כתב נושא: שלום מרחפים!  (נקרא 918 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ארנון הר לב

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • עגור מצנחי רחיפה 1977
    • www//flyagur.co.il
    • דוא
שלום מרחפים!
« ב- : March 02, 2011, 12:08:23 pm »
2.3.11

שלום מרחפים!

אני יודע שמאז האגודה הישראלית למצנחי רחיפה "התפרקה". כל אחד עושה בענף כעולה על דעתו, זה פועל יוצא של המצב הקיים.

למרות זה בארץ יש עדיין פעילות הדרכה סדירה ע"י שלושה גופים. אני מבין מדוע כל אחד ימליץ על גוף זה או גוף אחר וזה בסדר גמור. אינני מבין מדוע מנהל באתר רוח הקודש(צחי רייל) לוקח צד בנושא. זה בהחלט נראה לא טוב.

מקובל שהחשיפה תהיה לכולם, הרי באיזה שהוא מקום אנו מעוניינים בקידום הענף ולא בקידום נקודתי, בקידום נקודתי יש פרסום.

ולכל המלזיים למיניהם בכל אופן ופן, אנא הביטו בראי לפני שאתם שופטים!.

בכבוד רב

ארנון הר לב

עגור מצנחי רחיפה
ארנון הר לב – 054-2454346
  עגור  מצנחי רחיפה - כנסו לאתר החדש
http://www.flyagur.co.il

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
בעניין: שלום מרחפים!
« Reply #1 ב- : March 02, 2011, 05:50:27 pm »
ולכל מי שלא יודע על מה מדובר:
היום ארנון התקשר לאמיר להתלונן שכשצחי ממליץ על בתי ספר בפורום הוא לא ממליץ גם על עגור ושלא יכול להיות שמנהל הפורום לא נשאר אוביקטיבי.

אני לא רואה איך היותי מנהל האתר מונע ממני מלהביע את דעתי הפרטית. ואני לא רואה איך הבעת דעותי הפרטיות פוגעת באוביקטיביות שלי כמנהל הפורום. למרות שלדעתי יש בתי ספר מקצועיים יותר מעגור ולכן אם מישהו שואל אני ממליץ לו עליהם אני לא מפלה את עגור בשום עניין ניהולי, אני לא מונע מעגור לפרסם או להביע דעה בפורומים או נותן לבתי ספר אחרים יותר.

בכל הודעה שאנחנו כותבים בשם האתר אנחנו חותמים "הנהלת האתר/פורום" בכל הודעה שאני כותב בשמי אני מביע את דעתי ולא נראה לי שאני צריך להסתיר את דעתי רק בגלל שאני גם מנהל האתר. גם כי אני קודם כל חבר בקהילה הזו כמו כל אחד אחר, במקרה גם יש לי תפקיד של לשמור על הסדר ולעזור בתחזוקה בפורום ובאתר.

ולעניינינו: אני לא יכול להרשות לעצמי להמליץ לאדם שמתעניין בספורט על בית ספר שהרג ברשלנות חניך שלו ועוד חושב שזה בסדר גמור ושמישהו עוד ימליץ עליו אחרכך. לי אישית חשובה מאוד הרמה המקצועית בענף הזה ואם מדירך רוצה שאני אמליץ עליו בפורום או בכל מקום אחר כל מה שהוא צריך לעשות זה להדריך ברמה מקצועית טובה ולא איכפת לי אם הוא מדריך שנה או 50 הרמה המקצועית היא החשובה לי והיא שמאפשרת למצפון שלי להמליץ על מדריך מסויים. ולדעתי הרמה המקצועית בעגור היא נמוכה מדי ומזלזלת מדי בערך חיי אדם מכדי שאני אוכל להמליץ עליה.

מיותר לציין אבל אציין בכל זאת שאין לי שום דבר אישית נגד ארנון כאדם, נהפוך הוא אני חושב שהוא אדם טוב. והלוואי שהייתי יכול להגיד ככה גם על הרמה המקצועית בהדרכה.

