כתב נושא: לסלק את הטנדמים מארסוף!!! - חשוב ביותר!!!  (נקרא 3446 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אוהד

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • http://www.youtube.com/results?search_query=ohad73
    • דוא
סיגי העצירה שלך כרגע תחייב אותך לרענן את זיכרון השריר שלך. רומן הוא מדריך ניפלא ואיש טוב. אני טס לצידו הרבה ברכס. אל תתני לפחד לנצח אותך עליך לתרגל מחדש הרבה המראות ונחיתות טאץ אנד גו. ולהכיר את אופיו של כל מרחף בסביבתך. זה שעושה רוטור חזק, הבחור שיעשה לך וינגים, הטייס שנוחת לאט ומגבוה והטייסים עם הכנפיים המהירות שיש להיזהר אם הם מאחורייך. הכי חשוב, תשמרי תמיד על נוהל התבוננות לכל הכיוונים כל כמה שניות ותיקחי מירווחי ביטחון במסגרת מגבלות הפניה שלך. גונן תודה על העידכון לגבי חוקי ניוטון, עבר הרבה זמן מאז 5 יחידות הפיזיקה בתיכון. צחי, אני באמת מאמין שהמצב הנוכחי שבו הצתופפנו בארסוף מסכן אותי יותר ולכן תקפתי חזרה אישית את אותם אנשים קלי אצבע על המקלדת  מדובר כאן בשלומם של אנשים. בחיים ולא בפגיעה כלכלית שניספוג. אני קורא כאן שוב לכולם, לנסות ולהכשיר אתרים נוספים, אם זה בתל אביב באיזור הבסיס הצבאי שנינטש לפני חודש צפונית לתל ברוך, ואם זה בהרצליה או אשקלון. 
נתניה,כרגע הינה אגוז קשה לפיצוח, אבל גם על זה אנחנו עובדים ללא לאות להחזרת האתר לתיפקוד. בעיני זוהי שליחות להעיף אנשים ולכל אדם הזכות לחוות את החוויה האוירית ולכן גם אני כל כך נילחם על כך בחירוף נפש.

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
ארואסטה מדבריך אני למד שאתה כן תומך בעונש קולקטיבי, ושאתה מכליל את כל הטאנדמיסטים כאנשים רעים ותאווי בצע. כולם. אני מניח שגם תום בהיותה טאנדמיסטית מסחרית נכללת בכך:-(
אני שלא כמוך מפריד את המוץ מהתבן. מבחינתי שלא כמוך, כל העולם אינו שחור ולבן, אנחנו חיים במלא גוונים של אפור. ופתאום אני ממש לא כועס עליך. שלא כמינהגי, כפי שציין צחי ואגב קצת בצדק.
אני באמת מאמין בדעותי שלפעמים אני שורף חברויות טובות ( ואגב גם מערכות יחסים) על ריבים דביליים.
בדבר אחד אני מסכים איתך ארואסטי לחלוטין אני רוצה לחזור לנתניה מארסוף. ואם ניתן כרגע להתחיל מהנקודה הזאת, אשמח אם אוכל  להיות לעזר.
באשר לטרקטוריסט הבנתי שבא לגרור אבל היה צריך לגרור מהצד השני כך לא היה מסכן נחיתות של מרחפים. לפחות יצא לי לראות את החרא שפגע בפרנקי ובאיתי.
יש לי תחושה שעוד נישמע ממנו.
אני רק צריך אחת ולתמיד ארואסטי להבין איך עובד הראש שלך. למה לדעתך עונש קולקטיבי נחוץ? כי הוא מוצדק? או כי הוא יעיל?
וכן למה אינך מצליח להפריד בין האנשים ולעשות הכללות גורפות? שוב כי זה עובד לך? האדם, בשיעור ראשון במבוא לפסיכולוגיה, בונה לעצמו יוריסטיקות, מעין כללי אצבע ומגירות הכללה, שיעזרו לו להסתדר עם העולם.  אולי זו הסיבה.
אוהד

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
צחי, אני באמת מאמין שהמצב הנוכחי שבו הצתופפנו בארסוף מסכן אותי יותר ולכן תקפתי חזרה אישית את אותם אנשים קלי אצבע על המקלדת

שכחת לציין שתקפת אישית משפט אחד אחרי המשפט שטענת שתקיפות אישיות לא יתרמו לכלום. הייתי קורא לזה קלות אצבע על המקלדת  ;)

before you judge me take a look at you
בתרגום חופשי: תסתכל על עצמך לפני שאתה שופט אחרים !!!!!!!
don't fly faster then your guardian angel

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
עברית היא שפה מדהימה :
"טול קורה מבין עיניך"
קריאה לאדם שבא בטענות לאחרים לראות קודם את פגמיו שלו.

