שי
"כמו שאדרי טעה (והתנצל רק ש..TO LATE)... הוא ממש לא התכוון למה שיצא או יצא מזה"
אדרי הביע צער על אי הנוחות ועל הפגיעה הכלכלית של הטנדאמיסטים, לא על "טעות" שעשה כדבריך. (אני מציעה שתקשיב למה שהוא אומר ולא לאיך שאתה בוחר לפרש את דבריו)
ולגבי התוצאה.. הוא לא יכול היה להתכוון או לא להתכוון.. הוא ידע שהוא אינו יכול יותר לקבל את הנעשה בעמדה ולשתוק..
קבל הסבר קטן על תכנון, נקיטת פעולה ותוצאה: כשאנחנו בוחרים לנקוט עמדה/פעולה, אנחנו לעולם לא יודעים בוודאות מלאה את התוצאה, אנחנו יכולים לשקול אופציות, לנסות לשער השלכות ותוצאות צפויות, אך לעולם אינינו יכולים לשלוט לחלוטין בתוצאות, אפילו לא בדרך שנעשה עד להשגת התוצאות..
אני חושבת שבסיכומו של דבר התוצאה הנראית כרגע היא הישג משמעותי.. חשוב יהיה לשמור על הישג זה.
אוהדי
מעבר למה שכתבתי מעלה, אני לא רואה צורך להמשיך ולסביר את מה שמשה הסביר לא מעט ובצורה כל כך ברורה וחדה.
אתיחס רק לכמה דברים שהעלית:
1. "נוצץ" זה ממש לא אני, מי שמכיר אותי יודע זאת.. עמדה בטוחה, איכותית, נטולת אלימות (גם מילולית) זה לא נוצץ, בעיניי זה הכי עממי..
2. אני לא הייתי באותו היום בו משה טען שאיימו עליו וכו'.. אך בכל פעם שהייתי בעמדה, ואני בניגוד אליך, נמצאת כמעט רק על הקרקע וללא אוזניות שאוטמות את הקולות סביבי, לא הפסקתי לשמוע את הקללות, הגידופים וכן גם מיני איומים של שני דגנרטים.. (את רוב ה"איחולים" וה"הבטחות" העדפתי אפילו לא לספר למשה). אולי היית צריך להוציא את האוזניות מהאוזניים, (אפרופו גם מתוך חשיבה בטיחותית כטייס טאנדם, אם תרצה הסבר לכך, אשמח להסביר).
העמדה היא סדום ועמורה! מעבר לכל דבר שהופך אותו לכזה.. רמת הבטיחות נוראית, לא אחזור על מה שכתבתי בהתיחסות קודמת שלי, אם זה לא מספיק נורא בעיניך, אין לי אלא לומר שאיבדתם את הצפון (ולא חשוב מה כיוון הרוח) ואם תגיד שמצב הבטיחות הוא שפיר, אומר שאתה שיכור, עיוור או שרק משחק את עצמך כזה.
להרוויח זה נהדר, מטרה נעלה; איני מבינה בכלכלה, אם הייתי מבינה כנראה שהייתי היום מאוד עשירה בכסף.. (אני עשירה בדברים אחרים..) איני מבינה.. "צורתו הגולמית.." וכו', לכן לא אתיחס מקצועית לנושא זה.
אני רק מבינה שהיכן שמתנהל עסק/ארגון בו קיימות הפקרות עד לכדי אלימות וזלזול בחיי אדם, יש למגר אותן נקודה.
בכל מקום חייבת להיות מסגרת חוקית המבטיחה התנהלות תקינה. וזה לא קשור לתחרות מחירים (אפילו באופן בוא אתה מציג את זה כ-"מלחמת" מחירים, אתה כבר מבטא את הלך הרוח..) או דמוקרטיה, (ובעניין הדמוקרטיה, תעיין מעט בערך דמוקרטיה, אולי תלמד שהדמוקרטיה בעצמה קובעת ומדגישה את חשיבות מסגרת החוקים אשר נועדו להבטייח את קיום חובותיו וזכויותיו של כל אדם הקשור לקבוצה)