כתב נושא: הרצאה במטאורולוגיה  (נקרא 2144 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אילן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
הרצאה במטאורולוגיה
« ב- : January 26, 2008, 07:49:43 am »
היה מפגש אדיר : ראשית - החבורה הנפלאה של האנשים  ולכולם מכנה משוטף אחד - אהבת האדם וספורט הרחיפה . שמחתי לפגוש ולהכיר אנשים נוספים הנמנים על עולם זה - וכל המרבה הרי זה משובח .
האוכל - ואיזה אוכל - כבר בחדר המדרגות "אפפו" אותי ריחות המעדנים שהכינה אשתו של משה . כאשר נכנסנו לדירה הדבר הראשון שנגלה לנגד עיני היה "בופה " ערוך כייד המלך . תודה לך אשתו של משה ( לא זוכר שם )
לאחר שסיימנו "לזלול" התחיל החלק "האומנותי" : ארנון ניתח את מקרה "ליאב והעצים" , ולאחר הניתוח בוצע תהליך של הפקת מסכנות , והתגובות הרצויות בתרכישים שונים . תודה ארנון  .  תמיד יש לשמוע ולרענן הנחיות בטיחות ( ולא משנה מה הפז"מ שלך בתחום ) . לאחר מכן החלה הרצאה מרתקת של החזאי הותיק אורי בץ . וואו - איזה מטען של ידע!!! חברים , אני בטוח כי כולנו למדנו דברים חדשים ( גם הותיקים מביננו שהיו בהרצאה ) אני אישית יצאתי אם תובנה כי אין גבול לידע שניתן לרכוש ולעולם לא ארשה לעצמי להיות שחצן ולאמר  " אין לי מה ללמוד - אני כבר יודע"
ויקטור - תודה על השאלות המעניינות בנושא מיקרו-אקלים .
תודה לכולם : משה , ליאב , ארנון , אורי , ויקטור וכל אותם האנשים הנפלאים שהיו בערב
כולי תקווה כי מפגש זה יהיה סיפתח לערבים רבים רבים ונוספים , כולי תקווה לראות השתתפות של מרחפים נוספים - ללא קשר לבי"ס , וותק , וכו' - הרי כולנו משפחה אחת - משפחת המרחפים - משפחת רוח הקודש - אנו מחויבים לערכים של אחווה חברות ועזרה הדדית
תודה up: bira

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
בעניין: הרצאה במטאורולוגיה
« Reply #1 ב- : January 26, 2008, 10:06:50 am »
אילן שבת שלום,
אולי מישהו ינתח גם לנו מה קרה לליאב בגלבוע?
שמעתי כבר מספר ניתוחים, אבל עדין לא את המקור.
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק liav

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #2 ב- : January 26, 2008, 12:37:19 pm »
שבת שלום לכולם!

1.ראשית לאישתו של משה קוראים ענת ובהחלט יש לה תרומה רצינית להצלחת הערב(הצבא צועד על קיבתו)
תודה רבה ענת!!! ;)

2.את תחקיר התאונה של ליאב ניתח ארנון והפורום המכובד שנכח בארוע הכל מצולם בוידאו כולל ההרצאה כמעט 4 שעות את החלק של התחקיר אעלה לפורום כסרט וידאו שכולם יוכלו להסיק מסקנות.

3.ויקטור למרות שהזמנתי אותו כמרצה אורח נתן לנו רק טעימה לא היה זמן להרצאה לכן סוכם שבעוד חודש אארגן מפגש חברתי והרצאה שכולה עוסקת CX. :P

4.החזאי אורי בץ אכן בא עם מטען ידע מכובד והעשיר אותנו מאוד תודה לך אורי אנו שומרים על הזכות להשתמש בך גם בעתיד!!

5.החשוב מכל בערב היה המשולש שהיה נוכח (ארנון הרלב, אורי בץ, ויקטור) כל אחד מהניסיון שלו הסביר נתן תשובות וירד למיקרו היה זמן לשאלות בפורום רחב ופה אני חושב שהחברה הוותיקים היו מוצאים עניין רב!!!