האימרה מופיעה בתלמוד פעמיים (ב"ב טו ב, ערכין טז ב) וכן בברית החדשה (מתי ז 3-5), ונראה שהיתה בעבר ביטוי מקובל ועממי.

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
יובל,

בבורדל שלנו תוקעים לטנדמיסט את הקורה עמוק בין העינים לפני שנוטלים אותה ותוקעים לבא אחריו... lugh
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק itaytak

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
ארואסטה מדבריך אני למד שאתה כן תומך בעונש קולקטיבי, ושאתה מכליל את כל הטאנדמיסטים כאנשים רעים ותאווי בצע. כולם. אני מניח שגם תום בהיותה טאנדמיסטית מסחרית נכללת בכך:-(
אני שלא כמוך מפריד את המוץ מהתבן. מבחינתי שלא כמוך, כל העולם אינו שחור ולבן, אנחנו חיים במלא גוונים של אפור. ופתאום אני ממש לא כועס עליך. שלא כמינהגי, כפי שציין צחי ואגב קצת בצדק.
אני באמת מאמין בדעותי שלפעמים אני שורף חברויות טובות ( ואגב גם מערכות יחסים) על ריבים דביליים.
בדבר אחד אני מסכים איתך ארואסטי לחלוטין אני רוצה לחזור לנתניה מארסוף. ואם ניתן כרגע להתחיל מהנקודה הזאת, אשמח אם אוכל  להיות לעזר.
באשר לטרקטוריסט הבנתי שבא לגרור אבל היה צריך לגרור מהצד השני כך לא היה מסכן נחיתות של מרחפים. לפחות יצא לי לראות את החרא שפגע בפרנקי ובאיתי.
יש לי תחושה שעוד נישמע ממנו.
אני רק צריך אחת ולתמיד ארואסטי להבין איך עובד הראש שלך. למה לדעתך עונש קולקטיבי נחוץ? כי הוא מוצדק? או כי הוא יעיל?
וכן למה אינך מצליח להפריד בין האנשים ולעשות הכללות גורפות? שוב כי זה עובד לך? האדם, בשיעור ראשון במבוא לפסיכולוגיה, בונה לעצמו יוריסטיקות, מעין כללי אצבע ומגירות הכללה, שיעזרו לו להסתדר עם העולם.  אולי זו הסיבה.
אוהד

אוהד, אנסה להסביר לך במס' נקודות מדוע כן מגיע לכם עונש קולקטיבי וכמה שיותר חמור ופוגע כך יותר טוב -
אתה ומרבית עמיתייך לעיסקיי הטאנדם יצרתם לעצמכם אמונה איתנה שהינכם מומחים בתחומכם ועובדים באופן המשרה בטיחות מקסימלית לכם, לטסים סביבכם ולנוסעים אותם אתם לוקחים. לא רק שהאמונה הזו שגויה! אני מבטיח לך שבכל אתר טיסה בעולם המערבי היו זורקים אתכם מכל המדרגות אחרי מספר טיסות בודד!
1) אתם טסים על ציוד לא תיקני!!!!!! ריתמות מתפרקות, מצנחים עם 300 שעות וצפונה, רזרבי לחופת סינגל ועוד'. כנראה צריך שנוסע יצנח אל מותו מגובה של כמה עשרות מטרים אחרי שאחת מרצועות ריתמתו נקרעה בשביל שסוף סוף תרימו גבה ותבינו שמשהו בהתנהלות לא תקין.
2) מרביתכם כולל אותך, לא יודעים לקבל ביקורת בכל נושא של אוויראות. מבחינתכם אתם מומחים בתחומכם ומבינים את עולם הדאייה במצנחים טוב יותר מכל אחד אחר. אתם לא מסיקים מסקנות, לא מתחקרים את עצמכם אחרי אירועי בטיחות ובטח לא משתפרים לעתיד (סעיף 1 הוא דוגמה קטנה לכך. אתה ושאר החבר'ה מוזמנים לחשוב על דוגמאות נוספות).
3) אתם חסרי כבוד אחד לשני, לסינגלים הטסים ובקרבתכם והגרוע ביותר, אתם חסרי כבוד למקום העבודה שלכם - האוויר. המראות בתנאים שהינם בברור מחוץ למעטפת המגבלות (תנאים חלשים מאוד עם נוסע משקל נוצה וחופה ישנה מאוד - מתכון לדיפ סטול, תנאים חזקים עם חופה ישנה ונוסע כבד מאוד - מתכון לדיפ סטול) המראות ברוח מעבר למגבלות, צפונית מידי, דרומית מידי.... אתם לוקחים איתכם נוסעים לאוויר שסומכים עליכם בחייהם. מה נסגר איתכם ???
4) אתם מתנהגים בצורה בהמתית אחד לשני - אם טייס טנדם אחד איים על חייו של טייס טנדם אחר בצורה מפורשת, לא רק שצריך לעצור את כל הפעילות באתר עד התברר דין ודברים. צריך להרחיק את המאיים לצמיתות ולשלול ממנו את היכולת לעבוד כטייס טנדם עד שילמד להתנהג.

