כתב נושא: לסלק את הטנדמים מארסוף!!! - חשוב ביותר!!!  (נקרא 3419 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק שרון תמם

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
איתי זה מדבר על על  מיסחרי או פרטי ?
אם זה מדבר על פרטי אז יש בעייה ......

מנותק nadav

• מצאתי פסיפס
הסעיף מתייחס לעובדה שאכן קרו מקרים שמדריכים הביאו אנשים ללמוד איך לרחף באתר המתקדם.
ניר, במקרה של רומן הוא לא מביא אותך ללמוד בנתניה, הוא בא איתך לשם אחרי קורס רכס במטרה להכיר לך את האתר בצורה אחראית. הרבה לפני שתגיע לנתניה אתה כבר תטוס עצמאית בגעש/ארסוף

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
שי
"כמו שאדרי טעה (והתנצל רק ש..TO LATE)... הוא ממש לא התכוון למה שיצא או יצא מזה"

אדרי הביע צער על אי הנוחות ועל הפגיעה הכלכלית של הטנדאמיסטים, לא על "טעות" שעשה כדבריך. (אני מציעה שתקשיב למה שהוא אומר ולא לאיך שאתה בוחר לפרש את דבריו)
ולגבי התוצאה.. הוא לא יכול היה להתכוון או לא להתכוון.. הוא ידע שהוא אינו יכול יותר לקבל את הנעשה בעמדה ולשתוק..
קבל הסבר קטן על תכנון, נקיטת פעולה ותוצאה: כשאנחנו בוחרים לנקוט עמדה/פעולה, אנחנו לעולם לא יודעים בוודאות מלאה את התוצאה, אנחנו יכולים לשקול אופציות, לנסות לשער השלכות ותוצאות צפויות, אך לעולם אינינו יכולים לשלוט לחלוטין בתוצאות, אפילו לא בדרך שנעשה עד להשגת התוצאות..
אני חושבת שבסיכומו של דבר התוצאה הנראית כרגע היא הישג משמעותי.. חשוב יהיה לשמור על הישג זה.

אוהדי
מעבר למה שכתבתי מעלה, אני לא רואה צורך להמשיך ולסביר את מה שמשה הסביר לא מעט ובצורה כל כך ברורה וחדה.
אתיחס רק לכמה דברים שהעלית:
1. "נוצץ" זה ממש לא אני, מי שמכיר אותי יודע זאת.. עמדה בטוחה, איכותית, נטולת אלימות (גם מילולית) זה לא נוצץ, בעיניי זה הכי עממי..
2. אני לא הייתי באותו היום  בו משה טען שאיימו עליו וכו'.. אך בכל פעם שהייתי בעמדה, ואני בניגוד אליך, נמצאת כמעט רק על הקרקע וללא אוזניות שאוטמות את הקולות סביבי, לא הפסקתי לשמוע את הקללות, הגידופים וכן גם מיני איומים של שני דגנרטים.. (את רוב ה"איחולים" וה"הבטחות" העדפתי אפילו לא לספר למשה). אולי היית צריך להוציא את האוזניות מהאוזניים, (אפרופו גם מתוך חשיבה בטיחותית כטייס טאנדם, אם תרצה הסבר לכך, אשמח להסביר).
העמדה היא סדום ועמורה! מעבר לכל דבר שהופך אותו לכזה.. רמת הבטיחות נוראית, לא אחזור על מה שכתבתי בהתיחסות קודמת שלי, אם זה לא מספיק נורא בעיניך, אין לי אלא לומר שאיבדתם את הצפון (ולא חשוב מה כיוון הרוח) ואם תגיד שמצב הבטיחות הוא שפיר, אומר שאתה שיכור, עיוור או שרק משחק את עצמך כזה.
להרוויח זה נהדר, מטרה נעלה; איני מבינה בכלכלה, אם הייתי מבינה כנראה שהייתי היום מאוד עשירה בכסף.. (אני עשירה בדברים אחרים..) איני מבינה.. "צורתו הגולמית.." וכו', לכן לא אתיחס מקצועית לנושא זה.
אני רק מבינה שהיכן שמתנהל עסק/ארגון בו קיימות הפקרות עד לכדי אלימות וזלזול בחיי אדם, יש למגר אותן נקודה.
בכל מקום חייבת להיות מסגרת חוקית המבטיחה התנהלות תקינה. וזה לא קשור לתחרות מחירים (אפילו באופן בוא אתה מציג את זה כ-"מלחמת" מחירים, אתה כבר מבטא את הלך הרוח..) או דמוקרטיה, (ובעניין הדמוקרטיה, תעיין מעט בערך דמוקרטיה, אולי תלמד שהדמוקרטיה בעצמה קובעת ומדגישה את חשיבות מסגרת החוקים אשר נועדו להבטייח את קיום חובותיו וזכויותיו של כל אדם הקשור לקבוצה)
אל תתן לפחד לשתק אותך, קח אוויר... הרבה אוויר, חבק אותו, וצא איתו לדרך...
עוף כמו ציפור, שחרר את כל הלחצים...
השמים הם הגבול.

