ננסה לענות מהאחרון לראשון.
ליאור: תשמור את הברכות למשהו יותר חשוב .. תודה בכל אופן אבל זו חלום שלך.כי:...
גורדון וכול מי שמעורב בחרב המתקבלת:
אני דוחה את קבלתי.לא רוצה. לא צריך.
אני מנסה לעביר לקהילה שגיאות שלי שמה לעשות.. אני מקליט כי זו הדרך לשיפור. (ובשם כך כואב לי הצוואר מהטיסות אחרי הכמעט....כי הראש שלי היה סביבון בצורך ליראות הכול... מה שרחוק בעיקר כי זה היה הבעיה באותו יום.)
כול הכבוד לאלמוג שראה את הפיתול... לגבי הגומייה זה גם בטיפול.... באמת ראיה של נשר. אבל בבקשה , אם זה לא בעברית תעבור לספרדית כי אנגלית פחות חזק מהעברית אצלי.
אני אישית דיברתי עם אילן.. גם התנצלתי כי הבנתי את העבירה שלא פיניתי ימין מהתחלה.אבל גם מבין שטייס שמגיע מלמעלה..עם הרבה איבוד גובה. ועם הרבה ניסיון בתחום, אולי אולי היה צריך ליראות שהנתיבים של שנינו עופכים לנתיבי התנגשות הרבה ליפני. בלי להוריד מאחראיות שלי .
איתי:
אולי תשתמש מהתרגום של גוגל...
יש דברים שאתה חוזר ואומר אחרי הצורך בשיפור ראיה רחוקה... גם במרחק וגם בכוונות.. לדעת מה הוא יעשה או כמו רומן אמר לי "אתה צריך להתייחס לכולם כילו הם לא רואים אותך."
אמרת:
רולי היקר,
מה שהיה ברור מההסבר שלו ועוד יותר ברור כשרואים את זה ממצלמת הקסדה שלך הוא: אתה פשוט לא מסתכל על אילן ולא ממש מתייחס אליו. אתה עסוק במצנח הימני.
איני יודע מי הוא אבל רואים בסרטון מצויין ששניהם מופתעים מהמלך של רולי, המצנח השני מפנה ברגע האחרון ומשאיר מספיק מקום לרולי לעבור באמצע.
רולי שננעל במבטו על אילן נדבק שמאלה לאילן למרות שהיה לו מספיק מקום לעבור יותר ימינה לכיוון המצנח שפינה לו.
[/quote]........עז תחליט...אני ננעל או לא מתייחס? העברית שלך גם קשה....
אמרת
"סלח לי על הטון של המשפט הבא (אחרים אומרים את זה מאחורי גבך), כאשר אויראות נמוכה גורמת לך נזקים בעצמות שלך בלבד זה בעיה שלך, כאשר אתה מסכן את הסובבים אותך, זה כבר בעיה של כולם."
תודה שאתה ישר...על אנשים שמדברים מאחורי הגב.. אם הם באמת טסים איתי וזה מה שהם רואים : חבל שאין להם אומץ לדבר איתי. ואם לא טסים איתי ומגיעים למסכנות דרך השמועות.... או בשני סרטונים שפרסמתי...: על הבולבול שלי....
אני אמשיך לטוס כמה שיותר... ולנסות לחזור על סרטי יופי ולא ערואים מפחידים. אבל כול דבר, כול דבר שממנה אפשר ללמוד ולמנוע התאונה הבאה אני אפרסם גם אם זה על חשבון השמי הטוב.
למזלי יש לי חברים טובים שטסים איתי מספיק כדי להבין שגם אם שגאיתי, אני הכי רציני שאני יכול ומחפש איך לשפר ולעשות בשמיים המשותפים ,מקום בטוח יותר.