כתב נושא: לסלק את הטנדמים מארסוף!!! - חשוב ביותר!!!  (נקרא 3447 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אדרי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא
אוהד יקירי
אני רחוק מלהיות מושלם יש רק אחד כזה (ועוד אחד בניו זילנד ) .
כל מי שטס ומעט מבין בתעופה יודע ששיעור התאונות היינו 1:1000 שעות טסה
במיוחד בטיסת רכס שבה המכשולים רבים יותר וקרבה לקרקע ונחיתה והמראה מדויקת יותר
שליטה קרקעית חייבת להיות טובה יותר ומקום לטעיות גדול יותר .
טיסת רכס דורשת מיומנות אחרת ומקצוענות שונה מטייס הרים שני שפות טיסה שונות .
כך שגם אני לא מושלם ,אבל שואף ללמוד ,עשות טוב לענף ,לחברים,לעיר ,ולסביבה שבה אני חי .
ריב ומדון ,פעילות עבריינית או בריונית לא תתקבל יותר במחוזותינו.
אוהב אותך בן אדם
אבל לפעמים חייבים לשפוך את התינוק עם המים בכדי שילמד ללכת
עוד כמה ימים תשתה מים ויהיה בסדר
אדרי

http://www.netanya.muni.il/?CategoryID=996&ArticleID=6301
« עריכה אחרונה: June 25, 2013, 01:57:44 pm על ידי אדרי »
טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק david_ab2002

• לביצים אסור לריב עם אבנים.
  • מצאתי פסיפס

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
אני לא מוותר על "הבורדל בארסוף" גם כשיפתחו את הגדר אני שם !!
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
  • http://www.youtube.com/results?search_query=ohad73
    • דוא
כאילו יש לך ברירה:-)

מנותק אורי שמיר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
איך עדיין לא התעייפתם?
זו השאלה!
עם כמות האנרגיה שנמצאת בשרשור הזה הייתה מנותבת למקומות הנכונים אולי לא היינו צריכים להתאמץ כל כך בדיונים ברת״א על מנת להסביר להם כמה מוטעית החשיבה שלהם כמו גם אופיו של החוק החדש.
מאחר ואיננו גרמנים, שוייצרים, אוסטרים או כל עם ממושמע אחר,  אז צריך שהסדר יבוא מלמעלה.
אין שום אפשרות לגשר על הפערים בעזרת שפיכת מילים, חוסר הקשבה והבנה לזולת על ידי אמת אחת ויחידה שאותה כל אחד מנסה לקדם.
השיטה הזו שלפיה נוהגים בשרשור הזה תביא רק עתיד רע לספורט הנפלא הזה.

סגירת עמדות.
איבוד אמון הציבור בבטיחות.
והכי גרוע, חשיבה נוספת של הרגולטור לגבי עתידנו .

אם אתם באמת רוצים להנות מהספורט הזה, כדאי שתחרימו את עמדות  החוף הצפופות בקיץ זה. 

בעניין המהלך של אדרי,
לאור הדברים שנכתבו כאן, מבלי להיכנס למעורבות המסחרית שלו, נראה לי שהאיש עשה רק טוב. אבל, גם זה התפרש כחלק מבזבוז המילים כאן ,  כדבר רע.

חבל מאד שזה מה שנוצר .  אבל, זו התוצאה של חוסר רגולציה בענף.

תהיו בריאים ותשמרו על עצמכם ועל הספורט.

