הבחור (דובר רוסית, אבל זה ממש ממש לא קשור) הניף את המצנח עם חזייה ובמהלך נסיונות פמפום (במקום לזקר) נסחף דרך כמה גלשנים.
אין ספק שהוא לא היה צריך אפילו לנסות להמריא (אני החלטתי לא לטוס, המלצתי לחבר שהיה איתי לא לטוס ואפילו מריה החליטה לא לטוס), מצד שני, כמו שכבר נאמר פה וכמו שאמרתי למיקי בעמדה, אין אפשרות לעצור מבעד טייס שהחליט להמריא, בטח שלא ע"י מתן "סמכות" למישהו לסגור את העמדה, זה מתכון לתביעות (ע"ע אורן יהושוע ז"ל). ומלבד זאת, אכן, ממולץ לא להושיב בני משפחה או חברים בעמדה, בטח שלא ביום עם רוח חזקה.
דבר נוסף הוא צורת ההתבטאות של מיקי, היה שם איבוד עשתונות טוטאלי, קשה לי להאשים אותו, אני בד"כ מכיר אותו כבחור חביב וחברותי, אבל לצרוח על הטייס המסכן (שבאמת לא התכוון לרע) ועל כל שאר המרחפים בעמדה זו ממש, אבל ממש, לא הדרך הנכונה....
ושתי הערות אחרונות, ביום כזה ראוי לשקול האם לתת לחניכים של גלישה אווירית להמריא, היה שם לפחות אחד כזה, והערה באמת אחרונה, היו שם שתי המראות טנדם מסוכנות עד מסוכנות מאוד, באחרונה, ברוח חזקה עד מאוד, עיגנו את המרחף ארבעה אנשים, כולל מתחום הגלישה האווירית.... אז חברה, טלו קורה וכו'.........