כתב נושא: פירסום בוואלה על צנחן שניפגע באיזור בית זאן ופונה לרמב"ם ,מישהו יו  (נקרא 9938 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אוהד

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • http://www.youtube.com/results?search_query=ohad73
    • דוא
קדמי לידי והוא אומר שהוא יכל לתת לך זריקה להעביר את הכאבים מהצלעות,
ותגיד איפה אתה גר שנוכל להגיע לביקור.

מנותק osullivan

• הכינוי שלי בלאק אנד דקר
    • דוא
David, hope you recover quickly and get back into the air.
in the meantime, look at this video from sukkot and remember:

https://holywind.yuvdi.com/content/view/311/36/

http://www.youtube.com/watch?v=4JRO83g9kI8

enjoy
Arieh
solidarity forever

מנותק גונן גל

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אוהד יקירי

אני חולק על הגישה שלך והסיגנון של התייחסות מזלזלת בזהירות כאילו היא מעידה על פחדנות. כל פעילות אוירית ורחיפה בכלל זה, מחייבת הקפדה יתרה על כללי בטיחות משום שלצערינו מצב טיסה הוא לא מצבינו הטיבעי. באופן טבעי אנחנו לצערינו נופלים למטה.

לפיכך לכל פעילות אוירית נקבעו כללים שמטרתם לשמור במידת האפשר על בטיחות בעוסקים בה. זילזול בכללים אלו והתייחסות מעודדת לפעילות של טיסות בחושך לדוגמה היא שגיעה גדולה שיכולה לגרום גם למרחפים נוספים לעשות שטויות.

אם ברצונך להכנס לתחום האקרו, ממליץ לך לעשות זאת הדרך של לימוד מסודר עם כל אמצעי הבטיחות הדרושים.

כל האמור נכתב מתוך אהבה ורצון וראות אותך בפעילות איתנו בריא ושלם עוד שנים רבות.

גונן

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
מסכים עם גונן ומוסיף,

סחלבון אנשים כאן לא מעירים על בטיחות מתוך פחדנות כמו שאתה טוען אלא מתוך אכפתיות לבריאותם של אחרים, רובנו מבינים שזילזול בבטיחות מביא לתוצאות קשות, חלק למדו על בשרם וחלק מנסיונם של אחרים, אני כבר הייתי בשתי הלוויות של מרחפים אז אני מעדיף שעד שיכנס לך לראש ש"המוות לא טעים ואין שום צורך לטעום אותו כדי לחיות" תחשוב שאני נודניק פחדן ,אני מעדיף את האופציה הזו על פעם שלישית .......

יש הבדל בין "סיכון מחושב" שמושתת על ידע ותירגול לבין "סיכון לשם סיכון".

אם כבר נתת את הדוגמה של צניחה חופשית אז עד כמה שאני יודע המועדונים מאוד מקפידים על בטיחות ולא יתנו לאף אחד לצנוח בלי ציוד שמתאים לרמתו, רזרבי שעבר בדיקה ב4 חודשים האחרונים או לבצע צניחה שלא לרמתו, לא יתנו לשלושה צנחנים מתחילים לצנוח במבנה בלי שלמדו עם מדריך וגם אז יצנח איתם מישהו מנוסה יותר, לא יתנו לצנחן שיש לו פחות מ200 צניחות לצנוח עם מצלמה על הקסדה, לא יתנו לצנחן עם פחות מ100 צניחות ללמוד free style, והכי חשוב כל ארוע בטיחות הכי קטן זוכה לתחקיר מקיף ויסודי.

ההפך הוא הנכון רק במצנחי רחיפה יש אנשים שמזלזלים בבטיחות בצורה כלכך בוטה, לא בצניחה חופשית לא בקפיצות בייס ולא בשום ענף תעופתי אחר מתיחסים לבטיחות כאל פחדנות.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק עמוס פרל

• הגעתי לאוסטרליה
  • המקום האהוב עלי
    • צביעה תעשייתית,צביעה תעופתית ,החדרת הליקוייל ודפוס משי
    • דוא
מתי נפתח קורס אקרו  בטורקיה ? אני מעונין לשמוע פרטים

נחשו מי בתמונה ?
אופטימטל צביעה תעשייתית וצביעה תעופתית
http://optimetal.co.il
ערוץ היוטיוב שלי
http://www.youtube.com/user/optimetalvideos

מנותק עמוס פרל

• הגעתי לאוסטרליה
  • המקום האהוב עלי
    • צביעה תעשייתית,צביעה תעופתית ,החדרת הליקוייל ודפוס משי
    • דוא
למה לא מארגנים קבוצה לסקי
זה יכול להיות נחמד
אופטימטל צביעה תעשייתית וצביעה תעופתית
http://optimetal.co.il
ערוץ היוטיוב שלי
http://www.youtube.com/user/optimetalvideos

מנותק Dmitry

• הגעתי לאוסטרליה
  • NOVA MENTOR M / NOVA JAMBOO 33 / NOVA TYCOON S
    • דוא
בעניין: פירסום בוואלה על צנחן שניפגע באיזו
« Reply #66 ב- : February 05, 2008, 10:08:25 pm »
לילה טוב, דויד!

