אוהד נתחיל?
אני נאלץ להסכים עם פרנקי שלא ניכנס לאתר כי, אתה מגלה שהאנשים הכל כך נחמדים בעמדה נהפכים ברשת ל"מגלי השחיתויות" או "לעושי הסדר" או ל"צדיקי הבטיחות" בפועל הם מקטינים את מירווחי הבטיחות.
תגיד אתה עושה טובה למישהו? מאז הספיד סיסטם בידיים לא תרמת מי יודע מה לידע הכללי שלנו.
מי אתה שתרצה לנו על בטיחות? זה שטס ללא נעליים? או קסדה? זה שקושר מיתריים?או עם רמקולים רעשניים שלא נותנות לשמוע כלום? זה שמלמד תלמידים בשיטות ממדינת עולם שלישי? ללא הסמכה,ללא ביטוח מתאים,אתה תרצה לנו על בטיחות?בשביל מאה שקל אתה מוכן לשרוף כול גשר מצוי, רוח מגבלתית,שלושה נוסעים ואני יכול להמשיך,אז יאאלה חליק.
את כבר 4 5 שנים מספרת שאת לומדת לעוף. ולא ממש נימצאת באויר אפילו דקה.
מכוער ולא שווה תגובה.
ואתם חבורת רוח הקודש המשועממים עד ניו זילנד הרחוקה, אני מקווה שהשתעשעתם. אני בטוח שגורדון מאושר עד הגג. שירשור של 8 עמודים שאת רובו מאכלסים אנשים שאפילו לא היו בעמדה לאחרונה. האתר הזה מגעיל אותי.
מכוער ולא שווה תגובה.
אם מישהו שם לו מברג טסטר על האוטו והוא הסיק מיזה איום ברצח, מה כל שאר הטאנדמיסטים אשמים?
אז כמו מה זה נראה לך? רצו להחליף לו פ'נצר? אולי זה אתה ופשוט נבהלת מהרעש שנהיה?
כולכם אשמים! נקודה! אתה יותר מכולם! דברים כאלו צריך לגנות,תגובה כמו שלך היא פשוט בדיחה ומזכירה לי את שלושת הקופים. וכן אוהד,בגלל תשובתך ה"נאורה" אכן, מגיע לכם עונש קולקטיבי/חינוך.
אתם ואתה בראשם השחרתם את האנשים בענף והפכתם עונש קולקטיבי ללגיטימי (כמו הנצים בתקופת השואה).
עלוב עלוב עלוב,להכניס את עניין השואה לדו שיח. השתמשת בשואה כאילו היא אישית שלך ומותר לך מתי שאתה רוצה להשתמש בה כדי להרגיע את הגחמות שלך,ועוד להשוואת אדרי וגורדון ל "נצים",ולדעתי אם אני במקומם אני תובע אותך על הוצאת דיבה ולשון הרע.
היאכטה שאני גר עליה הינה תוצאה של ירושה וכשישבת בה אמרת בבוז כמה זה קטן לך. כי אתה עשיר כקורח. אז אל תטיף לי על כסף.
ארואסטה כשאתה באת לסירה והפלגנו עם חברים מתקופת ההתנדבות עם העיורים בשייט, אמרת שאני איש טוב, עכשיו אחרי הליכלוכים אפילו אתה משנה את גירסתך מבלי לחשוב פעמיים.
מה אתה משחק לי על היאכטה? לא האכלתי אותך דאגתי לך לבידור במבוא חמה,מצוקי ועוד? מה אני אזכיר לך את זה כול פעם שלא ימצא חן בעיניי משהו? וממתי זה הפך להיות אישי? אין קשר בין היותך אוהד לבין זה שאתה טנדמיסט מסחרי,ואתה לא שונה מאדרי ואדרי לא ממך,אתם אותם תאבי כסף שמסכנים אנשים כול הזמן,ומספיק להיות צבוע,אתה יודע שזה נכון.
שוק חופשי ללא רגולציות הינו הדרך הטובה והבטוחה ביותר. זו דעתי. יהיה קשה לשנות אותה על ידי אנשים שאין להם נגיעה אישית
אתה מוכיח שכן צריך,אתה תומך בבאלגן (לא תמיד ההית ככה) אני קורא לאדרי ולכול החברים השפויים שם להמשיך בדרך הזאת ולהמשיך לדווח ולהרחיק את האנשים שגורמים לכם נזק.
אגב היתי באותו יום שהוא טוען שאיימו עליו ולא ראיתי שום דבר חריג. אבל אולי אני בוחר לשים מוזיקה ולהתנתק. מציק לי שאנשים שבכלל לא מבקרים בנתניה מתלכלכים כאילו האתר הינו סדום ועמורה.
לא אולי,בטוח אתה שם מוזיקה ומתנתק.לא ראיתי לא שמעתי,לא דיברתי.
דרך אגב ההיתי בנתניה שנה שעברה ראתי את אודי עושה לך מי שברך,היה לי צר אליך,אבל אפרופו אלימות,בשבת האחרונה שההיתם בארסוף אני ראיתי ושמעתי בחור רוסי מאיים על אדרי,את אודי מצליח לריב עם הטקטוריסט ומקלל אותו שמסתבר שזה השוטר שרב עם דודי. ואתה לא יודע מה קרה ואתה צועק על הטרקטוריסט בלי להבין למה הוא שם. אז הוא היה שם כדי לחלץ לקוח שלכם שנתקע בחול.ההיתי אומר לך להתבייש אבל אתה בכול מקרה תממממיד צודק