6.לגבי פרסומים על "מועדון עגור" "משפחת עגור" וכו' התארגנות ושיתוף פעולה עם ארנון הרלב שלו 30 שנות נסיון זה כל ההבדל!!
 לכן  "מועדון עגור" נבחר כשם לגרופ אני לא מתכוון ליצור "קבוצה סגורה" אלא חברותא כמו שארנון כבר כתב בעבר. וזאת ע"י הרצאות בתחום, טיסות בסופ"ש, נסיעות ולינה משותפת לאתרים בארץ ובחו"ל  וכדומה.
והכל פתוח לכוווווווווווולם!!! hug

7.אני חושב שכמו שאילן כתב "הרי כולנו משפחה אחת- משפחת המרחפים-משפחת רוח הקודש"
וככל שנהיה חברותא ונוסיף ידע ומקצועיות בספורט כך נרגיש יותר בטוחים בעצמנו ובאחרים באוויר.

טיסות בטוחות לכולם
ליאב

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא
« Reply #3 ב- : January 26, 2008, 03:15:46 pm »
היי חברים
ראשית ברצוני להביע את הערכתנו(משפחת אדרי ) לכל מי שהגיע לערב המדהים ,ותודה על הברכות וזר הפרחים.
1.אנחנו בהחלט נמשיך להרים ערבים נוספים כפי שברור לכולם.
2. לצערנו הרב אנו(חברי מועדון עגור ) ממלאים את הווקום שנוצר על ידי האגודה, והצלחנו (והרבה בזכות אתר "רוח הקודש")ליצור חבורה מגובשת לטוס,לאסוף,ללמודולרכוש ידע מקצועי בענף הספורט הכל כך יקר לכולנו.
3.אנחנו פתוחים לכל מרחף שרוצה להיכנס העיקר "שרעל הטיסה בדמו "  ושמעבר לכך תהיה אחוות חברים להמתין  באיסוף באתר הנחיתה, לעזור בהמראה ,לשתות קפה ,ולחלק עוגיות ולא משנה מאיזה בית ספר למד ואיזה מצנח יש למרחף .
4. למזלנו יש את האתר של רוח הקודש שבוא כולנו יכולים ליצוק ידע ומידע החשוב לכולנו "וכולנו רוח הקודש" .
5. אני מאמין שבמידה ונותנים אהבה ומקבלים אהבה ,וטוב לכולנו לעזוב את משקעי העבר ולראות את העתיד.
6.אנו נמשיך ליזום ארועים ,לארגן מפגשים חברתיים,לטוס ,ובעיקר נמשיך להנות מהחברות שאני כל כך אוהב .
7.שבת שלום
« עריכה אחרונה: January 26, 2008, 04:15:44 pm על ידי אדרי »
טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #4 ב- : January 26, 2008, 03:36:04 pm »
יחי ההבדל הקטן.

כשארנון מפרסם כאן על פעילות של המועדון שלו זה מובן לגמרי, גם שחניכים מחלקים שבחים למדריך או לבי"ס בו הם למדו זה בסדר ומובן לגמרי, אבל כשמרחף עצמאי מזמין לרחף בשם "משפחת" שהם חניכים של בי"ס ספציפי מן הסתם מי שלא למד באותו בי"ס או לא מכיר אישית את האנשים ירגיש "אווט סידר", והרי ברוח הקודש לגמרי לא משנה אצל מי,מתי ולמה למדת.
כמו שאם אריה "סול" לשובר מפרסם את המצנחים שלו זה בסדר אבל אם אני ומנו נחתום "משפחת סול" זה יראה שונה.

לדעתי האישית לכתוב "יש התארגנות של מספר חברים ........." יותר מתאים, אבל זו רק דעתי ואיש כטוב בעיניו יעשה ,מצידי כל אחד יכול לחתום "משפחת עגור", "משפחת סיתוונית", "משפחת עפקו" או "משפחת אדוונס" או "משפחת לנואל" רק נראה לי שאם אני אחתום "משפחת סול" מי שיש לו מצנח שונה אולי לא ירצה לבוא.

