כתב נושא: פושעים בהרסוף הגונה לחבורת הטנדמפושטקים ברשותו של יוסי אלפא  (נקרא 877 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק avivh

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
מזה מזמנך שבועות שהחבורה בוחרת להעמיד אוהל גדול בסמוך לשייח ובתוך עמדת ההמראה / נחיתה
 למרות בקושותי החוזרות להזיז את האוהל מספר רב של פעמים הם ( יןסי צרלי עומר ומספר נוסף שלא מוכרים לי בשמם,
מסרבים בטענה שהאול לא מיצר רוטורים ורק צריך להמריא מעט צפונה יותר.
אתמול שני מרחפים בוגרי בעלי ניסיון של שנה ובוגרי שימי (כלומר מאומנים היטב יחסית). בזמן המראה נפגעו מהרווחה הסתובבו לכיון האוהל ותיקנו חדות צפונה יש לרגלים של צרלי ... שבעקבות כך החליף את התשובה ל. זה לא אני הכתובת אלה יוסי...
בנחיתה בעקבות רוח שהיצפינה ונחלשה לא היה לי גובה לעקוף את האוהל ונחיתה לפני האוהל גרמה לי לזקר את המצנח כ 2 מטר מעל למשטח החול לכול צחוקם של הגיבורים וחילופי דברים דברים בוטים. לציין שלפחות עוד מרחף אחד נוסף הזדקר בצורה דומה.
עומרי צרלי אתם עבדים עם יוסי והאוהלים משמש אותם אתם נוהגים האחרוני הפושעים  שמיתות עצלנות בטלנות וחוסר התחשבות גורמים לסכנת פציע של מרחפים  הסכנה לנוסעים התמימים שסותמים בכם היא נושא חמור אחר.

בכונתי לברר אפשרות להתלונן כנגדכם הכול רשות שניתן בכשתי מעוד מנוסה לברר את האפשריות

אני מבקש מ צחי יוגי יודהלה אדרי אילן וכל הרוב השפוי והדומם להצתרף ללחץ על חבורת הפושעים הזו .. וכך אולי הם לפחות במעט יתכנו את דרכם ולו גם לזמן מה

הפיתרון שיתקינו התחלנו לאמץ של  ויתור על הרסוף לתובת געש לא נכון מאחר ובעוד זמן קצר בכוונת עירית הרצליה לפעול כנגדינו עקב ריבוי התלונות (נכון גם הפציעות ) אך לו פחות הרעש התחככות השוכרות והסמים שמכנים את החבורה הפושעת הזו

אביב 

מנותק מיכל מור

• מצאתי פסיפס
זה בעברית מה שכתוב פה????
כי אני ממש לא מצליחה להבין....

מנותק גולדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Bollero III
    • דוא
מיכלי, רק רוקחים מבינים כתב של רופא....  lugh
"...השחף המגביה עוף הוא זה המרחיק ראות..."

הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מה שיש כאן
מי אני ש-א-מ-ה-ר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
מיכל בקיצור החברה של אלפא
בונים את האוהל באמצע העמדה בארסוף וגורמים לפציעות.

מעולם לא הבנתי מה כול כך קשה לבנות אוהל עוד 50-100 מטר מאחורה.

שי

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
מיכלי, רק רוקחים מבינים כתב של רופא....  lugh

איפה לרמן שצריך אותו  :P

שישון את האוהל אפשר גם לבנות 20-10 מטר הצידה וזה כבר יהיה בסדר.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק עמרי בנדטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • מה תודה? תתלבשי!
    • דוא
היי אביב.
החשבתי אותך כחבר צבעוני, מוזר וחביב עד שחוסר היכולת שלך הוביל אותך לזקר את המצנח ולהאשים את כל העולם ואשתו בצעקות, קללות, אבדן שליטה ואבדן יכולת לניהול שיחה.
סליחה, לצעוק קללות ליד לקוחות, ילדים ואפילו סתם ליד אנשים נורמטיבים, גורמים לך להיראות עלוב עוד יותר ממה שהנחיתה שלך גרמה לך להיראות.

נחתתי אולי שתי דקות לפניך באותו אופן עם טאנדם ונוסע של 90 קילו בקלילות, על הרגליים וללא פציעות, ואני לא מקצוען אז בכלל זה פדיחה בשבילך.

