כתב נושא: סופית הארוע בשישי בגלבוע  (נקרא 727 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
סופית הארוע בשישי בגלבוע
« ב- : January 05, 2011, 08:55:01 pm »
אחרי התיעצות עם קפטן מליק:
סופית הארוע בגלבוע.

מהיתרונות:
*קרוב יותר.
*שולחן לג'חנון.
*צל (לא יודע למה אמיר רצה צל בקור הזה אבל יש).
*מי שלא ינחת על השבילים כבר יקבל את העונש שלו  :P
*גם מי שיאסוף את מי שלא נחת על השבילים יקבל   lugh

נפגשים ב10-10.5 בשדה הנחיתה להשארת רכבים.

בתוכנית: אוכל וגירזונים.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק mena

• זכור; זהו היום הראשון של שארית חייך
  • מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
    • כלי נגינה
    • דוא
בעניין: סופית הארוע בשישי בגלבוע
« Reply #1 ב- : January 06, 2011, 11:34:51 am »
ראו גם את הנאמר בנושא "צדקה תציל מטיסה בעייתית"
מנחם

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
  • זבוב זבוב אבל ... יש כנפיים
    • דוא
« Reply #2 ב- : January 06, 2011, 11:32:00 pm »
מנחם לפי המשפט הזה  "צדקה תציל מטיסה בעייתית"

כל חבר במועדון של אדרי צריך לתרום את הבית מינימום אילן גם את האוטו ???

צחי אני לא יודע למה כולם חושבים שמחר יהיה לא טוב בגלבוע
אך שאני רואה את זה יש קונברסיה    jump אומנם יהיה רטוב אבל עדיין קונברסיה  jump sheep witch wow
« עריכה אחרונה: January 06, 2011, 11:35:00 pm על ידי אבי שאול »
הספורט הזה מתאים לאנשים עשירים-מובטלים -פנסיונרים
כל השאר סובלים משבת לשבת

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #3 ב- : January 06, 2011, 11:59:13 pm »
אבי יכול להיות שיהיה טוב בגלבוע מחר אבל קונברסיה בטוח לא יהיה !!!

בשביל קונברסיה צריך הבדל טמפרטורות בין גושי האוויר, סתם החלפת כיוון רוח עם שני גושי אוויר באותה טמפרטורה לא יצור קונברסיה. אם שני גושי האוויר באותה טמפרטורה פחות או יותר נוצרת תנועה מעגלית בקנה מידה גדול (משהו כמו מערבולת בגודל של כמה עשרות קילומטרים. אם אתה ממוקם במרכז אז אתה מרגיש שהמזרחית יורדת ל0 ואחרי כמה זמן מתחילה המערבית, אם אתה באחד הצדדים אז זה מה שאנחנו קוראים "המזרחית מתחלפת למערבית דרך הדרום/צפון" תלוי באיזה צד אנחנו, ז"א המזרחית תתחלף לדרום מזרחית שתתחלף לדרומית שתתחלף לדרום מערבית שתתחלף למערבית.  כל ההחלפות האלו יכולות לקחת בין שעה לכמה שעות תלוי בגודל העסק ובמהירות ההתקדמות שלו.

לפני הווינדפיינדר העסק הפעם מצפון לנו ז"א החלפה דרך הדרום (לכן רציתי הר הארי אבל שם אין שולחן לג'חנון). עופר טוען שלפי היווני העסק מדרום לנו וההחלפה מצפון מה שאולי יתן טיסה נחמדה בגלבוע אם הרוח תעבור את ה15 קמ"ש.
נקווה שעופר צודק.

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
  • זבוב זבוב אבל ... יש כנפיים
    • דוא
« Reply #4 ב- : January 07, 2011, 12:04:59 am »
טוב נו
לפחות סחטתי ממך שיעור נוסף במזג אויר גם סבבה
הספורט הזה מתאים לאנשים עשירים-מובטלים -פנסיונרים
כל השאר סובלים משבת לשבת

מנותק שלמה ניסן

• הגעתי לאוסטרליה
  • אני פצוע מיום 18.10.06 אני אתגבר אלחם ואנצח
    • דוא
« Reply #5 ב- : January 07, 2011, 07:43:51 am »
צחי היקר אני רוצה אך לא יכול
מיום חמישי הבת עם שני ילדה מתארחים אצלי
חולים וזקוקים לטיפולו של הסבא שלמה.
הייתי מתוכנן להגיע עם ניסים

