צחי זה לא נכון.
סחרור נובע מחוסר יציבות כיוונית - הדרך המבנית למנוע אותו היא זנב אנכי (או התקנים נשלטי מחשב).
אין לנטייה של מטוס לסחרר שום קשר לפרופיל הכנף באופן חד משמעי, לכוח המנוע יש אפקט מאוד משתנה אבל בתנאי מעבדה למנוע סילון שאין לו אפקט P ואפקטים אחרים שקורים בגלל הפרופלור - אין השפעה על רצון המטוס לסבסב.
מרכז הכובד של מטוס והצורה שלו הם בדיוק הדברים שקובעים את היציבות שלו.
פרופיל הכנף קובע יציבות רק בציר העלרוד (ויש לו מעט מאוד כוח במשוואה), זאת בנוסף למרכז הכובד, זוית הכנף ביחס לגוף המטוס, המרחק בין מרכז הכובד למרכז הלחץ וגם המרחק בין הכנף לזנב.
צורת הכנף (משוכה אחורה למשל) כן משמעותית ליציבות המטוס ובמטוסים בעלי כנף משוכה קיימת יציבות גבוהה יותר על ציר הסבסוב מאשר כנף ישרה.
יש בינהם הבדל.
סבסוב - כנפיים ישרות, אף זז בצורה אופקית ימינה או שמאלה (לא גלגול) - רק לשם הבהרה.
דבר אחרון - טיסני SCALE אכן מחקים את המטוס מבחינת צורה ופרופיל הכנף כלול בה ולכן בהחלט ניתן לחקות את פרופיל הכנף ב - F-16.
צחיק עזוב אותך שטויות, בסוף נריב גם על זה ואתה יודע שאני לא מוותר איפה שאני צודק, בניגוד לאיפה שאני לא בטוח.
אז עזוב שטויות, בוא תגיב על השרשור של איפה נטוס ונפגש בעמדה במקום לריב בפורום.

נ.ב
המטוסים הסילוניים מבוססים מאוד על נחיתות בעזרת כוח מנוע, להנחית כל מטוס סילוני - נוסעים או קרב ללא מנוע זה ממש ממש לא מובן מאליו.
הגישה, הפלייר, הנגיעה - הכל שונה מאשר נחיתה עם מנוע פועל ולכן הטייסים משתמשים בטכניקה הזאת פחות ולכן להצליח בחירום בכזה דבר זה בכלל לא מובן מאליו.
בתפיסה הנחיתה דומה לנחיתה עם מצנח אקרו בטאנדם ברוח - 0...
באים עם הרבה עודפים של מהירות ודופקים פלייר של החיים עד שהחרא הזה נדבק לרצפה... הטייס פה תותח על.