עומרי באמת הצלחת להוציא פה אחלה דיון,אבל אל תהיה כל כך רגיש,אני מצטער אם היתכונתי לטיסות באמצע שבוע רק אליך,הכוונה היתה לכל השאר גם כן 
אני ממש לא רגיש וגם לא נעלב, אני רק שם גבולות.
ועכשיו אני אפתח עד הסוף ואולי גם תבין מאיפה מגיע הגבול המוחלט שאני מציב, ולמה אני דואג שלא ייצא לי שם רע כשזה לא נכון.
כי אמנם אני חדש, ואמנם עשיתי דברים שנראים לאחרים מסוכנים ואולי באמת מסוכנים..
אבל העובדות מדברות בעד עצמן ורקורד הבטיחות \ פציעות שלי נקי מלבד מספר גרירות בהנפות הראשונות.
אז ברגע שסגרתי את נושא הרזרווי, אין שום סיבה שיהיה עליי זרקור של ילד מופרע וחסר אחריות, לך תדע אם ביום מן הימים ארצה לטנדם את החברה שלי ומישהו יזרוק לה שאני טייס מסוכן וחסר אחריות?
אני מוכן לקבל ביקורת עניינית אבל לא מוכן להיות "ההוא הלא בטיחותי" שכולם מסתכלים עליו בעין עקומה, בגלל שיש איזה טרנד או משהו כזה.
אני טייס בטיחותי מאוד עם יכולת קבלת החלטות מושכלות ומבוססות על ידע. לפעמים טועים כמו כולם, ועד היום הטעות הכי גדולה שלי היתה לטוס בהרים בלי רזרווי.
מרגע שהפסקתי לעשות את זה - אני טייס בטיחותי ככל הטייסים, רק שעל הדרך למדתי ואני לומד את המגבלות וע"י כך אני אפילו יותר בטיחותי.
אנשים בקלות יכולים להתבלבל ולטעות בי כי אני מספר בדיחות גסות ועושה רושם של בחור קליל וקל דעת, אבל כאמור - הרקורד הבטיחותי שלי במצנחים וגם בכל ספורט אחר שעסקתי בו הוא נקי ללא רבב וללא אף פציעה שמצריכה בית חולים או החלמה כלשהי, אפילו באופנועים, ואי אפשר להאשים אותי ברמה נמוכה של מתיחת גבולות.
מסקנה מתבקשת - אני מכיר את הגבולות ומכאן אפשר להסיק שיש לי ידע בתהליכי למידה והשגת נסיון באזור המגבלות, אבל מהצד התחתון שלהן ולא מהצד העליון - כלומר מגרד את הגבול בלי לעבור אותו.
אלו הסיבות שאני פשוט לא מוכן לקבל רבע ביקורת לא עניינית, בשיא הכנות.
ואכן - הדיון הזה הציף שאלה מאוד רצינית - איך מחליטים מתי ניתן להתקדם לקורס מצבי חירום? האם טייס שטס רגוע ונינוח תמיד, הוא טייס יותר בטוח מטייס שחווה את מגבלות המצנח בשביל ללמוד אותם?
מי ישרוד במקרה של מצב חירום שדורש תפעול נכון וקר רוח?
לי התשובה ברורה, שבירו חושב אחרת, והאמת לדעתי איפשהו באמצע ותלויה מאוד בבן אדם עצמו.
אבל השאלה הזאת צריכה להיענות על ידי מדריכים לדעתי, ולא ע"י טייס ותיק שאוהב את הרוגע, או טייס צעיר שמחפש את הגבול, כי שבירות, כפרה עליו

הוא בדיוק ההפוך ממני כשמשווים את הנתונים האלה.. ולכן דיון בינינו בלי קבוצת ביקורת או מישהו אובייקטיבי ומנוסה לא ייתן כלום מלבד הגעה לאלימות. ושבירו יותר חזק ממני אז אין מצב שאני זורם איתו על אלימות, אני פשוט רץ מאוד מהר...