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
סיגי
אני יודע בדיוק מה אדרי עשה ולמה התכוון כולל מאדרי עצמו!

אוהד
לחברה שלי יש 5000-6000 לקוחות בשנה רובם אנשים שמחים!  כמה יש בחברה שלך?

הטיסה הזולה ביותר היא 600 ש"ח ותמונות 180 ש"ח (85% מהלקוחות קונים תמונות)
טייס  מקבל מטיסה 210 ש"ח פלוס הכסף של התמונות
אני מבטיח לך שגם במחיר נמוך יותר  כמות הלקוחות לא תשתנה בהרבה אהל רמת הבטיחות תרד.

כתבת"  שוק חופשי ללא רגולציה זאת הדרך הטובה ביותר" 
ראיתי אותך ואת המצב בנתניה..זה מסוכן לציבור!
טיסות במחירי הפסד ולחץ כלכלי על הטייס והחברות זה מסוכן לציבור!

רגולציה נכונה רק תציל אותכם.
רגולציה כדרך עקב לא אומרת שכמות המפעילים והתחרותיות תרד אלא רק שהבטיחות תעלה.

שי

שי

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
סיגי
לגבי תכנון פעולה ותוצאה..
פילופיה מעניינת אבל קבלי שיעור חזרה...

שמתי שעון מעורר ל7 וחצי בבוקר....הוא צילצל וקמתי
פעולה שתית כוס מים...היה לי טעים ואני לא צמא.
סובבתי את ההגה שמאלה האוטו פנה.
הלכתי לשרותים...
תכננתי לשלם שניי דולר על כוס קפה ..שילמתי וקבלתי כוס קפה.

בקיצור לרוב הפעולות שאת עושה כול יום את יודע בדיק מה תיהייה התוצאה.