אדרי את ה"ווקום" מילא "רוח הקודש" עוד לפני שהתחלת לרחף ואפילו לפני שאני הצטרפתי לחבורה אז בבקשה אל תיקח לעצמך קרדיט שמגיע לאחרים אם מישהוא כאן מילא ווקום זה מליק וחבורת המיסדים לפני יותר משנתיים. אנשים כאן התארגנו לטיסות ,אירגנו ערבי חברה, ערבי העשרה, וקורסים הרבה לפני שנכנסת לספורט.
« עריכה אחרונה: January 26, 2008, 03:38:35 pm על ידי צחי רייל »
don't fly faster then your guardian angel

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #5 ב- : January 26, 2008, 03:41:58 pm »
עוד דבר.

הרעיון ברוח הקודש זה שזה לכולם, אומנם הצלחתם ליצור קבוצה מגובשת אבל היא נפרדת מ"כולם" ורק משתמשת באתר שהוא של "כולם" ,ומזמינים את כולם להצטרף אליכם.

לא יותר פשוט שתצטרפו לכולם?

מנותק liav

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #6 ב- : January 26, 2008, 03:54:19 pm »
צחי שבת שלום!
צריך להבין  אף אחד לא לוקח קרדיט!!!
אלא מוסיף ערך מוסף לספורט!!!
ונכון רוח הקודש, לשובר, ארנון, אמיר מליק ואפילו צחי רייל שמרסס את העמדות ודואג לנהל את האתר הנפלא הזה, שהוא מקום מפגש לכולנו!!!
מוסיף ערך מוסף ומי שלא לא אז שיתחיל היום!

ותקן אותי אם אני טועה ;)
« עריכה אחרונה: January 26, 2008, 08:05:42 pm על ידי liav »

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
  • זבוב זבוב אבל ... יש כנפיים
    • דוא
« Reply #7 ב- : January 26, 2008, 03:55:38 pm »
צחי צהריים טובים
אני חושב שאתה לא מדייק כוונת אדרי היתה לפי דעתי
שכל אחד יכול לבוא לערב זה או אחר  ללא הבדלי צבע דת ומין
כאשר אנחנו כותבים משפחת עגור זה לא בכדי להבדיל אותנו מאחרים
עובדה שבאו לא רק "ממשפחת עגור"
צר לי אישית אם מישהו רצה לבוא ולא הרגיש נוח
נשנה את הכותרת בפעם הבאה
הספורט הזה מתאים לאנשים עשירים-מובטלים -פנסיונרים
כל השאר סובלים משבת לשבת

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • דוא
« Reply #8 ב- : January 26, 2008, 04:10:11 pm »
צחי
לדעתי צריך להפסיק את ציחצוח החרבות בענף.(נקודה).
אין בכוונת אף אחד מאיתנו ובטח לא לי להוריד בערך האתר "ותקרא  שוב את מה שכתבתי ".
אנו בכל מקרה נמלא את החלל הידע על ידי המשך מפגשים (במידה ואף אחד לא מרים את זה) .
לגבי המשפחתיות !!! אין לי מה להוסיף למעט שכולנו "רוח הקודש" וטוב שכך.
בכל פעם שמנסים להרים בענף משהוא מנסים "אנשים קטנים" לסרס את זה (ואין כונתי לחבורה האיכותית שגם אתה  נכלל בתוכה ) ולכן אנו במקרה החברה של עגור רוצים להרים דברים טובים למען המרחפים (אפשר גם לפרגן).
לכן חבל שאתה לא הגעת לערב ועוד אנשים טובים כמותך.
אנו לא מנסים לפגוע באף אחד (אפילו אריה לשובר הגדול הגיע לערב והפגין ידע רב)
שבת שלום והמון אהבה ופרגון
אדרי ממשפחת "עגור"

« עריכה אחרונה: January 26, 2008, 04:37:06 pm על ידי אדרי »

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #9 ב- : January 26, 2008, 04:49:50 pm »
שלא תבין אותי לא נכון, אני לא נגד מה שאתה וליאב מארגנים (לא חושב שיש מישהו שהוא נגד) להיפך זה יפה מאוד ואני מצביע "בעד" בשתי הידיים, אני בהחלט מעריך את ההשקעה ומבטיח להצטרף בעתיד.