אם היה באפשרותי, הייתי בשמחה שולח אותך לקורס הסמכת מדריכי רחיפה באיטליה (בכל שנה נרשמים עשרות מרחפים מנוסים אך מסיימים מספר בודד בלבד - לרוב פחות מ - 10) ולו רק בשביל שתבין טוב יותר מה זו העבודה הזו שאתה עושה וכמה חשוב לעשות אותה כמו שצריך - בדרך ארץ, בדרך האוויר.        

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
איתי וארואסטי היקרים. אני שלא כמוך מתמחה בטיסות רכס. קורס באיטליה יכליל הרים וינשא כניראה אופי שונה לגמריי. אני מוצא את עצמי טס שעות על גבי שעות יום ברכס ובשישי שבת הרבה יותר. אני מוצא את ההשתלחות בי ובטאנדמיסטים פוגעת לא נכונה ומכלילה. מה היה קורה ארואסטי אם הינו מכלילים את כל נהגי האוטובוס כאנשים לא מקצועיים שנוהגים בהשפעות סמים? הית כנהג אוטובוס עובר על כך בשתיקה?
כמו בכביש כך גם באויר אדם בממוצע עושה עבירת תנועה ( לפעמים בילתי רצונית כל כמה דקות) וזה יכל להיות סתם כי משאית חתכה את נתיבך והית חייב ארואסטה להפנות את האוטובוס על קו לבן כדי למנוע התנגשות לדוגמא. המבחן הוא כמובן מבחן התוצאה בתוך הסטטיסטיקה. ואנחנו מסיעים גם את עצמנו ורוצים לנחות בשלום. אני לא מכיר טאנדמיסט עם משאלת מוות כמו שאתה אינך מכיר נהג אוטובוס שכזה. העליהום שיצרתם באתר לוקח מתוך אלפי טיסות מיקרים בודדים ומעצים אותם לידי כלל. אני כבר מבין שאני והטאנדמיסטים שנואי נפשיכם וגורדון הבהיר למה. יש לנו ניגוד אינטרסים על אותו צוק קטן. אתם כמובן מחשיבים את עצמיכם טייסי הרים ורכס הים הינו ברירת מחדל רעה מבחינתכם. אני הפוך. ההרים שטסתי שם שנים והרבה וגם בליגה אינם מושכים אותי יותר והדלק הנישפך על איסופים גורם לי לוותר מחמת התקציב. אני כדי לשלול את טענתך המרכזית לא רק שאיני שונא את חברי למקצוע ומתנהג עימם כמו חיות (שוב הכללות גסות) רואה בהם חברים טובים וכמוכם טייסי ההרים יושב איתם לחומוס, נהנה מחברתם ואם יש לי הערה, מעיר.
אין הבדל ביננו אנחנו פשוט שתי קבוצות עם אינטרס שונה, להבדיל מיכם טייסי הסינגל אני פשוט לא עשיתי דמוניזציה שלכם כדי להצדיק את הלך מחשבתי.

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
טקסי - אתה גדול!!!!!!
חותם על כל מילה שלך.