ציטוט
כאות מחאה אני באמת הולך לטוס במצוקי בלילה
אקבל הזדמנות לתוס ביחד איתך בשמחה!
מצוקי בלילה לא יותר קשים מגלבוע! :-))

מחזיק ידך,
ד.
דמיטרי

נובה ישראל

darkgliderz[at]gmail.com
Tel. 052-6073119

מנותק יוגב ברנדט

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • תענוג בפיתה
    • דוא
ובשביל לחזק את מה שגונן וצחי הוסיפו, אני מוסיף ציטוט שלך אוהד, מהודעתך הראשונה בנושא:

"חזרתי היום מצניחה חופשית בדרום וגם שם יש פציעות, אבל שלא כמו אצלנו שם לא מחפשים אשמים
כי אם את הדרך למנוע
".

מצד אחד, אתה מסכים עם זה שצריך למנוע תאונות, אבל כמה משפטים אחרי אתה מעודד התנהגות התורמת לתאונות וכותב:

"מי שלא טועם קצת מהמוות גם לא טועם חיים"

אשמח להסברים כי יצאתי מבולבל..

דוד פרנק

• אורח
נראה לי שהגיע הזמן לסכם את נושא הויכוח על בטיחות...
אני בטוח שאין אף מרחף שחושב שבטיחות זה מיותר או שאין צורך בשום מרווח ביטחון.
ההכדלים בינינו הם בכך שיש מקלים ויש מחמירים בנושא וזה תמיד ישאר כך ובכל תחום אחר.
אני לא מאמין שגישה תוקפנית\מעליבה\מתנשאת של המחמירים, תגרום ליותר מקלים לחזור למוטב...
במקרה שלי, אחרי הבעיטה בראש האחרונה שקיבלתי - משהו קרה ובהחלט לא אחזור על טעויות עבר.
אני לא אומר שהפיתרון הוא תאונת "השקמה", אבל מה הטעם בויכוחים מתנצחים שבמילא לא משיגים את המטרה ואולי משיגים אפילו את ההיפך?!?.
לצערי הלילה התיאשתי מלהתפתל במיטה מכאבים שעה מוקדם יותר מאתמול, אז אני שוב מוצא את עצמי על המחשב לפנות בוקר cry
יום טוב לכולם.

לכל מי שרוצה להגיע לבקר (עם או בלי זריקת שיכוך כאבים לצלעות):
דוד 054-7325232
יגאל אלון 22/16 ראשון לציון
« עריכה אחרונה: February 06, 2008, 04:41:28 am על ידי דוד פרנק »

מנותק yossil2000

• מפעיל בובקט מתקדם
  • Gin, Bollero3
    • דוא
הי אדרי,

כחובב טיס, גם אני מוזמן? bevakasha אם כן אני רוצה גם סיבוב קטן או גדול. thanku מראש.

יוסי

עוּף גוֹזַל, חֲתוֹך אֶת הַשָמָיִם
טוּס לֶאָן שֶבָּא לֶךָ
רַק אַל תִּשְׁכָּח, יֵשׁ נֶשֶׁר בַּשָׁמָיִם
גוּר לֶךָ

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא
היי יוסי
ביום שדוד יהיה כשיר ביקורים אני יתאם ביקור לכל חברי רוח הקודש
וזה יפורסם פה באתר בצורה מסודרת
מה שנישאר זאת החלמתו המהירה ,בעידוד.ותמיכה של החברים.
אדרי
טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק liat

• הכינוי שלי בלאק אנד דקר
    • דוא
שלום לכולם, hug

בימים האחרונים,עקבתי אחרי הדיון שהתפתח כאן,לאחר התאונה והחילוץ של דוד.
אותי לפחות,זה מאוד מעודד ומשמח שהדיון הזה היה מאוד פורה ולא סתם הוא נגרר על פני 5 עמודים.
חילופי הדברים הם לא לשם ויכוח,אלא לשם התדיינות,ככה אני רואה את הדברים.
לכל אדם זכות דמוקרטית להביע את דעתו/רגשותיו ואני שמחה שמרביתכם לקחת חלק פורה בדיון.
אם אני יכולה לסכם את תחושותיי במרחק 4 ימים מהאירוע שבו נכחתי ובדיון שבו לקחתי חלק,
אני שמחה להיווכח שהעניין לא חלף על פניכם והקדשתם מחשבה,גם אם לא כולכם כתבתם בנושא.
עצם זה שקראנו את התגובות והקדשנו שנייה מזמננו היקר,זה סימן חיובי.
זה מאוד חשוב ,לא להקל ראש בכל תאונת רחיפה,מקטנה ועד גדולה.
התיחקור הוא חשוב לטובת כולנו ואני שמחה לראות שיש כאן דיאלוג אמיתי,גם אם לפעמים בלהט הדברים אנשים נפגעו/נעלבו.
השורה התחתונה היא,שהדברים נאמרים ,אנשים קוראים ומסיקים מסקנות.
שיהיה לכולנו שבוע טוב,טיסות בטוחות ושוב החלמה מהירה לדוד פרנק.
ליאת  ;) :D ;D
ליאת הר-אבן