האם עוד מישהו חושב שאני צריך להמליץ למתעניינים בספורט על בית ספר שלדעתי יכול לסכן אותם?
אם יש מצנח שהוא מסוכן לדעתי, האם אני צריך להמנע מלפרסם זאת או אפילו להמליץ עליו בשם באוביקטיביות?
אם יש רתמה שידוע לי שהיא פחות בטוחה האם אני צריך להמליץ עליה בשם באוביקטיביות?
(הרי גם הדילרים של מצנחים ורתמות הם כמו בתי ספר מהבחינה הזו)
don't fly faster then your guardian angel

מנותק עמית

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #2 ב- : March 02, 2011, 06:12:38 pm »
ארנון אולי נשמע ממך את הצד שלך לגבי התאונה של אמיר בלץ ז"ל,

בכל זאת חניך שלך נהרג בזמן שאתה הדרכת אותו, האם יש לך מסקנות?

אמיר בלץ נהרג בזמן שהיה בקורס של מועדון עגור והוא היה תחת הדרכתך ארנון הר לב

האם הדבר גרם לשינוי בדרך ההדרכה שלך או שמה אתה חושב שמותו של אמיר בלץ לא קשור אלייך?

או למועדון עגור מצנחי רחיפה

האם כבר הדבר נשכח ?

אשמח לתגובתך
« עריכה אחרונה: March 02, 2011, 06:14:25 pm על ידי עמית »
flying with a such perfect paraglider that birds become jealous. A wing that is as compact, simple, and light as a mountain glider; as fast and efficient as a sailplane; as slow and maneuverable and turbulence resistant as a helicopter.

מנותק אילן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #3 ב- : March 02, 2011, 07:37:26 pm »
 ארנון פנית אלינו המרחפים : "שלום המרחפים" בתענה כנגד צחי על כך שכאדם פרטי הוא לא ממליץ עליך כמדריך .
אז אולי תסביר לנו כיצד אתה נוטל אחריות על כך שחניך שלך נהרג בזמן הדרכה שלך  ? או שאתה מסיר מעליך כל אחריות לכך שחניך שלך הפקיד את חייו בידיך ואתה היפקרת אותו למוות ? מילים קשות הה?
נו , אולי פעם אחת תתמודד אם האמת המרה עד מוות ? חניך הפקיד את חייו בידיך והתוצאה התראגית ידועה לכול !!!
אז מה ארנון ? אתה מסיר מעליך כל אחריות ? ועדיין מצפה שצחי ימליץ עליך ?

וליתר השפנים -  תמשיכו לשתוק . עולם כמנהגו נוהג

איזו חוצפה ! איזו בושה !!!

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
« Reply #4 ב- : March 02, 2011, 07:42:21 pm »
ארנון היקר...

אני לא רואה שום סיבה למה צחי לא בסדר,הדבר האחרון שאפשר לומר על צחי שהוא מונע מעניינים כאלו ואחרים,נהפוכו עוד לא ראיתי אדם ישר כמוהו בלי פוליטיקה ובבלתים, שתורם כול כך הרבה לקהילת המרחפים ולא מרחפים.
אין שום סיבה שבעולם, שצחי לא ימליץ לפי הבנתו וראות עיניו.

לדעתי טעית ואין מקום טוב מהפורום הזה לומר seliha טעיתי...

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
« Reply #5 ב- : March 02, 2011, 08:16:04 pm »
ארנון היקר.
אני מכבד אותך ומחבב אותך כאדם, אך "אתה התחלת", וכשמישהו מרים להנחתה, קשה לי לא להגיב.
אז:

תאר לך שצחי, או אני או מישהו אחר, ימליץ על "עגור".
ומישהו יקבל את ההמלצה, ובעטיה יירשם אצלך.
ואתה תיקח אותו למבוא חמה, והשיעור הראשון שלו ייגמר כמו שנגמר עבור אמיר בלץ ז"ל.
מה ירגיש הממליץ???!

כולנו קראנו את דו"ח החוקר הראשי, יוחסה לך בו אחריות אישית מכרעת למותו של אדם, ואתה מבקש שימליצו עליך?
אם צחי היה חכם, הוא היה שולח לכל מי שמבקש המלצה על מדריך, את דו"ח החקירה.
אז זה שהוא רק "לא ממליץ", אפילו יותר מהוגן.
וצחי האדם הפרטי הוא לא צחי מנהל הפורום.
מצטער אם אלו מילים קשות, אך משיחות באתרים, זוהי דעת רבים.