שי

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
  • http://www.youtube.com/results?search_query=ohad73
    • דוא
תגידי סיגי אדרי משלם לך חוץ מלהיות הצוות קרקע שלו גם ככותבת בשמו? כי אם לא אז ממה לך כאדם שאינו טייס ואינו באויר להעיר לאתר על בטיחות? את לא נימצאת באויר וזה קצת מגוחך בעיני . אולי את גם רוצה להעיר לרופא על ניתוחים, לעורך דין על ליטיגציה? בואי תעירי מהצד על כל דבר...
את כבר 4 5 שנים מספרת שאת לומדת לעוף. ולא ממש נימצאת באויר אפילו דקה. טיסה ראשונה שלך אני חושב שאני לקחתי אותך במבוא חמה. אגב, אם יש למישהו משהו להעיר למישהו, שיעשה זאת בפרצוף לאותו אדם ולא ילך ויזרוק רפש על ענף כולו.או שיתקשר למשטרה וילשין על אותו אדם. תשאלי את איתי, או את עופר איך אני מעיר להם בזמן אמת או הם לי כשצריך.
ניראה לי תינוקי ללכת ולעשות עונש קולקטיבי תוך סילוף האמת והגזמות פרועות בגלל שלא פינו לך דרך או שלא דיברו אליך יפה. יש לנו חודשים מועטים מאד להתפרנס גם ממזדמנים וחודש אחד כבר נילקח מאיתנו בגלל שאדרי לא יודע להתמודד כאדם בוגר עם יריב כלכלי. צר לי אדריאנו אתה וכניראה סיגי באתם ממסגרת צבאית שבה אין לאחרים ברירה אלא לעשות מה שאומרים להם ונישארת ללא כלים חברתיים לטפל בסוגיות המציקות לך באזרחות. בשל כך פוצצת פצצת אטום שגרמה לאנשים רבים נזק כלכלי אדיר. ותגידי סיגי את כל כך .... שחשבת או שאדרי חשב, שאחרי המיכתב הכל כך שחור שלו לא יסגרו את האתר?. פשוט מעצבן אותי לחשוב על זה אפילו, כל יום שעובר וההפסדים גדלים ואפילו אנשים שהזמינו קופונים מבטלים כי אין להם איך להגיע לארסוף. עשיתי חשבון שבינתיים רק אני הפסדתי אלפי שקלים בגלל המהלך האידיוטי של מעסיקך מר משה אדרי. ואם מישהו שם לו מברג טסטר על האוטו והוא הסיק מיזה איום ברצח, מה כל שאר הטאנדמיסטים אשמים? עכשיו השטות שכתבת לגבי דמוקרטיה היא כל כך אידיוטית שאין לי איך אפילו להגיב.. את מתארת משהו דיקטטורי במקום ההגדרה האמיתית דמוס קרטיה+שילטון העם! העם בהליך של הצבעה מחליט. החלטנו אריה. לא אדרי ובוודאי לא את. ההחלטה גובתה על ידי הטנדמיסטים העצמאיים בנתניה שאינך נימנית עליהם. לדאבונך אינך אפילו מוגדרת כמרחפת רגילה כי אינך טייסת. אז בבקשה ממך אל תתני הערות כי את עושה מעצמך צחוק וגם מאדרי מעסיקך. אבל אולי מהפנסיה הצבאית שלך ושלו תוכלו לפצות את האנשים שגזלתם מהם פרנסה, ברגל גסה רמסתם את כבודם, בדיתם והעצמתם מיקרים בודדים לידי כלל והפכתם את האנשים כולם לזונות. אז אני חושב שהזונות היחידים באתר כרגע זה את ואדרי. וגורדון שמתלכלך בשביל הפן שלו. כי לאחרונה לא ממש ראיתיו לא בארסוף ולא בנתניה. שניכם מדושנים מעונג על המאבק הכאילו צודק שלכם. אבל אני ושאר הטאנדמיסטים שניפגעו לא נישכח ולא ניסלח. בישבילי, את ואדרי מוגדרים כפרסונה נון גרטה. והחיוכים הצבועים לא יכסו את העוול שעשיתם לי אישית, לקהילה ולמקצוע שלנו. פעם הבאה שיש לך בעיה עם מישהו, או שתפנה אליו ישירות, או שתאשים אותו, אל תהפוך את האתר ואת כל משתתפיו למצורעים. ואתם חבורת רוח הקודש המשועממים עד ניו זילנד הרחוקה, אני מקווה שהשתעשעתם. אני בטוח שגורדון מאושר עד הגג. שירשור של 8 עמודים שאת רובו מאכלסים אנשים שאפילו לא היו בעמדה לאחרונה. האתר הזה מגעיל אותי. מתגעגע לימי מליק. ושי, לך יש הכי גדול הכי יפה, אתה, הכי חכם, כולנו טיפשים לידך, חבל שאתה לא כאן להראות את זה.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
שישון זה מאוד תלוי בפעולה. יש פעולות שאתה יכול להעריך בסבירות גבוהה שהתוצאה אליה אתה מכוון אכן תתגשם אבל לא ב100%.

כיוונתי שעון ל7, התעוררתי ב9 וראיתי שהסוללה נגמרה ב6.
תכננתי לקנות כוס קפה ב11 ש"ח (אצלכם יותר זול מעפולה) אבל במנטה המוכרת אמרה לי שמכונת הקפה לא עובדת ולא היה לי זמן להכנס לתחנת דלק אחרת כבר.

