כתב נושא: רוח דווקא הייתה, אבל קודש לא היה פה  (נקרא 998 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עופר

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
יום שישי  בתבור - המראה ב-10:30 לתוך תרמיקה שתלשה אותי.  אך הודות להנפה מוצלבת ושיחרור מיידי של הברקסים
המצנח פנה החוצה ונשאב מעלה כמו במעלית. 

יצאתי החוצה מהתבור בגובה 900 מ' והגעתי בעזרת תרמיקות בדרך לברכות של עמדת יבניאל. בשל החום החלטתי שאם לא
אצבור פה גובה של לפחות 1300 מ', שיאפשר לי גלייד עד לכנרת אני לא ממשיך מזרחה, שלא להתקע בבקעת יבניאל בחום הנוראי . לרוע המזל לא היו תרמיקות באזור הבריכות, היכן שתמיד הן מפוצצות את המצנח, הסתובבתי מערבה חזרה ל נחיתה קרוב לכביש של שרונה.
היה חם מאד, - 2 ק"מ ברגל עם הציוד,  והשארתי הודעת  "מצוקה"  ובקשה לאיסוף במשהפון.   -  ז ו ב י . 
הטלפון היחיד שקבלתי לאחר שעה היה מאיש גדול עם נשמה גדולה שהיה בדרכו מתל אביב - גונן גל,  ששאל אותי עם אני עדיין תקוע  ליד שרונה.
חברים יקרים, חברי רוח הקודש, אינני נמנה עם חברי כת החרב, וגם אינני שייך לקבוצת יום ה', ג', ז'.  אני גם, ולא מן הסתם לא קורא/כותב  "מלך"  לאף אחד.    רוב חברי שהתחילו איתי לרחף לפני 13 שנים, עזבו. ולא תמיד יש את החבר הטלפוני לאיסופים.

אני כן רואה (לפחות עד היום) עצמי שייך לציבור המתקרא רוח הקודש. - מיעץ למתחילים (רולי, זוכר היום, עם הקסדה), או אוסף מרחפים חזרה לעמדה.  מנסה לכתוב דבר או שניים פה בפורום - אולי יעזור למישהו, בטח לא יזיק.
ידידיי, חברי רוח הקודש, אחרי שזללתם ושבעתם בניין, לכשתגיעו הביתה  תסתכלו היטב במראה  ותבחינו שהיום נוספה לכם עוד
 שומה - כתם קטן על הפנים,  שיזכיר לכם  שאתם בסה"כ די זונות.

עופר

מנותק אורון

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
עופר לא הייתי היום, קראתי את הדברים.
אתה כותב דברים מאוד חמורים, וגם מכליל קבוצה גדולה של אנשים, חבל.

אני באופן אישי מחזיק בנייד את מספרי הטלפון של המוניות באזור.

מקווה שבפעמים הבאות יהיה לך נחת גם מהאיסופים.

ובכל מקרה, יש מרחפים טובים  שאוספים  ( תודה ענקית למשה גרד שהביא אותי השבוע פעמים לתבור )

בכל מקרה לוקח לתשומת ליבי (שמעתי את ההודעת המצוקה שלך במשפון) (גם שאני לא מרחף אני שומע הודעות כל שעה).
שבת שלום.

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
הרבה היו באוויר... אני עזבתי לקבוץ יעזראל לטובת שליטה קרקעית.... לא שמעתי כמו אני מניח לא שמעו מי שהיה באוויר. יש רשימת מרחפים פה באתר. תרשום את שלי: 052-6673694

לי יש יותר מי40 מספרים. כול פעם שטלפנתי קיבלתי עזרה או תשובה.
רולי
« עריכה אחרונה: June 18, 2010, 10:18:41 pm על ידי rolly »
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק Moshe Grad

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
עופר

מתנגד להכללה של  זונות, אני חושב שזה חצוף לקרוא לי זונה כי לא באתי לאסוף אותך .

אני חושב שמאותו רגע שרגלינו נגעו בקרקע, כולנו בעצם "במצוקה" וזקוקים לאיסוף.

בשבילי מצוקה כוונתה כשאתה שוכב שני קילומטר מהכביש עם רגל שבורה, אם ח"ח זה יקרה אני מבטיח לחלץ אותך וכל אחד אחר בשם היותי חבר באגודת המין האנושי.