אבל ממה שכתבת קודם על ה"ווקום" אפשר לחשוב שלפני שאתם חשבתם על זה אף אחד פה לא אירגן כלום.

רשימה חלקית מאוד של דברים שאירגנו כאן לפני שהתחלת לרחף:

איתן שבירו אירגן כ5 או 6 ערבי "רוח הקודש" במבוא חמה עם 80-120 משתתפים בכל אחד.
קורס מטאורולוגיה שאירגן עמית דונסקי לפני שנה היו 50 משתתפים.
ערב בטיחות אצל טדי בבית.
עופרי ארגן פעמיים מפגש במסעדה.
מטס למען החטופים שארגן יוגי.
ואין סוף ימי טיסה שמתארגנים פה כל שני וחמישי (בעיקר בקיץ), אני ארגנתי כבר עשרות של מה שידוע כ SMS ליום חמישי (אפקט או זיכרון).
ועוד ועוד ועוד .............

מנותק אילן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #10 ב- : January 26, 2008, 05:47:50 pm »
די ! מספיק !

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #11 ב- : January 26, 2008, 10:10:23 pm »
צחיק ידידי אני מבין לליבך. אבל אני חושב שמה שמפריע לך הוא לא בדיוק מה שאתה שם עליו את האצבע פה.

ולכן אני אשים את האצבע לרגע על משהו. לא שממש מפריע לי, אלא שאני חושב שיעניין אתכם לקרוא אותו.

כל עינייני האגודה והוואקום לא כל כך רלווניטיים אלי או אל אנשים שהצטרפו לתחביב פחות או יותר כבר לתוך החלל הזה כשהוא מלא ברוח הקודש. בפורום המדהים ובאנשים הנפלאים שפגשתי.

אני רוצה להזהיר ולהתריע מתופעה לא בריאה שמתרחשת אצלנו בספורט (ויש שיאמרו בכל תחומי החיים).
ישנה נטייה לאנשים, ללכת אחרי מנהיג. מנהיג אחד. ניתן לראות את זה גם ב"סיתוונית" וגם ב"עגור" ואולי גם במקומות אחרים שאני לא מכיר ולכן לא אכתוב עליהם. נכון שלמדריך ישנה השפעה חזקה על החניכים. אבל לפעמים נדמה, שיותר משהרועה צריך עדר, העדר ממליך לו רועה.

ובכן, מה הבעיה פה? הבעיה היא ההגמוניות של הדעות שכזו מסגרת מייצרת, בה רק אדם אחד הוא בעל הדעה והניסיון. וכמה שהוא לא יהייה מקצועי או וותיק, דעתו היא עדיין אחת. וגם הוא לפעמים, טועה (או לפעמים צודק).
תחשבו לרגע (להבדיל אלף הבדלות) על אנשי שוק מחנה יהודה שיצביעו ביבי בבחירות לא משנה כמה המדיניות הכלכלית שלו רעה בשביל החיים שלהם. אבל הם יצביעו ביבי. כי הוא המנהיג. והם השוק. והם עוד יעשו את זה בגאווה ובראש חוצות תוך שהם מהללים את המנהיג בפורום "רוח המלפפונים" של השוק. אני אחדול עכשיו מהמטאפורה הלא כל כך מוצלחת הזו.

וזה בדיוק מה שיפה בפורום הזה. שהוא שם לעצמו מטרה להיות ללא מנהיג אחד. והוא פתוח, סבלני וסובלני לכל הדעות. אני מרגיש שאני יכול לשאול פה שאלה, להעלות סרטון, ולקבל מגוון דעות כזה שייפתח דיון מעמיק. ולכן כל כך חשוב לדעתי, לכתוב כאן סיפור של אירוע זה או אחר כשהוא עוד טרי בראש, ולקרוא מה דעותיהם של אחרים.