תמסור למליק ולמשפחתו (עלי גפן עלי בכל הזדמנות אחרת)

אם יהיה שינוי לטובה במשך היום אני יצור איתך קשר
ולנסות להגיע יותר מאוחר,
הכפרי המאוכזב
תהנו
עשו את הספורט מהנה=ותהנו
הטו אוזן קשבת לסובבים אתכם
וחזרו הביתה בשלום

מנותק אריה לשובר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #6 ב- : January 07, 2011, 03:12:58 pm »
צר לי שלא יכולתי להגיע ליום ההולדת הרוחני של הרוח שלנו רוח הקודש.
אבל היו לי התחייבויות קודמות שלא ניתן היה לבטלם.
יום שמש חורפית מקסים ושמעתי מדוד שהספיק אפילו לטוס שוב עם הכנף הספר סוניק האהובה עליו שקיבל ממני היום לאחר תיקון.
מכאן אני שולח ברכת מזל טוב לכל חברי רוח הקודש לדורותיהם.
שימו לב שאפילו השמים פינו חלון בין הגשמים כדי לאפשר את המפגש השנתי המסורתי היפה של חברי רוח הקודש.
כעת אחרי הלקק, אולי מישהו עם מהלכים במטאורולוגית מארגן לי דחוף השבוע איזה מערבית ???????????????
אנא בבקשה חלון קטן אני כבר שכחתי איך טסים מרוב שאני מקורקע. (לא שקודם ידעתי מי יודע מה, אבל בכל זאת!).
בתודה מראש
אריה לשובר SOL PARAGLIDERS DEALER
Arie Lashover SOL PARAGLIDERS DEALER 054-4887505

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #7 ב- : January 07, 2011, 04:55:13 pm »
אולי מזג האוויר אפשר לנו חלון אבל הרוב המכריע הצביע ברגליים שתנאי טיסה יותר חשוב מחברתי ולא הגיע.

מה שאומר לפחות מבחינתי - יום ההולדת האחרון.

אם מישהו אחר רוצה לארגן שנה הבאה אין בעייה, אולי אם לא יהיו תנאים יותר טובים במקום אחר אני אגיע.

מנותק עמרי בנדטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • מה תודה? תתלבשי!
    • דוא
« Reply #8 ב- : January 07, 2011, 05:19:49 pm »
אולי מזג האוויר אפשר לנו חלון אבל הרוב המכריע הצביע ברגליים שתנאי טיסה יותר חשוב מחברתי ולא הגיע.

מה שאומר לפחות מבחינתי - יום ההולדת האחרון.

אם מישהו אחר רוצה לארגן שנה הבאה אין בעייה, אולי אם לא יהיו תנאים יותר טובים במקום אחר אני אגיע.

חייב להסכים, למרות שחלק גדול מהזמן הייתי עסוק בלעוף בעצמי, או יותר נכון בטרמפים למעלה...
זה עונה להגדרה של "באת ל%יין או ל$יין את השכל..
אבל סה"כ כשיש אירוע מגיעים, אחרת זה יום רחיפה רגיל לכל דבר, כל אחד וההימור שלו והחבר'ה מפוזרים בעמדות.

נ.ב - ואני בכוונה משדר בפומבי:
אבנר (סליחה על הזכרון הקלוקל, אני לא בטוח שקוראים לך אבנר ושאני לא מבלבל עם שם אחר), אנחנו לא באמת חברים באף צורה מעבר ל"שלום שלום" בעמדות, לכן אם יש לך הערה בונה בטיחותית או מקצועית אשמח לשמוע ("מכל מלמדיי..."), אבל הערה מטופשת כמו שהערת לי בעמדה, והתעלמתי, לא אמורה להיאמר בין אנשים זרים, או כמעט זרים.
אתה מוזמן להגיד את אותו הדבר מאחורי הגב שלי, עם החבר'ה שלך. זה לא שאני סופר אותך (או כל אדם אחר שהוא לא חבר שלי וזורק הערה לשם הסטלבט, לצורך העניין).
אם הציוד שלי נראה לך מצ'וקמק - אל תטוס עליו.
אם אני נראה לך מצ'וקמק - אל תסתחבק איתי.
אבל שלא תדמיין שזה מתקבל אצלי בסבבה.
אתה מוזמן להיות חבר שלי ולהסתלבט עליי בצורה חברית, כמו שכולנו עושים לכולנו, אני אתעלם מהיציאה הזאת ואין טינה.
לחילופין, אתה גם מוזמן לקחת את עצמך המוצלח והציוד הנוצץ שלך, ולדחוף אותך ואותו יחדיו אל המקום בו השמש לא זורחת, וכמובן שאינני מתייחס לאנגליה.
הייתי, במקומך, מתייעץ עם אוטוריטה מוסמכת לגבי תחושת הנחיתות הפנימית שגורמת לך לנסות להגדיל את עצמך ע"י הקטנת האחר, כי מדי פעם יבוא אחד שלא יסכים איתך וישים אותך במקומך.

