צחי
אני מסכימה עם דעתך ועמדתך, אני הייתי נוהגת בדיוק כך במקומך.
ארנון
איני מבקשת רעתך, לא ארווה נחת וסיפוק לראותך נופל, אך בדיוק באותה מידה איני מבקשת רעתו של אף אחד אחר, בכלל זה, לא של אף אדם שמייחל להנות מרחיפה ומבקש לצורך כך עצה לגבי מדריך ראוי.
האחריות המוסרית שלנו היא לפחות להעביר את המידע הידוע לנו לאלה המתעניינים בספורט, להניא אותם מהתחברות למדריך שאינו אחראי, אך אולי חמור מזה, שאינו לוקח אחריות על רשלנותו.
נכון, אתה סופג הפסד כלכלי בעקבות התאונה של אמיר בלץ, נכון, אנחנו לא עומדים בעניין זה לעזרתך, לא ממליצים עליך ואף מזהירים מפניך. צר לי שכך קורה, (זו לא ציניות), אך אולי לא ממש הבנת, אתה לא מוכר מכשיר אלקטרוני מזמר, משחק מחשב, ספר קריאה לשעות הפנאי.... אלה אם אינם איכותיים דיו, אם מתפרקים, מזייפים , במקרה הגרוע יכעיסו מאוד את הלקוחות שלך...
אתה מוכר ידע והכשרה בספורט נפלא אך מאוד מסוכן, אתה מוכר בטיחות, אם המוצר אותו אתה מוכר לא יהיה ראוי, המשמעות מאוד ברורה וחדה, כואבת, בלתי הפיכה.
נכון, גם עם המדריך הכי טוב, עדיין, קיים סיכון שתתרחש תאונה, נכון, מי שעושה טועה לעיתים.... נכון לא פחות מזה, שמי שטועה, יקח אחריות, יכיר בטעות, יתחקר, ילמד ויבין, יסיק מסקנות ויתקן.
הדבר שמפחיד אותי יותר מכל אצלך, הוא שנראה שאתה כלל לא לוקח אחריות, עולם כמנהגו נוהג... קרה,נגמר, ממשיכים הלאה... מת מרחף... קורה, אין מה לעשות... רק שלא ילך הכסף...
אולי סוף סוף, במקום לבקר את צחי או כל אחד אחר שהמצפון אינו מאפשר לו להמליץ ללמוד רחיפה ב"עגור"....פשוט תכתוב סווף סוף תשתף אותנו בתחקיר התאונה, מה למדת מהתאונה, מה אתה מתכוון לעשות
סיגי