רק רציתי להוסיף שגם חברות כמו יוטיוב הם לא חברות שתמיד יהיו כאן ובחינם, מחר יוטיוב יכולים להחליט שהם דורשים תשלום עבור הקרנת הסרטים ואז כל הלינקים שיש בפורום או באתר או בכל מקום אחר יהיהו לינקים שבורים, מודלים עיסקיים משתנים ואיתם גם כל הרשת ולכן זה בעל סיכון לשים את הסרטים במקום שאתם לא יודעים מה יהיה איתו מחר
סתם דוגמא, האתר הראשון שבניתי (לפני רוח הקודש) היה בgeocity מערכת חינמית לבניית אתרים, בתקופתה היא היתה המערכת הגדולה ביותר, החינמית, ואני בטוח שיש הרבה בפורום הזה שמכירים אותה, המודל העיסקי של geocity השתנה (יאהו קנו אותם) וראה זה פלא מה שהיה חינם כבר לא היה חינם יותר, אני אומנם בניתי אתר קטן וזניח אבל היו אנשים שישבו עם אתרים כבדים, כמובן שהם יכלו להעביר את האתרים שלהם למקום אחר, אבל הלינק אל האתר שלהם פתאום השתנה וכל העבודה שעשו ירדה לטמיון, אני יכול להזכיר עוד כמה אתרים כאלו שהמודל שלהם השתנה כמו אתר מפה שיום אחד החליט שאם רוצים להוריד ממנו מפות יצטרכו לשלם, הוא נסגר למשתמשים רשומים ולאחר מכן נפתח חזרה עם חלקים סגורים ליוזרים ועוד....
אתר רוח הקודש נמצא כאן בשביל מרחפים ועל ידי מרחפים ולכן זה המקום הנכון ביותר להעלות את הסרטים, נכון השרת קצת איטי יחסית (עקב המרחק) אבל הקבצים ישארו באתר לעולמים
וזו גם הסיבה למה להעלות את הטראקים לליאונרדו שלנו, הקבצים לעלום ישארו אצלנו!
אמיר