אני מתנצל על ההתבטאות, אבל אין לך זכות לפתוח פה לגבי אלכוהול או סמים (וזה מבלי להתייחס לעובדה שהאנשים שאתה מתייחס אליהם בכלל לא קשורים לעסק, אם היית טורח לברר), ואתה יודע בדיוק למה.

האוהל בארסוף נמצא מאחורי השיח בתוך הרוטור של השיח, אם תסתכל על שק הרוח תוכל להבין זאת בעצמך בפעם הבאה.
אתה עברת כל כך רחוק וכל כך לא מדוייק, שעשית אובר שוט וכדי לא לצאת לסיבוב נוסף או לנחות למטה במקרה הגרוע יותר - השתמשת בחוסר היכולת התעופתית שלך וזיקרת את המצנח שלך בגובה גבוה מדי במקום לאבד את הגובה בדרך אחרת או כאמור - לצאת החוצה לעוד הקפה.

בעצמך כתבת משהו לגבי שצחקו עלייך, אני מאמין שהאגו שלך נפגע ועקב כך אתה מאבד שליטה ומפזר האשמות לכל עבר.
גם אם האוהל היה במרכז העמדה ומפריע לך, גם אם כל עולמך קרס עליך בגלל מישהו - יש צורה לדבר ואתה ידידי הרופא בושה למקצוע שלך, בושה לתחום הרחיפה ובושה לי באופן אישי שניסיתי לדבר אליך כחבר ועקב כך אני מקושר אלייך בקשר ידידות - למי שרואה מהצד.

אני מאחל לך טיסות בטוחות, תתאמן על נקודות החולשה שלך, אל תבוא להגיד לי שלום ברכס וזכור תמיד שאם אתה תפגע לי בפרנסה בעזרת שקרים ללקוחות (שלא ספרו אותך כי אתה מדבר כמו ברברי תת רמה כשאתה כועס), אני אפגע בך בחזרה בעזרת אמיתות ולא שקרים, ולא ארגיש לא נעים אפילו.

נ.ב
מאוד לא אהבתי את ההתנהגות שלך לאדם ששוכב פצוע על הקרקע. עוד דבר לא אהבתי שקרה שם וגם פה אשתוק.
אציין שאני מאוד מכבד ומעריך את העובדה שכן ירדת למטה בלי לחשוב פעמיים, תודה על כך.

מנותק נמרוד רותם

• מפעיל בובקט מתקדם
    • פטנטים
    • דוא
מזה מזמנך שבועות שהחבורה בוחרת להעמיד אוהל גדול בסמוך לשייח ובתוך עמדת ההמראה / נחיתה
 למרות בקושותי החוזרות להזיז את האוהל מספר רב של פעמים הם ( יןסי צרלי עומר ומספר נוסף שלא מוכרים לי בשמם,
מסרבים בטענה שהאול לא מיצר רוטורים ורק צריך להמריא מעט צפונה יותר.
אתמול שני מרחפים בוגרי בעלי ניסיון של שנה ובוגרי שימי (כלומר מאומנים היטב יחסית). בזמן המראה נפגעו מהרווחה הסתובבו לכיון האוהל ותיקנו חדות צפונה יש לרגלים של צרלי ... שבעקבות כך החליף את התשובה ל. זה לא אני הכתובת אלה יוסי...
בנחיתה בעקבות רוח שהיצפינה ונחלשה לא היה לי גובה לעקוף את האוהל ונחיתה לפני האוהל גרמה לי לזקר את המצנח כ 2 מטר מעל למשטח החול לכול צחוקם של הגיבורים וחילופי דברים דברים בוטים. לציין שלפחות עוד מרחף אחד נוסף הזדקר בצורה דומה.
עומרי צרלי אתם עבדים עם יוסי והאוהלים משמש אותם אתם נוהגים האחרוני הפושעים  שמיתות עצלנות בטלנות וחוסר התחשבות גורמים לסכנת פציע של מרחפים  הסכנה לנוסעים התמימים שסותמים בכם היא נושא חמור אחר.

