כתב נושא: הרצאה במטאורולוגיה  (נקרא 2157 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אילן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
בעניין: הרצאה במטאורולוגיה
« Reply #20 ב- : January 27, 2008, 06:58:41 am »
למרות שביקשתי להפסיק את השרשור שהפך למגעיל - אולי הוא מעלה דברים מבפנים ושווה להמשיך בכדי לנקות את הרפש - ולכן :
א : אין כל פסול לכבד ולהעריך את בית הספר בו למדת ועשית את צעדיך הראשונים כטייס - ובפרט במידה והוא ראוי לכך . על לך לשכוך מאיפו באת  . אין שום בושה בכך  שטייס פלוני אלמוני מקטלג את עצמו כבוגר בית ספר זה או אחר ואף גאה על כך . הכבוד הוא לשני הצדדים הנוגעים בדבר .
ב: ברצוני להזכיר לכל המתלהמים  , לכל אלו התוענים ליצירת בדלנות ולכל החכמולוגים : כאשר החל ליאב לשרשר את הרעיון של הרצאה בתחום המטאורולוגיה הוא לא הציג את הארוע כארוע של מועדון עגור ! ( דפדפו 5 דפים לאחור ) הוא פנה לכלל המרחפים ! ליאב העלה רעיון  - כמרחף עצמאי - כלפי כל חברי רוח הקודש ללא הבדל  מין , חופה , בי"ס , מידת נעליים  וכו' . התגובות שהתקבלו  - בחלקם - היו ציניות ומרושעות שלא לצורך ! הרעיון החל לקרום עור וגידים למרות בדלנות שהחלה להופיע  - מה לעשות - ונציג את הדברים כמו שהם גם באם הם לא נעימים - אצלנו -חברי רוח הקודש  - ולא אצל חניכי ובוגרי מועדון עגור . הכיצד ? בכך שההענות שזכה לה ליאב היתה בעיקרה מבוגרי וחניכי עגור !!!
כולי תקווה - באמת - ללא קשר למי יוזם פעילות - כי בפעם הבאה יבואו טייסים מכלל הספקטרום ללא הבדל של פז"ם , בי"ס , סוג חופה וכו'
אני יכול להמשיך ולקשקש - אבל - באמת נמאס  

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
בעניין: הרצאה במטאורולוגיה
« Reply #21 ב- : January 27, 2008, 07:46:00 am »
ניר אתה צוחק נכון?

קצת הבנת הנקרא בבקשה.

כתבתי בהתחלה שאני מאוד בעד מה שמשה וליאב מארגנים אבל בבקשה תדייקו במה שאתם כותבים, בעיקר על ה"ווקום".
גם כתבתי שלא איכפת לי שאתם חותמים כמועדון או משפחה רק נראה לי בדלני (דעתי, לא חובה לקבל אותה).
ותקרא את ההודעה שמעל ההודעה האחרונה שלי ותראה שגם לא אני זה שהציע לסגור את הדיון.

טיסות בטוחות לכולם.
don't fly faster then your guardian angel