כתב נושא: עוד סיבה למה כדאי לשים סרטים באתר שלנו  (נקרא 144 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
מעבר לכל הסיבות הברורות למה כדאי לשים את סירטי הוידאו אצלנו באתר, שימו לב לאימייל ששלחו לי מיאהו
בקצרה, יאהו, החברה הענקית החליטה ביום בהיר אחד (היום) לסגור את יאהו וידאו (שירות וידאו כמו יוטיוב, וימאו, פליקר ועוד), סרטים שנמצאים באתר יאהו וידאו ינתנו להורדה על ידי המשתמשים עצמם עד מרץ, אפשרות העלאה נעצרה החל מהיום (לאלתר)
אתם יכולים למצא כאן הסבר של החברה מה השתנה
http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/video/notices/ugc-notice-07.html;_ylt=AnYM1gW_0.2UzMb20flTrWH6XyN4

האימייל :
Dear Yahoo! Video user,

After careful consideration, we will be removing all general user-generated content upload capability and user-uploaded video from Yahoo! Video. As a result, your videos, user profiles, ratings, favorites, and playlists will no longer be available after March 14, 2011. User video content from Yahoo! Video that remains embedded on third party sites will no longer be playable after March 14, 2011.

Available on your profile page is a software utility that will allow you to download the videos you have uploaded to Yahoo! Video to your computer through March 14, 2011. You can find your profile by clicking on the 'My Video' tab or going to http://video.yahoo.com/mypage.

Once you download your videos, you may choose to upload them to another site such as Flickr, which now allows video uploads. You can find out more here: http://www.flickr.com/explore/video.

Thanks for your understanding and thanks for being a part of Yahoo! Video.

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק סיגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
אמיר
אולי איני מבינה נכון
כדי להעלות סרטונים לאתר זה, צריך ראשית להעלות אותם באתר שמיועד לסרטונים כמו YUOTYUBE, ואז ליצור קישור כאן לאתר שבוא העלינו את הסרטון.
כך שבכל מקרה חייבים להעזר באתר אחר מלבד האתר של הפורום שלנו.

סיגי
אל תתן לפחד לשתק אותך, קח אוויר... הרבה אוויר, חבק אותו, וצא איתו לדרך...
עוף כמו ציפור, שחרר את כל הלחצים...
השמים הם הגבול.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
לא חייבים אפשר גם לשלוח את הסרט אלי או אל מליק או אל אדרי (אדרי אתה עדיין אחראי סרטים?) ואנחנו יכולים לאחסן את הסרט על השרת שלנו.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק אמיר מליק

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
כבר הסברתי את זה בעבר אבל אני אחזור על זה שוב בשביל כל מי שפספס
העלאת קובץ עד 500 מגה לאתר רוח הקודש ב 3 שלבים

1. - היכנסו עם שם המשתמש והסיסמא שלכם של אתר רוח הקודש (דף קשר מרחפים פעילים) ולא עם הסיסמא של פורום רוח הקודש

תמונה 1

2. - בצד ימין יופיע תפריט המשתמש, (צריך לגלול מעט כדי לראות אותו) לוחצים על הלינק העלאת קובץ עד 500 מגה לאתר

תמונה 2

3. רושמים את השם שלכם ואת האימייל (כדי שנדע שזה לא ספאם או וירוס) מכניסים את הסרט מהמחשב נותנים תאור לסרט ומעלים אותו לאתר, זהו, בשלב הזה צחי מקבל אימייל וצחי כבר מכניס את הקובץ לאתר לממשק הסרטים.
דרך אגב בצד ימין בדף הזה יש כבר הסבר איך להעלות את הקובץ

תמונה 3

בהצלחה

אמיר
« עריכה אחרונה: December 15, 2010, 06:29:22 pm על ידי אמיר מליק »

מנותק אמיר מליק

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
רק רציתי להוסיף שגם חברות כמו יוטיוב הם לא חברות שתמיד יהיו כאן ובחינם, מחר יוטיוב יכולים להחליט שהם דורשים תשלום עבור הקרנת הסרטים ואז כל הלינקים שיש בפורום או באתר או בכל מקום אחר יהיהו לינקים שבורים, מודלים עיסקיים משתנים ואיתם גם כל הרשת ולכן זה בעל סיכון לשים את הסרטים במקום שאתם לא יודעים מה יהיה איתו מחר