שמעתי את הודעת "המצוקה" שלך, ועם כל הכבוד, לא עלה בדעתי לעזוב הכול, להכנס לרכב ולנהוג לשרונה בשביל להביא אותך לתבור. בנוסף מטרת התא הקולי היתה ונשארה דיווחי מזג אוויר בעמדות, ולא איסופים.

בזמנו גם הקמתי את תא קולי שלוחה מספר 3 שנמחקה בינתיים, כשמטרתה היתה לטפל באיסופים, ללא הצלחה.

בעיית האיסופים היתה ונשארה אחת הקשות ביותר לפיתרון, כרגע כל אחד לוקח על עצמו אחריות  להתארגנות, או לוקח בחשבון שזה יכול לקחת עד הערב.

אם יש לך פתרונות חכמים אנא השמיע קול

משה ( הלא זונה) גרד

« עריכה אחרונה: June 18, 2010, 09:27:24 pm על ידי Moshe Grad »

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
עופר באמת שחבל לי שהתייבשת היום, ואני בטוח שיש לך את הטלפון שלי ותאמין לי שגם אם הייתי כבר בבית הייתי בא לאסוף אם רק הייתי יודע אז נראה לי שקצת נסחפנו עם ה"כתמים".

סה"כ ברוב המקרים אנשים לא נכנסים למשהפון אחרי שהגיעו לעמדות אלא כדי להשאיר הודעות, אחרי שטסו כמעט אף אחד לא מקשיב להודעות.
גם אותי לא תמיד אוספים אוטומטית ואו שאני צריך לחפש לי איסוף או שאני תופס טרמפים. היום לדוגמא גם נחתתי בכניסה לשרונה, החברה שהיום באו איתי עדיין היו באוויר אבל זכרתי שראיתי את מיכל נוחתת אז טילפנתי אליה לשאול אם יש מישהו שאוסף, היא קישרה ביני לבין מיקי שבא לאסוף אותי ואת ליאור.

בכלל תמיד אחרי נחיתה אני מנסה לתפוס בטלפון מישהו שאו נחת כבר או לא המריא, לדוגמא היום אם היית מתקשר לרולי אני בטוח ב1000% שהוא היה שמח לבוא לאסוף אותך, אבל מה יש לרולי להקשיב למענה הקולי ב11:30 כשהוא בעמדה בתבור?

בקיצור מענה קולי אחרי טיסה לא שווה משהו אבל מספיק להתקשר למישהו שהיה איתך בעמדה באותו היום וגם אם הוא לא יכול לבוא לאסוף אותך ה"שמועה" על זה שאתה צריך איסוף עוברת מהר לנהגי האיסוף של אותו היום ולאחד מהם יהיה מקום בשבילך.

לסיכום כל מי שנמצא איתי בעמדה באותו יום הוא חבר טלפוני שאפשר לסמוך עליו שיעזור באיסופים בין אם יאסוף או יודיע למישהו אחר שאני צריך איסוף, גם אם הוא עשה קורס 16 שנה אחרי.
(ואין לי את הטלפון של רולי זה לא תירוץ  ;))
« עריכה אחרונה: June 18, 2010, 09:25:53 pm על ידי צחי רייל »
don't fly faster then your guardian angel

מנותק באבי שחר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אני מקווה שאחרי 13 שנה בענף, לא יקרה לי מה שקורה לך- תתבייש!

...ואולי זה גם סימן טוב בשבילך לפרוש (לפחות מרוח הקודש).

אני רוצה לראות מי יעלה אותך ברכבו אחרי הניבול פה שלך...

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
באבי תרשה לי לחלוק על המשפט האחרון שלך.

אספתי אנשים שניבלו את הפה הרבה יותר מזה וגם אישית עלי. 

מבחינתי איסופים הם מחוץ לכל ריב, צריך לאסוף אוספים בלי קשר כמה אתה אוהב את האדם.

מנותק באבי שחר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
מסכים איתך צחי- האמת שגם אני יעלה אותו ברכבי, זאת הייתה הבעת זעם.