שלווה והרמוניה לכולנו, סה"כ היה אחלה כיף מבחינתי.

« עריכה אחרונה: January 07, 2011, 05:22:08 pm על ידי האח בלוז »

מנותק Moshe Grad

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #9 ב- : January 07, 2011, 07:23:11 pm »
צחי ידידי

אין צורך לשבור את הכלים, הרעיון בגדול קביל ,טוב וישים.

אממה,ארוע של מרחפים בלי לרחף אינונו באמת אירוע( לדעתי)ומסומן לכישלון, זה קרה לנו גם בעבר עם תוצאות זהות, אני ואתה שוחחנו על כך והתעקשת שהחבר"ה אמורים לבוא לאירוע כי הוא חברתי ולא תעופתי.

האם אפשר להציע, שמאחר וכולנו עם רכבים ומאוד ניידים( ועד כמה שידוע לי אין צורך בהכנות מוקדמות), הקביעה הסופית של מיקום הארוע, תעשה בבוקר יום הארוע או 12 שעות לפני כן ואז מובטחים לנו תנאי טיסה אופטימליים וחוויה חברתית משופרת.

עדיין אפשר לקבוע את התאריך שבועיים  מראש אבל להיות נזילים בעניין המיקום.

האח בלוז

לשונך חדה וברורה, אל תקח ללב, טוב שהתעלמת, המרחפים מהווים תשקיף החברה בכללותה ויש מוצלחים יותר וגם פחות.
לפני חודשים מעטים זכיתי לראות את הטיסה הראשונה שלך ללא מדריך, עמדתי פעור פה לנוכח היכולת. אותי עקפת בסיבוב וכאשר אהיה גדול רוצה לרחף ברמתך.
מצד שני, מאחר ואינני יודע מה נאמר, ועל ידי מי, יש לשים לב  שאכן מדובר ברוע בלבד ללא דברים עניניים מאחוריהם אשר אגו ויכולת חזקים עשויים להתעלם מהם.

שלכם משה גרד

מנותק איתן שבירו

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #10 ב- : January 07, 2011, 07:54:12 pm »
צחי ידידי
בתחילת דרכה של רוח הקודש הצעתי לארגן מפגש משפחות באיזה פארק.
אמיר טען ולדעתי צדק כי אין טעם בלארגן ארוע משפחות כאשר אין אפשרות לרחף.
מכאן אם אתה זוכר התחלנו לארגן ארועים במבוא חמה ובמצוקי.
גם אם לא היו תנאי רחיפה היות והינו תלויים בארגון עם אנשים אחרים , הארועים לא נדחו למעט לפני שנה במצוקי שהיתה סערה צפויה בסופ"ש.
היום וזה דבר שהיה צפוי לא היו תנאי רחיפה בגלבוע וצפויה היתה להכנס מערכת, רק לפני שבוע כתבתה שאם לא יהיה מצב לארגן את הארוע , הארוע ידחה וידחה.
קבלתם החלטה לא נכונה לדעתי, יום הולדת אינו תאריך ממוסמר והיה ניתן לשנותו עוד באמצע השבוע.

גם לארועים שתכננו במצוקי  ובמבוא חברים רשומים לא הגיעו היות והיו תנאים טובים בעמדות אחרות,
מעולם לא ידענו מי יגיע לארועים רשומים , פעימות לב רבות החסרנו היות והינו מחויבים לכמות מינימום.

אך אלו הם החיים ואין צורך להרים ידים.

שבת שלום  hug  איתן

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא
« Reply #11 ב- : January 07, 2011, 09:24:07 pm »
צחצח
דיברנו בטלפון
מסכים עם איתן ,וגרד .
האירוע של יום ההולדת ל"רוח הקודש " מבחינתי אחד מהאירועים החשובים של הענף מצנחי הרחיפה בארץ
לכן חייבים להמשיך במסורת והמשימה החשובה והמגבשת את החברים
הערה לנו המרחפים
הענות נמוכה של משתתפים מבחינתי הנה אימרה ברורה "אצבעתם ברגלים וכל אחד מסיבות שונות וטובות "
תחשבו על זה שחברים שלנו תרחו והשקיעו עבור הצלחת היום
אדרי
טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #12 ב- : January 07, 2011, 10:45:09 pm »
שאלה אחת רצינית - כמה ימי טיסה באמת טובים יש בחורף שאפשר לתכנן ארוע לתנאים טובים?  ???
ובעצם עוד אחת - כמה פעמים הגעתם לעמדה כשהייתם בטוחים ב100% שהיום תהיה טיסה טובה?