סתם דוגמא, האתר הראשון שבניתי (לפני רוח הקודש) היה בgeocity מערכת חינמית לבניית אתרים, בתקופתה היא היתה המערכת הגדולה ביותר, החינמית, ואני בטוח שיש הרבה בפורום הזה שמכירים אותה, המודל העיסקי של geocity השתנה (יאהו קנו אותם) וראה זה פלא מה שהיה חינם כבר לא היה חינם יותר, אני אומנם בניתי אתר קטן וזניח אבל היו אנשים שישבו עם אתרים כבדים, כמובן שהם יכלו להעביר את האתרים שלהם למקום אחר, אבל הלינק אל האתר שלהם פתאום השתנה וכל העבודה שעשו ירדה לטמיון, אני יכול להזכיר עוד כמה אתרים כאלו שהמודל שלהם השתנה כמו אתר מפה שיום אחד החליט שאם רוצים להוריד ממנו מפות יצטרכו לשלם, הוא נסגר למשתמשים רשומים ולאחר מכן נפתח חזרה עם חלקים סגורים ליוזרים ועוד....

אתר רוח הקודש נמצא כאן בשביל מרחפים ועל ידי מרחפים ולכן זה המקום הנכון ביותר להעלות את הסרטים, נכון השרת קצת איטי יחסית (עקב המרחק) אבל הקבצים ישארו באתר לעולמים
וזו גם הסיבה למה להעלות את הטראקים לליאונרדו שלנו, הקבצים לעלום ישארו אצלנו!
אמיר

מנותק עמית דונסקי

• הגעתי לאוסטרליה
  • מנוע Black Devil, חופה Thrust 09. הפייסטה למכירה.
    • דוא
מליק.

עם כל הכבוד, ואתה יודע שיש כבוד והמון פרגון.. יש לי השגות על התיאוריה שפיתחת כאן.

מילא תציע לכולם להעלות את הסרטים שלהם כאן לאתר - לגיטימי. אבל לטעון שהרציונל לזה הוא הסיכוי ש- Youtube תרצה כסף עבור הצגת הסרטים?? די, זה לא רציני.
יש סיכוי גדול יותר, ש- Site5 יחליטו שבגלל כמות הקבצים/קישורים/רוחב הפס שאתר רוח הקודש צורך, הם מעבירים אותך למסלול שיעלה לך פי 2 לממן. ואז מה? עדיין תבטיח לכולם שהסרטים שלהם יהיו כאן לעולמים?

Youtube מאפשרים העלאה והורדה מוגבלת (באורך הסרט) בחינם, כי יש מאחורי זה תעשייה שלמה ומודל כלכלי חדשני. האתר הזה שייך ל- Google. זו חברה שמתפרנסת מפרסומות, Youtube הוא אחד ממנועי ההכנסות העיקריים שלה, והיחס של Google אל Youtube הוא בהתאם.
אגב: יש הבדל מהותי במודל העסקי של Youtube מול המודל (שלא ממש היה) של Geocities.

שורה תחתונה: יש פה באתר מנגנון יפה ונוח להעלאת סרטים וכדאי להשתמש בו.
אבל הסיבה היא בטח לא הפחד ש- Youtube יחליטו להעלים את הסרטונים/לדרוש כסף עבור אחסונם או הצגתם או השד יודע מה.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
תרשו לי לתמצת את דעתי למשפט אחד:   !!! nothing last forever
don't fly faster then your guardian angel

מנותק עמית דונסקי

• הגעתי לאוסטרליה
  • מנוע Black Devil, חופה Thrust 09. הפייסטה למכירה.
    • דוא
צחיק.

נראה לי שהסיבה שמליק לא מגיב עכשיו, היא שהוא עסוק ממש ברגעים אלו בכתיבת מכתב הפיטורים שלך.  ;D