זה מהחודש האחרון  ;)
don't fly faster then your guardian angel

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
סיגי
לגבי תכנון פעולה ותוצאה..
פילופיה מעניינת אבל קבלי שיעור חזרה...

שמתי שעון מעורר ל7 וחצי בבוקר....הוא צילצל וקמתי
פעולה שתית כוס מים...היה לי טעים ואני לא צמא.
סובבתי את ההגה שמאלה האוטו פנה.
הלכתי לשרותים...
תכננתי לשלם שניי דולר על כוס קפה ..שילמתי וקבלתי כוס קפה.

בקיצור לרוב הפעולות שאת עושה כול יום את יודע בדיק מה תיהייה התוצאה.

שי

חחחחחח
טוב אז בוא נמשיך עם זה..
כשעברנו לגור במרכז, פעלתי לשלב את איתמר (שהיה אז כדורסלן מוכשר מאוד) בקבוצת כדור סל טובה.. המטרה/יעד הוא להיות שחקן כדור סל בליגה גבוהה המשתייך לאגודה רצינית ומכובדת. הוא התקבל לקבוצת הנוער של מכבי תל אביב בליגה הלאומית. הם הבחינו ביכולות האתלטיות המיוחדות שלו והפנו אותנו למאמן האתלטיקה הראשי של מכבי תל אבי (רק לצורך חיזוק היכולות האתלטיות שלו שישמשו אותו בכדור סל).. לאחר חודש של אימון בשני התחומים (כדור סל ואתלטיקה) במקביל, איתמר מצא את עצמו מתחבר לאתלטיקה ובחר לדבוק ולהתמקד בזה על חשבון הכדור סל.
את היעד שהציב לעצמו בתחילה הוא לא השיג.. התוצאה שונה לגמרי מזו שתכנן בתחילה..

כשאני פרשתי, תכננתי לסיים את לימודיי הייעוץ הזוגי וכבר להתחיל לעסוק בזה.. התוצאה אחרת לגמרי ורחוקה מזו שתכננתי אז.. שנתיים אחרי הפרישה אני מסיימת שנה שניה של לימודי פסיכולוגיה (תואר ראשון.. בינתיים) וככה על הדרך כבר סיימתי ללמוד קואוצ'ינג, הנחיית קבוצות ועוד נוספים.. בייעוץ זוגי לא אעסוק.. זה ברור..

אנחנו לא מדברים על פעולות פיזיות פשוטות שיש לנו 100% שליטה עליהן (אם כי  אפילו לגביהן זה לא 100% שליטה.. שאסביר?)
כשאתה מתכנן שיחה רצינית בנושא רגיש או טעון עם זוגתך, אתה רואה לנגד עיניך את התוצאות הצפויות.. האם יש לך שליטה מלאה על התגובות שלה?..
תחשוב על זה..

סיגי
אל תתן לפחד לשתק אותך, קח אוויר... הרבה אוויר, חבק אותו, וצא איתו לדרך...
עוף כמו ציפור, שחרר את כל הלחצים...
השמים הם הגבול.

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
  • זבוב זבוב אבל ... יש כנפיים
    • דוא
אוהד בתור אחד שמחזיק מעצמו חבר שלך ,אתה טועה במחשבה שלך !!!

אני טס כבר 7 שנים, בשנתיים האחרונות לא הרבה ברכס אבל כמו שאתם ניראים בשבתות

עדיף שהעמדה תסגר !!!

אני במיקרה הייתי עד להצמדה של סכין יפנית לגרון של מרחף אחר, ואני בכלל בקושי נימצא בעמדה
בתור כלכלן תעשה לי את החישוב הסטטיסתי למה הסיכוי להגיע לעמדה פעם בשלושה חודשים ודווקה בפעם הזאת
היה ניסיון לרצח, כמו שזכור לי בשלוש שנים האחרונות לא זיכיתי באף הגרלה ככה שכנראה מזל אין לי

הקיצר מה שאני מנסה לומר, זה שהתביב שלי מאוד יקר לי והסטיגמה גם, ואת מזיייינים לסטיגמה שלי את הצורה

ככה שמבחינתי תוכל לחם ותשתה מים עד שהעמדה תיפתח ( אני מאמין שאתה לא תהיה רעב )

