לנושא חברים :כידוע שרשור מתערבב בשרשור ולא ברור למרחף הדיסלקט הממוצע מה ,מי,איך,ולמה

צריך להשוות מצנח DHV 1-2 או EN-B למצנחים באותה קטגוריה זה שהכניסו את הסיגמה 8 למשווה הנה טעות מה לעשות הקינאה הורגת

וכן על איכות משלמים כך זה שרוצים לנסוע על לקסוס ולא על סובארו .
בין מצנחי EN-B וכמי שטס על כמעט כל המצנחים המצנח החדש וויסטהווקסלר " בהחלט עומד באיכות וברמת הביצועים של המצנחים בארץ
אפשר בהחלט להשוות לאפסילון 5-6 . ואף לספורט 4 לצערי ספורט 5 אין עדין בארץ אולי איתי יביא בקרוב

המצנח "ווסטה ווקסלר " בעל כושר טיפוס מרשים ונותן תחושת ביטחון כמו האפסילון 5-6 .
אומנם זה לא אותו הדבר אבל מאוד קרוב מצנחים אחרים באותה קטגוריה en-b (מצנחים שלא מצויינים אנם רלוונטים כי כמעט ולא טסים עליהם בהרים בארץ ושכול דילר ישאל את עצמו למה מול המראה ) .
יונתן -עפקו יש לכם מוצר מעולה ומשובח בפיתוחו של מר ווקסלר (ומגיע פה שפו ענק לאדם )
1. אין לכם דילר בארץ בעל יכולת שיווק כלל ומתנהגים כאחרון הרוכלים בשוק בבנגזי (כל מי שניסתם כדילר לא מכר מצנחים עד היום למעט א.ל אולי תנסו להחזיר אותו )
2. חייבים לייצר מצנחי הדגמה מידה M שמתאימה לטייס הממוצע לטוס לא רק ברכס אלה גם בהרים שם החופה באה לידי ביטוי.
3. חייבים לשנות את הגישה לשוק הישראלי כשוק בעייתי -לפני כמה שנים לא רבות רוב המרחפים טסו על עפקו .
4. אני שמח שאתה מעורב פה בפורום ופותח צוהר חדש לחברה בפני המרחפים
5 . אתם צריכים לקחת חסות על בית ספר לרחיפה שהוא נטו עפקו "אולי הזדמנות של החרב המעופפת לפתוח בית ספר לרחיפה"

.
6. פיתוח אביזרים משלימים - מבית עפקו אני מוכן להרחיב איתך בטלפון .
סוגיית המחיר :
הצרכן הישראלי לא פרייר ומבין שעל מוצר איכותי הוא צריך לשלם והוא מוכן לשלם
הפער במחיר בין מצנח ארופאי לישראלי הוא לא גדול נע בין 1500-1000 ש"ח שזה בטל בשישים למחיר החופה
אבל צריך לדוגמה לעשות מבצע של סט מצנח ורתמה ועצלן במחיר של עד 15000 ש"ח מי ירכוש מצנח בחו"ל עם מחיר כזה ?
רתמות :
עפקו חייבים לצאת עם פיתוח של רתמות תנדאם נוסע וטייס באיכות אני מוכן לעזור בפיתוח .
רתמת טייס שכיבה סגורה אימפס 3 הולכת להמכר ב800 יורו מחיר מעולה לרתמה סגורה הכי קלה (כ 5 ק"ג )ועברה תקינה של EN מה לגבי רתמות עפקו שכיבה סגורה למה היא לא משוווקת ?
בברכת לוחמי הסיגמה 8

אדרי
נשיא החרב המעופפת ונשיא מועדון סיגמא 8 בארץ הקודש