"ואני כבר עייפתי מאוד...."
אדם נוסף שאנשים מכבדים את דעתו אמר לי היום בלי לקרוא את השרשור אלא רק ראה את הסרט - שמאלה.
אם הוא ירצה הוא ייחשף בעצמו ויתן דעתו, אבל אני מניח שיש לו דברים יותר מעניינים לעשות מאשר להכנס איתנו לבוץ ולזרום על מלחמת הביקיני.
אני האחרון שמנסה להכנס לפוליטיקה.
שאל אנשים שהכירו אותי ממש ממש בהתחלה - התרחקתי מהפוליטיקה הזאת כמו מאש.
כדי לחזק את העובדה הזאת אזכיר שפניתי לכל הדילרים שאני מכיר וקיבלתי הצעות למצנח רזרווי, בסופו של דבר בחרתי לקנות ממך איתי, כי הציוד, המחיר והזמינות היו נוחים לי.
זה לא אומר שאני אוהב אותך יותר או פחות מרומן או לשובר, למשל.
איתי - שמעתי עלייך רבות.
שמעתי (ציטוט, אינני מביע דעה) שאתה אדם לא נעים אבל מדריך בחסד, שמעתי את זה לא מאדם אחד ולא משניים.
(עכשיו אני מביע דעתי) יש לך יכולת מדהימה לתת ביקורת בונה בצורה מזלזלת הגורמת לאדם לשנוא אותך ולכבד אותך מקצועית בו זמנית - סחטיין, אתה זלזלן צמרת שמצליח לא להתרסק עקב כך, ד"ש לביבי בגולף, גבר.
שי - אתה המדריך הראשי של ניו זילנד ובטח לא הגעת לשם באוטובוס אלא בזכות - אני לא ציני, בטוח שיש לך המון ידע ונסיון.
צחי - אתה איש מז"א מוערך על ידי. אתה אדם כיפי ואני אוהב אותך בתור בנאדם.
דודי - אתה חבר טוב וטייס בחסד, אני מאוד מעריך אותך כטייס ואוהב אותך כחבר.
יובל דרורי - אתה גוש גבר ואתה יודע שאני תמיד מקשיב לך ושואב ידע, אני מעריך אותך ומחבב אותך כבנאדם.
כולכם רבותי, מבחינתי שווים כשאנחנו מדברים מצנחים - אם תסבירו לי קונספט הגיון ואסכים או לא אסכים איתו.
זאת ועוד, חניך טרי של בית ספר כלשהו, מרחף מאוד לא מוכשר בעל רקע בהתרסקויות או אפילו סבתא שלי - גם שווים מבחינתי ברגע שמדברים על משהו ומסבירים אותו.
אני מסתכל על דיעה, בוחן אותה ע"פ הידע שלי, ההגיון שלי ואם צריך חוקר קצת ברשת, ומחליט אם היא נכונה לדעתי. במקרה הזה גם אלוהים לא ישכנע אותי בצדקתכם כי ככה זה נראה לי דרך העיניים שלי.
מצדי תהיו מלכת אנגליה ותסבירו לי שהתה שאני שותה הוא המובחר במובחרים, אם הוא לא טעים לי ארק אותו ואביע דעתי, אם אתבקש.
אם העולם היה מושתת על קונצזיוסים ואף אחד לא היה פותח את הפה, עדיין היינו על העולם השטוח שלנו.
יונתן העלה סרטון, נשאלה שאלה, הבעתי את דעתי.
שי ואיתי זה אך ורק אליכם (תחשבו מה עשיתם שונה מהשאר שהתנגדו לדיעה שלי):
פתחתם דיון, לא הסכמתי איתכם, בחרתם לזלזל בי ובדיעה שלי באופן אישי, זלזלתם אחרים שהביעו דיעה שונה משלכם באופן אישי (ברזלים מישהו?) והראיתם שאתם תותחים (כל הכבוד המדריך הראשי בניו זילנד, תרשה לי להתכבד בהשתחוות אלייך?).
לכן אל תבואו ותגידו לי שאני פרנואיד, כי "זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא רודפים אחרייך".
חזרו לדיון ענייני אם אתם רוצים ושיהיו לכולנו טיסות בטוחות.
המייל שלי עדיין יתום, אני לא מבין כמה זמן לוקח לפולס חשמלי להגיע מניוזילנד הרחוקה אל ארץ הקודש.