רונן גורדון

מנותק יניב

• הגעתי לאוסטרליה
  • ליפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם אידיוט עם מצית
    • דוא
« Reply #6 ב- : March 02, 2011, 08:58:49 pm »
 אני לא יכול להגיד שאני לא מסכים עם כל מה שכתוב כאן .
וגם אני ממליץ היום רק על מועדון אחד
אבל אל תשפטו אותו לא לכם הוא עשה רע למרות שזה הענף שלנו
ארנון בספורט הזה עוד שרובנו לא ינקנו ארנון לימד המון אנשים לטוב ולרע יש לו 50 אחוז אם לא יותר מהמרחפים תחת חסותו
והוא גם זה שצריך לחיות עם כל מה שקרא לאמיר .אם היה אפשר להחזיר את הגלגל לאחור תאמינו לי הוא היה עושה את אחרת.
אבל זה מי שהוא זה מה שהוא יודע לעשות ועם זה הוא גם הולך בסוף לקנות אוכל .
ואולי גם הוא ישנה את הצורה שהוא מדריך .

אדם שנוהג 10 קילומטר ביום אולי לא יעשה תאונה 10 שנים
אדם שנוהג 1000 קילומטר ביום יש סיכוי שיעשה לפחות תאונה 1
בקיצור אני לא תומך בארנון אבל גם לא שופט אותו ולא מבקש הסברים

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #7 ב- : March 02, 2011, 09:52:25 pm »
ארנון פשוט עובר מנסיון לסתום פיות ( ועלי ועל אחרים הוא איום בעבר בתביעת לשון הרע)
לשלב מתקדם יותר של לדרוש כבוד הערכה והמלצות שלא ראוי להם

חמור מכך  הסכנה שבעירעור מעמדו של צחי שלדעתי עם כול הכבוד לאמיצים המאוחרים כמו אילן ביקר ידידי (והוא יודע את דעתי על ההתעורות שלו) כיום צחי הוא הכתובת הבודדת  שבאמת מגיבה  ועוזרת לצעירים בענף ובעצם לכולם.

יש לשמור על מעמדו ומרכזיותו של צחי וזו חובתינו של כולנו מאחר ומעטים האנשים אשר תורמים לטובת האנף והעיקר לצעירים והתמימים

כיום לצערי אין תחליף לנכונות של צחי לעזור וליעץ עצות טובות נכונות ונקיות מזדון ציניות או שיקולים רעים

אנא צחי תמשיך בדרך הטובה והראויה ....

אביב
אביב

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
« Reply #8 ב- : March 02, 2011, 10:00:58 pm »
יניב,

דבריך תואמים את המשפט מתחת לתמונה שלך בצד ימין.

אני מכיר לא מעט אנשים שחשבו כמו שכולם פה   חושבים  (על ארנון) עוד לפני שינקת.

עם מה הוא הולך למכולת, עם הכסף של אמיר בלץ ?

שים את עצמך בנעליו של שלומי, נגיד שהיית ממליץ לחבר טוב ללכת ללמוד אצל ארנון והוא היה נהרג כמו אמיר ז"ל. עדין היית כותב את מה שכתבת פה?

הדרכתי יותר מחניך או שניים במהלך 18 שנות הדרכה, בבקשה אל תבלבל לנו במוח, שילך למכור מגנטים !!
« עריכה אחרונה: March 02, 2011, 11:48:58 pm על ידי ittai »
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק יניב

• הגעתי לאוסטרליה
  • ליפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם אידיוט עם מצית
    • דוא
« Reply #9 ב- : March 02, 2011, 10:08:18 pm »
איתי
שלא תבין לא נכון גם אני רשמתי אתה יכול לקרוא שוב
שגם אני ימליץ על מועדון שיש לו עבר מוצלח יותר
אבל שוב בשורה האחרונה לא אנחנו צריכם לשפוט אותו
ולא אמרתי שגם אתה לא הדרכת
ועל מה שאתה עשיתה אתה מקבל את הכבוד שלך .

