לא היו רבים שתומכים ברעיון הסגירה, כי הם לא מבינים עיניין. אני שכבר הפנמתי והבנתי , שלחתי לעיריית נתניה בקשה רשמית לסגור את מלון כרמל כי היה בו רצח, את כביש החוף כי נהגים עוברים את המהירות המותרת, את תל אביב רבתי כי מעשנים שם סמים, את ירושליים כי שותים אלכוהול וחשוב לסגור את המדינה כי אנחנו עם כובש וזה לא חוקי ולא מוסרי. ביקשתי גם לסגור את אירופה במיכתב ששלחתי לאנגלה מרקל פירטתי את כמות הפדופילים המסוכנת לילדים התמימים. היא אמרה שהיא תיתן לי מפתח לאיחוד כי קניתי קצת יורו וזה תורם לה לקמפיין הבחירות
אוהדי
אני חושבת שאתה איש מאוד אינטילגנטי, אך לדעתי חסרה לך מעט חכמה או שהאינטרסים מטשטשים את יכולת החשיבה וההבחנה..
ממה שכתבת אני רק מבינה שלא הבנת כלום ויותר מפחיד מזה, הוא שלי זה מרגיש שאין כל חשיבות בעיניך למעמדה ואיכותה של הקבוצה אליה אתה משתייך (טייסי מצנחי הרחיפה ובתוכה טייסי הטאנדם), ואני מתכוונת בזה למעמדה הערכי בראש ובראשונה.
עמדת הרחיפה בנתניה יכולה להתנהל כמו בית זולות ואתם תרגישו כמו זולות שמוכרות את עצמן/ם בזול.. אך זה לא גזירת שמיים שכך יהיה.. עמדת הרחיפה בנתניה יכולה וצריכה.. סליחה.. חייבת!! להתנהל כמו אתר רחיפה ובו טייסים (לא זולות) מקצועניים, אחראיים שמספקים חוויה מדהימה, מרגיעה ומרגשת שאין בה דבר וחצי דבר שמזכיר בית בושת.
בו ניזכר.. אנחנו מדברים על מצנחים מדהימים הנושאים תחתם טייסים עם נוסעים תמימים.. נוסעים אלה סומכים עליכם הטייסים שתהיו בטוחים מקצועניים ואחראיים.
אנחנו ניראים רע מאוד לציבור הלקוחות שמגיע לעמדה, בדרך בה העמדה מתנהלת התדמית שלנו (כן גם שלך כחלק מטייסי הטנדאם ובכלל ככזה שעוסק בספורט הרחיפה) הולכת ומתדרדרת עד כדי שאנו נראים באמת כמו בית בושת..
ממך אולי יותר מכמה אחרים.. הייתי מצפה שתשמח על כך שיווצר סדר, שתהיה מסגרת שתשנה את פני הדברים, שתהפוך את העמדה שלך מבית בושת לעמדת רחיפה מזמינה, איכותית ומכובדת.
מעבר לעניין התדמית, תתבונן על עניין הבטיחות, איש יקר, אתם טייסי הטנדאם.. יש לכם אחריות כל כך גדולה לחייהם של לקוחותיכם, כמובן גם שלכם עצמכם.
אני מתבוננת ועוקבת אחר הנעשה לא רק בעמדה עצמה על הקרקע, אלא גם באוויר.. חוקי דרך "נשכחים", טייסים חמומי מוח ואלימים מנסים לפגוע באחרים במסגרת מלחמת הכוחות.. כן הגענו גם לזה.. טייסים שמים ז.. (תסלחו לי על הבוטות) כי ממש לא מעניין אותם הסיכון הבטיחותי של טייס איתו נמצאים בסכסוך או ויכוח וכמובן את אותו ז.. שמים על הנוסע התמים שאיתו... וכו'...
העמדה אוהד היא מקום העבודה שלך, צריך להיות חשוב לך שהוא יתנהל באופן בטיחותי, אחראי, איכותי ומכובד.. אלא אם אתה מרגיש כמו ז.. שיעשה הכלללל תמורת כמה ג'ובות.