בהתחלה גם אני לא הבנתי את אדרי וחשבתי שהוא הגזים, אבל ככל שהזמן עובר אני חושב שלא היתה לו ברירה.
אפילו אתם השלמתם אם הסטיגמה שנידבקה לכם של זולות, תמיד שההינו אני גורדון אדרי ובקר באוטו היינו יורדים על הזולה הנתניתית שלצדנו (אדרי)  

מה שבטוח שכשנתניה תיפתח ( אני בכל מקרה לא הגיע כי אני מחזיק מעצמי יותר טייס הרים ) יהיה שם הרבה יותר נחמד !!!
הספורט הזה מתאים לאנשים עשירים-מובטלים -פנסיונרים
כל השאר סובלים משבת לשבת

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
שרון - מסחרי.

ניר - הבעיה היא שאני מניח שכל מה שכתוב לא ישים אבל ימים יגידו.
לפי הכתוב גם א__י לא יכול להתאמן הנפות (לא החלטתי איזה 2 אותיות לשלב בין האלף ליוד)....
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
נו אז אבי למה לא הגשת תלונה במישטרה?  מישהו הצמיד סכין? בכוונה תאשים אותו. למה היה צריך עונש קולקטיבי?

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא

אין בעיה אישית ולא סכסוך עסקי בין 2 תנדאמיסטים
לא רציתי לפתוח את הנושא פה בפורום
הבעיה הנה ערכית ומקצועית נקודה
הבעיות הנה בעלת אופי פלילי ובריוני .
זה שהפכתם את העמדה בנתניה למאורת סמים כשרה .
זה ששפה והתנהגות עברינית נהייתה שכיחה
זה שטסים ללא מגבלות וחוקים
בטענה שכסף הוא המטרה ללא ערכים
מהעולם שבוא אני מגיע לא מקובל   התנהלות כזו .
כן בחייל האוויר שיש בעיית בטיחות עוצרים טיסות
כמה זמן ..? ..כמה שצריך .
באים מתחקרים לומדים מתקנים וממשיכים
כך פועלת מערכת מתוכנת
האים טיסה של 2 נוסעים על מצנח מקובלת ? טיסה ללא קסדות ?
טיסה ברוח חזקה מעל המגבלות של היצרן ועוד
טיסה תחת השפעת סמים ואלכהול והטסת נוסעים ועוד ועוד .
המגבלות נפרצו והדרך היחידה הייתה לסדר את ההדורים
אני מקווה שעזרתי לדיון החשוב הזה .

טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
הכל שטויות.
ואליבא דה "בר-זיו-רביד" אין בעיה לעשות טנדם עם שלושה אנשים כל עוד זה בטווח המשקלים של המצנח.
אנשים התעלפו מהשטות הזאת? רק כי הטייס לא ידע מה הוא עשה...
היצרן מגדיר את המצנח לשני אנשים (דבר שיפיל כל תביעת ביטוח במקרה ביטוח של שלישייה...) אז היצרן טיפש.
מעבר לכל זה,אם הרוח חזקה,הנוסע קל -כדאי להוסיף עוד נוסע כדי שהעומס על הכנף יהיה יותר גבוה ותהיה חדירות לרוח.
אני מתחיל מחר בשלישיות.

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
סחלבון ידידי.