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
  • זבוב זבוב אבל ... יש כנפיים
    • דוא
לדוד היקר
אני מתאר לעצמי כמה כואב לך הגוף עכשיו
ותאמין לי שאני יודע. אופטלגין נוזלי חבל על הזמן
 אני נפלתי מ-3 קומות והייתי שנה בשיקום בסוף הכל עובר
לגבי יום שבת אם אתה רוצה אני מתוכנן לנסוע לגילבוע עם ארנון ( עגור )
ואני גר לידך ממש קרוב בדוד הראובני
הטלפון שלי 0522-802850 אבי
אני אשמח אם תבוא
הספורט הזה מתאים לאנשים עשירים-מובטלים -פנסיונרים
כל השאר סובלים משבת לשבת

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
יש לי מקום באוטו גם לכיסה גלגלים :D
כל השאר סובלים משבת לשבת

דוד פרנק

• אורח
המון תודה על ההצעה אבי, אבל להיות שם ולא להיות מסוגל לטוס יכאב יותר מהשברים... bryzdal

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
אני כועס
« Reply #75 ב- : February 09, 2008, 12:15:39 am »
טוב די טחנו את הנושא הנאמר וכל מה שאכתוב יהיה טחינת הנושא לאבקה דקה מאוד.
אבל בכל זאת קשה לי לא להתיחס למה שנכתב כאן לפני, בכל זאת דויד הינו יותר מחבר קרוב או מרחף, ותאונה זאת נוגעת לי אישית מאוד מאוד.
במקרה, ענת ביקרה אותי בשבת בבסיס עם הבנות, יצאנו לפיקניק מקומי ביערות בית גוברין, איך שאנחנו עורכים את השולחן קיבלנו הודעה מטדי לגבי התאונה, ושהמסוק בדרך, מיותר לתאר את הדאגה והחרדה, והאוכל שנתקע לנו בגרון, בשניות אלו היינו בטוחים שדויד מת!
כעסתי, וכעסתי מאוד על דויד, כי תמיד כשאני מדבר עם דויד אני רואה את ההתלהבות שלו מכל דבר שהוא עושה ומצליח (well... כמעט תמיד) ואני תמיד מנסה למתן או להעיר ואני יוצא מהשיחה כמו איזו אמא פולניה שמזכירה לבן שלה שייצא עם סוודר, תמיד יוצא שאני יוצא מהשיחה כמו "מר ביטחון",
אמרו כאן שהכתובת היתה על הקיר, וזה נכון, היא היתה על הקיר, בכל מקום שדויד ריחף היו הדיבורים בעמדה שהוא יחטוף וזה רק עניין של זמן, כולנו חרדנו לדויד בכל תימרון שהיה עושה, ואפשר לשמוע את זה גם בסרטון האחרון מהגילבוע, תמיד הוא היה נמוך מדי, קרוב מדי וכדומה,

דויד מרחף כבר יותר מ 12 שנים (תקן אותי אם אני טועה.) הבן אדם וירטואוז בכל מה שקשור לטיסה אם זה מבחינת, הנפות, המראות, נחיתות, שליטה באויר, טיסה עם ממ"ר (אלוף), ודויד היה המורה הרוחני / אישי שלי בתחילת דרכי, הבעיה היא שאת כל חוויות הטיסה למינהם דויד לומד לבד, על ידי ניסוי וטעיה (שהיא שיטה יפה ללמוד מטעויות, אבל בטיסה זה מסוכן מאוד, ולמה לא ללמוד מטעויות של אחרים?)
דיברנו על קורס אקרו של ג'וקי, ונראה לי שיש כוונה לביצוע קורס כזה אם על ידו או על ידי מדריך אחר, מיותר לומר שהקורס הזה נחוץ לכל מי שמעוניין לנסות ולהתנסות בטיסות אקרו לסוגיהם.

אני כועס על דויד ושמח באותו משפט, שמח שלא היה נזק רציני (אני בטוח שזה כואב מאוד) אבל רצוי לכולנו להבין שזה היה יכול להסתיים אחרת, אני ממאן לכתוב כאן את המילים, אבל עוד שניה אחת או שתיים בתמרון, או פחות 10 מטר גובה בתחילת התימרון, ויתכן שהיינו כולנו נפגשים במקום אחר.

