כתב נושא: לסלק את הטנדמים מארסוף!!! - חשוב ביותר!!!  (נקרא 3427 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק shaison

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
אדרי ממתי הפכת לחרטטן או טווס?

אתה אחד מאלו שהצליחו להוריד את הטאנדמים בארץ לזלות ומחיר שלא שווה להוציא חופה מהתיק .....
לפניי 12 שנה לדוגמא...שעוד לא נכנסת לתחום ואני עזבתי את הארץ היה אפשר להתפרנס מזה בכבוד ועם ביטוח ורישיון ובלי כול המלחמות המטורפות שלכם ואיומי הרצח....לא היה נהוג לשתות ולעשן גראס לפניי ובין טיסות.
ציוד הוחלף בזמן ולא אחרי שנקרע לחתיכות. (כן היה מחיר טיסה שמאפשר את זה)

לא עשית בשבוע וחצי כלום חדש אולי אתה קצת מתקן מהנזק שגרמתם בשנים האחרונות!!!
לדוגמא קשה לי להאמין שתקנת את רמת המחירים ואת גובה הביטוחים....קשה לי להאמין שתקנת את רמת הטיסה וההכשרה של טייסי הטאנדם המסוכנים בארץ (ויש בארץ טייסים המסוכנים לציבור).

בקיצור הבנת את הכוונה

שי

מנותק שרון תמם

• מצאתי פסיפס
    • דוא
 חחחחחחחחחחחחחחחחח.. ..........

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא

באיזה יום ראשון העמדה נפתחת?

« עריכה אחרונה: June 24, 2013, 08:23:05 am על ידי ittai »
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק גונן גל

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
היום בארסוף היו רק טנדמים. כנראה שהסינגלים עברו לנתניה.

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
שתי מילים יש לי..
יישר כוח!
 hug
אל תתן לפחד לשתק אותך, קח אוויר... הרבה אוויר, חבק אותו, וצא איתו לדרך...
עוף כמו ציפור, שחרר את כל הלחצים...
השמים הם הגבול.

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
במילה אחת בבל"ת.

אפשר לראות את הבקשה בכתב מהעיריה ולא מאדרי?

אולי הוא סתם רודף אחרי אודי?

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
אדרי ,כוווווווולם יודעים שזאת קונספירציה ובעצם איתי עומד מאחורי המזימה.
אז כל הכבוד שאתה סופג את האש.

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
  • http://www.youtube.com/results?search_query=ohad73
    • דוא
לא היו רבים שתומכים ברעיון הסגירה, כי הם לא מבינים עיניין. אני שכבר הפנמתי והבנתי , שלחתי לעיריית נתניה בקשה רשמית לסגור את מלון כרמל כי היה בו רצח, את כביש החוף כי נהגים עוברים את המהירות המותרת, את תל אביב רבתי כי מעשנים שם סמים, את ירושליים כי שותים אלכוהול וחשוב לסגור את המדינה כי אנחנו עם כובש וזה לא חוקי ולא מוסרי. ביקשתי גם לסגור את אירופה במיכתב ששלחתי לאנגלה מרקל פירטתי את כמות הפדופילים המסוכנת לילדים התמימים. היא אמרה שהיא תיתן לי מפתח לאיחוד כי קניתי קצת יורו וזה תורם לה לקמפיין הבחירות

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
לא היו רבים שתומכים ברעיון הסגירה, כי הם לא מבינים עיניין. אני שכבר הפנמתי והבנתי , שלחתי לעיריית נתניה בקשה רשמית לסגור את מלון כרמל כי היה בו רצח, את כביש החוף כי נהגים עוברים את המהירות המותרת, את תל אביב רבתי כי מעשנים שם סמים, את ירושליים כי שותים אלכוהול וחשוב לסגור את המדינה כי אנחנו עם כובש וזה לא חוקי ולא מוסרי. ביקשתי גם לסגור את אירופה במיכתב ששלחתי לאנגלה מרקל פירטתי את כמות הפדופילים המסוכנת לילדים התמימים. היא אמרה שהיא תיתן לי מפתח לאיחוד כי קניתי קצת יורו וזה תורם לה לקמפיין הבחירות