בכונתי לברר אפשרות להתלונן כנגדכם הכול רשות שניתן בכשתי מעוד מנוסה לברר את האפשריות

אני מבקש מ צחי יוגי יודהלה אדרי אילן וכל הרוב השפוי והדומם להצתרף ללחץ על חבורת הפושעים הזו .. וכך אולי הם לפחות במעט יתכנו את דרכם ולו גם לזמן מה

הפיתרון שיתקינו התחלנו לאמץ של  ויתור על הרסוף לתובת געש לא נכון מאחר ובעוד זמן קצר בכוונת עירית הרצליה לפעול כנגדינו עקב ריבוי התלונות (נכון גם הפציעות ) אך לו פחות הרעש התחככות השוכרות והסמים שמכנים את החבורה הפושעת הזו

אביב 

אביב, אני לא מעוניין להעליב או להתנשא, אבל אחרי שקראתי 3 פעמים את ההודעה שלך, עדיין לא הצלחתי להבין על מה בדיוק מדובר. אני חושב שכתבת מתוך כעס, בלי לעצור ולעשות הגהה.

ומבלי להיכנס לפרטי המקרה (שלא הבנתי), הייתי ממליץ לך בצורה הכי חברית, בתור מישהו שלא מכיר את הצדדים, להיזהר בכתיבת שמות של אנשים בצרוף תיאורים כמו "פושעים" ו"מסוממים". זה עלול להגיע לתביעת דיבה.

בברכה.

פטנטים
תוכנה לניתוח גיאומטרי ותמחור חלקים בהדפסה תלת ממדית:
www.GizmoParts.com

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
עומרי
התגובה שלך הרבה יותר עלובה ומתנשאת ממה שכתב אביב.
אולי מומלץ שאתה תקרא שוב את מה שכתבת.
רק אתמול התרסק בפעם המי יודע כמה חברך הטוב  לו אתה סוגד ולא ראיתי שכתבת לו שהוא חרא של טייס. 
אביב עדיין שלם להבדיל מחברך שמאושפז עכשיו עם עוד עצמות שבורות (החלמה מהירה )
בצד המקצועי רוטור זה דבר פועם ולכן אפשר לנחות באותו מקום 1000 פעם בלי שהרוטור יתפוס אותך זה לא אומר שהרוטור לא שם. (לא הייתי במקום ולא ראיתי את האוהל אבל זה נושא שחוזר על עצמו)

האם אתה דואג לספר ללקוחתיך שאין לך שום הכשרה (ביטוח?) למעט לימוד עצמי?   במידה ולא זה הוא פשע כלפי לקוחתייך שמשלמים כסף באמונה מלאה שיש לך הכשרת טאנדם מסחרית כמקובל בשאר העולם.

אביב לא צריך לשקר ולהמציא רק ליידע את הלקוחות שלך באמת ובעובדות כמו שהם.

בקיצור תסתכל על עצמך לפניי שאתה מטיף לאחרים.

שי
« עריכה אחרונה: July 31, 2011, 07:49:35 am על ידי shaison »

מנותק יניב

• הגעתי לאוסטרליה
  • ליפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם אידיוט עם מצית
    • דוא
שי שי שי אתה יודע שאני מת עליך נכון
וגם אין לי שום דבר נגדך וגם לא יהיה בגלל כבודך בתחום
אבללללללללללללללללל ללללללללללללללללללל ללל
למה כל פעם שעמרי מפליץ בישראל
אתה מריח את הריח בניוזלנד
שב קצת בשקט עזוב את הילד ותן לאנשים לפתור את הבעיות שלהם לבד

נ.ב
מקנא נורא בשירה גם אני רוצה לבוא :-)

מנותק עמוס פרל

• הגעתי לאוסטרליה
  • המקום האהוב עלי
    • צביעה תעשייתית,צביעה תעופתית ,החדרת הליקוייל ודפוס משי
    • דוא
מבלי להשמיץ אף אחד. הייתי שם לפני המקרה אביב הגיע וראה את האוהל במקום לא מתאים וכבר מההתחלה הוא כעס ועוד יותר כעס כאשר נחת כנראה נחיתת חירום בגלל הרוח שנחלשה,  גם לפי הכתיבה רואים שהוא מאוד מאוד כועס.אני לעומת זאת עליתי לאויר פעם אחת ונחתתי בנתניה . למען הסדר הטוב אפשר להזיז את האוהל 2-3 מטר דרומה וכולם יהיו מרוצים.
טיסות בטוחות
« עריכה אחרונה: August 01, 2011, 08:15:44 pm על ידי עמוס פרל »
אופטימטל צביעה תעשייתית וצביעה תעופתית
http://optimetal.co.il
ערוץ היוטיוב שלי
http://www.youtube.com/user/optimetalvideos

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
יניב
אני עונה מעיר ומאיר למה שנראה לי נכון.
עומרי כתב השבתי לו כמו שאני משיב לכול אחד אחר (במידה ויש מה)
זה נראה שאני משיב הרבה לעומרי פשוט כי הוא כתב באותו יום איזה 4 או 5 מאמרים.