מנותק גיא ה-א

• הגעתי לאוסטרליה
הי
עופר די השתוללת עם המילה האחרונה המרגיזה רבים, ולא אני לא טס לאחרונה אבל רעיון יש.
גם אני הלכתי המון פעמים ברגל, ולקחתי טרמפים ותמיד יש לי איזה 50 ש"ח למוניות אבל המילה היא ז??? לא באה בחשבון בכלל.

חושב שהגיע זמן שתבין את מה שנכתב תיכנס שוב ותמחק את המשפט ההוא ולא משנה כמה הלכת ברגל בחום של 40 מעלות.

משה לדעתי שווה לתפעל במענה הקולי אפשרות לאיסופים- מי שנוחת וזקוק לאיסוף שישאיר הודעה עם טלפון אבל גם ששאיר הודעה אם אספו אותו.

אני פעם אחת השארתי הודעה כזו בארסוף שהתחפרתי ם הרכב  lughאבל בסוף הסתדרתי לבד :'(

ואורון  גם אני שומע הודעות כל שעה ומנסה להגמל מזה ללא הצלחה lugh
And once you have tasted flight, you will always walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been, and there you will always long to return.
" (דה
וינצ'י)

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
עופר :
היית נחמד ואחראי בעמדה. חבל שלא תישאר ככה. ממליץ לך בחום למחוק את השרשור הזה ובפעם הבאה להתקשר ישירות.
גיא: ביום ראשון היה לי 100 שח וביקשתי מבחור מחורבת שירין להוציא אותי עד כביש  כול שהוא.....תמורת כסף.. כי היה לו 4X4... בסוף חסכתי את הכסף והלכתי. 16קמ...4 שעות... יופי של טיול ;D
« עריכה אחרונה: June 18, 2010, 10:38:35 pm על ידי rolly »
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

איפקיס

• אורח
בעניין: רוח דווקא הייתה, אבל קודש לא היה פה
« Reply #10 ב- : June 18, 2010, 10:39:43 pm »
שמעתי את הודעה שלך במשה פון רצתי באמת לעזור אבל לא השארתה מיספר טלפון וזו הטעות פעם הבא תתקשר אני בטלפון 0544514454 ואני יבוא בכף(וכך את המילים שלך בחזרה אנשיי רוח הקודש אנשים טובים ואני בטוח שכל מרחף היה בא לעזור לך עם היה באיזור)שיהיה לך אחלה שבת

מנותק עמוס פרל

• הגעתי לאוסטרליה
  • המקום האהוב עלי
    • צביעה תעשייתית,צביעה תעופתית ,החדרת הליקוייל ודפוס משי
    • דוא
« Reply #11 ב- : June 19, 2010, 01:04:43 am »
רבותי ! אל תגזימו עם התגובות שלכם לעופר
בסך הכל היה מאוד חם ולח הבן אדם התייבש  ובשאיפה שמישהו יאסוף אותו
הרי אנחנו לא משאירים מרחפים בשטח ולפעמים זה נראה שכן
חוץ מזה , מה הטלפון של המוניות באזור?  כדאי שלכולם יהיה למקרה חירום
אופטימטל צביעה תעשייתית וצביעה תעופתית
http://optimetal.co.il
ערוץ היוטיוב שלי
http://www.youtube.com/user/optimetalvideos

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
  • זבוב זבוב אבל ... יש כנפיים
    • דוא
« Reply #12 ב- : June 19, 2010, 01:38:05 am »
עופר בדרך כלל אני מגיב להודאות מהסוג שכתבת בהתקפה חזיתית
אבל מיכוון שאני יודע שאתה בא ממקום טוב אני מבין את הצער שלך על הייבוש
כמו שצחי ואחרים כתבו אתה בתבור תיזכור מי היה היום וכך מיספרי טלפון למיקרה הצורך
היום אני הייתי נהג האיסוף שלקח את
אילן בקר (אחרי יבניאל ) יורם אגמון (שרונה ) ואמנון ליבנה (דרומית לכפר קמה )
צחי אמר לי לגבי אמנון ויורם מה גם שדיברנו בקשר בדרך לאיסוף
במידה והייתי יודע על קיומך תאמין לי שגם אתה היית אוכל איתנו בנין
אחרי טיסה אני בדרך כלל לא מאזין למשה פון

למקרה הצורך מוניות באזור

0522827960 הוסם
0504555115 מוסטפה
לוקחים 50 שח מכל אזור התבור עד לעמדה

ותמיד שמורה לך הזכות לתפוס טרמפים (לא בושה )

