לי יש בערך 4 וחצי שעות בהרים ו20 דקות של שיזוף ברכס(כן כן חלקם בעירום בחוף הנודיסטים)
אני טס על השק של המצנח שלי במידה XL בערך שעתיים
כ - 40 דקות בשנה
השק לא עושה לי בעיות קל להניף אותו ברוח טרמאלית של 60+ קמ"ש בלי כל בעיה מתנהג יפה.
גם עשיתי לו בדיקה תקופתית וחיזוק תפרים לא מזמן.
העונה אני מתכוון לנסות לצאת איתו לקרוס מעכו לסוריה וחזרה בתוכו בדואר יבשה..
לאחרונה ראיתי סימני שחיקה באיזור הטבעות מתכת שמובילות את השרוכים בהיקף של הפתח.. אם יש למישהו ידע מקצועי בנושא אשמח לשמוע בייחוד את דימה כי רלוונטיות של האקסטותרדוגציה של הפלטולירונים אולי רלוונטית פה(אין לי שמץ מה כתבתי )
זה שק LTF 7-8 מתאים לטייסים רזים וטיפשים. ברכס יצא לי לעשות איתי מיני ZIV הכל כולל הכל .. אין מה להשוות הרבה יותר אפקטיבי מהקורס בתורכיה יש לנו אחלה תנאים בארץ ,למה ליסוע כל כך רחוק..?? כדי להיגרר בהמראה להחבט מצוק ולהיות מפונה לבית חולים ...
מקווה שעזרתי פה להחזרה של תחושת הביטחון וכמובן תדעו שלא משנה על איזו חופה טסים הכי חשוב שיהיו תנאים מספיק אלימים להמריא ולהתנתק מהקרקע בביטחה... מה שקורה אחר כך זה כבר תלוי בביטוח שעשיתם לפני: כולל שברים וימי אישפוז, כולל פינים בגב ופלטינות או סתם ביטוח אצל סעיד ובניו שכולל כוס תה עם נענע וחמישה עשר שקלים למונית הביתה..
דרך אגב יש לי תוכנה שכתבתי לפלפון שמחשבת סיכויי שרידות לאנשים חסרי יכולת החלטה והבנה ושרצים מהר מידי בתחום אבל למרות כל האלוגריתם המסובך זה תמיד נשאר על שרידות אפס.. דימה גם פה אתה יכול לתת עזרה מקצועית מתחום המחשוב בנושא, אולי AQANOVA קטן ?
תהנו ורחפו בכייף אל תשברו את הראש על תנאי טיסה אם הרוח מספיק חזקה זה יקרה לבד.
צום קל לכול מי שמסוגל לאכול, מי שמוצץ מקשית רסק תפוחים כבר מכפר על כל הדברים הרעים שעשה.
בברכה
ז'.