הכבשים פה מפליצות יותר מכולכם ביחד  ואני מקווה ששירה תשלח לך תמונות שלה מרחפת מעל השלג השבוע כי מגיע לה היא טרחה והגיע לא רק הבטיחה   lugh

ד"ש לזהבית
שי
« עריכה אחרונה: August 02, 2011, 12:04:49 am על ידי shaison »

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
יניב  ובעצם כול חברי הפורום
אתם יודעים טוב מימני שעומרי  לאאא ילד לא בגיאחריותהאחריות ה... שהוא נוטל על עצמו לחיי אחרים .
עומרי ודומיו פושעים .

להשתמש באוהל שנקנה על ידי הציבור לצרכי הפרנסה שלו ללא רשות ותוך התעקשות לסכן את גופם של מרחפים חדשים או גרועים ( כמוני לדוגמה ויש רבים אחרים) ללא כל הצדקה מלבד זה ״בא לי ואף אחד לא מזיז לי ״  זה מעשה פשע  !  ואתם ראום ושותקים ... סליחה מיכל ונימרוד אכן התיחסו לשגיעות הכתיב.

להסיע נוסעים תמימים בכסף תוך מצגת שב ,שקרים ,בתנאים לא מתאימים ובגורמים נוספים אישים שמסכנים   רק כי אתה חושב שזה בסדר  ואז מה עם זה לא לפי הצדק  זה לא משחק ילדים   זה פשע  וכל אדם נורמטיבי אחמיר להבין ולנסות לעזור כנגד הפשע
ועוד  ועוד
עומרי לא ילד בבת הספר שמעשן סיגריות לא חוקיות מאחורי הגדר
עומרי מסכן את המרחפים והנוסעים התמימים תוך כדי שקרים על מנת לגנוב רכוש וכסף
ועזרתו לדוד ולמרחף נוסף לא משמשת כתחליף למעשים רעים מאוד
ואתם שותקים או חמור יותר מגינים על כך

אנשים נורמטיבים לא מפנים את מבטם לצד השני כפושע מבצע פשע ברחוב ובודאי שלא מעודדים זאותש

אביב
אביב
עזרתו של עומרי לדוד ולמרחף נוסף לא מפחיתה את חומרת מעשינו
עומרי לא ילד בבת הספר שמעשן סיגריות לא חוקיות מאחורי הגדר
עומרי מסכן מרחפים וחמור יותר אנשים תמימים שמשלמים כסף כי בא לו לרמות לשקר את דעתם וכספם של אחרים
ולעודד אותו לך ולשתוק כשאתם יודעים זאות זה ...לצערי מעשה לא טוב
אביב

ו 

מנותק אורי שמיר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
יניב,
אני לא רואה כאן אנשים שפותרים את הבעיות שלהם בעצמם!?
אני לא רואה שום פסול בכך ששי, מתוך איכפתיות וכנות מעיר לעמרי או לכל אחד אחר מנק' השקפה מקצועית או חברית.
אני לא רואה כאן התייחסות עניינית לטענותיו של אביב ( לניסוח ולהגהה של כתיבתו כמובן שמתייחסים!!!)

אני כן רואה היתדרדרות בנושא הבטיחות שמשפיע בסופו של דבר על כולנו: תאונת אישית או תאונת טנדם היא הינו הך מבחינת השקפת הציבור על נושא הרחיפה ( כן,   הציבור כולל את נשותיכם, חברותיכם, משפחתכם וכל מי שקרוב אליכם).
בסופו של דבר לא כולם ״דוד פרנק״ , ובתאונה הראשונה שתקרה להם יעדיפו למכור את הציוד מאשר להתעמת עם ה״ציבור״ על הבטיחות בספורט זה.

אדגיש את דברי מאז ומתמיד (ואת דעתו של אריה יעקובי הדומה לשלי) ספורט הרחיפה אינו מסוכן אם שומרים על הכללים אבל הוא הופך למסוכן מאד אם אין כללים!!!!!!

רוב הבעיות בספורט הזה נגרמות ממיעוט שאין עליו שליטה כיום, בראייה עתידית ( ויש לי נק׳ ראייה של 25 שנה היסטורית בתחום הרחיפה והגלישה)  רובכם לא יחזיק מעמד בספורט הזה לאורך זמן , לא בגלל דעתכם האישית על הספורט אלא במיוחד עקב לחץ ״ הציבור״ לאחר תאונות מיותרות שיקרו בעתיד.