אורי שמיר

Sent from my iPhone using Tapatalk
« עריכה אחרונה: June 26, 2013, 12:17:48 am על ידי אורי שמיר »

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אורי. איך הגדלת כמות המצנחים והצפפתה בעמדה קטנה זה טוב? זה מסכן אותנו. איך השחרת פני הספורט זה טוב? איזה אנרגיה טובה זה? היום הטסנו  בהתנדבות ילדים מטופלי דיאליזה. (תאכל את הכובע גורדון)והרוח חלשה וכשמגרדים יותר מסוכן. אני בשל מישקלי הזעום טסתי עד השעה 1800 אחרון הטייסים, וקיללתי את הרגע שהיו בעמדה כמות כפולה של טאנדמיסטים. אם היה תאונה זה הראש שלך אדרי. ושל כל המצדדים בסגירות עמדה למיניהם. אין לי בעיה עם רגולציה. אבל מה השתנה? אותם טייסים יטוסו פשוט עם ניירת. או כפי שניראה אף אחד כבר לא יטוס בנתניה כי הבקשה של העיריה מוגזמת. וכרגיל כמו סגירת הליגה אדרי, זה קורה אחרי שאתה לוקח לעצמך את המושכות לידיים.
אנחנו ישראלים וככאלה יש לנו דעות מוצקות על כל דבר, אדם או מיקצוע. צריך להיזהר מהשמצות כי תראו כמה רע זה מביא. זה אולי יעשה אותך מקובל ומגניב בחטיבת ביניים אבל היום במרום גילינו היחידים שכאילו תופחים לך על השכם זה חברי החרב שכניראה תיאמת איתם עמדות. דיברתי היום עם שי וקוראים אותנו מהפורום של הגלשנים. פתאום נהיה מעניין להם:-)
כניראה השמצות זה סחורה חמה באינטרנט, אז אחפש כמו הניו זילנדי היורד איך להשמיץ. גורדון בחיפוש של השם שלך בגוגל בדף הראשון מתגלה שאתה מורשע בעבירות תנועה ב 2012 ומסכן את סביבתך. לא חשבת שעל פי החוק השני של ניוטון כשאתה דוחף, כח שקול ידחוף חזרה? וזה רק אני. מעניין מה יגידו אנשים שכבר לא ניכנסים לפורום ומתבטאים בחריפות בווטסאפ?
ארואסטה כשאתה באת לסירה והפלגנו עם חברים מתקופת ההתנדבות עם העיורים  בשייט, אמרת שאני איש טוב, עכשיו אחרי הליכלוכים אפילו אתה משנה את גירסתך מבלי לחשוב פעמיים. אני לא השתנתי. זה אתה שהתלכלכת. סיגי עובדת אצל אדרי. אדרי עשה טעות , הוא מנסה לחפות עליה בצידוקים שונים. גורדון נהנה מהריבים. כניראה גם אתם:-) אלו שקוראים את כל השירשור הארוך הזה.

מנותק גונן גל

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אוהד,

1. אני אוהב אותך גם אם
 חולק עליך בחלק מהנושאים.

2. מדובר בחוק השלישי ולא השני של ניוטון.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
אורי. איך הגדלת כמות המצנחים והצפפתה בעמדה קטנה זה טוב? זה מסכן אותנו. איך השחרת פני הספורט זה טוב? איזה אנרגיה טובה זה? היום הטסנו  בהתנדבות ילדים מטופלי דיאליזה. (תאכל את הכובע גורדון)והרוח חלשה וכשמגרדים יותר מסוכן. אני בשל מישקלי הזעום טסתי עד השעה 1800 אחרון הטייסים, וקיללתי את הרגע שהיו בעמדה כמות כפולה של טאנדמיסטים. אם היה תאונה זה הראש שלך אדרי. ושל כל המצדדים בסגירות עמדה למיניהם. אין לי בעיה עם רגולציה. אבל מה השתנה? אותם טייסים יטוסו פשוט עם ניירת. או כפי שניראה אף אחד כבר לא יטוס בנתניה כי הבקשה של העיריה מוגזמת. וכרגיל כמו סגירת הליגה אדרי, זה קורה אחרי שאתה לוקח לעצמך את המושכות לידיים.
אנחנו ישראלים וככאלה יש לנו דעות מוצקות על כל דבר, אדם או מיקצוע. צריך להיזהר מהשמצות כי תראו כמה רע זה מביא. זה אולי יעשה אותך מקובל ומגניב בחטיבת ביניים אבל היום במרום גילינו היחידים שכאילו תופחים לך על השכם זה חברי החרב שכניראה תיאמת איתם עמדות. דיברתי היום עם שי וקוראים אותנו מהפורום של הגלשנים. פתאום נהיה מעניין להם:-)
כניראה השמצות זה סחורה חמה באינטרנט, אז אחפש כמו הניו זילנדי היורד איך להשמיץ. גורדון בחיפוש של השם שלך בגוגל בדף הראשון מתגלה שאתה מורשע בעבירות תנועה ב 2012 ומסכן את סביבתך. לא חשבת שעל פי החוק השני של ניוטון כשאתה דוחף, כח שקול ידחוף חזרה? וזה רק אני. מעניין מה יגידו אנשים שכבר לא ניכנסים לפורום ומתבטאים בחריפות בווטסאפ?
ארואסטה כשאתה באת לסירה והפלגנו עם חברים מתקופת ההתנדבות עם העיורים  בשייט, אמרת שאני איש טוב, עכשיו אחרי הליכלוכים אפילו אתה משנה את גירסתך מבלי לחשוב פעמיים. אני לא השתנתי. זה אתה שהתלכלכת. סיגי עובדת אצל אדרי. אדרי עשה טעות , הוא מנסה לחפות עליה בצידוקים שונים. גורדון נהנה מהריבים. כניראה גם אתם:-) אלו שקוראים את כל השירשור הארוך הזה.