אשר יגורנו, בא לנו. לעיריית נתניה נפל האסימון, הבינו שם שזו רק שאלה של זמן עד שתקרה תאונה ותוגש תביעה גם נגד העיריה, והחליטו לחייב כל טאנדמיסט בביטוח צד ג׳ בסכום גבוה. לא דרישה מוגזמת. א ממה, במחירי הזנות של היום מי יכול לממן ביטוח??? נשארו הזולות עמ ה ז בחוץ, ועפו מנתניה.
עכשיו רק צריך לחכות ולראות כמה זמן יקח לפקח שהלך מכות עמ פרנקי, לגלות מה הסיבה שכל הזולות מגיעות פתאום לארסוף. ומאחר ולא קשה לגלות זאת, אז גם בלי מכתבים ידעו כל אותם גופים את מה שעשתה עיריית נתניה, ילכו בעקבותיה ויאסרו על טנדמים גם בארסוף. וזהו פחות או יותר סוף ענף טיסות טנדם בחוף!!!!!
אז נכון, אדרי היה הטריגר לכך, אבל כמו שכבר נאמר, הוא לא המציא שום דבר. הוא רק הילד (המפגר) שצעק שהמלך הוא עירום.
טנדמיסטים יקרים, אי אפשר לרמות את כולם כל הזמן.
אולי עכשיו חלק יפרשו, המחירים יעלו, למי שמשאר תהייה יותר עבודה ביותר כסף, ניתן יהיה לממן ביטוח וימשיכו לפעול רק טנדמיסטים רציניים, בלי זולות.
ועד אז אכן יתפלשו להם הזולות בחול, ואנו הסינגלים נגיע לחנייה בנתניה (עמ האופנוע החדש), נפרוש מצנחינו (החדשים והיקרים)על הדשא ונרכס מעל מגדלי נתניה.
אכן ימות המשיח.

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
אוהד
אני מסכים עם רוב מה שטקסי כתב.
אבל נראה לי קצת מוזר ממה שראיתי שאתה הוא זה שמתלונן על ההכללה.
רתמות ישנות ,ציוד לא תקין ,מוזיקה ושלושה על חופה זה מה שאני ראיתי ממך בשעה אחת שהייתי בנתניה בשנתיים האחרונות....איך ההכללה פוגעת בך?

היא פוגעת באלה שטסים על ציוד תקני ולא דוחפים את המגבלות מידי ונותנים כבוד ללקוחות שלהם למקצוע שלהם ולשאר הטייסים.

וטקסי הערה קטנה.. בתור בעל חברה לטאנדמים  יש טייסי תאנדם עם ציוד וטווח משקלים שונה והכי חשוב רמת טייס שונה....כלומר בחלק מהתנאים השונים לא כול הטייסים שלי ייעופו כולל אני בעוד טייסים אחרים ירחפו בביטחה.

שי

מנותק ira_yifa

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor2 Red
    • דוא
אוהד, רק עכשיו נדמה לי שהבנתי מה הרתיח אותך כ"כ.

לא אמרו שכל הטאנדמיסטים מטיסים תחת השפעת סמים ואלכוהול. לא אמרו שכל הטאנדמיסטים אלימים, שורטי מכוניות ורוצחים פוטנציאליים.
אמרו שיש כאלה בין הטאנדמיסטים. בין הסניגלים - עוד לא נתקלתי באף אחת מהתופעות האלו.
הבעיה היא שאירועים כגון איום ברצח, אלימות, הטסת נוסעים בצורה לא בטוחה ומפגעי בטיחות הם אירועים עליהם אי אפשר לעבור בשתיקה.
אני מניח כרגע בצד את עניין האווירה בעמדה.
ככל הנראה עריית נתניה ואחרים לא הצליחו למגר את התופעות האלו בצורה ממוקדת (לא יודע כמה עזרה הייתה להם. הבנתי שתלונות לא הוגשו) ולכן החליטו להגן על עצמם מתביעה ע"י העזבת האוכלוסייה אליה משוייכים האירועים האלו - קרי הטאנדמיסטים - למקום אחר, או היכולת להציג ביטוח גדול בתוקף.
אין לי שמץ של ספק שאילו יהיו אירועים דומים בקרב טייסי הסינגל עיריית נתניה תפעל באופן דומה ותשלח גם אותם מהעמדה או תדרוש מהם להציג ביטוח. מה אתם יודעים? אולי האגודה תקום שוב בעיריית נתניה!

נכון לעכשיו העירייה ואחרים לא יודעים להניח את האצבע על הטאנדמיסטים הבעייתים. ייתכן וצורת המחשבה שלהם היא "אם יהיה להם רע מספיק הם יוקיעו ויקיאו מתוכם את עושי הצרות וכך נזכה להתנהלות נעימה בעמדה".