אז יום אחד בשנה תבואו לארוע שהוא בעיקר חברתי מה יקרה? גם ככה חורף.

להזכירכם רוח הקודש זה הצד החברתי של הספורט. ואת יום ההולדת הראשון תכננו ליום שלפי התחזית כולם חשבו שמקסימום נצליח לגרזן והיו כאלה שבאו במיוחד ב8 בבוקר כדי שיספיקו לגרזן לפני הארוע, ועדיין באו 100 איש. אז מה השתנה?

האמת שכבר לאור הארוע של שנה שעברה לא ממש רציתי לעשות את זה השנה אבל מליק התעקש. אחרי היום אני ממש לא רואה טעם אם פחות מ10% מגיעים.

אדרי אם הארוע כלכך חשוב למה עזבת באמצע לתבור???     כנראה לא מספיק חשוב.

מנותק אילן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #13 ב- : January 08, 2011, 06:02:35 am »
צחיק היקר . הגענו , נקודה . וזה לא משנה מתי הלכנו .
הגענו בגלל שאנחנו מאמינים שיש משמעות רבה לחיזוק קהיליית המרחפים
לא יעזור לך - מצטער - לא ניתן להפריד בין אירוע חברתי במהלך יום רחיפה - לרחיפה .
בפרט לא לאנשים שסופרים כל יום שעובר עד להזדמנות הבאה לטוס .
כן , יש לי ביקורת.
בגלל שמי שמוביל תהליך - יש לו אחריות כלפי הצלחת התהליך . אין מה לעשות - זה המצב . 
זה לא ארוע חברתי שעושים בערב בבית של מישהוא .
אתה יכול לשאול למה אנשים לא העלו את השאלה לגבי בחירת המיקום - טרום ההחלטה . אבל גם זה לא נכון
היו עמך שיחות טלפוניות  לגבי ההחלטה על בחירת הקום
אני לא יודע מה עבר לך בראש ההתעקשות על ההחלטה לגבי בחירת הגלבוע  . אנו מקבלים החלטות על פי תחזיות מז"א ובהחלט היו מקומות עם פוטנציאל לטיסה ( הר הארי למשל )
אני חוזר ואומר . למרות ההחלטה הלא הגיונית לגבי המיקום - באנו - בידיעה שנאלץ לוותר על יום טיסות - מתוך תחושת מחויבות לקהילה . וזה לא צרך להיות כך . ( אתה יכול להגיד איזה יום טיסות , עעלק , אנחנו בחורף . אז זהוא שלא . אופי הטיסות שונה - אבל אנחנו מנצלים ומפיקים את המקסימום שניתן ממה שיש , ותאמין לי , יש ! )
בסופו של דבר , בכל תהליך  , יש מישהוא שמוביל  . במקרה זה אתה הובלת את קבלת ההחלטה . אני בטוח שאם אני הייתי במקומך הייתי מרגיש בדיוק כמוך . תסכול , כעס , עצב . באופן זה או אחר - גם אני חשתי כך אתמול .
אני בטוח שצריך להמשיך וליזום פעילויות חברתיות . חלקם יהיו מוצלחים יותר , חלקם יהיו מוצלחים פחות  "סה לה וי "
בכל אופן - אני רוצה להודות לך ולאמיר על התרומה האדירה לקיהיליית המרחפים
תודה לכל אלו שכן הגיעו .
ארואסטי - ואללה - ג'חנונים אליפות ! הכי טובים שאכלתי !
סיגי - אך אך איזה מרק - פשוט מעולה .

אני חייב לאמר במאמר מוסגר כי היה עוד משהוא או יותר נכון מישהוא באתר הגלבוע שפגע לי בהנאה  , השמחה והחברותה - אבל אני לא רוצה לערבב "שמחה בשמחה"  ,  זה כבר שייך לשרשור אחר .

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
« Reply #14 ב- : January 08, 2011, 07:59:41 am »
חברים
באו נפריד בין שלושה נושים.