לא הבנתי איך זה שייך פה באמצע בין כל ההשמצות שאתה כותב  ???

נ.ב. מחר אם אין לך חשמל או מתנתק לך האינטרנט זה לא אני חסמתי אותך  ;)
« עריכה אחרונה: June 25, 2013, 11:53:04 pm על ידי צחי רייל »
don't fly faster then your guardian angel

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
אוהד
העדפתי לא להשיב לבירבורים המטופשים והלא מלומדים ולא רציונליים שכתבת, קודם.. לא רואה בזה כל טעם.. במיווחד כשמדובר באדם שלא מסוגל להתיחס עניינית וביושר גם כשמופנית כלפיו ביקורת.
אשיב לדבריך הנוגעים לי עד כמה שאפשר בתמציתיות רק בכדי להבהיר אותם:
1. אף אחד לא צריך לחפות עליי, אני עומדת מאחורי כל מילה שכתבתי ואני כותבת, אותי אפשר לבקר אני לא פוחדת מביקורת, נהפוך הוא.. וכשאני טועה, אני לא מהססת להציג זאת, לבקש סליחה, לתקן וכל מה שנדרש.. אם אמצא שטעיתי במשהו מהדברים שכתבתי, אעשה זאת בשמחה.
אם למשל הייתי יוצאת לטוס באופן לא בטוח מבלי שאני מתאמנת כראוי, או למשל עוזרת למשה בעמדה תוך הפרעה מודעת לטייס אחר, או אם נניח הייתי מתאמנת בעמדה בנתניה בשליטה קרקעית בזמן שיא של טיסות טאנדם בלי להתחשב בהפרעה לטייסים.. אולי הייתי זקוקה לחיפוי..
אם יש משהו שרשמתי שהוא עובדה ואני מדגישה עובדה לא נכונה, אשמח לדעת ולהתיחס באופן ענייני.

