתי אין בעייה עם סרט פיסום או בכלל אבל לא בכתורת הזאת .

יאללה ביי
שי

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
אמיר אורי וחשוב יותר -כל חברי רוחרוח הקודש

לדעתי , התהליך של תגובות  קיצוניות ולא סבלניות כלפי ארנון ושימי היו נכונות  וטובות  לחברה בריאה אשר מקיאה מתוכה את הרוע הנוכלות והשיגעון .

זה לא נורמלי  להמשיך בסדר היום הרגיל עם" אנחנו נפלאים" וכל אחד" מלך"  ומשתתף "בצערו"של ארנון  וכו.. זה  מה שגרם לארנון לכתוב כפי שכתב ולשימי לנהוג כפי שנהג

אנשים נמדדים בזמן משבר וחשוב יותר לאורך זמן. בני אדם מעל גיל 40 כבר נושאים מאחורהם עבר ומעשים שמוכיחים מהימנה מי ומה הם .
ולומר על שנהם שהם  "טובי לב ומעשים" הוא ההיפך מעברם ובהחלט מהתנהגותם הנוכחית.
מענין שלפחות שני רופאים ואנשי כבוד אחרים אומרים עלהם דברים קשים ואילו אלו היוצאים להגנתם הם אנשים שהרחיפה  פרנסתם (יובל, אורי ) או חדשים תמימים שלא כלל כך מבינים ויודעים את עברם (סיגי  וליאור) 
מונחת בפנינו הצעתו הנבונה (לטעמי)של יוגי לנציגות שתיקבע כללים (עד להתערבותו הצפויה של החוק ) ותיצג אותו באופן הישר והאמין ביותר הניתן בפני הגופים הממשלתים (כולנו בני אדם ורק אצל אלוהים ומספר חולי נפש יש מושלם ולא פחות מכך...)  .

לדעתי יש לקדם הצאה זו בפשטות וביושר.
לאור מה שאמרתי לע"יל לדעתי אנשים מכובדים שהוכיחו את יושרם ותרומתם ולאורך זמן הם אמיר מילק  צחי ויוגי  (ולפני שהם יתחילו לסרב אני רק מציע ומבקש מהם לשקול ומחברי הפורום ללחוץ עלהם ). כמובן שיש עוד רבים וטובים עם עבר והווה טוב ואני רק מקוה ששמותהם יעלו והם יסכימו  ונוכל לעבור לבחירה.

אביב 

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
אורי תיקון,

משרד החוקר הראשי של משרד התחבורה - לא רת"א.
Fly high fly far just do it on the safe side