כתב נושא: המשך 2 בנושא דיווח על אירועים חריגים  (נקרא 1344 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק hasanhang

• פורום גלישה אוירית
  • הכינוי שלי בלאק אנד דקר
    • דוא
המשך 2 בנושא דיווח על אירועים חריגים
« ב- : September 20, 2015, 09:32:58 am »
  האירוע היה בתאריך 9/9/2001. גלשן סנטנה SRC אז בניתי לעצמי מערכת גרירה תוף משחרר כמובן אחרי שלמדתי את שתי
 השיטות, גרירת כבל אצל עמירם קרמר ותוף משחרר אצל המדריך שלי ארנון הר לב  ויש לי את שני ההגדרים בגרירות ,
   והיו לי די המראות ונחיתות טובות ,ביום הזה אחרי שהתיאשתי מלקבל עזרה מאדם נבון ,נפל חלקי עם בחור ממוצע שהיה להוט לעזור לי לטוס ,העיקר:אחרי שהעברתי לו תדריך קפדני ,נסיעה ברכב ,שחרור ,ניתוק ,המראה המשך צבירת גובה ומשום
 מה הבחור המשיך לנסוע בקצב לא נכון  בקשתי בקשר להאיט או לעצור אבל הנה ופתאום מתח חזק מדי על הכבל אף כמעט 80 מעלות לשמים,  ובשניה שהחלטי לעשות ניתוק,הכבל נקרע !!!!!!!!!,הגלשן נעצר, נפילה למטה על הכנף השמאלית והמשך האף להסתובב שמאלה לכיוון הקרקע .אז הנחתי כי הגלשן יצלול לקרקע ויתישר תוך כדי צבירת מהירות ויצא מהצלילה על ידי ה
  WASH AOUT  וה LAFF LINES T   אבל זה לא קרה. מה שקרה זה שהגלשן המשיך למטה ופתאום נבהלתי. אני צעקתי
אמא לי, היה מוזר, במקום לראות את האדמה אני רואה את השמיים ,אני על הגב ועל הקיל, בקיצור הגלשן שינה כיוון וטס הפוך!!!!!! שמרתי קור רוח והתכוננתי להשתמש במצנח החירום. היה לי מידע שהגלשן אמור לחזור לטוס רגיל באופן עצמאי על ידי מנגנוני אמצעי יציאה מצלילה, ותוך 2,3 שניות הגלשן התיישר לכיוון הרגיל ,טסתי רגוע והייתה לי אחלה(הרגשה) נחיתה.
« עריכה אחרונה: September 26, 2015, 08:30:30 pm על ידי hasanhang »

מנותק nimi

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
בעניין: המשך 2 בנושא דיווח על אירועים חריגים
« Reply #1 ב- : September 21, 2015, 07:03:57 pm »
שמע חביבי, חתיכת סיפור : )

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #2 ב- : September 21, 2015, 10:57:29 pm »
לא יודע מה לאמר לך חסן.
אללה אוהב אותך כנראה.
אני אישית ממליץ לך לרדת מהספורט. יאללה תבוא למבוא חמה למפגש הקרוב ותפרוש לפני שהמזל שיש לך יגמר.

מנותק hasanhang

• פורום גלישה אוירית
    • דוא
« Reply #3 ב- : September 22, 2015, 07:41:47 am »
 חגי !!!
 פרישה מהגלישה האווירית פירושו פרישה מהחיים ,הפעם היחידה שצעקתי אלוהים אני אוהב אותך ,היה במבוא חמה בזמן טיסה בין הרכס לכנרת ,של 3  וחצי שעות רוצופות .אם אולהים אוהב אותי הוא צריך לשמור שיהיה לי מספיק כסף לשלם את דמי החבר ורשיון הגלישה ודלק ותנאים שאוכל לטוס ולצעוק בשמיים "אלוהים אני אוהב אותך".כמובן זה בצד השמירה על כל החברים העוסקים בספורט ,אני עדיין יש לי תאבון חזק ,יש לי שאיפה  לקרוס ולדרגה 3 .הפעם היחידה שאמרתי למישהוא שאני  מאמין באלוהים היה לאשה מרוב להט ותשקה אליה ,והיא עכשיו היא רחוקה ממני ולכן יש לי משימה בלתי אפשרית  : לעלות לשמיים בטיסה ולהתחנן בצעקות לאלוהים שיעזור לי להתייחד עם יוליה שתתן לי את החיבוק המדהים  שלה ,ושישמור על כל החברים באגודה בכך שהם ישמרו על כללי הבטיחות של כולם ,ושימריאו וינחתו בשלום ,כולל אותך ,תגיד אתה עדיין רוצה שאני אפרוש ,חגי!!!!!!!???. 
« עריכה אחרונה: January 11, 2016, 12:50:41 pm על ידי hasanhang »