2. אני לא טסה עכשיו דווקא מכיוון שהמודעות שלי לנושא הבטיחות הוא מעל לכל בעיניי, זה ענייני הפרטי, אלה הבחירות שלי, אני אחזור לטוס כשזה יהיה נכון לי, בעיקר נכון מבחינת בטיחות הטיסה שלי.
לגבי הטענה שלך:
"ממה לך כאדם שאינו טייס ואינו באויר להעיר לאתר על בטיחות? ..."
כדאי שתלמד משהו על ניהול בטיחות מר סחלב..
תודות לח"א לי יש ידע רב מאוד בכל הקשור לניהול הבטיחות, אחד התפקידים אותם ביצעתי בחייל, בהצלחה רבה מאוד.
- אני כבר הייתי באוויר, לבד, הנפתי, המראתי, טסטי, אפילו הסתובבתי בטרמיקה רגועה ונחמדה, ונחתתי.. היו כמה טיסות שסוכמו וצויינו על ידי המדריך שלי כטיסות נהדרות לרמה שלי.. אל טיסות אלה הגעתי אחרי שהתאמנתי רבות על הקרקע ולאחר כמכן טיסות נמוכות, אך לא רק אימון פיזי, אלא גם לימודי תיאוריה בתוכם ניתן דגש על בטיחות.. ומה לעשות שאני, גם מתוקף היותי פחדנית וגם כמי שחונכה בח"א, ובכלל כזו שחייבת לדעת הכל באופן מושלם.. הטמעתי והפנמתי את חוקי הבטיחות כך שהם זורמים בעורקיי. לכן מר סחלב, מי אתה שתפסול אותי או תמנע ממני להעיר בנושאי בטיחות? אם משהו שטענתי הקשור בבטיחות אינו נכון, אתה מוזמן להתיחס אליו באופן ענייני.
ואפרופו, אני בעצמי הערתי לך לפחות פעמיים בעמדה בנתניה על הסיכון הטיחותי בזה שאתה טס עם המוסיקה והאוזניות שלך באוזניים.. אולי הייתי עדינה או נחמדה מידיי? יכול להיות.. או שמא מבחינתך נורמת ה- "יהיה בסדר" היא סבבה..
- אם היית מבין ולו מעט בניהול בטיחות, היית מבין שמה שכתבת הוא שטות גמורה.. אבל כבר לא בא לי להרחיב ולהסביר פה, אולי פעם כשתהיה רגוע יותר ומסוגל בכלל להקשיב ואם זה יעניין אותך להרחיב עוד בקצת את האופקים..

אדרי לא משלם לי בכדי להיות הדוברת שלו, הצחקת אותי, הוא לא צריך אף דובר, הוא יודע לעשות זאת בעצמו באופן מושלם, ואם הוא יזדקק לדובר יש לו את דובר החרב.. שלי יש עוד הרבה ללמוד ממנו.
אני מביעה את דעתי וזו דעתי שלי, בדיוק כמו שאתה הבעת את דעתך וכמו כל אחד אחר שהתבטא פה בפורום. זו זכותי, כך זה בדמוקרטיה. אני כתבתי פה את מה שאמרתי לכל מי ששוחח איתי בעניין בעמדה כולל אתה..
אני יכולה להבין שקשה לך שאומרים משהו שלא מתאים לך ולקידום האינטרסים שלך, זה עניין שלך, אני מציעה לך להקפיד להתיחס עניינית לנכתב/נאמר ולא להסיט את הדיון לעניינים טפלים (מה גם לא בדוקים ולא נכונים), זה לא מוסיף לך כבוד.

ולסיכום אוהד
אם יש לך התיחסות עניינית לטענות ודעות שלי, אתה מוזמן בהחלט להעלות פה, ובצורה עניינית, אם לא אני מציעה לך שלא תזכיר את שמי או משהו שקשור אליי..

אל תתן לפחד לשתק אותך, קח אוויר... הרבה אוויר, חבק אותו, וצא איתו לדרך...
עוף כמו ציפור, שחרר את כל הלחצים...
השמים הם הגבול.