חשבתי שאתה בחור עמ שכל.
טעיתי!!!! אתה גולם!!!!!!
אם תשים לב ותחזור להודעה הראשונה שלי ולכותרת של השרשור, תוכל לראות שמטרתי היתה אחת: לסלק את הטנדמיסטים מארסוף. אני חושב שמגיעה לכם מכלאה בנתניה, מעוניין שתישארו במיכלאה שלכם, ושם תוכלו להמשיך לספק ולזיין לקוחות ( אתם הזולות היחידות שגם לוקחות כסף וגם מזיינות את הלקוח).
לי אתם מפריעים בארסוף.
זה שהחלטתם להפוך את השרשור למקום לדיון על עתידה של נתניה, זו החלטתכם. אני הייתי שמח מאוד אם השרשור היה קצר מאוד, ואם בתגובה הראשונה הייתם מסכימים לא לבא יותר לארסוף.
ואני אספר לך עוד משהו: בעיות הפרנסה שלך לא מעניינות אפ אחד. הרי כל השרשור הזה מדבר על זה שאתם בכלל לא ״מרחפים״, אתם נהגי מוניות שמסיעים נוסעים הלוך ושוב. יש לכם מטרה אחת, להרוויח כסף, ותפסיק לזבל לנו את השכל שאתה עושה את זה כדי שהלקוחות יהנו. אם לקוח לא ישלם גם תטיס אותו, רק כדי שיהנה? לא! אתה מסחרי, הכסף בלבד מעניין אותך. בדיוק כמו את הזונות בתל ברוך, שרק הכסף מעניין אותן ולא רמת האורגזמה של הלקוח. אז נכון, קשה להשלים עמ היותך זולה, אבל היי, אפ אחד לא הכריח אותך להתפרנס מהמקצוע הכי עתיק בעולם. יאללה תפרוש.
וקצת על בטיחות: ראיתי אותך טס בלי קסדה ויחף, ראיתי אותך לוקח 2 נוסעים בטיסה אחת, המוסיקת רקע שלך מונעת ממך לשמוע מה קורה מסביב, וראיתי אותך מלמד אנשים לרחף. אז אתה לא מר בטיחות, אתה מר ״יהיה בסדר״.
אז אני חוזר על המנטרה שלי: נתניה לטנדמיסטים ולזולות, ארסוף לסינגלים ובא לציון גואל.
ורק בשביל שלא תחשוב שאני מתואם עמ אדרי: גם הוא זולה, הוא כבר מזמן לא מרחף, אבלצהוא רוצה שגם לזולות יהיו כללי התנהגות. ובזה הוא צודק.

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
אוהד
תודה על המחמאות אבל אני כבר נשוי.
אדרי סליחה על השאלה הקטנה איימו עליך ברצח אז.....האם סגירת העמדה בנתניה לא נותנת למי שמנסה לרצוח אותך יותר סיבות ו....זמן פנוי לתכנן איך לרצוח אותך?  נראה שע"פ סיגי השגת את התוצאה ההפוכה .

הרי עיירית נתניה לא תציל אותך!
וואלה בידור על חשבון הבית.
שי
נ.ב
יש משטרה זאת הכתובת לאיומי רצח לעניות דעתי.
ובח"א יש רגולטזיה ..מסלול הכשרה  בסופו אתה עובר או נכשל, בח"א שמוכרים סמים או מאיימים ברצח וכו, הולכים לכלא.
« עריכה אחרונה: June 25, 2013, 09:13:24 am על ידי shaison »

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
אוהד פישלת, נעשת אחד ממה שסלדת.

סיגי את חלק מעולם הרחיפה ולאוהד מתוקף בעל אינטרס כספי מנסה לרמוס כול מי שלא מוצא חן בעיניו.
את חלק מאיתנו ושאף אחד לא יגיד לך אחרת!

