חברים - אין לחשוד בי כאחד שחושב שיצחק הוא טייס מובחר ושדרכו נכונה.
אבל..............
שניים לטנגו ? ? ? ?
כנוהג המקום היום חחחחחחחחחחחחחח
זיוה ורק זיוה אשמה בתאונה הזאת.
לו היא רק הסתכלה אל כיוון הפניה, למטה ולמעלה (כפי שעושה מרחף ברמה של לרחף בתבור) לא היתה תאונה ולא היה קורה דבר.
יצחק מסתכל על המצנח הצהוב וכך גם זיוה. היא פגעה ביצחק כי היא ניסתה להתחמק מהמצנח הצהוב שפנה חזרה שמאלה ולא ראתה כלל את יצחק.
מכיוון שהיא פנתה אל יצחק והיא גבוהה ממנו אין שום דרך לספר סיפורים ולהפוך את יצחק לאשם.
גם אני לא מכיר את איתי (צדיק בסדום)
למגינת ליבם של כל אלה שמנסים למצוא בי אשם, אומר שאני הייתי צמוד עם גבי להר וזיוה והטייס שלפניה היו יותר בחוץ ויותר גבוהים.
טיסתי הייתה מאוד מקומית ורואים זאת בבירור מהסרטון.
הפניה שלי ימינה הייתה ללא קשר לשני המצנחים לפניי מפני ששניהם היו גבוהים ממני.
זיוה פנתה ימינה ואם זה לתומה אז חמור שזה לתומה, כי נראה בבירור שהיא עוקבת אחרי המצנח הצהוב שלפניה.
בכלל, מי שפונה חייב לפני כן לפנות את הראש לכיוון הפנייה כדי לוודא שאין מישהו אחר בפנייה.
אם היא הייתה רואה אותי, אז היא הייתה חייבת להמשיך מערבה ולהתרחק מההר וזה לא קרה.
אני לא פניתי לתומי והפנייה שלי ימינה הייתה מכוונת להישאר באותו מקום שהייתי, לנצל את התרמיקה המקומית (שומעים את הטרמיקה מהואריו שלי בסאונד של הסרטון) ולא לצאת ממנה.
עובדה שכדי לא לצאת מהתרמיקה פנייתי הייתה הדוקה יותר.
ברור מאוד, שרואים את זיווה עוקבת אחר המצנח הצהוב שלפניה. ולאחר שהוא חולף על פניי גבוה ממני רחוק ממני ומערבית ממני, כנראה שהוא מפתיע את זיווה, שגם היא הייתה מערבית ממנו ומאחוריו, אולי לא הבחין בה ולא ראה אותה לפני שפנה שמאלה ואז זיווה, כדי להימנע מלהתנגש בו ,נבהלת וסוטה ימינה חזק (מזרחה) לעברי, לכיוון ההר.
שימו לב, שאחרי שהיא נוחתת על הכנף שלי וממשיכה היא מחליטה לפנות שמאלה לעשות יוטרן ולטוס ביני לבין ההר מימיני בניגוד לחוקי התנועה האומר: שטייס הטס כשהרכס משמאלה חייב לפנות את הדרך לטייס אחר הבא מולו והיא פעלה בניגוד לכלל זה.
לומר, שאני אשם, יכול לנבוע רק מסיבה אחת שנקראת: "עליהום". "עליהום" עושים בחברה תמיד נגד החדש בתחום ומי שפחות מעורב חברתית. זה אופנתי, אני יכול להבין זאת, אני לא מתרגש ולא נעלב.
כל עוד אני יכול לקבל עוד ועוד תגובות וללמוד מזה כל השאר לא חשוב לי.
החלטתי גם לשנות את הכותרת לכותר שמתאימה לאירוע.