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
סיגי היתיחסתי בעיניין לדברייך באומרי בפעם הלא יודע כמה. סגירת עמדות משמעה צפיפות מסכנת!. כמה iq צריך בשביל להבין זאת?
באשר לאוזניות האייפון השולטות בשירים המושמעים ברמקול הבלוטוף, צריך להיתיחס אליהם כמו לשלט של רדיו באוטו. היעלה על הדעת שתסעי ברכבך ללא רדיו?
הן לא משמיעות את המוסיקה בתוכן כך שאוזניי קרויות. באשר לטיסתך המהוללת. בחמש ארבע שנים הוצאת טיסה אחת? המדריך שלך כניראה מזלזל בך אם אמר לך שזה בסדר. כל הספורט הזה מתבסס על עבודת ידיים ושמירת חופה על ידי זיכרון שריר. בשביל זה עובדים קשה על שליטה קרקעית ובגלל זה אדם שלא טס זמן רב בסיכון גבוה. שיעורי התאוריה חשובים אבל עלייך לתת חוכמה בעיקר לידיים ולעבודת הגוף. כמו כן דברים שרואים מהקרקע מאד רחוקים מהתפיסה האוירית בעודך נימצא באויר, זויות שונות הרגשה שונה השפעות של רוטורים בין מצנחים וכיוצא באלו. ושוב החוכמה הינה בתירגול השותף וזיכרון השריר שלך סיגי בהתאם. של כולנו. זאת הסיבה שאי אפשר ללמוד מצנחים בהתכתבות חייבים לתרגל ומי שלא טס יותר מחודש בקבוצת סיכון גבוהה. באשר לניסיונך מחיל האויר, אזי גם אני שירתתי אומנם בחיל הים אבל בבסיס של חיל האויר ביחידה מוטסת,  וכמות האוילות והטימטום שניתקלתי בהם כמו גם הביזבוז המשווע גורם לי עוד יותר לסלוד מהרקע התעסוקתי שלך באזרחות. לפחות אוכל טוב היה שם:-)

מנותק Moshe Grad

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אוהד ידידי

צר לי על אובדן הכנסות ופגיעה כלכלית אותם אתה סופג.

אני חושב שכוונת המשורר אדרי הייתה לעשות סדר בעבור כולנו ומאחר והקבוצה כולה איננה בדיוק סולידית, הומוגנית וממושמעת כנראה שהדיבור דרך הכיס מעביר המסר בצורה הברורה והחדה ביותר שניתן, בנסיבות הקיימות. אני איתו.
לא אהבתי במיוחד את ההתקפות האישיות, נקמניות וקטנוניות כנגד כל מי שלא קיבל את דעתך, אני מאמין שאתה נבון מספיק, רהוט מספיק, איכותי וחכם בכדי להמנע מכך. אגב האנשים שהזכרת כמו גורדון,סיגי, שי לנואל, אדרי ואחרים הם מהאנשים הטובים ביותר שאני מכיר, בתוך התחום ומחוצה לו.

אני מקווה שהמטרה של אדרי הושגה ולא שפכנו את המים עם התינוק.

שלך
משה גרד

משה גרד

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
אוהד
חבל שאתה חושב שאלו השמצות ולא מקבל ביקורת.
אחד הדברים הכי חשובים בעבודה וובטיחות  של טייס טאנדם זאת הגישה שלו!  ( הגישה שלך פה וברכס היא מסוכנת)

כדרך אגב מה שכתבתי עד עכשיו זה ממה שראיתי אז לא ברור לי איך האינטרנט קשור.

כדרך אגב אני מעדיף טייס עם עברות תנועה מאשר עם סמים ואלכוהול בדמו.....

לילה רטוב
שי

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
משה גראד. מכל חברי החרב, אותך, ואת אבי שאול, אני הכי מכבד ומעריך. אני עדיין מאמין שעונשים קולקטיביים וסגירת אתרים הם אמצעים פסולים. ואם אתם באמת חושבים שדרך הפגיעה בכיס תגבירו בטיחות, המציאות, המסוכנת בהרבה שכרגע נוצרה, מוכיחה אחרת. אבל, גם אני הכרתי תודות לספורט החברתי הזה, אנשים ניפלאים שהיו לי חברים בלב ובנפש. ונחמץ ליבי לראות כאלו שבהכללות גסות ובמילים דוקרות משתלחים בחבריי הטאנדמיסטים כאילו היו אדם אחד שכולו רוע. את השירשור הזה לא אני פתחתי, אבל בהחלט אשמח לסיימו. בואו נוריד את ההתקפות הקולקטיביות על ציבור שלם ונבין שהשתלחויות בפורום יגרמו נזק לכולם. המרצע יצא כבר מהשק ובעיריית נתניה כל ציבור המרחפים ( לא רק הטאנדמיסטים) הינו מוקצה.  אבל ניתן עדיין לשפר את מצבינו אנו. נתחיל בזה שנישתלח פחות בפורום אחד בשני. כי הריבים הללו יוצאים החוצה ואף אחד לא יוצא מהם נישכר, חוץ מאולי, הקוראים ושי שפשוט לא גר כאן.
 אני, עושה כאן צעד לפיוס, ומושיט ידי להפסקת אש עם חברי החרב המעופפת, שהיתגיסותם למען נשיאם אדרי, ראויה להערכה בעיני. ואדרי, קבל על עצמך קצת ענווה, ונסה לכבות את השריפה שהדלקת בעיריה. ולהבא שתף והוועץ בחבריך לעבודה לפני שאתה פונה לגורמים חיצוניים. סיעור מוחות ושילוב כוחות של האנשים העובדים בענף, יכל היה, להביא תוצאות פחות הרסניות לכולנו.