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
גורדון. אתה טועה,לי כן חשוב רמת ההנאה של הלקוח והראיה, איני לוקח כסף אם הלקוח סבל או ביצע טיסה קצרה ואני משדרג לו לטיסה ארוכה או מחזיר כספו. מסכים איתך יובל לגבי השלשה באויר זה בטיחותי הרבה יותר ברוחות חזקות במגבלות מצנח. הכל במגבלות מישקל המצנח ויש לזה כיסוי ביטוחי רשום בפוליסה שלי. ואגב לא טסתי והטסתי בלי נעלים. לפעמים אני טס עם סנדלים. והנוסע שלי תמיד עם קסדה. אני פעם פעמיים לא. כך שגורדון אתה סתם משמיצן. שמתפרנס ממקצוע עלוב הרבה יותר משלי. מעשיר את חברות הביטוח העשירות ממילא בהפללת אזרחים נפגעים על מנת שלא יקבלו את כספי הביטוח. חשוב לך כסף הרבה יותר מאשר לי. עובדה שבמקצוע שלך אתם עוברים על חוקי הפרטיות ועוקבים אחרי אנשים להפלילם בבגידה כדי להעשיר את עצמכם. גורדון אתה מתפרנס מסבל ישיר לאחרים וקונה מותרות על חשבון פירוק חיי נישואין. אני לא רואה אותך עושה זאת בחינם והראיה עושרך הרב שאינך מתבייש להסתירו. אני מאידך מהעבודה הזאת מרוויח בימות הקיץ בלבד והרבה פחות ממך. היאכטה שאני גר עליה הינה תוצאה של ירושה וכשישבת בה אמרת בבוז כמה זה קטן לך. כי אתה עשיר כקורח. אז אל תטיף לי על כסף. אתה הזולה הכי גדולה ואתה גם משתחצן בכסף הרב שעשית על חשבון כל אותם לקוחות מסכנים שניסו להוציא איזה שקל מביטוח לאומי או חברות ביטוח אחרות שגם ככה אין להם מה לעשות עם הכסף. בעידן הבסטילה הראש שלך היה נערף ראשון. עכשיו לגבי השאלה אם היתי מטיס בחינם. התשובה היא כן. תגיעו היום לרחבה ותיראו איך מטיסים ילדים בהתנדבות אחרי דיאליזה. ואיך החיוך שלהם חשוב לי. ואיך המוסיקה באויר בדיוק כמו המוזיקה מהרדיו באוטו עוזרת להרים את מצב רוחם של הלקוחות. לגבי ארסוף אני בעד לא להיות שם. המצלמה שלי מלאה חול. המצנח שלי ניראה צהבהב והבלאי שלו גדול בהרבה. אין מזדמנים ולקוחות שוקעים בחול וצריכים חילוץ. גם קשה לתת נצ בוויז. ויש לקוחות שפשוט לא מוכנים להגיע לשם. אתם ואתה בראשם השחרתם את האנשים בענף והפכתם עונש קולקטיבי ללגיטימי (כמו הנצים בתקופת השואה). עכשיו כל פעם שמרחף מגיע לנתניה עולה לו התמונה של טייסים שיכורים עםערק ביד לוקחים ילדים תמימים ומזלזלים בחוקי הדרך. התמונה הזאת נחרטה גם בעיריית נתניה ועכשיו נאלץ להתמודד עם דימוי לקוי שנוצר כתוצאה מריב עיסקי בין טאנדמיסט למישנהו. אני אישית ראיתי את השתלשלות הארועים התחילית וזה התחיל שלושה ימים אחרי שאדרי נעל על מרחף את השער בכוונה להפלילו בכניסה לאתר סגור, צעק למזדמן שאין לאותו אדם ביטוח והמשיך בהכפשות שפשוט היו לא נכונות בעליל. עכשיו , הטופס ביטוח להיכנס לאתר ,מבקש גבולות ביטוח של 4 מיליון ואין את זה לאף אחד בארץ! אפילו לי שאני מבוטח בשתי חברות במקביל! בקיצור היום נאלץ להביא אוטובוסים של ילדים חולים לחולות בארסוף ואתה גורדון תנסה למצוא כל סדק ביטוחי כדי שאם חלילה תקרה תאונה חברות הביטוח העשירות יצליחו שוב להתחמק מתשלום ואתה והם יוכלו לקנות עוד אופנוע נוצץ ולשהשויץ בחופשות הסקי שלך עם כל המשפחה בצרפת.

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
עיריית נתניה
אישור על קיום ביטוחים בקשר לפעילות רחיפה

לכבוד
עיריית נתניה
(להלן - "עיריית נתניה" ו/או "העירייה")

א.נ.

הנדון :  אישור על קיום ביטוחים של ________________ (להלן " מבצע הפעילות") בגין
​ביצוע רחיפה באמצעות מצנחי רחיפה בנתניה  ו/או פעילויות נלוות ( להלן: "הפעילות")

אנו הח"מ __________________ חברה לבטוח בע"מ מצהירים בזאת כדלהלן :-

1.​אנו הוצאנו לבקשת מבצע הפעילות פוליסת לביטוח בקשר עם הפעילות

. ביטוח אחריות חוקית  כלפי הציבור (על פי כל דין)

בגבול אחריות לתובע,  למקרה ולתקופת הביטוח -  4,000,000 ₪

הביטוח כולל כיסוי אחריות על פי דין של מבצע הפעילות ו/או עיריית נתניה ועובדיהם בגין נזקי גוף ו/או רכוש שעלולים להיגרם עקב הפעילות, לרבות לאדם הנלווה למבצע הפעילות , לעובר אורח ולמפעילי מצנחי רחיפה אחרים .