חשוב. חשוב מאוד שנטוס ביום של הארוע.. כי זה חלק מימנו.  בלי טיסה זה חצי  ארוע. 
לכן ההחלטה  מיקום הארוע הוא קריטי.
 אני מסכים ורוא לנכון להחלית ברגע אחרון בלהתרגן בהתאם למקום שהינו מגיעים לטוס ביום רגיל למרות הבעיתיות של נוחיות.
ואם לא מתפשר אז נבטל עם יום ומיקום חדש מייד עם הביטול.

והנושה השני:
אני נותן להגזים בקבלת החלטות..רוא לאן זה מוביל
למשל: אני מסביר להורים של השחקנים שאם על כל שטות הילדים לא מגיעים למשחק במעלך העונה הקבוצה תתפרק.(פעמיים שלא מופיעים וההתחאדות מוחק אותנו) לכן יש בר מצוות,הזכרות,ימי הולדת של חברים ושל הספתה, מחלות, נסיות לחול וארועים משפחתים.  וצריך להיות אחראים ולחשוב על כולם ולא רק על עצמנו.
לא הייתי רוצה ליראות את צחי ואמיר יושבים לבד ..וזה מה שהיה קורה אם כולם היינו עושים מה שחלק מאיתנו עשו.
ותאמינו לי... כולנו רצינו לטוס אתמול. יפה שהיגעתם.. אבל לא מספיק לטעמי.

ואילן..אני מסכים גם איתך בנושה השלישי..אבל הוא חי בייננו עד שהחוק יגיד אחרת..אי אפשר לברוח כי "מישהו" נמצא בעמדה..רק מקווה שלא יהיו לו עוד תאונות ושימצא דרך אחרת להתפרנס, כי אין מרחף שפוי שממליץ עליו כמורה  הרבה זמן ולא יודע עד כמה יכול להועיל לדבר עם החניך תוך כדי.

ואחרון... רבק!!! מדברים על ג'חנון (מעולה )ועל המרק....מה אם המוס שוקולד שלי!!!!
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #15 ב- : January 08, 2011, 09:47:47 am »
אילן יקירי אם תקרא למעלה כאן בשרשור תראה שאני רציתי לערוך את הארוע בהר הארי לא בגלבוע, שני המגיבים היחידים לכך הביעו התנגדות. אחר כך אף אחד לא הגיב לשינוי המיקום חזרה לגלבוע, אי תגובה כזו כמוה כהסכמה בשתיקה. ובפרוש לא הייתה אף שיחת טלפון של אף אחד לגבי המיקום, היחיד שאני התקשרתי אליו בנושא (אמיר) אמר "גלבוע" אז לא יודע מאיפה מצאת את שיחות הטלפון האלו.

לדעתי יושר מינימלי הוא - או שתשתתף פעיל בקבלת ההחלתה או שאם אתה מטיל על מישהו להחליט בשבילך אז תבוא גם עם זו טעות. לא יכול להיות שמצד אחד אתם אומרים לי "תחליט אתה אנחנו סומכים עליך אבל תודיע לנו מראש כי צריך להתארגן" ומצד שני מחליטים ברגע האחרון שלא מתאים. כי זה פשוט יריקה בפרצוף, לא יותר לא פחות.

רולי אני גם תומך בלהחליט ברגע האחרון אבל ארוע שאמור להיות של עשרות אנשים אי אפשר להודיע ב9:30 איפה נפגשים ב10. כמו שלא מחליטים על משחק כדורגל שעה קודם, גם לא בליגות הנמוכות.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #16 ב- : January 08, 2011, 10:11:37 am »
דבר נוסף:   מעולם לא החלטנו על מיקום/תיזמון ארוע לפי התחזית לתנאים !!!

לא באף יום הולדת ולא באף "ארוע שבירות" שמתוזמנים חודש מראש ואפילו אין תחזיות לטווח הזה, החריג היחיד הוא הארוע במצוקי שבוטל בגלל גשם.

ואם הבטחה מראש לתנאים זה מה שצריך כדי לקיים ארוע אני לא יודע איך עושים את זה.