מנותק Moshe Grad

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אוהד כתבת יפה, ורגוע,אוהב אותך.
תעשה לי ילד.

משה גרד

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
איך שוב אני?
עשה טובה ובאותה רוח טובה שכתבת תבטל את האות ש ואת האות י  במקלדת שלך.

שי

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
אני עוד יענה לך, ובנתיים תתבגר ילד.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
אוהד זה כלכך עצוב לראות אותך כל הזמן שורף לגמרי חברויות על ויכוחים דביליים ויורה לכל הכיוונים ללא אבחנה ובכל הכוח בכל פעם שטיפה לא מסכימים איתך או אפילו שנדמה לך שלא מסכימים איתך.
פעם חשבתי שאתה ככה רק כלפי למרות שמעולם לא עשיתי לך כלום, אבל כנראה שאתה דפוק שווה כלפי כולם.

איך בדיוק סיגי שי ניר וגורדון פגעו בפרנסה שלך שאתה משתלח בהם ככה כאילו היו האוייב המר ביותר שראית?!

נ.ב. וגם מחר אם מתנתק לך האינטרנט או שהשרת נופל זה לא אני חסמתי אותך.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
אני בעד לסקול את אדרי בכיכר העיר !
« עריכה אחרונה: June 26, 2013, 02:36:08 pm על ידי ittai »
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
אוהד
המדריך שלי לא מזלזל בי, הוא מבין אותי ומכבד אותי.
טיסות אוהד לא טיסה אחת.. טיסות טובות שחיזקו אותי ואת הבטחון שאני זקוקה לו ברחיפה, טיסות שלא הייתי יוצאת אליהן אם לא הייתי כל כך סומכת על עצמי ולא פחות מזה על המדריך שלי, שידע לכוון ולהנחות אותי נכון ובטוח.
כשאחזור לטוס, אעשה זאת נכון בדיוק מאותה הסיבה שבחרתי לעצור כרגע - בטיחות!

סיגי
אל תתן לפחד לשתק אותך, קח אוויר... הרבה אוויר, חבק אותו, וצא איתו לדרך...
עוף כמו ציפור, שחרר את כל הלחצים...
השמים הם הגבול.

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
אוהד נתחיל?

אני נאלץ להסכים עם פרנקי שלא ניכנס לאתר כי, אתה מגלה שהאנשים הכל כך נחמדים בעמדה נהפכים ברשת ל"מגלי השחיתויות" או "לעושי הסדר" או ל"צדיקי הבטיחות" בפועל הם מקטינים את מירווחי הבטיחות.

תגיד אתה עושה טובה למישהו? מאז הספיד סיסטם בידיים לא תרמת מי יודע מה לידע הכללי שלנו.
מי אתה שתרצה לנו על בטיחות? זה שטס ללא נעליים? או קסדה? זה שקושר מיתריים?או עם רמקולים רעשניים שלא נותנות לשמוע כלום? זה שמלמד תלמידים בשיטות ממדינת עולם שלישי? ללא הסמכה,ללא ביטוח מתאים,אתה תרצה לנו על בטיחות?בשביל מאה שקל אתה מוכן לשרוף כול גשר מצוי, רוח מגבלתית,שלושה נוסעים ואני יכול להמשיך,אז יאאלה חליק.