דויד את הלקח למד היטב, את זה אני בטוח, ויש לבחור אומץ להודות בטעות, לוותר על האגו, להבין ולהסתכל על כל הנושא בצורה בוגרת (אם בצורה הומוריסטית / צינית ) ועכשיו גם ללקק את הפצעים.

דויד, זה לא כעס אישי עליך, כעסתי גם על ברק פרידמן, שלמה ניסן, בני ישי, נחמני ועוד רבים וטובים שנפצעו, בכל המקרים (כולל שלך) הפציעות נבעו מהחלטות שגויות של הטייס, אני לא אומר לאף אחד מהפצועים להפסיק לרחף, ולכן גם לא אומר לך להפסיק לעשות אקרו, רק בבקשה תעשה את זה מסודר, ומסודר אומר : קורס אקרו, ובטיחות,
בתור אחד שבא מהמנטרה של אינטל safety is number one אתה מבין שברחיפה, בטיחות היא לא עניין של כסת"ח ולא סתם משפט שנזרק באויר, זו האמת לאמיתה וזו הדרך שלי ושלך לחזור הביתה בשלום לאחר כל טיסה

האירוניה שהתרסקת על צלע הר בגלל חוסר גובה באתר הרחיפה הכי גבוה בארץ משאיר טעם מר בפה

אני מאחל לך שתחלים מהר, שתחזור מהר לטוס ולחיים נורמליים, ושהכי חשוב שהכאב יחדל! (אני מתאר לעצמי מה אתה סובל, חבר, וזה כואב גם לי)

אני חייב גם התיחסות למה שאוהד רשם כאן,
אני (אמיר מליק, ואני מאמין שעוד טייסים אחרים) באים לרחף על מנת להרגיש את החיים ולא כדי לטעום מהמוות, הטיסה בשבילי היא הרגשה עילאית שאי אפשר לתאר, אין לי צורך בשום תמרון (אפילו ווינגאובר) כדי להינות מהספורט הנפלא הזה, גם טיסה "משעממת" הלוך וחזור לאורך הרכס, או אפילו טיסת גירזון בגילבוע ימלאו לי את בטריות האדרנלין שבתוכי, אם אתה מרגיש שאתה צריך לטעום מהמוות, אני בשמחה מזכיר לך את הטעם "הנפלא" כשנחתת לאחר קיפול חצי כנף ברכס תל אביב ישר לתוך בית הקברות (אירוני, כבר אמרנו?), אם זה הטעם שאתה מוכן לקבל במודע כל פעם שאתה יוצא לטיסה, אז סחטיין, אני לעומת זאת עושה הכל כדי שטעם זה ירחק מפי, וב"מודע" אני מנסה למנוע בכל דרך אפשרית את האפשרות שאטעם ולו במעט, על ידי כלל אחד חשוב : עשה את הבסיס, המראה בטוחה, נחיתה בטוחה, כל מה שבאמצע זה בונוס!, בטיחות, בטיחות, בטיחות.

זהו כתבתי הרבה, מקווה לשבוע שקט ובטוח (רחיפה או במילואים)

אמיר

נ.ב יש למישהו לינק לוידאו התאונה שעובד? זה שכאן בשירשור מוביל לערוץ 10 אבל הוידאו לא פועל אצלהם.
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

דוד פרנק

• אורח
אמיר,
אני מסכים לגמרי עם כל מה שכתבת ואין לי מה להוסיף מעבר לכך שהלקח נלמד.
מצורף קליפ התאונה שצולם ע"י דורון דנן בתוספת הסבר קולי שהוספתי בגוף הקליפ.
כפיצוי על עוגמת הנפש שגרמתי לכם בפיקניק בבית גוברין, דיברתי עם ליאור שיארגן לך שבועיים נוספים בפסיפיקה  hug

דוד פרנק

• אורח
הקליפ המצורף כאן לא ערוך ובמהירות רגילה.

לאחר שראיתי את הקליפ כמה פעמים, די ברור לי מה הייתי יכול לעשות ע"מ לצאת מהמצב.
איך אתם חושבים שהיה ניתן לצאת מאותה נקודה בספין שבה אני עם הפנים להר ???

(שמתם לב לשעה שאני כותב... cry)
« עריכה אחרונה: February 09, 2008, 05:34:05 am על ידי דוד פרנק »

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
בחייאת דוד נכון שפתאום מאז הפציעה בא לך להשתין בלילה ???
למרות שאף פעם זה לא קורה :) :)
כל השאר סובלים משבת לשבת

דוד פרנק

• אורח
אבי, אין לך מושג כמה אתה צודק - ממש כמו בחורה בלילה קר  lugh