עומרי
פרנואיה ופטטי כבר לקחו ממני וזה די ממצא.
תראה לי מקום אחד שכתבתי שאתה טייס לא מקצועי? במידה ותמצא אני אוכל תכובע במידה ולא תתחיל לחתוך.
מצד שני הסרטים שאתה פרסמת לאחרונה ......... ספין בנחיתה לאחר כניסה ברוח גב, המראה ברכס ברוח מקבילה לרכס ונחיתה על החוף........ווינג עובר בתיזמון מסוכן.... שוב אלו סרטים שאתה העלאת לא אני, האם הם עדות לטייס מקצועי ברמת בטיחות גבוהה ?
ושאלה נוספת ,מה זה טייס מקצועי?
וחזרה לשירשור
שוב רק עובדות למקרה ומה היה נכון לעשות בלי כול הבבל"ת! (שזה דרך אגב מה שכתבתי בתגובתי הראשונה)
פנייה ימינה אל הרוח הייתה מאיטה את המהירות הקרקעית ומגבירה את מהירות זרימת האוויר על הכנף כלומר מגדילה את העילוי.
הדבר היה נותן את האופציה להמראה חלקה פיספוס העץ או החלטה על ביטול המראה במהירות נמוכה.
בלי מבחן תגיד לי איפה הטעות פה ושזה לא עובדה.
את המבחן במידה ואיתי עדיין מסכים אני מוכן לשלוח תזכור זה מבחן שעובר פה בן אדם עם 90 דקות ריחוף!
לא 250 שעות.
בהצלחה
נ-ב
יונתן פרסם את זה בשביל ללמוד ונראה שהוא למד.
שי
|פיהוק|
אמירות כמו שכתבת על התיאוריה שלדעתך חסרה לי מספיקות כדי ליצור תדמית שלילית.
אולי אני באמת פרנואיד.
[email protected] זאת הכתובת שאליה תשלח את המבחן.
נ.ב
אם אני ממריא ברכס ברוח מקבילה ונוחת למטה זה אחד משניים - או שלא מעניין אותי אם אחזיק או לא (כי רציתי טיפה זמן אויר, שחיה קצרה או לא יודע מה) או שהתכוונתי לנחות למטה מלכתחילה.
ואני כותב את זה בלי לדעת על מה אתה מדבר כי אני לא זוכר כזה דבר מלבד מספר פעמים מכוונות שירדתי לשחיה עם אבטיח ושמיכה ברתמה.
לגבי הנושא עצמו - 5 מעלות לתוך הרוח היו מאטות אותך בכמה קמ"ש?
התוצאה שם היתה בסבירות גבוהה נחיתה באיזור העץ מימין לו.
Wing-over
באנגלית אין ע' גרונית ולכן לרוב נשתמש באות א' כדי לייצג מילה שקיימת בה התנועה הזאת ועל כן - ווינג אובר בעברית ולא ווינג-עובר.
מכיוון שזאת מילה לועזית אתה יכול לכתוב אותה איך שתרצה וזה יהיה בערך נכון כל עוד התנועות נשמעות אותו הדבר.
נקודה אחרונה - לא מעניינים אותי אתה איתי, שי או כל אדם אחר שאינו חבר שלי (מעניינים בדיוק מספיק כדי לעזור בחירום, לא מעבר). הדבר היחיד שעליו אני מתעקש הוא השם שלי, שכאמור שווה יותר משמן 2T סינטטי מלא (מי זוכר את המשל?) ועל כן אוכיח (או אנסה להוכיח כי אולי אני טועה באמת) כל אדם שיטען שאני "לא מבין בתיאוריה" \ "טייס מסוכן" או כל אמירה אחרת שאני לא מסכים עם הנכונות שלה, במיוחד במקום שהוא יחסית ציבורי.