שאלתי "מי יהיה ה WIND DUMMY?" ולא קיבלתי תשובה , רולי וליאור עשו פרצוף של לא מתאים ואני נגש לפרוש.
יש מעט ימים טובים באתר"בית רימון" הצפונית הנקייה נדירה והרכיב המערבי לא מחמיא לעמדה, אבל היום הרוח על האף, אנחנו שלושה והרוח בשלב הראשון חלשה, אך מתחזקת והטרמיקות מגיעות לעמדה. אני מחליט לחכות עוד כחצי שעה אבל מתארגן.
הרוח אכן מתחזקת והציפיות גדלות.
אני מחליט להניף המצנח עולה יפה מעל הראש אני מסתובב ומתחיל לרוץ משב חזק שמגיע עוצר אותי ומרים אותי כ 10 ס"מ מעל הקרקע, אני נשאען קדימה כמה שיכול מגיע לשפת המצוק מצליח לדחוף עוד שלושה צעדים מתנתק ומאבד גובה במהירות אני כבר מתכנן את השיחים..... אך עובר כמטר מעליהם, אחר כך פונה לחפש עילוי יש טרמיקות קצרות ועצבניות לא מצליח להשלים סיבוב באף אחת מהן אך שומר על גובה, בציפרניים. עוד טרמיקה ועוד אחת וכל אחת אני מפסיד 2-3 מטר.
אני רואה את רולי אחרי וגם הוא לא מצליח להחזיק אחרי פחות מ 10 דקות אנחנו בשדה הנחיתה למטה וליאור שויתר על האפשרות להיות WIND DUMMY , הופך להיות "נהג איסופים" לפעמים כבר עדיף להיות WIND DUMMY.
7:30 אני נוסע לנהריה לאסוף 13 ילדים שמשתתפים בפרויקט "להכיר את השכן" שזאת תוכנית ממומנת על ידי היחוד האורפי, למפגש נוער ישראלי ופלסטיני. מתקשר בדרך ואומרים לי "תתסתובב.. הילדים היבריזו".
מעוכזב אני עוצר במג'ד אל כרום לסדר מחשבות ו8:04 הנייד מצלצל.. אבנר שואל אם אני טס היום...
הציוד בבית, המחשבות עם התוכנית שהשתנה רגע לפני, אומר שבעוד רגע אחזור אליו , עושה עוד טלפון ונוסע הביתה. סוגר על 10:00 בבית רימון ומקבל עוד שיחה, עכשיו מליאור ומשתף אותו .
לטוס עם אבנר היה עד עכשיו כמו שעון שווצרי.. עובד ולא מפספס.
ב10:30 בעמדה ומחכים. כבר הייתי בסרט הזה.."עוד 20 דקות ויהיה אפשר להמריא."
רוחות שעולות בהדרגה מ5-עד משבים של 20 צפוני עם רכיב קל מערבית.
לא רציתי להיות ווינדאמי, פעם השניה בעמדה ועם כל הכבוד (ויש כבוד) לכמות ענקית של שעות שטסתי לאחרונה, יש בעמדה שני מרחפים וותיקים ממני בהרבה. יש משהו מלהיות "בעמצא" כמו הפעם היחידה שטסתי כאן שנותן ביטחון.
ראיתי את אבנר יורד מהר יחסית.. ואני רתום מוכן עם קיר מולי... אולי משהו לא עבד טוב אצלו? אולי אני כן אצליח?
לא חשבתי על הסיפורים של הילדים אלימים למתה..מצנח מעל הראש רץ קדימה , ניתוק, עומד מעל הסלע, ניתוק, עומד מעל העדמה ומתנתק סופי (ל 7 דקות ארוכות). פונה מזרחה ומחפש את אבנר בדופן המזרחי של הבליתה הקרובה. אבנר 15-20 מ מתחת נילחם ומגרד את האימא של הגירודים. ואני עם תרמיקה של 0.2 מנסה גם לשרוד. אבל הבוע נעלמת ואני נופל בסינק של 1.8 ומזלי שהפעם לא גירדתי כמו בתבור או שרונה. כי בלי ספק הייתי נישאר על העצים ואין לי כח יותר על איתי.....
מספיק. אבנר יוצא אחוצה ואני אחריו.. 15 מ יותר גבוה. מגיע מעל שדה חיטה ירוק ושם מקבל עוד בועות שלא שוות את המעמץ.
נוחת והולך לאבנר 100 יותר מערבה ומחכה האיסוף של ליאור.
מסכנה ראשונה: גם שעון שווצרי יכול להתקלקל.
מסכנה שניה: עדיף להיות ווינדאמי שני (לא שמשנה משהו מלהיות הראשון) אבל בסרט של האיסופים הייתי ביום חמישי ...מצטער ליאור שדחפתי אותך לאיסופים היום...