היי אביב.
החשבתי אותך כחבר צבעוני, מוזר וחביב עד שחוסר היכולת שלך הוביל אותך לזקר את המצנח ולהאשים את כל העולם ואשתו בצעקות, קללות, אבדן שליטה ואבדן יכולת לניהול שיחה.
סליחה, לצעוק קללות ליד לקוחות, ילדים ואפילו סתם ליד אנשים נורמטיבים, גורמים לך להיראות עלוב עוד יותר ממה שהנחיתה שלך גרמה לך להיראות.
נחתתי אולי שתי דקות לפניך באותו אופן עם טאנדם ונוסע של 90 קילו בקלילות, על הרגליים וללא פציעות, ואני לא מקצוען אז בכלל זה פדיחה בשבילך.
אני מתנצל על ההתבטאות, אבל אין לך זכות לפתוח פה לגבי אלכוהול או סמים (וזה מבלי להתייחס לעובדה שהאנשים שאתה מתייחס אליהם בכלל לא קשורים לעסק, אם היית טורח לברר), ואתה יודע בדיוק למה.
האוהל בארסוף נמצא מאחורי השיח בתוך הרוטור של השיח, אם תסתכל על שק הרוח תוכל להבין זאת בעצמך בפעם הבאה.
אתה עברת כל כך רחוק וכל כך לא מדוייק, שעשית אובר שוט וכדי לא לצאת לסיבוב נוסף או לנחות למטה במקרה הגרוע יותר - השתמשת בחוסר היכולת התעופתית שלך וזיקרת את המצנח שלך בגובה גבוה מדי במקום לאבד את הגובה בדרך אחרת או כאמור - לצאת החוצה לעוד הקפה.
בעצמך כתבת משהו לגבי שצחקו עלייך, אני מאמין שהאגו שלך נפגע ועקב כך אתה מאבד שליטה ומפזר האשמות לכל עבר.
גם אם האוהל היה במרכז העמדה ומפריע לך, גם אם כל עולמך קרס עליך בגלל מישהו - יש צורה לדבר ואתה ידידי הרופא בושה למקצוע שלך, בושה לתחום הרחיפה ובושה לי באופן אישי שניסיתי לדבר אליך כחבר ועקב כך אני מקושר אלייך בקשר ידידות - למי שרואה מהצד.
אני מאחל לך טיסות בטוחות, תתאמן על נקודות החולשה שלך, אל תבוא להגיד לי שלום ברכס וזכור תמיד שאם אתה תפגע לי בפרנסה בעזרת שקרים ללקוחות (שלא ספרו אותך כי אתה מדבר כמו ברברי תת רמה כשאתה כועס), אני אפגע בך בחזרה בעזרת אמיתות ולא שקרים, ולא ארגיש לא נעים אפילו.
נ.ב
מאוד לא אהבתי את ההתנהגות שלך לאדם ששוכב פצוע על הקרקע. עוד דבר לא אהבתי שקרה שם וגם פה אשתוק.
אציין שאני מאוד מכבד ומעריך את העובדה שכן ירדת למטה בלי לחשוב פעמיים, תודה על כך.