ב.​ביטוח חבות מעבידים עבור כל העובדים, המועסקים ע"י מבצע הפעילות, בגבולות אחריות שלא יפחתו מ 20,000,000 ₪ לתובע, למקרה ולתקופת הביטוח. [ ככל שהוא מעסיק עובדים ]

2. תקופת הביטוח היא החל מ- _________________ ועד __________________.

3. למטרות הפוליסות הנ"ל :

​א.​"המבוטח" בפוליסות יהיה - מבצע הפעילות ו/או עיריית נתניה.

ב.​"עיריית נתניה" לצורך אישור זה -   לרבות כל חברה בת ו/או תאגיד עירוני ו/או עובדים ו/או מנהלים של הנ"ל.

4. בכל הפוליסות הנזכרות נכללים הסעיפים הבאים:

​א.​ביטול זכות השיבוב  ו/או התחלוף כלפי עיריית נתניה למעט כלפי מי שגרם לנזק במתכוון

. סעיף אחריות צולבת.

. היקף הכיסוי בפוליסות לא יפחת מהיקף הכיסוי על פי פוליסות "ביט" של קבוצת כלל ביטוח התקפות במועד התחלת הביטוח

5. ביטול הביטוח ו/או שינוי לרעה בתנאיו על ידי המבטח מותנה במתן הודעה מוקדמת שתימסר על ידי המבטח גם לעיריית נתניה לפחות 60 יום לפני מועד הביטול ו/או אי שינוי לרעה כאמור.

6. מבצע הפעילות לבדו אחראי לתשלום הפרמיות לתשלום השתתפויות עצמיות במקרה נזק, וכן למילוי כל החובות המוטלות על  המבוטח לפי תנאי הפוליסות.

7. כל סעיף בפוליסות (אם יש כזה ) המפקיע או מקטין או מגביל בדרך כלשהי את אחריותנו כאשר קיים ביטוח אחר לא יופעל כלפי עיריית נתניה, ולגבי עיריית נתניה הביטוח על פי הפוליסות הנ"ל הוא "ביטוח ראשוני", המזכה את עיריית נתניה במלוא השיפוי המגיע לפי תנאיו, ללא זכות השתתפות בבטוחי עיריית נתניה וללא זכות תביעה ממבטחי עיריית נתניה לשאת בנטל החיוב כאמור בסעיף 59 לחוק חוזה ביטוח תשמ"א - 1981.

___________________ _​________________________

תאריך​חתימה וחותמת חברת הביטוח

פרטי סוכן הביטוח
שם __________________ כתובת __________________ טלפון ___________________
1
330-607  נתניה - אישור ביטוח למבצע פעילות רחיפה באתר הרחיפה.doc

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אדרי המושיע הגדול. בא לציון גואל.
מזל גדול שיש אותך. אתה ההצלה האמיתית של העולם כולו מר הבטיחות האולטימטיבי. אתה הרי עושה את כל זה כי אתה אזרח מודאג 
אין לך שום ריב או סיכסוך עם אף אדם וניבחרת בצורה דמוקרטית ולגיטימית להיות השופר של טייסי הטאנדם העצמאיים. כבר שנים שמעולם לא חוית אירוע בטיחות ואתה נקי מכל רבב. אינך מונע משום שיקול כלכלי ואתה צח כשלג.

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
סוף סוף הדיון עלה ברמה.
אולי - אוהד- היית צריך לצרף את "חוק לעשיית דין בנאצים ובעוזריהם"
http://lib.cet.ac.il/pages/item.asp?item=16356

זה הרי ממש קשור.
« עריכה אחרונה: June 25, 2013, 01:38:30 pm על ידי יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה »