יאללה בואו נגמור עם זה כבר, קדימה נווו, אני מנסה להלחיץ את כולם בעבודה, צריך להספיק לתבור, הרוח עלולה להתחזק.
ארוחת בוקר, סנדוויץ, מהר, חביתה, יאללה שיהיה גם טונה, טלפון, רק עכשיו עולים? נחתו למטה? מעולה, אני כבר מגיע, משנה את ההזמנה מטויוטה הייס לבי4, הרבה גז, החלפת הילוכים ידנית, כבר מעין חרוד רואה להקת מצנחים באוויר, קרוז ל130, יותר מזה כבר בטוח יסגרו לי את הקרלוג.
יופי, הם לא כל כך גבוהים, חלק אפילו דיי מגרדים, מבט לתחנת דלק, אף אחד, למה הרכב המחורבן הזה מעלה הילוך בעצמו!
אוקי, לנשום עמוק, הגענו לעמדה. שניים או שלושה נחתו הרגע למטה, זה אומר שהרוח עוד לא התחזקה, אבל המשבים דווקא כן, את זה אפשר להרגיש בקלות, חלק כבר מלחכים עננים.
פריסת המצנח, התארגנות, כל המכשירים והצפצופים והחוטים, שכחתי את הקשר בבית, לא נורא, עוד וידוא שכל הרצועות מחוברות, מחכה לסוף משב חזק, הנפה, מבט לחופה, סיבוב, כמה דילוגים קלילים ואני באוויר, איזה כיף לי!
דווקא לא חזקה במיוחד הטרמיקה הזו, בד"כ הטרמיקה שמוציאה אותך מההר היא פלוס חמש לפחות, אבל היא יציבה מאוד, השמיים פשוט יפים, כן, שווה לנסות, זה נראה כמו יום טוב להגיע הביתה, אני מחכה לזה כבר המון זמן.
סליחה, באיזה רחוב אני? יש פה איזה דביל, שטס נגד כיוון התנועה. זה ללא ספק הזמן להתחיל להזהר ולחתור לכיוון השוליים של הדבר האפור והגדול הזה, השאיבה של העננים עלולה להתחזק בפתאומיות ולהיות מסו... בי סטול? נתחיל מביג אירס וס.ס., הביג אירס כבר פתוחות, הס.ס. עוד לחוץ, יאללה לענן הבא.
דוחף את הטלפון לתוך הקסדה, איך אתה לא רואה אותי, אני מעל הקיבוץ שלך לכיוון הכביש, המצנח כחול, טוב אני מנתק. הבית בטווח גלישה, וווווו הווווו, רום תחכה לי ליד הרפת, תביא מצלמה אם אתה יכול, אבל מהר, אני כבר מגיע. ססאמק, מה זה הרוח הזאת? בקצב הזה אני גומר על הדרך הלבנה. דאסט דביל! לא זה מסוכן, אני נמוך, יש מעליו יש ציפורים, חסידות שחורות, הסיבוב שלהם רחב מאוד, הן לא עולות מהר במיוחד, איזה קטע, שתי אלו פשוט המריאו ונפנפו ישר אליו כי הן ראו את החברות שלהן, חכו לי יא חארות! לא לא, בלי ס.ס., זה כבר מוגזם, ריכוז, זה עלול להיות חזק, פלוס שלוש, יכול להיות שהוא עד כדי כך רחב, לא, זאת טרמיקה נפרדת, אין סיכוי להגיע ממש אליו, סיבוב, סססאמק, הנה הוא חוצה עוד דרך ולוקח איתו אבק, זה פשוט יפה איך שהו... בוקר טוב! אדמה! סיבוב נגד הרוח, טוב, בערך נגד הרוח, נחיתה-מריחה, להתנתק כמה שיותר מהר, עוד דאסט כזה לוקח אותי קיבינימאט, שיט השפצור של הפלאפון, מקווצ'ץ' את המצנח, זורק עליו את הרתמה. איזה באסה, נגמרה הטיסה, היי, הגעתי הביתה, כמעט, זה דווקא דיי נחמד!