כך או כך, אל לך לקחת את כל ההאשמות והתלונות באופן אישי כנגדך.
אני מציע לך לקרוא את כל הטענות כנגד כל הטאנדמיסטים, לשאול את עצמך ולענות בלב שלם "האם קיים אצלי הליקוי העולה בטענה?"
אם תגלה שאתה מושלם - אשריך. עכשיו צריכים להפוך את כל האחרים למושלמים גם כן כדי לזכות ביחס הראוי. להיות היחיד ש"בסדר" זה לא תמיד מספיק. במיוחד כאשר אתה חלק מקבוצה.
אם תגלה שקיים בך דופי - בדוק עם עצמך מה ביכולתך לעשות כדי לתקן אותו. האם יכול להיות שפגם זה בהתנהלות (לא בך. אתה בחור על הכיפאק) נראה בעיני עיריית נתניה כתקלה חמורה שעליהם למנוע?

אני בטוח שחלק מהטענות שעלו לא מתייחסות אליך ואני בטוח שתוכל לזהות אותן בקלות.
איני יודע איך אתה מטיס ומתנהל בחוף אך אני מאמין שגם אתה, אפילו אתה, תוכל למצוא דבר או שניים לשפר בהתנהלות שלך.
וגם איתי (בחר את האיתי החביב עליך).
וגם שי.
וגם אדרי.
וגם צחי.
וגם גורדון.
וגם אני.

תמיד יש לנו מה לשפר. לכולנו.

נתראה באוויר.
טוב מצנח אחד ביד משניים על העץ.

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
אוהד אני אנסה להסביר לך שוב ושוב.
המצב שקרה הוא הרע במיעוטו מבחינתכם, למה אתה ואיתי כאלו אטומים.
ההכללה הגיעה בגללכם כי לא רציתם להשתפר וסגירת האתר הגיעה הפעם לפני אסון, פלילי או בטיחותי.
וכמה ארואסטי בהודעה אחת :D
ואל תדאג, אני לוקח נוסעים כבר 17 שנה ולא כמוך רק שלישיה ;D אלה המון בנגלה אחת.

נ.ב
מצתרף לדבריו של עירה

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
בלה בלה בלה בלה בלה

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
בלה בלה בלה בלה בלה

זה מזכיר לי את הלה לה לה לה
ויום אחרי קיבלת נה נה נה נה
או שפשוט משהו נתקע לך  ;)

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא
לרונן גורדון :
רק מעטי מעט יודעים על פועלך בשבועות האחרונים להחזרת הספורט למצב שפוי .
אני רוצה להודות לך מעל גבי האתר על המאמצים הגדולים על המכתבים ,הייעוץ,וטלפונים ועוד.
מודה לך על הפעלת לחצים פוליטיים והפעלת קשרים אישיים-שהם לא פשוטים במצב שהיה .
העמדה בנתניה חזרה לפעילות טיסה עקב מעורבותך  חבר יקר
ואני רציתי שגם החברים שמשמיצים אותך מעל גבי האתר ידעו שאתה האיש המפתח שהחזיר את העמדה  לפעילות .
אתה תמיד היית ותמיד תישאר איש יקר ומקצועי .
שפועל מתחת לפני השטח לקהילת המרחפים וחברים  .
תודה לך חבר יקר
טיסת תנדאם עלי לכל החיים  lugh
אדרי
טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
בלב בלה בלה ונה נה נה נה וג גו גו גו ....

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
וי וואוי... המצב יותר גרוע ממה שחשבתי.....
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
איתי: חשבת אולי לאיזו חופשה לניו זילנד לתקופה ארוכה? אתה לא נירה טוב ומתחילים לדאוג לך...... תירא כמה טוב לשי שם... רק עד שתרגיש יותר טוב ותקבל חזרה את היכולת דיבור/כתיבה.... 😋
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
וי וואוי... המצב יותר גרוע ממה שחשבתי.....

;D :D ;D :D ;D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
ניר,

ציטוט
;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D
סוף סוף מישהו כותב משהו ברור

מנותק יוגב ברנדט

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • תענוג בפיתה
    • דוא

היום הייתי בארסוף...והיה פשוט תענוג.

העמדה חזרה לצורתה ואפילו אילן בקר נראה באוויר...כיף כבר אמרתי?