חבל שהספורט הזה הגיע במדינתנו הקטנה לאן שהגיע אבל בטבע כמו בטבע לפעמים צריך להרוס את הכל על מנת לבנות משהו חדש יותר וטוב יותר!

יום טוב לכולם

אורי שמיר

מנותק אילן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
באמת חבל שאף אחד לא מתייחס עניינית לנושאים שאביב מעלה .
אני מסכים עם אביב . יש להתייחס לבקשותיו של הזולת. אני מצפה מיוסי (שהוא בעל העסק אלפא סקאי) שימקם את האוהל כך שלא יפריע לכלל המרחפים . אני גם חושב שמין הנימוס , ברמה הבסיסית ביותר ,שהיה מבקש את רשות הכלל לשימוש מסחרי עבורו באוהל (השייך לנו, כלל המרחפים שרכשנו את האוהל הזה מכספנו ) . אני בהחלט חושב שאין דין ואין דיין בכל נושא הטנדמיסטים
והכי הכי חשוב - לצערי הרב אני גם חושב  שאין מה לעשות, זאת המציאות שבה אנו חיים . ( מיקרים חמורים פי אלף  - כגון מוות - לא זכו לכל התייחסות ,  אז בטח ש"זוטות" כגון אלו מעניינות את קצה הז...של כלל המרחפים )

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
ריחפתי אתמול בארסוף.
גם לדעתי האוהל ממוקם במקום לא טוב.
הוא בחזית העמדה.
שוחחתי הבוקר בטלפון עם מיכאל, הבעלים של "אלפא סקיי", שיחה נינוחה ורגועה.
ביקשתי ממנו שלא יקימו אוהל בחזית העמדה אלא בצד.
מיכאל כיבד את בקשתי ואמר שינחה את יוסי וצ'רלי להקים את האוהל במקום אחר.
אני מקווה שבכך תסתיים הפרשה.

תודה

גורדון

מנותק יוגב ברנדט

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • תענוג בפיתה
    • דוא

אקפוץ לקחת את האוהל היום.

אני בכלל בדעה שהוא ישמש כנציגות של רוח הקודש במתחם האוהלים  ;D

מנותק יניב

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
1 שי לנואל היקר אני עוד אגיע אליך אתה אות תיראה זה עניין זמני בלבד
2 אורי אם לא תרגע תקבל מד מומנט בראש

3 אביב היקר במקום לעשות כל כך המון רעש ולציר את עצמך כחסיד . תפסיק להשאיל גוינטים וגנג'ה בעמדה ותתאמן בלנחות בעמדה
האוהל לא מפריע זה באמת זבוב שעשית מימנו פיל
כולנו יודעים שעוד יום יומים אתה תתנצל בפני עמרי וכל זה ירגע
אז בשביל מה כל הסיפור הזה

