חשוב לי לכתוב את הדברים עכשיו כשהם עוד טריים בראש למרות שאני ממש מותש אחרי היום הזה, אז אכתוב בקצרה.
תירמלתי ימינה בתרמיקה חזקה והרגשתי שאני נזרק ממנה אז הייתי די עמוק על ברקס ימין ולא מספיק ברקס שמאל,
אני חושב שצד שמאל יצא מהתרמיקה וקיבלתי קריסה בשמאל. לא שיחררתי מספיק מהר את ברקס ימין וזיקרתי את צד ימין. הייתי בזווית גלגול גבוה כשצד ימין מזוקר וצד שמאל קרוס. בשלב הזה חששתי מטוויסט והחלטתי לזקר את המצנח. הצלחתי לייצב בק פליי אבל שחררתי לאט מדי והוא התחיל לצאת לא סימטרי, שוב נכנסתי לבק פליי ושוב שיחררתי לאט מדי, ואת צד ימין קצת לפני שמאל, והפעם נכנסתי ל״הליקו״. כבר לא היה לי מספיק גובה לנסות עוד פול סטול, והחלטתי לזרוק בשלב הזה.
היו מספיק שלבים שיכולתי לשחרר ידיים ולתת למצנח לטוס, וזה מתסכל שלא ידעתי לעשות את זה.
עשיתי את הSIV עם הכנף הקודמת ולפני כשנתיים וחצי, עדיף היה לתרגל פול סטולים גם עם הכנף הזו ובכל מקרה שנתיים וחצי זה יותר מדי זמן. התכנית היתה ונשארה לעשות את ביוני במקדוניה.
נפלתי באמצע הכביש ברחוב עציון בזיכרון, בין חוטי חשמל. היה לי המון המון מזל.
עשיתי גלגול צנחנים שהיה חצי מוצלח, הצמדתי את שתי הרגליים והאנרגיה התפזרה על כל צד שמאל, אבל בסוף קיבלתי מעין הצלפה בראש, ולשימחתי הקסדה (קסדת חצי ראש) ספגה הכל ונשברה. הגופרו התנתקה מהקסדה והפסיקה לצלם בעת המכה.
הקסדה דחפה את משקפי השמש לתוך המצח שלי ויש לי שם שתי שריטות. כנראה שעדיף משקפי שמש עם תושבת יותר רכה על האף.
פשוט המון מזל. אוסיף עוד פרטים מחר. כולל גבהים מהואריו.
https://www.youtube.com/watch?v=OZyLcQFHyssתודה אבי, צחי, יקי ולכל מי שעזר היום. תודה גם לכל החברים שהתקשרו וכתבו, ומתנצל שלא הספקתי לחזור לכולם.
אבקש לא לפרסם את הסירטון במקומות אחרים, אני אשים גם ב-PGF, אבל אני לא מעוניין שיגיע לפייסבוק.