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
« Reply #17 ב- : January 08, 2011, 11:23:25 am »
פעם ראשונה שאני נשאר עם גחנונים ויצא פצצות >:(  מי שלא הגיע (ומי שיודע היה לי טונה תוכניות לשישי) הפסיד וגם גרם לנו גם להפסיד,איש יקר לליבי אמר לי פעם בסוד שזה "הספורט הכי אינוודואלי שיש עם הכי הרבה חברותא".כולה השקעה של 3 שעות מתוך 8544 שעות שיש בשנה שזה בערך זמינות "רוח הקודש" בשבילנו.
צחי תרגיש בנוח,הם אלו שצריכם להרגיש לא!
ובגלל זה אני לא באירוע כישלון בכול זאת ראיתי אנשים טובים שלא ראיתי המון זמן,הדגמות טובות של המראות קידמיות אוכל מצוין והכי חשוב...

אין כמו המוס של רולי up:

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
« Reply #18 ב- : January 08, 2011, 04:10:08 pm »
צחי
אני מבינה את התחושות שלך בהחלט, אבל במקום לשבור את הכלים אני מציעה לתחקר ולהבין, לחשוב ולהחליט שבשנה הבאה פועלים באופן שונה, כך שיהיה לנו אירוע חברתי כייפי, עם כמה שיותר חברים מהפורום.
אני חושבת שכולנו זקוקים למידה רבה של גמישות והבנה לגבי האירוע המיוחד הזה.
צריך להיות סבלניים ולקבל את זה שבכדי להנות ביום זה גם מהמפגש החברתי החשוב מאוד וגם בתנאים לרחיפה, (לפחות גרזונים), צריכה להיות גמישות רבה לגבי ההחלטה על המועד וכן המקום.
עובדה שכן יכולנו לדחות את האירוע מהשבוע שעבר לשבוע זה.
נכון שיש בזה מידה של חוסר וודאות, נכון שיהיו כאלה שלא יסתדר להם, לעולם אי אפשר להגיע למצב שכולם יהיו לגמרי פנויים ו/או מרוצים.
היה ברור שביום שישי לא יהיו תנאים טובים, אם היתה החלטה לדחות בעוד שבוע ואפילו יותר מזה זה היה ברור ומובן, בדיעבד אולי אפשר לקבוע שזה היה בהחלט עדיף.
גם ההחלטה לגבי המיקום, מה העניין? הרי הרכב מונע ונוסע, מה זה כל כך משנה לאן, וכמו שביום רחיפות רגיל, לוקחים החלטה מהרגע להרגע שנוסעים לעמדה אחרת מזו שתוכננה בגלל התנאים, או אפילו לאחר שכבר הגיעו לעמדה ומבינים שאין בה התנאים לרחיפה, גם ביום זה, לא יקרה דבר אם נחליט שעוברים או מגיעים לעמדה אחרת, יש טלפונים, מעבירים הודעות לכולם, לא צריך להיות כבדים בנושא זה.

לי היה כיף, לנסוע עם ניר ונעמה, נסיעה של צחוקים ואפילו שיעור טוב בתיאוריה. (ניר אתה יכול להתחיל ללמד, אתה מורה נפלא :))
משה לא יפה להלחיץ מרחפת צעירה ולחקור אותה כך... אפרופו, עוד מעט אעלה תיעוד מצולם של גבר מרוקאי מתנצל, (תתפלאו אבל יש דברים כאלה)  lugh.
שמחתי לפגוש את כולם בעמדה, בהחלט גם אוכל נפלא היה שם, כולל המוס של רולי...
חסרה לי שם השקשוקה....

אסור להפסיק את זה!!!
סיגי
אל תתן לפחד לשתק אותך, קח אוויר... הרבה אוויר, חבק אותו, וצא איתו לדרך...
עוף כמו ציפור, שחרר את כל הלחצים...
השמים הם הגבול.

מנותק עופר

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #19 ב- : January 08, 2011, 05:14:11 pm »
צחי,  ברכות !!!!
אמנם הגעתי מעט מאוחר, בגלל העבודה, אבל נהניתי מאד.
לא צריך לשבור את הכלים. זה היה מה שהיה, וזה היה נהדר.- האוכל החברותא, צ'פחות......
וגם אם היו אלו שרצו להרוויח טיסה בתבור ועזבו בלי שטעמו את התות בשוקולד. - אז מה ?

לא חייבים להסיק מסקנות מכל ארוע, גם אם הוא לא התנהל בדיוק ע"פ התכנית המקורית.
תמיד היו (ויהיו) אלו שלא הרגישו צורך לחוות את המפגש החברתי, והם ישארו איתנו חברים טובים גם כך.

בקיצור,  אתה בהחלט יכול לראות את המפגש כהצלחה, ואפשר כבר לתכנן מתכונים למפגש הבא.

עופר  ג.
   tumbup tumbup tumbup