אנשים יקרים. אל נא לכם להפוך את פלוני או אלמוני לגורו. וללכת אחריו להלל לקלס ולפאר את שמו ואת דבריו כאילו היו דברי אלוהים חיים. גם אם הוא שלושים שנה בתחום, גם אם יש לו פאתוס של בגין וגם אם הוא מביע דעה נחרצת על כל שטות בפורום (אני חושב שכיסיתי את שלושתם לא?) ותסלחו לי שאני קצת לא מעודן בדברי...

השתדלו להביט מעבר לדבריו של חכם זה או אחר, ולשאול את עצמכם מה הדעות האחרות. מה עוד יש לאמר. וככה החכימו והרחיבו אופקים. תנסו לחשוב מחוץ לקופסא, לקבוצה, לחופה, לרתמה. זהו לימוד אמיתי!

אז כשהמדריך ממליץ על ציוד זה או אחר, על חברה זו או אחרת, מתחקר אירוע בצורה מסויימת, מסביר תופעות שיטות או דברים שמתרחשים ושאנחנו עושים, תחפשו עוד דעות. עוד אנשים שאומרים ההפך או שונה. תשאלו, תחקרו.

וחוצמזה כשלמסגרת כלשהיא יש משהוא איכותי להציע, אין צורך במסכת הלל בפורום. התוכן ידבר בעד עצמו.

חבל לי שלא יכולתי להצטרף להרצאה, מה לעשות, עובדים. בפעם הבאה אני שם בתקווה...

והכי חשוב, עד שייתיבשו קצת הרגבים בשדות הנחיתה של ארצנו, ושחר יום טרמאלי יפציע, אם אהבתם את דברי, תנו לי בקארמה!
או תמצאו אותי בעמדה ותורידו לי מכות... הכל הולך  hug
« עריכה אחרונה: January 26, 2008, 10:26:10 pm על ידי idomohar »

מנותק uri k

• משחק בארגז החול
  • *
« Reply #12 ב- : January 26, 2008, 10:17:23 pm »
הסכמתי, צחקתי, נהניתי, נתתי בקארמה, וגם אתן בכאפה. ( מותר גם וגם לא? - או שמספיק שהפסדת את יום שישי בשרונה ;D)

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #13 ב- : January 26, 2008, 10:29:19 pm »
עידו דבר ראשון הפסדת שלא הייתה בשרונה ביום שישי  ;)

דבר שני מה שמפריע לי זה בדיוק מה שכתבתי !

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #14 ב- : January 26, 2008, 10:35:56 pm »
אוקיי, אבל זה בא לי טוב כמשפט פתיחה. אז אל תתן לי כאפה.

מנותק liav

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #15 ב- : January 26, 2008, 10:50:45 pm »
עידו  לא מכובד! ולא ראוי להתייחסות! :'(
אין לך שום דבר חדש להגיד, או איזשהו נסיון, או לפחות קבוצה שתתמוך בדעתך!
אז אתה מנסה למצוא חן דרך תמיכה באחד הצדדים המטרה שלנו היא כמו שכבר כתבתי קודם לתת ערך מוסף!!! :o
אם יש לך מה לתרום או לעשות בצורה יותר טובה אנחנו נשמח לפרגן!!! hug
שבוע טוב
וכשנתראה בטח אכפכף אותך!