אוהדי
אני חושבת שאתה איש מאוד אינטילגנטי, אך לדעתי חסרה לך מעט חכמה או שהאינטרסים מטשטשים את יכולת החשיבה וההבחנה..
ממה שכתבת אני רק מבינה שלא הבנת כלום ויותר מפחיד מזה, הוא שלי זה מרגיש שאין כל חשיבות בעיניך למעמדה ואיכותה של הקבוצה אליה אתה משתייך (טייסי מצנחי הרחיפה ובתוכה טייסי הטאנדם), ואני מתכוונת בזה למעמדה הערכי בראש ובראשונה.
עמדת הרחיפה בנתניה יכולה להתנהל כמו בית זולות ואתם תרגישו כמו זולות שמוכרות את עצמן/ם בזול.. אך זה לא גזירת שמיים שכך יהיה.. עמדת הרחיפה בנתניה יכולה וצריכה.. סליחה.. חייבת!! להתנהל כמו אתר רחיפה ובו טייסים (לא זולות) מקצועניים, אחראיים שמספקים חוויה מדהימה, מרגיעה ומרגשת שאין בה דבר וחצי דבר שמזכיר בית בושת.
בו ניזכר.. אנחנו מדברים על מצנחים מדהימים הנושאים תחתם טייסים עם נוסעים תמימים.. נוסעים אלה סומכים עליכם הטייסים שתהיו בטוחים מקצועניים ואחראיים.
אנחנו ניראים רע מאוד לציבור הלקוחות שמגיע לעמדה, בדרך בה העמדה מתנהלת התדמית שלנו (כן גם שלך כחלק מטייסי הטנדאם ובכלל ככזה שעוסק בספורט הרחיפה) הולכת ומתדרדרת עד כדי שאנו נראים באמת כמו בית בושת..
ממך אולי יותר מכמה אחרים.. הייתי מצפה שתשמח על כך שיווצר סדר, שתהיה מסגרת שתשנה את פני הדברים, שתהפוך את העמדה שלך מבית בושת לעמדת רחיפה מזמינה, איכותית ומכובדת.

מעבר לעניין התדמית, תתבונן על עניין הבטיחות, איש יקר, אתם טייסי הטנדאם.. יש לכם אחריות כל כך גדולה לחייהם של לקוחותיכם, כמובן גם שלכם עצמכם.
אני מתבוננת ועוקבת אחר הנעשה לא רק בעמדה עצמה על הקרקע, אלא גם באוויר.. חוקי דרך "נשכחים", טייסים חמומי מוח ואלימים מנסים לפגוע באחרים במסגרת מלחמת הכוחות.. כן הגענו גם לזה.. טייסים שמים ז.. (תסלחו לי על הבוטות) כי ממש לא מעניין אותם הסיכון הבטיחותי של טייס איתו נמצאים בסכסוך או ויכוח וכמובן את אותו ז.. שמים על הנוסע התמים שאיתו... וכו'...

העמדה אוהד היא מקום העבודה שלך, צריך להיות חשוב לך שהוא יתנהל באופן בטיחותי, אחראי, איכותי ומכובד.. אלא אם אתה מרגיש כמו ז.. שיעשה הכלללל תמורת כמה ג'ובות.   
השמים הם הגבול.

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
סיגי כול הכבוד!

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
סיגי כול הכבוד!

תודה שי באמת..
אך האמת שאולי אתם עוד לא מבינים ולא מצליחים לראות בבהירות מספיקה (גברים.. אגו..  ;D)
ההערכה והכבוד והפירגון צריכים להיות מופנים דווקא לזה שכולם חוץ מבודדים ממש אוהבים להכפיש, לבקר, לעקוץ..
למי שעשה את מה שלאף אחד לא היו הביי... (שוב תסלחו לי על הבוטות) לעשות..
הוא סופג את חיציי הביקורת וההתנגדויות מכולם.. (חוץ מזה שחושב שהוא ח**ד), אך עושה שירות בשביל כולם, או לפחות אלה שראויים להיות טייסי טנדאם, (אלה שלא ראויים מעניינים לי את ה..)

וזה שאני כותבת כל כך הרבה גסויות.. זה או כי הצד הגברי שלי התחזק.. או כי כל העניין הזה פה העלה לי כבר את הסעיף..  ??? lugh
ובכלל כבר כתבתי פה יותר מידיי
אני חוזרת לפסיכופתולוגיה.. (אולי אמצא את ההפרעה הרווחת בעמדה  :P)
« עריכה אחרונה: June 24, 2013, 11:47:32 am על ידי סיגי »
השמים הם הגבול.

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
אני לא אכנס לפוליטקה...כתבתי כתגובה  לדבריך שנאמרו בלי רק לשבת מהצד.   בתשובתיך האחרונה את טועה!
כמו שאדרי טעה (והתנצל רק ש..TO LATE)

הוא ממש לא התכוון למה שיצא או יצא מזה.

שי

מנותק nir.rbh

• הכינוי שלי בלאק אנד דקר
    • דוא
איך טיס צעיר כמוני יכול להכיר את האתר בצורה בטוחה בלי מדריך?

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
אחרי הקורס אדרי יראה ויסביר לך  על העמדה בנתניה.....
אה רגע הוא לא יכול כתוב לו על החולצה שהוא מדריך!

