האירוע היה בתאריך 9/9/2001. גלשן סנטנה SRC אז בניתי לעצמי מערכת גרירה תוף משחרר כמובן אחרי שלמדתי את שתי
השיטות, גרירת כבל אצל עמירם קרמר ותוף משחרר אצל המדריך שלי ארנון הר לב ויש לי את שני ההגדרים בגרירות ,
והיו לי די המראות ונחיתות טובות ,ביום הזה אחרי שהתיאשתי מלקבל עזרה מאדם נבון ,נפל חלקי עם בחור ממוצע שהיה להוט לעזור לי לטוס ,העיקר:אחרי שהעברתי לו תדריך קפדני ,נסיעה ברכב ,שחרור ,ניתוק ,המראה המשך צבירת גובה ומשום
מה הבחור המשיך לנסוע בקצב לא נכון בקשתי בקשר להאיט או לעצור אבל הנה ופתאום מתח חזק מדי על הכבל אף כמעט 80 מעלות לשמים, ובשניה שהחלטי לעשות ניתוק,הכבל נקרע !!!!!!!!!,הגלשן נעצר, נפילה למטה על הכנף השמאלית והמשך האף להסתובב שמאלה לכיוון הקרקע .אז הנחתי כי הגלשן יצלול לקרקע ויתישר תוך כדי צבירת מהירות ויצא מהצלילה על ידי ה
WASH AOUT וה LAFF LINES T אבל זה לא קרה. מה שקרה זה שהגלשן המשיך למטה ופתאום נבהלתי. אני צעקתי
אמא לי, היה מוזר, במקום לראות את האדמה אני רואה את השמיים ,אני על הגב ועל הקיל, בקיצור הגלשן שינה כיוון וטס הפוך!!!!!! שמרתי קור רוח והתכוננתי להשתמש במצנח החירום. היה לי מידע שהגלשן אמור לחזור לטוס רגיל באופן עצמאי על ידי מנגנוני אמצעי יציאה מצלילה, ותוך 2,3 שניות הגלשן התיישר לכיוון הרגיל ,טסתי רגוע והייתה לי אחלה(הרגשה) נחיתה.