צחי
אני מבינה את התחושות שלך בהחלט, אבל במקום לשבור את הכלים אני מציעה לתחקר ולהבין, לחשוב ולהחליט שבשנה הבאה פועלים באופן שונה, כך שיהיה לנו אירוע חברתי כייפי, עם כמה שיותר חברים מהפורום.
אני חושבת שכולנו זקוקים למידה רבה של גמישות והבנה לגבי האירוע המיוחד הזה.
צריך להיות סבלניים ולקבל את זה שבכדי להנות ביום זה גם מהמפגש החברתי החשוב מאוד וגם בתנאים לרחיפה, (לפחות גרזונים), צריכה להיות גמישות רבה לגבי ההחלטה על המועד וכן המקום.
עובדה שכן יכולנו לדחות את האירוע מהשבוע שעבר לשבוע זה.
נכון שיש בזה מידה של חוסר וודאות, נכון שיהיו כאלה שלא יסתדר להם, לעולם אי אפשר להגיע למצב שכולם יהיו לגמרי פנויים ו/או מרוצים.
היה ברור שביום שישי לא יהיו תנאים טובים, אם היתה החלטה לדחות בעוד שבוע ואפילו יותר מזה זה היה ברור ומובן, בדיעבד אולי אפשר לקבוע שזה היה בהחלט עדיף.
גם ההחלטה לגבי המיקום, מה העניין? הרי הרכב מונע ונוסע, מה זה כל כך משנה לאן, וכמו שביום רחיפות רגיל, לוקחים החלטה מהרגע להרגע שנוסעים לעמדה אחרת מזו שתוכננה בגלל התנאים, או אפילו לאחר שכבר הגיעו לעמדה ומבינים שאין בה התנאים לרחיפה, גם ביום זה, לא יקרה דבר אם נחליט שעוברים או מגיעים לעמדה אחרת, יש טלפונים, מעבירים הודעות לכולם, לא צריך להיות כבדים בנושא זה.
לי היה כיף, לנסוע עם ניר ונעמה, נסיעה של צחוקים ואפילו שיעור טוב בתיאוריה. (ניר אתה יכול להתחיל ללמד, אתה מורה נפלא

)
משה לא יפה להלחיץ מרחפת צעירה ולחקור אותה כך... אפרופו, עוד מעט אעלה תיעוד מצולם של גבר מרוקאי מתנצל, (תתפלאו אבל יש דברים כאלה)

.
שמחתי לפגוש את כולם בעמדה, בהחלט גם אוכל נפלא היה שם, כולל המוס של רולי...
חסרה לי שם השקשוקה....
אסור להפסיק את זה!!!
סיגי