יובל, אין לי , ולו טיפת כבוד לחברות ביטוח - אני עוסק במשפט נגד חברת ביטוח מזה שנתיים בתביעה (לא שלי )
שמקרה שדומה לה נפסק בעליון כנגדה, ובכל זאת עדיין הם ממשיכים להערים קשיים ומאיימים ומאיימים.
כדאי לזכור, כמו שאינך קונה סחורה ברחוב, - כך גם ביטוח רצוי לקנות דרך סוכן שאתה מכיר, ומכיר ביכולתו.
עומר, את הפזמון שאין השפעה לסוכנים על החברות שמעתי, וגם את ההמשך - שהולך ופוחת ערכן של הסוכנויות המסורתיות
גם את זה שמעתי. יצא לי לבדוק את הענין על עצמי, וכיום כאשר אני הולך לבדוק סוכנות ביטוח, אני בודק כמה אנשי ביטוח
עובדים במשרד, ביחס למספר חברות הביטוח שאותם הם מציעים.
כלל אצבע - ככל שיש לסוכנות יותר תיקים בחברת ביטוח מסוימת כך תהיה השפעתה של הסוכנות על אותה חברת הביטוח גדולה יותר, ומי שמספר לי שסוכן לא יכול להוציא יותר מחברת ביטוח, הוא מ ש ק ר או לא יודע.
איתי, דוד פרנק לא ילד, וכאשר הוא ראה ביטוח על שבר הוא הבין כמו שעמית המיקצוען מבין, וכמו שאתה
ואני מבינים - שאם הרופא כתב שבר, אז זה שבר חד משמעי.
הנה לך תשובת חברת הביטוח - "שבר ספונטני" - שלבטח לא נכתב בפוליסה. לו קראת היטב היית עולה על זה ??
ובכלל, יש לדעת שחברות ביטוח אינן מוציאות ביטוח ע"מ לספק תשובות ולפתור בעיות חברתיות, יש להם רציונאל אחד מאד ברור - להרויח כמה שיותר, גם אם מדובר בעושק וברמיה. החברות מחזיקות את טובי המשפטנים, ויודעות איך לגלגל משפטים ותביעות שנים על שנים, להרויח זמן ולחסוך מעצמן את התשלום שהתחייבו לו.
המלצה מעשית- הביטוח שאנחנו רוצים הוא בעייתי ולכן קשה למצוא מבטח, הטוב ביותר הוא להוסיף לביטוח חיים ואובדן כושר עבודה או סיעוד קיימים, תמורת מספר זוזים, סעיף לנזק גוף כתוצאה מספורט מצנחי רחיפה.
ואם וכאשר אתם מקבלים הצעת ביטוח כמו זו, קחו את הפוליסה במלואה והציגו אותה לאיש ביטוח שאתם
סומכים עליו, גם אם אין לו הצעה נגדית, לפחות יצביע ויזהיר אתכם מפסקאות מעורפלות.
שלא נזדקק להם, אמן.