את כבר 4 5 שנים מספרת שאת לומדת לעוף. ולא ממש נימצאת באויר אפילו דקה.

מכוער ולא שווה תגובה.

ואתם חבורת רוח הקודש המשועממים עד ניו זילנד הרחוקה, אני מקווה שהשתעשעתם. אני בטוח שגורדון מאושר עד הגג. שירשור של 8 עמודים שאת רובו מאכלסים אנשים שאפילו לא היו בעמדה לאחרונה. האתר הזה מגעיל אותי.

מכוער ולא שווה תגובה.

אם מישהו שם לו מברג טסטר על האוטו והוא הסיק מיזה איום ברצח, מה כל שאר הטאנדמיסטים אשמים?

אז כמו מה זה נראה לך? רצו להחליף לו פ'נצר? אולי זה אתה ופשוט נבהלת מהרעש שנהיה?
כולכם אשמים! נקודה! אתה יותר מכולם! דברים כאלו צריך לגנות,תגובה כמו שלך היא פשוט בדיחה ומזכירה לי את שלושת הקופים. וכן אוהד,בגלל תשובתך ה"נאורה" אכן, מגיע לכם עונש קולקטיבי/חינוך.

אתם ואתה בראשם השחרתם את האנשים בענף והפכתם עונש קולקטיבי ללגיטימי (כמו הנצים בתקופת השואה).

עלוב עלוב עלוב,להכניס את עניין השואה לדו שיח. השתמשת בשואה כאילו היא אישית שלך ומותר לך מתי שאתה רוצה להשתמש בה כדי להרגיע את הגחמות שלך,ועוד להשוואת אדרי וגורדון ל "נצים",ולדעתי אם אני במקומם אני תובע אותך על הוצאת דיבה ולשון הרע.

היאכטה שאני גר עליה הינה תוצאה של ירושה וכשישבת בה אמרת בבוז כמה זה קטן לך. כי אתה עשיר כקורח. אז אל תטיף לי על כסף.
ארואסטה כשאתה באת לסירה והפלגנו עם חברים מתקופת ההתנדבות עם העיורים  בשייט, אמרת שאני איש טוב, עכשיו אחרי הליכלוכים אפילו אתה משנה את גירסתך מבלי לחשוב פעמיים.

מה אתה משחק לי על היאכטה? לא האכלתי אותך דאגתי לך לבידור במבוא חמה,מצוקי ועוד? מה אני אזכיר לך את זה כול פעם שלא ימצא חן בעיניי משהו? וממתי זה הפך להיות אישי? אין קשר בין היותך אוהד לבין זה שאתה טנדמיסט מסחרי,ואתה לא שונה מאדרי ואדרי לא ממך,אתם אותם תאבי כסף שמסכנים אנשים כול הזמן,ומספיק להיות צבוע,אתה יודע שזה נכון.

שוק חופשי ללא רגולציות הינו הדרך הטובה והבטוחה ביותר. זו דעתי. יהיה קשה לשנות אותה על ידי אנשים שאין להם נגיעה אישית

אתה מוכיח שכן צריך,אתה תומך בבאלגן (לא תמיד ההית ככה) אני קורא לאדרי ולכול החברים השפויים שם להמשיך בדרך הזאת ולהמשיך לדווח ולהרחיק את האנשים שגורמים לכם נזק.

אגב היתי באותו יום שהוא טוען שאיימו עליו ולא ראיתי שום דבר חריג. אבל אולי אני בוחר לשים מוזיקה ולהתנתק. מציק לי שאנשים שבכלל לא מבקרים בנתניה מתלכלכים כאילו האתר הינו סדום ועמורה.