מנותק עמרי בנדטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • מה תודה? תתלבשי!
    • דוא
1. האוהל הוצב במקום הגיוני שאינו מייצר רוטורים. זאת דעתי ע"פ התחושה בשטח, בתור מי שמבצע 15 המראות ונחיתות בעמדה הזו ביום, גם ישירות מאחורי האוהל.
2. האוהל שכב אצלי במחסן, אני זה שנסחב איתו לאירועים וכך היה נוח לכולכם. פתחתי אותו רק כשהתעוררה בי המחשבה שאני מתבשל בשמש כל יום בזמן שהאוהל יושב אצלי במחסן - אז למה לסבול? זה שאני עובד שם לא אומר שאני לא חבר בקהילת המרחפים, אבל התגובות צרות העין של חלק מהחברים גורמות לי לא להיות חבר בקהילה הזאת. כשנתבקשתי ע"י יוגי להעביר לו אותו - הוא קיבל תשובה מיידית שאני שם כל יום ושהוא יכול לבוא לקחת אותו בכל עת שירצה.
3. רמיזות על שימוש בסמים או אלכוהול בזמן העבודה והטאנדמים חסרות שחר, אביב צעק האשמות בעמדה מול לקוחות, על אדם שאינו קשור לעסק ובטח שאינו מבצע טיסות טאנדם בכלל ובשמנו.
4. יכולת הטסת הטאנדם שלי טובה מהרבה אנשים שראיתי מטיסים, גוררים על הקרקע ונוחתים על הישבן. רמת הבטיחות שאני מספק לנוסעים שלי גבוהה לפחות כמו שאר הטייסים שנחשבים מנוסים ממני.
רקורד הבטיחות שלי (שיכול להשתנות כמו שיכול לקרות לכל אחד מהטייסים האחרים) נקי ללא רבב, מה שלא ניתן להגיד על הרבה טייסים שעובדים וכולם שותקים (אני לא נכנס לשמות אבל כולם יודעים על מי מדובר וזה לא אדם אחד).
5. אני מקבל את העובדה שאני טייס חדש וחסר נסיון יחסית, אך את שעות הטיסה הרבות שצברתי בשנה וקצת האחרונות צברתי בשתי ידיים ושאבתי ידע מהיכן שרק ניתן. השתפרות יכולת הטיסה שלי מאפס להיכן שאני נמצא עכשיו הייתה מהירה בגלל שלקחתי את הספורט הזה בצורה הכי מקצועית שיש מבחינת למידה וביצועים של תרגולות שישפרו את יכולת הטיסה שלי - התאמנתי כמו משוגע ואני עדיין מתאמן. כיף לי להשתפר וזה מדרבן אותי ללמוד לשלוט יותר טוב בכנף. לבצע טיסות מדוייקות, נחיתות דיוק וגם קצת אוירובטיקה בצעדים קטנים.
מי שצפה בי בארסוף בזמן שאני מטנדם תמיד ראה רמת שליטה ובטיחות גבוהות מאוד, גם כשהתנאים נחלשים פתאום.
6. אמירות לגבי טיסות טאנדם בתנאים לא טובים חסרות שחר. לעולם לא אסכן נוסע בשביל להרוויח עוד שקל, גם את זה מי שהיה בעמדה יכל לראות בעיניים. החלטתי עשרות פעמים בתקופה האחרונה שאני בטאנדם לא ממריא עכשיו ושלחתי אנשים הביתה בלי לטוס ועובדה - נחתתי בחוף פעמיים בטאנדמים, אחת הנחיתות הייתה של חבר שידע שאנחנו עלולים לרדת לחוף והבין את הסיכונים בכך עוד לפני ההירתמות.
7. כשאני לבד על הכנף מותר לי לעשות מה שאני רוצה, כל עוד אני מסכן רק את עצמי. כשאני בטאנדם אין לי זכות לקחת סיכון על אדם אחר ואני טס בצורה אחרת לגמרי.
8. רקורד הבטיחות שלי בסינגל גם הוא נקי ללא רבב ואני מייחס את זה ליכולת שלי לדעת איפה הגבול שלי. מה אני יודע ומה לא, מה מזג האויר אומר וכולי.
9. טייס טאנדם אמר לי לפני שהתחלתי לטוס "בקורס טאנדם לא מלמדים לרחף אלא להתעסק עם התקלות שעלולות להגרם ע"י הנוסע" ואני יודע (כי בררתי וחקרתי ברשת ובעזרת טאנדמיסטים חברים) איך להתמודד עם כל מקרה חירום שכזה, וגם התמודדתי בהצלחה עם מספר מקרים.

לסיכום - העובדות בשטח מדברות. אני מזמין את המקנטרים לבוא לארסוף ולהביט בטיסות שלי. לאחר מכן אני מוכן לשמוע ביקורת עניינית לגבי בטיחות והסמכה.
אם היה מבחן בארץ, הייתי עובר אותו בציון גבוה.

עמרי בנדטי.

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
רק בקטנה כי אין כוח לתגובה ארוכה.
ע"פ הסיליבוס להכשרת טאנדם שהיה בארץ ומקביל לחלק גדול מהעולם חסרות לך עשרות או מאות שעות בהרים + קורס חרומים + טיסות קרוס+קורס טאנדם.

הדרישות האלו נכתבו לצערנו בדם לא כי למישהו שיעמם.

"קל" להטיס טאנדם שהכול מושלם (תנאים ונוסע) זה מה קורה שזה לא מושלם.
יש לי אלפי טיסות טאנדם ואני רחוק מלהיות מושלם והכי טוב בעולם!

(יניב אל תתרגש רק תקרא בעיון).

בשמחות
שי

« עריכה אחרונה: August 04, 2011, 09:27:51 am על ידי shaison »

מנותק יניב

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
שי סון
אני מאוד מסכים איתך לגבי כל מה שרשמת על טנדם
ממש לא מתרגש אפילו חושב שאתה צודק