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
« Reply #10 ב- : March 02, 2011, 10:44:06 pm »
השירשור הזה זה דוגמה טובה למה הפורום היה צריך להיות פתוח... לפחות כאן.
אנשים קוראים. כולנו קראנו.  חלק היו במבוא חמה... חלק יגיעו מהתבור. ואחד גם טיפל בחניך שכבר לא היה מה לעשות.
מי רוצה לשפוט את ארנון?
 אני בימקומו לא הייתי מתעסק יותר בהדרכה... לא הייתי יכול לישון רק מי לחשוב על אחראיותי במעשה. ובטח בטח לא הייתי מעיז לבקר אם מישהו היה ממליץ אל כולם חוץ מהבית ספר שלי. אבל לזה קוראים מצפון.

אני מוסיף את קולי לעמית ושואל את ארנון אם יש משהו שאנו לא יודעים.. כי על פניו מה שכתוב בדוח ומה שכולם יודעים לא נותן לנו אופציה אחרת. נירא חוצפה ממדרגה ראשונה לבוא בתענות אל צחי כי הוא כמרחף מביא את דעתו.

יניב..: פרנסה פרנסה... לשימי אני לא שוכח שמוכר דברים לא מתאימים לחניכים מתחילים. איך לשכוח לארנון מה שהיה ב9/4... כי "זה פרנסתו"?    שיעשו משהו אחר שלא יסכן חיים של אף אחד.  השנים שארנון  היה ברחיפה... הכמות עצומה של  מרחפים שהיום טסים שהיו חניכים שלו, לא נותנים לו זכות ליטעות, ואם לא קרא שום דבר ליפני או אחרי   התעונה.. רק להסתכל למעלה ולגיד מזל שלא קרא. (גם ללא מאמינים כמוני)

צחי: תודה  מכול הלב. לא רק מתקשרים אליך כדי לדעת לאן... או שתירא  סרט מפחיד עם אילן תשובה...חשוב מאוד לשמוע מה אתה חושב כי אתה בן אדם עם INTEGRITY

רולי
« עריכה אחרונה: March 02, 2011, 10:48:26 pm על ידי rolly »
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #11 ב- : March 02, 2011, 10:55:29 pm »
אני חושב, שארנון לא מבקש שימליצו עליו המלצות חמות. הוא מבקש שיזכירו את עגור בשורה אחת יחד עם האחרים. אם אני לרגע מתעלם מההגיון הבריא, ומכל מה שכבר כתבו אנשים בשרשור הזה, יש בבקשה הזו הגיון.

אז יש לי רעיון:
מנהל הפורום יתן רשימה של בתי הספר והחאפרים האחרים שמלמדים (או כל אחד אחר, למרות שצחי הראשון ולפעמים היחיד שקורא ומגיב לכאלו דברים) אחריו בשרשור ירשום את המלצתו האישית. ואחריה, וזה החשוב מכל, נרשום כל אחד מאיתנו מה הוא ממליץ.

ככה עגור תופיע בשורה אחת עם שאר בתי הספר, ומי שייקרא את המשך השרשור יחליט איפה לשים את כספו ואת חייו. וכולם יהיו (שמחים ומרוצים) עצובים על הסיפור ועל השרשור הזה...

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
« Reply #12 ב- : March 03, 2011, 01:11:11 am »
צחי
אני מסכימה עם דעתך ועמדתך, אני הייתי נוהגת בדיוק כך במקומך.