לא אולי,בטוח אתה שם מוזיקה ומתנתק.לא ראיתי לא שמעתי,לא דיברתי.
דרך אגב ההיתי בנתניה שנה שעברה ראתי את אודי עושה לך מי שברך,היה לי צר אליך,אבל אפרופו אלימות,בשבת האחרונה שההיתם בארסוף אני ראיתי ושמעתי בחור רוסי מאיים על אדרי,את אודי מצליח לריב עם הטקטוריסט ומקלל אותו שמסתבר שזה השוטר שרב עם דודי. ואתה לא יודע מה קרה ואתה צועק על הטרקטוריסט בלי להבין למה הוא שם. אז הוא היה שם כדי לחלץ לקוח שלכם שנתקע בחול.ההיתי אומר לך להתבייש אבל אתה בכול מקרה תממממיד צודק :-\ הוא כבר לא רצה להזיז והטרקטור היה נתקע לכם שם כול היום. אני! לא אתה הלכת לדבר איתו בשקט כדי להסביר לו על המצב וכדי שיפנה את הרחבה שתוכלו להמשיך לעבוד בביטחה. תאמת,אני מרגיש שעשיתי טעות,התגובה שלך עשתה את שלה.

בקיצור היום נאלץ להביא אוטובוסים של ילדים חולים לחולות בארסוף ואתה גורדון תנסה למצוא כל סדק ביטוחי כדי שאם חלילה תקרה תאונה חברות הביטוח העשירות יצליחו שוב להתחמק מתשלום ואתה והם יוכלו לקנות עוד אופנוע נוצץ ולשהשויץ בחופשות הסקי שלך עם כל המשפחה בצרפת.

אם אתה חושש מתאונה בארסוף, אסור לך לטוס בנתניה!
כול השאר מכוער,לא שווה תגובה.

וכרגיל כמו סגירת הליגה אדרי, זה קורה אחרי שאתה לוקח לעצמך את המושכות לידיים.
זה לא הליגה זה האגודה,ו... זה היה סוס מת שלא היה אפשר להחיות,אם כבר להאשים אז תאשים את עצמך וחבריך לתקופת האגודה שנתתם לבאלאגן לחגוג,לפזר כספים שאין,ולצבור חובות עד כדי וידוא הריגה בסוס מת.
אדרי אילן יעלי ואנוכי לקחנו אבל לא ידענו מה לקחנו.ההינו חדשים בענף ואף אחד לא רצה לקחת אחריות.

משה גראד. מכל חברי החרב, אותך, ואת אבי שאול, אני הכי מכבד ומעריך.
יופי,גם אני.    לא סובל את גורדון ואדרי ;)

גם אני הכרתי תודות לספורט החברתי הזה, אנשים ניפלאים שהיו לי חברים בלב ובנפש. ונחמץ ליבי לראות כאלו שבהכללות גסות ובמילים דוקרות משתלחים בחבריי הטאנדמיסטים כאילו היו אדם אחד שכולו רוע.
??? אתה רציני? אתם ישות אחת תרצה או לא,כמקבלי שכר אני מכליל אותכם.אתה יודע למה? כי שנים היה לכם הזדמנויות להסדיר את העניין ולהרחיק את מי שצריך.להעלות מחירים ולקבל מה שמגיע לכם ולא רווח של 60 ש"ח כמו זולה.

ולסיום אוהד,חבל שלקחת את זה לכאלה מקומות,לכול השירשור הזה לא היה קשר לנתניה או לחברים הטאנדמיסטים ובטח לא אליך אישית. רצינו את ארסוף בשבילנו ושלא יגעיל אותי כמו שהגעיל אותי ביום שבת האחרון,רוצה לטוס בשקט,בלי 5000 איש בעמדה,בלי צעקות,בלי מלחמות,בלי תאונות,בלי נחיתות אונס כמו בשבת,בלי זיקורי מצנח כמו בשבת.

ואוהד אני אוהב אותך,לא את הטנדמיסט שבך hug hug
« עריכה אחרונה: June 26, 2013, 05:41:25 pm על ידי ניר ארואסטי »