הרוח עכשיו ממש חזקה, בסביבות ה60 קמ"ש, השריקה שלה מטורפת. אני מרגיש בכל זאת די רגוע, מביט סביב, לאופק, נהנה מהנוף.
אני כבר ב-2200, הכי גבוה שהגעתי בינתיים, שיא אישי, אפשר לראות מפה בקלות את סוריה, כמה שהיא שטוחה, צריך להיות פה ערני עם הקרבה לגבול, חבל שאי אפשר לעבור לשם בחופשיות. בינתיים אני במהירות קרקעית 0, עם הפנים לתוך הרוח, ולא מצליח להתקדם. אני לא מצליח לזהות אף טרמיקה אבל שומר גובה על הרכס.
אני מזהה ענן מתקרב אלי, שיט אני לא רואה כלום, איזה פחד, ראות אפס, אני חייב שהוא יעבור. רגע, זה בעצם דיי נחמד, כמה פעמים בחיים עוד יצא לי לשבת בתוך ענן... "...אני יושב לי על ענן ומחכה שכבר תבינו..." אולי הוא בכלל כתב את השיר על מצנחי רחיפה...
אוקי עברתי אותו, הראות שוב נקייה, אני חייב לנצור את הרגעים האלו, אני בגובה 2000 מטר, פשוט יושב ונהנה ולא אכפת לי מכלום...
אני שומע רחשים בקשר, הקליטה פה גרועה, גרגורי, החבר האמריקאי מדווח שהוא גם נכנס לענן, שומעים את ההתרגשות וההתלהבות בקול שלו, דיי מסוכן העניין הזה שאנחנו נכנסים כל רגע לענן אחר.
בלי להתכון, בלי לתכנן, כמה מוזר שזה ישמע, הגעתי לנקודה הכי גבוהה בחרמון.
כמה הם מברברים בקשר, תנו להנות, מישהו עולה מולי, "אמור שנית", "13 ממבריק, הכל תקין?" "חיובי" "אל תשכח לפרוק את הנשק בירידה מהשמירה"....