ארנון
איני מבקשת רעתך, לא ארווה נחת וסיפוק לראותך נופל, אך בדיוק באותה מידה איני מבקשת רעתו של אף אחד אחר, בכלל זה, לא של אף אדם שמייחל להנות מרחיפה ומבקש לצורך כך עצה לגבי מדריך ראוי.
האחריות המוסרית שלנו היא לפחות להעביר את המידע הידוע לנו לאלה המתעניינים בספורט, להניא אותם מהתחברות למדריך שאינו אחראי, אך אולי חמור מזה, שאינו לוקח אחריות על רשלנותו.
נכון, אתה סופג הפסד כלכלי בעקבות התאונה של אמיר בלץ, נכון, אנחנו לא עומדים בעניין זה לעזרתך, לא ממליצים עליך ואף מזהירים מפניך. צר לי שכך קורה, (זו לא ציניות), אך אולי לא ממש הבנת, אתה לא מוכר מכשיר אלקטרוני מזמר, משחק מחשב, ספר קריאה לשעות הפנאי.... אלה אם אינם איכותיים דיו, אם מתפרקים, מזייפים , במקרה הגרוע יכעיסו מאוד את הלקוחות שלך...
 אתה מוכר ידע והכשרה בספורט נפלא אך מאוד מסוכן, אתה מוכר בטיחות, אם המוצר אותו אתה מוכר לא יהיה ראוי, המשמעות מאוד ברורה וחדה, כואבת, בלתי הפיכה.
נכון, גם עם המדריך הכי טוב, עדיין, קיים סיכון שתתרחש תאונה, נכון, מי שעושה טועה לעיתים.... נכון לא פחות מזה, שמי שטועה, יקח אחריות, יכיר בטעות, יתחקר, ילמד ויבין, יסיק מסקנות ויתקן.
הדבר שמפחיד אותי יותר מכל אצלך, הוא שנראה שאתה כלל לא לוקח אחריות, עולם כמנהגו נוהג... קרה,נגמר, ממשיכים הלאה... מת מרחף... קורה, אין מה לעשות... רק שלא ילך הכסף...
אולי סוף סוף, במקום לבקר את צחי או כל אחד אחר שהמצפון אינו מאפשר לו להמליץ ללמוד רחיפה ב"עגור"....פשוט תכתוב סווף סוף תשתף אותנו בתחקיר התאונה, מה למדת מהתאונה, מה אתה מתכוון לעשות

סיגי
« עריכה אחרונה: March 03, 2011, 01:25:23 am על ידי סיגי »
אל תתן לפחד לשתק אותך, קח אוויר... הרבה אוויר, חבק אותו, וצא איתו לדרך...
עוף כמו ציפור, שחרר את כל הלחצים...
השמים הם הגבול.

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #13 ב- : March 03, 2011, 03:21:52 am »
יניב ועידו וגם ארנון.

צחי הוא איש פרטי וזכותו להמליץ על מה שנראה לו!
כול שאר התכתובת  היא סטייה מהנושא .

כן הוא אחד ממנהלי הפורום אבל זהו הוא פורום פרטי ומותר לצחי להמליץ על מה שהוא רוצה עם או בלי הסבר.

אין שום צדק בלעשות רשימה ארנון יכול להכנס ולהשיב לבד לכול מתעניין כמו שצחי עושה.
ארנון מגיב רק למה שעלול לתרום עבורו ועבור עסקו ולכול השאר הוא ממלא פיו במים ולכן ארנון תלונתך לא במקום.

שי לנואל
כן כן חזרתי הביתה

מנותק אדוה

• Riding with the wind
  • מצאתי פסיפס
  • אם אין אני לי - לא נורא
« Reply #14 ב- : March 03, 2011, 06:33:12 am »
והנה למה הפורום הזה חשוב - בעקבות השרשור הנ"ל ישבתי אתמול וקראתי לפרטי פרטים את כל דוח החקירה.
מה שלא הבנתי גם באמצע הלילה התקשרתי ושאלתי (תודה רולי)

אוי צחי כפראמדיקית אני יודעת מה זה להגיע למצוא בן אדם במצב שכנראה אתה מצאת. לבוא אליך בטענות נוספות על כך זה מעבר לחוצפה.

אני לא אגיב על דברי ארנון, קטונתי.
אני חושבת שהתגובה ההולמת עבורי היא פשוט לשמוח שבחרתי בבית הספר הנכון.

מנותק איתן שבירו

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #15 ב- : March 03, 2011, 06:42:56 am »
ארנון
בעולמנו אדם שסרח לא יכול לצפות לפירגון
אתה מליז על התנהלות הענף לאחר קריסת האגודה
אך ראה כל נוהלי הלימוד מתקופת האגודה שונו בשל אילוצים כספיים לאחר קריסתה.
אינני שופט ולא מתפקידי לבחון את התנהלותך בתאונה המחרידה,

מכאן לפגוע או להאשים את אחד מהאנשים היקרים ביותר בענף - צחי רייל
הדרך ארוכה .