חחחחח :'(

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
סיגי יקירה. את עובדת של אדרי שעובד בתור טאנדמיסט שטוען שהוא נציג עיריה. היה לו מפתח לסגור את האתר ואחרי שהוא עשה בו שימוש לרעה בעיני רוב הטאנדמיסטים הקבועים באתר עשינו בחירות בוואטס אפ שבהם ניבחר אריה לשובר ברוב גדול לייצג את הטאנדמיסטים בנתניה. דמוקטריה אמיתית חשבנו וכשזוהר בא לקחת מאדרי את המפתח, למחרת נישלח על ידי האחרון אדרי,  המיכתב המנאיץ את העמדה וחושף אי סדרים ושחיתויות כביכול. אני בניגוד אלייך בחור עממי איני מחפש לעבוד במשהו נוצץ ואיני חולק איתך( שמגיעה בשישבת רק) את עמדתך שאנחנו כמו זונות. העמדה והאנשים מתנהלים בהתאם לאופיים. כבר לפני שלוש שנים עשינו מפגשי טאנדמיסטים והכנו נוהלים. עשינו ניסיון לעבוד ביחד. לא הלך. עובדה.
אני לא מחפש לשלוט והצבעתי בלב שלם לאריה כך גם אחרים כי הוא גר קרוב, זקן השבט ואוהב אדם. אדרי שאני מחבב מסוכסך עם כמה טאנדמיסטים ולכן חוטא בניגוד עינינים אפילו איתי מעיד על כך. אגב היתי באותו יום שהוא טוען שאיימו עליו ולא ראיתי שום דבר חריג. אבל אולי אני בוחר לשים מוזיקה ולהתנתק. מציק לי שאנשים שבכלל לא מבקרים בנתניה מתלכלכים כאילו האתר הינו סדום ועמורה. אנחנו בני אדם שבאים להרויח את לחמם ביושר ובהגינות ואם אנו עושים מלחמת מחירים אין בזה משהו לא חוקי. נהפוך הוא, זה טוב ללקוח שי ידידי מניוזילנד. מתח הרווחים שלנו קטן אבל כמות האנשים הזוכה בחווית הטיסה גדלה. בעידן של צדק חברתי יש לזה משמעות בעיני. אני בתור כלכלן למדתי שהשוק בצורתו הגולמית מוצא דרכים יעילות יותר מכל התערבות שילטונית או מנהלתית. שוק חופשי ללא רגולציות הינו הדרך הטובה והבטוחה ביותר. זו דעתי. יהיה קשה לשנות אותה על ידי אנשים שאין להם נגיעה אישית

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
מלבד מה שאמרתי. אציין שכשהטאנדמיסטים צריכים לשלב כוחות ולעשות ארועי התנדבות גדולים. כולם נותנים כתף. היתי מציין את זה במכתב לראש העיר.

מנותק nir.rbh

• דוא
ניר - תפנה לרומן הוא ידריך אותך

אדרי, זו בדיוק התוכנית. אנחנו מחכים ל"השלמת נתניה" כדי לסיים את הקורס. רק בקשתי לודא שתהיה האפשרות...

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
לא תיהיה תודות לאדרי !!

זה מה שכתוב באתר העיריה:

הודעה על פתיחת אתר הרחיפה והנהלים החדשים למרחפים בנתניה

24/06/2013

עיריית נתניה באמצעות מינהל רשות האכיפה, הפיקוח והחנייה ואגף הספורט מודיעים על פתיחת אתר הרחיפה
ביום שלישי 25/6/13 , ועל נהלים חדשים למרחפים בנתניה :

1. הגשת טופס "אישור קיום ביטוחים" חתום על ידי חברת ביטוח, את הטופס ניתן להוריד באתר העירוני ובאתר "רוח הקודש".

2. חתימה במקום על "האמנה למרחף" כנגד הצגת תעודת זהות.

3. חל איסור ללמד רחיפה באתר.

4.  יש להישמע להוראות המפעיל מטעם העירייה במקום.

5. המרחפים נדרשים להתנהגות הולמת, לשמירה על הסדר הציבורי ולניקיון האתר.

מרחף שלא יעמוד בנהלים החדשים המפורטים יושעה מפעילות רחיפה באתר 

מנותק nir.rbh

• דוא
לסעיף הזה אני מתייחס. אני מניח שהכוונה לאימוני הנפות או קבוצה גדולה במיוחד. אולי כדאי להגדיר טוב יותר, כדי למנוע חוסר הבנה.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
ניר במשך הקריירה תטוס בהרבה אתרים שלא היית בהם בקורס (מקווה בשבילך). ובכולם תעשה את אותו הדבר.

ניגשים למרחף מנוסה שמכיר את האתר ומבקשים ממנו תדריך על האתר ועל העשה ואל תעשה שלו.
פשוט.

אין שום בעייה ללמוד רכס בגעש ולאחר מכן לטוס עצמאי בנתניה. אני גם לא טסתי בנתניה בקורס רכס שלי. לא אסון.
don't fly faster then your guardian angel