מנותק עמוס פרל

• הגעתי לאוסטרליה
  • המקום האהוב עלי
    • צביעה תעשייתית,צביעה תעופתית ,החדרת הליקוייל ודפוס משי
    • דוא
« Reply #16 ב- : January 26, 2008, 11:26:48 pm »
אני מתנצל שמסיבו אישיות לא הצלחתי להגיע
אופטימטל צביעה תעשייתית וצביעה תעופתית
http://optimetal.co.il
ערוץ היוטיוב שלי
http://www.youtube.com/user/optimetalvideos

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • דוא
« Reply #17 ב- : January 26, 2008, 11:48:45 pm »
לצחי ידידי
מוסר השכל
איש וכלבו מתו והגיעו לשמיים.
במעלה גבעה לפניהם היה שער מדהים, עשוי כולו מפנינה, זוהר באור השמש.
כשהגיעו לשער ראו אדם יושב בפתח.
"סליחה", בעל הכלב אמר, "היכן אנחנו נמצאים?"
"בגן עדן" ענה האיש.
"אפשר לקבל כוס מים?" שאל בעל הכלב.
"בודאי", ענה השומר שבפתח. "הכנס ואדאג שיביאו לך כוס מים צוננים".
"האם החבר שלי יכול להכנס גם הוא?" שאל המבקר
"אני מצטער", ענה השומר. "איננו מאפשרים לחיות מחמד להכנס".
האיש החליט לוותר על המים. הוא קרא לכלבו והם המשיכו ללכת.
הדרך הפכה להיות דרך עפר, והם הגיעו לשער עץ שעמד בדרך ללא כל גדר סביבו.
מעבר לשער היה איש שנשען וקרא ספר.
"סליחה" קרא לו המבקר, "יש פה מים?"
"בטח. הכנסו" ענה לו האיש.
הם עברו את השער וניגשו לברז המים ושתו כאוות נפשם.
"תודה. מה זה המקום הזה?" שאל המבקר.
"גן עדן" ענה לו האיש.
"זה מאוד מבלבל" אמר המבקר, "האיש שפגשנו קודם אמר לנו ששם זה גן עדן".
"אתה מתכוון לרחוב המוזהב עם שער הפנינה? לא. שם זה גהינום".
"ולא אכפת לכם שמשתמשים בשם שלכם שם?" התפלא בעל הכלב.
"לא", ענה האיש.
"אנחנו רק שמחים שהם לוקחים אליהם את כל אלו שמוכנים להשאיר את חבריהם בחוץ...
שבוע טוב
ופה אנו נחתום את פרשה

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #18 ב- : January 26, 2008, 11:53:12 pm »
לא אני יצרתי את ההבדלה בין חברים ממועדון זה או משפחה אחרת..........אצלי כולם שווים.

ליתר דיוק פה נחתום את הפרשה.

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
« Reply #19 ב- : January 27, 2008, 02:09:01 am »
 צחי: זה לא יפה לסגור את הנושא שמתאים לך.יש צניות בדברך זה זמן מה,מועדון עגור הוא לא מועדון סגור. בשבילי בכול אופן זה מקום לידתי לעולם הרחיפה(ונראה לי שגם חברי) ומכאן אני שמח להשתייך,כמו שגולנציק תמיד גולנציק ,עגור יהיה אמי ואבי לעולם הרחיפה עד כאשר אני יוכל  לפרוס כנף לבד.חברי ואני מוצאים הרבה מין המשותף ולכולנו מטרה אחת והיא להתמקצע ואתה יודע מה אולי גם להגיע לרמתך,כול זה יתאפשר אם נוכל להעשיר את הידע,ללמוד ולהתאמן, ומזג אויר פועל עכשיו לטובתנו כי הכול לאט  וכול ארוע מפורק ונבחן ביסודיות.   משה וליאב הרימו את הכפפה החשובה הזאת וארגנו ערב שלא מועדון עגור היה  במרכזה אלא נושא המטרולוגיה חומר שכנראה שאתה יודע לדקלם בשינה ובזכות.אל תיצור תחרות איפה שהיא לא!!הפירגון פה הוא אדיר לאחרים כולנו פה עם אחד!!!אני הלכתי,הולך ואמשיך ללכת עם המעיל של רוח הקודש יש לי גאוות יחידה לשם ולסמל ואוהב את האנשים הנהדרים שטסים פה.אני מרגיש פה בבית.                                                              נ.ב

אתה מוזמן לערב הבא שאנחנו מארגנים,אני לא יודע אם תלמד משהוא שאתה לא יודע אבל בטוח שתרכוש חברים חדשים...