תמיד פירגנתי לך  אני יודע שזאת פרנסתך היחידה,
בבקשה תתנצל בפני צחי .

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #16 ב- : March 03, 2011, 12:41:48 pm »
אתם יודעים מה, שי צודק. זה לא פורום שמתיימר מנסה או מבקש להיות אובייקטיבי. צחי יכול לכתוב כאן מה שהוא רוצה. וארנון יכול להמליץ על עצמו בסוף כל שרשור שמזהיר מפניו.

צ'חצ'ח לשלטון.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #17 ב- : March 03, 2011, 02:00:28 pm »
עידו ושי למרות שאתם צודקים שהפורום לא מחייב אף אחד להיות אוביקטיבי אני אישית דווקא מנסה להיות אוביקטיבי אבל אני אוביקטיבי כלפי השואל לא כלפי מי שמתפרנס מהספורט. לדוגמא אם מישהו מבקש המלצה על מצנח DHV 2-3 אני אתן לו תשובה מה הכי טוב לדעתי בשבילו, ואם לדעתי המצנח של ג'ין לא בשבילו אז אני אגיד לו את זה ועם כל הכבוד לפרנסתו של הדילר של ג'ין שאלו אותי איזה מצנח לדעתי הכי טוב לא שאלו אותי למי הכי מגיע להתפרנס, דילר שרוצה להתפרנס טוב שימכור מצנחים טובים כנ"ל מדריך שרוצה להתפרנס שילמד ברמה גבוהה.
בקיצור קודם כל אני צריך להיות ישר כלפי השואל (אם אני כבר מחליט לענות לו).

לסיכום ארנון הבעייה הכלכלית של עגור לא נובעת מכך שצחי לא ממליץ על עגור אלא מהדרך בה אתה בוחר להתנהל כמדריך גם ברמה האנושית וגם ברמה המקצועית.
כשהחניכים של עגור ידעו להניף קדמית ואחורית לפני טיסות הגובה ברמה שחניכי 7winds וסיתוונית יודעים להניף וכשאני אדע שהמדריך בעגור לוקח אחריות על הרמה המקצועית של החניכים ועל התנאים בהם הם טסים אני אהיה הראשון שימליץ על עגור.

אבל ביננו אם הייתי באמת אוביקטיבי כלפי השואלים הייתי צריך לא רק להמליץ על בתי ספר אחרים אלא גם להזהיר את השואל לבל ילך בטעות ללמוד בעגור כי הוא מגדיל משמעותית את רמת הסיכון ולומד הרבה פחות, מה שעד היום נמנעתי מלעשות בגלל הכבוד שיש לי כלפי ארנון, אבל אם אתה דורש רמה כזו של אוביקטיביות אז אני מבטיח שבפעם הבאה שאשאל לאיזה בית ספר כדאי ללכת אגיד דבר ראשון "שלא תעז ללכת לעגור" וגם אסביר למה אני חושב ככה.

מבחינתי העניין סגור.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק Moshe Grad

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #18 ב- : March 03, 2011, 04:19:32 pm »
מי שגר בבנין שעשוי מזכוכית, עדיף שימנע מלזרוק אבנים!!!

ארנון, אתה גר באחד כזה.

משה גרד

מנותק שגב

• הכינוי שלי בלאק אנד דקר
    • עמותת הזנק לעתיד
« Reply #19 ב- : March 03, 2011, 04:40:36 pm »
שלום לכולם,
כל כך הרבה מילים נכתבו ואני תוהה האם זה יעזור במשהו ?!
מכיוון שאינני מאמין שלארנון יש תפישת מציאות ו/או יכולת להבין על מה אנחנו מדברים אינני פונה אליו בכלל אלא,
בוחר לכתוב באופן ברור דווקא לצחי.
למרות שאין אדם שלא עושה טעויות ואין אדם שלא שוגה אין עליך .
תודה רבה על הכל וקצרה היריעה מלהכיל את כל הנושאים עליהם הענף חב לך את תודתו.
לעיתים זו לא רק חובה אלא אף זכות גדולה לומר את הדברים באופן ברור - והפעם זו פעם שכזו, אז תודה  hug .
שגב ברעם