טוב אז ככה...
השעה 5:13 לפנות בוקר של יום שלישי, וישנתי עד עכשיו קרוב לכלום מתוך טונות של כאבים שאין לי דרך לתאר לכם כשאני מתהפך במיטה ומחפש את הפוזה שתהיה "רק" 8 בסולם הכאב 1-10 משום שרוב הזמן זה כמעט עובר את הסקלה.
גיליתי שישיבה היא הכי פחות כואבת לי, אז אני לא ישן...ביג פאקן דיל.
נכנסתי לפורום כדי לראות אם יש תגובות לתגובה ה"הומוריסטית\צינית\פרואנית" האחרונה שלי לאיתן לגבי טיסת לילה במצוקי ואני עדיין די המום.
מה שמצאתי היה מספר תגובות שבמקום שיקחו את זה לכיוון הקליל והמשעשע, לקחו את זה למקום קודר מתחסד וזועף שמאוד מזכיר לי את היחסים הדוחים בפורומים אחרים שכבר מזמן יצאו לפנסיה...
הרי דשנו די הרבה בשירשור "הקצר" הזה בלמידה מטעויות, הפקת לקחים ואפילו ב"כל אדם כטוב בעיניו יעשה"(במסגרת החוק).
בשישי האחרון הייתי בהופעה של נאור ציון שמיחזר די הרבה חומר אבל עדיין מצחיק לאללה.
הוא שוב עשה את הקטע של סממית ביטן הערסית שמוסוות לצפונית, שכשהביאו את ה "ע'וגה" וקלטו אותה בערסיות האמיתית שלה - כל הקריזה התפרצה החוצה - Funny stuff....
הקטע של סממית הוא רק פרפרזה לתופעה שדיברתי עליה קודם, רק שבמקום ה"ע'וגה" שלפתי איזה קטע פרואני להפגת המתח - (לי זה לפחות עזר - הצחיק אותי כמו שצריך ואפילו כאב מצחוק אבל היה שווה(או לא?!?))
אוקצור - לא מקבל את התגובות הפלצניות האחרונות, במיוחד בגלל העיתוי הלא ראוי.
נאמר כבר יותר מפעם אחת שלפורום ואתר זה אמורה להיות התנהלות חברית, קלילה, עם כבוד, הומור ושיתוף ולא ניגוח, ליכלוכים וחגיגה על דם ("מעניין כמה פעמים אמרו לך להיזהר עד שזה
סוף סוף קרה..." ---- כן סמי - זה לבסוף התפרץ לך הא?!?) - התנצלות תתקבל בברכה.
כאות מחאה אני באמת הולך לטוס במצוקי בלילה, אבל כדי לעצבן את הסממיות ביטנים שלנו, אני הולך לחצות את ים המלח לירדן - בלילה ברור ולעשות Tumbling כל הדרך (מישהו יכול ללמד אותי איך עושים את זה עד אז בבקשה ?!?)
ולכל המודאגים וחסרי ההומור - סתאאאאאאאם
בוקר טוב ויום טוב לכולם.