הוא כבר לא רצה להזיז והטרקטור היה נתקע לכם שם כול היום. אני! לא אתה הלכת לדבר איתו בשקט כדי להסביר לו על המצב וכדי שיפנה את הרחבה שתוכלו להמשיך לעבוד בביטחה. תאמת,אני מרגיש שעשיתי טעות,התגובה שלך עשתה את שלה.
בקיצור היום נאלץ להביא אוטובוסים של ילדים חולים לחולות בארסוף ואתה גורדון תנסה למצוא כל סדק ביטוחי כדי שאם חלילה תקרה תאונה חברות הביטוח העשירות יצליחו שוב להתחמק מתשלום ואתה והם יוכלו לקנות עוד אופנוע נוצץ ולשהשויץ בחופשות הסקי שלך עם כל המשפחה בצרפת.
אם אתה חושש מתאונה בארסוף, אסור לך לטוס בנתניה!
כול השאר מכוער,לא שווה תגובה.
וכרגיל כמו סגירת הליגה אדרי, זה קורה אחרי שאתה לוקח לעצמך את המושכות לידיים.
זה לא הליגה זה האגודה,ו... זה היה סוס מת שלא היה אפשר להחיות,אם כבר להאשים אז תאשים את עצמך וחבריך לתקופת האגודה שנתתם לבאלאגן לחגוג,לפזר כספים שאין,ולצבור חובות עד כדי וידוא הריגה בסוס מת.
אדרי אילן יעלי ואנוכי לקחנו אבל לא ידענו מה לקחנו.ההינו חדשים בענף ואף אחד לא רצה לקחת אחריות.
משה גראד. מכל חברי החרב, אותך, ואת אבי שאול, אני הכי מכבד ומעריך.
יופי,גם אני. לא סובל את גורדון ואדרי

גם אני הכרתי תודות לספורט החברתי הזה, אנשים ניפלאים שהיו לי חברים בלב ובנפש. ונחמץ ליבי לראות כאלו שבהכללות גסות ובמילים דוקרות משתלחים בחבריי הטאנדמיסטים כאילו היו אדם אחד שכולו רוע.

אתה רציני? אתם ישות אחת תרצה או לא,כמקבלי שכר אני מכליל אותכם.אתה יודע למה? כי שנים היה לכם הזדמנויות להסדיר את העניין ולהרחיק את מי שצריך.להעלות מחירים ולקבל מה שמגיע לכם ולא רווח של 60 ש"ח כמו זולה.
ולסיום אוהד,חבל שלקחת את זה לכאלה מקומות,לכול השירשור הזה לא היה קשר לנתניה או לחברים הטאנדמיסטים ובטח לא אליך אישית. רצינו את ארסוף בשבילנו ושלא יגעיל אותי כמו שהגעיל אותי ביום שבת האחרון,רוצה לטוס בשקט,בלי 5000 איש בעמדה,בלי צעקות,בלי מלחמות,בלי תאונות,בלי נחיתות אונס כמו בשבת,בלי זיקורי מצנח כמו בשבת.
ואוהד אני אוהב אותך,לא את הטנדמיסט שבך