לפני שבועיים אני ומריה שעה וחצי ב 4 טרמפים הגענו מצמח לעמדה בתבור

מקווה שתחזור בך

אבי שנמנה עם חברי כת החרב האוספת

« עריכה אחרונה: June 19, 2010, 01:43:02 am על ידי אבי שאול »
הספורט הזה מתאים לאנשים עשירים-מובטלים -פנסיונרים
כל השאר סובלים משבת לשבת

מנותק איתן שבירו

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #13 ב- : June 19, 2010, 07:50:26 am »
עופר היקר.
אם הייתה יודע כמה ק"מ הולכים החברה שנוחתים בשטחים פתוחים , איתה מבין יותר את משמעות דבריך.
נכון  חם, יבש ומעיף  והכ.... הוא שיגרה  בפינו לאחר וואו איזו טיסה,
אך זה ספורט  lugh
הכי חשוב הוא לאסוף כמה שיותר מס' טלפון , להכיר את המרחפים באותו יום  ולדעת למי לצלצל.
בכל מקרה בימי שישי יש גם אוטובוסים.
יאלה תתנצל ונגמור עם זה.
איתן ,חבר גאה ברוח הקודש  hug

מנותק מיכל מור

• מצאתי פסיפס
« Reply #14 ב- : June 19, 2010, 10:25:05 am »
 עופר יקירי ( עופר גלאור, נכון?)

מבינה לגמרי שהיה לך קשה בחום וברור לי לגמרי שאם אתה עופר גלאור (כמו שאני מבינה), אתה כבר לא בן 18 (עם כל המשמעות הבריאותית שיש בעניין).

אבל, אני ממש לא מצליחה להבין את התלונה שלך. אם רק היית מרים טלפון, אלי למשל , הרי הייתי אוספת אותך גם מהירח.
כמו שצחי סיפר, מיקי הוכשטטר אסף אנשים משרונה . לא יכולנו לדעת שאתה היכן שאתה מכיוון שאחרי טיסה בד"כ אף אחד לא מתקשר למשה פון. את מספר הטלפון שלי יש לך ובטוח ראית שאני באויר ( כי המראתי ראשונה ובמשך רבע שעה התבור היה כולו שלי ובשבילי :-) עד שמיקי עלה לאויר להפריע :-)).
ועוד שאלות שעלו לי מהפניה שלך... הרי חברך רוני שמואל היה  למטה , איך לא התקשרת אליו לאיסוף? אמנון האן הוריד לו רכב בדיוק בזמן שבו זיוה הורידה לי את שלי....

ואחי- באמא שלי שאני ממש לא ז.....
מקווה שתחזור בך מהביטוי הזה.
בגדול, לא זכור לי שנשארתי אי פעם בשטח ותמיד תמיד אספו אותי אנשים טובים מהמרחפים או אחרים ואפילו חילצו אותי מכל מיני גדרות ושערים בגבורה רבה :-). צריך רק לדעת למי להתקשר כשיש בעיה.
יאללה ממממממממממממ   בי :-)

