חזרתי עכשיו מהארוע,
לי ועמרי יש פרטים שאני מעדיף לא לכתוב פה, אז דורון דנן אתה מוזמן ליצור איתי קשר לשם התחקיר... 0544806707
שהגעתי לארסוף השעה הייתה בערך 3, עליתי לאוויר עם רכיב דרומי לא חזק וטסתי עד געש כדי להתאמן בנחיתות, היה מצנח אדום שקצת הפריע לי אז החלטתי להמשיך לכיוון וינגייט, דרומית לאנטנה אני מזהה מצנח על הרכס למעלה, בערך 10-15 מטרים לפנים הרכס, והטייס שוכב על הצד, טסתי מעליו ושאלתי אם הכל בסדר, סימן לי שלא.
מייד פתחתי את הקשר ודיווחתי אבל אף אחד לא האזין

לא היה לי טלפון בשלוף אז שקלתי מה לעשות, לנחות בגעש ולהתקשר או לנחות ליידו, חששתי שהוא מתייבש החלטתי לנסות לנחות ליידו (זו פעם ראשונה שאני מנסה לנחות לא בעמדה)
לא הצלחתי בניסיון הראשון בעודי מסתובב לניסיון השני אני רואה את עמרי טס במהירות (מסתבר שהוא היה על פול טרימרים) ונוחת נחיתת דיוק במהירות שלא ראיתי כמותה ישר ליידו.
עמרי אתה פשוט נכס עם היכולת הזו שלך.
עמרי מייד נחת, שם שמשיה מעל קנט, נתן לו מים והזעיק עזרה.
לא הייתי בטוח שיש להם גי פי אס לקורדינטות אז החלטתי לנחות גם ליידם ואחרי כמה דקות הצלחתי לנחות לא כל כך טוב גם לידם עם מכה ברגל וסריטות, כל המקום היה מעורבל.
קנט היה בהכרה ודיבר איתנו,
מסתבר שהוא היה שם כבר כשעה,
עם שבר פתוח די לא נעים וכליטר דם על החול.
קנט כמו איזה רמבו יישר את הכף רגל שהייתה מסובבת 180 מעלות לגמרי ושם לעצמו חוסם עורקים עם החגורת מכנס שלו ובאמת שהגעתי הדם כבר לא זרם.
הוא סיפר לי שעל האדמה לא הייתה קליטה סלולרית, הוא הרים את היד והתפלל ושם הוא קיבל קליטה והתקשר לחברה שלו להזעיק עזרה.
669 הגיעו עם מסוק תוך 20 דקות מהרגע שנחתתי, וכ שעה וחצי מתחילת הארוע.
צרפתי תמונות מהמיקום של התאונה לשם התחקיר,
מעל הגבר ממד"א, בלבן, אפשר לראות את האנטנה של ווינגייט.
ועמרי, שוב, כל הכבוד