מנותק ASI ZEMACH

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #4 ב- : September 22, 2015, 09:30:29 am »
חסן אתה גדולללללל
חגי ,לחסן יש גלשן חדש ....

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #5 ב- : September 22, 2015, 12:26:28 pm »
אני קורא לכל מי שמסכן את חייו ולא ממש מודע למה שקורה לו- לפרוש.
אין פה שום דבר אישי חס וחלילה.

ראשית- הפוסט המקורי שכתבתי לא היתה כוונתו שכל אחד יעלה את הסטוריית התאונות שלו בפורום.

שנית - אחרי שעשית חלקית את זה , נוכחתי לדעת כמה ארועים עברת וחלקם נראים לי פשוט זילזול מוחלט כמו סיפור הגריריה בו עשית לופ לא רצוני ולא ברור לי עד עכשיו איך יצאת מזה (כי התאור שלך לא ממש רציף ומלא בסימני קריאה שקצת קשה להביו מה קרה...)

שלישית- לא קשור אליך אבל אולי זה כן רעיון טוב שיכתבו פה את הסטוריית התאונות ואולי אפשר יהיה לנעוץ את ההודעה כך שתהייה תמיד בהישג מבט לקריאה.

רביעית- לא צריך לספר לי שלטוס זה להיות הכי קרוב לשמים. מאחל לכל אחד שיטוס כל חייו (כבוד למיקי שעדיין מתפקד לחלוטין, אני חושש שאתקשה לעשות זו כשאגיע לגילו) אבל באותו זמן נראה לי שאתה לא מודע להמון דברים בסיסיים וזה קצת מפתיע כי אתה עם ותק כמעט כמו שליׁ נדמה לי.
« עריכה אחרונה: September 22, 2015, 12:27:44 pm על ידי חגי »

מנותק hasanhang

• פורום גלישה אוירית
    • דוא
« Reply #6 ב- : September 22, 2015, 01:53:36 pm »
  חגי ,ביקשת והמלצת ,כנראה שאני היחידי שרץ ומגלה את סודותיו לחבריו בספורט.
  אני מקווה שלא כועסים עלי זה שאני מגלה את הסטוריית התאונות שלו ,זה לוקח לי זמן ומאמץ לעשות את זה ,אני לא עושה את זה בכדי לבדר אנשים , אני הבנתי אותך כדי שידלקו כל נורות האזהרה  אצל כולם ושנלמד מהטעיות של כולנו .
 אל תשכח את חגי עציון בן השבעים שעדיין טס בנתניה ובית ינאי ומעלה סרטונים ומבקר את עצמו ביוטיוב .אז בואו ותפיקו לקחים , אני רוצה להשאר בספורט הזה כי אני מפחד למות מאיידס ..!!!! 

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #7 ב- : September 22, 2015, 02:57:00 pm »
חגי המלצה לפרוש לא רק שלא תגרום לאף אחד לפרוש אלא תגרום ליותר ויותר אנשים לא לפרסם כלל את הארועים שלהם !

אז השאלה מה המטרה, אם אתה רוצה לעזור לחסן אז תסביר מה וכמה מסוכן ולמה ומה צריך ללמוד. או שתתעלם.
don't fly faster then your guardian angel