מנותק עופר

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #15 ב- : June 19, 2010, 05:52:22 pm »
סיכום.
מיכל המתוקה עלית עלי.  בסוף כמובן הסתדרתי יוצא מן הכלל. אבל לא היית צריכה לגלות להם  (-: 
 הייתה לי אתמול  טיסה מוי כייפית עם המון תרמיקות בין שדמות דבורה לרכס יבניאל.      גם הנחיתה  ליד בריכות יבניאל וההליכה לכביש של שרונה  היו נסבלות אל אף החום הכבד. - כובע חבשתי, מים היו לי, וגם  חטיפי דגנים בסל (ממש כמו כיפה אדומה), -  להזכירך שאני רוכב לא מעט על אופני שטח ומגיע לדופק של 170 למורת  רוחו של הקרדיולוג שלי.     
אין כאן התנצלות אלא הסבר.  אז ככה,  לדעתי,  בחוג חברים להגיד זונות, זה כמו לתת צ'פחה,    לומר זאת לקהל שאינך מכיר זה בחזקת מכות.  – באבי שחר לדוגמה, לקח את זה לכיוון  של המכות.
 היה חם אתמול אבל הסתדרתי מצוין, לא הייתי ממש  במצוקה. יש לי חברים בכפר תבור,  וגם בכפר קמה, וגם להזכירך ב.....כפר קיש (-: .  לא הייתי נשאר בשטח, וגם לא חששתי  מנמרים וחיות טרף.
מה שקרה הוא, שבזמן שקפלתי את המצנח, ראיתי מצנח נוחת מול שרונה, ועלה לי בראש שהדרך היחידה להיעזר בו היא , להשאיר הודעה במשהפון  שאני תקוע בשרונה, ולקוות שהוא או זה שיאסוף אותו, ישמעו את "תחינתי", כך גם סגנון ההודעה היה על דרך ההומור.      מדבריו של צחי אני למד שהוא  נחת שם,  והיינו במרחק של כמה מאות מטרים כאשר אספוהו, וחבל שפספסתי אותו. .   אז כתבתי לידידיי שברוח הקודש.      וצחי,  למרות שלא ידעתי שזה הוא באותה עת, הוא  לא מאלו שנעלבים בקלות, - ובצדק  מאיזה  אוי ויי "קללה עסיסית", (ראינו אצלו בתחילת השירשור).
  מי שנפגעו  מ "הקללה העסיסית" , ודאי לא מכירים אותי ואינם  נמנים  עם חוג ידידיי,  שלהם כתבתי את הדברים  בתוספת קורטוב של חיוך. ולא אליהם כיוונתי.    היה  גם מי שבחר להיעלב  כדוגמת באבי שחר שהגיב  ע"פ סינדרום הבעל המכה, - קודם חובט ואחר כך מבקש  מחילה.  והיו עוד כמה  שלא ירדו לעומק הציניות הקלה . ועוד כמה שצחקו מכל העניין. 
 בקריאה שנייה של הדברים, ייתכן שאפשר היה להגיד אותם באופן יותר מנומס,  עבור "לובשי המלמלה".

דרך אגב,  מיכל,  את יותר זמן ממני ברחיפה,  גם צחי!  אז הגיע הזמן לפרוש ?  ע"פ משנתו של באבי ?  (-:

אז לחבריי  ולמוקיריי:   גם אם שכחתי לשים סמיילי פה ושם, כפי שצחי כבר העיר לי לא פעם,  ואצעק זונות,   אל תעלבו ואל תיקחו את זה באופן אישי,   כי אחרי הכל  אני אוהב אתכם כמו שאתם.  ומתרה בכם      טוסו לאט ונמוך,  ואל תוותרו על הכייף שבאיסופים.

שבוע טוב והצלחה במונדיאל  המשעמם

מנותק עופרי אייזן

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #16 ב- : June 19, 2010, 08:42:14 pm »
רגע, עופר, אבל כשדיברנו בחמישי אמרת שאתה לא יוצא בשישי כי חם מדיי.
אז זה העונש שלך שהתייבשת בשדה  :P
(ואל תגלה ששנינו בכלל מאותו קיבוץ במקור)

מנותק איתן שבירו

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #17 ב- : June 19, 2010, 08:53:41 pm »
עופר , יא מניאק , לא ידעתי שזה אתה.
התיחסותי אליך היתה כשל טירון מניאק וז...
יאלה איתך שים תמונה, תראה כמה זמן מאליק מתחנן
ב hug איתן
ותמיד אחרי זונה בא  lugh

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #18 ב- : June 19, 2010, 09:13:54 pm »
רגע אז כל זה היה בשביל לספר לנו שהגעת לשרונה?  bryzdal
לא הבנתי מה גרם לשרשור הזה  ???

בכל אופן כנראה שאני לא שם מספיק תמונות של המצנח שלי בפורום אם אתה לא מזהה אותו, או שאתה מתחיל להיות טיפלה סנילי.

פריצי בטח שהוא לא יגלה, הוא ניסה להסתיר את זה עד עכשיו.

מנותק עופרי אייזן

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #19 ב- : June 19, 2010, 09:26:49 pm »
צחיק, כשאני חושב על זה, אתה חושב שיש קשר בין זה שהוא לא מדבר איתי בעמדות ורק בטלפון לזה שהוא מסתיר את הידיעה הזו?
עופר, אתה זו..  hug