כתב נושא: טוב אז גם לי זה קורה, אני לא חסינה...  (נקרא 1058 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק סיגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
התלבטתי אם נכון להתייחס למה שקרה לי כעל אירוע בטיחותי, להעלות אותו פה, לא מהחשש מהתגובות, מהציניות וכו', גם לא מהמבוכה, אלא מכיוון שאני לא כל כך יודעת איך להתייחס לאירוע, משהו שיכול היה להתרחש גם במהלך משחק תמים בכדור...
מושיק חושב שזה נכון לשתף אז אני מעלה את זה פה.

בשבת האחרונה, התקיים אימון בחוף פלמחים, (גובה נמוך עם רומן), נעמה ואני הצטרפנו למרות שלא היה בטוח שאנחנו קופצות לאוויר, העמדה למעלה, זהו שטח קטן, עוצמת הרוח השתנתה כל הזמן, לעיתים הרוח היתה חזקה מידי להנפות, (לפחות כשמדובר בחניכים), כך שלא ניתן היה להתאמן בהנפות ושליטה קרקעית בעמדת ההמראה.
נעמה ואני התאמנו על חול הים למטה.
האימון בשליטה קרקעית היה קשה מאוד, ביחס לאימון בפארק הירקון (משטחי דשא) או במשטחי כורכר, זאת מכיוון שהרגלים שוקעות בחול הים וכך התנועה בחול קשה ולא יציבה כמו במשטחים האחרים.
רומן הזכיר לי כמה פעמים, לא להתאמן עד אפיסת כוחות, לזכור ולהקפיד לשתות הרבה ולנוח כמה שנדרש לי, (היה חם מאוד), כך פעלתי.
ניסיתי כמה פעמים להניף את המצנח, לא היתה בעיה עם ההנפה, אך השמירה על המצנח מעל הראש היתה מסובכת יותר, (בשבילי), בגלל חוסר היציבות בתנועה. בכל זאת ניסיתי לנוע לצד אליו נטה המצנח, תוך כדי משיכת הברקס של הצד השני, כדי לייצב את המצנח, רגל ימין שקעה בחול בצורה לא טובה, הרגשתי כאב חד ונוראי ולא יכולתי לדרוך על הרגל ולהיות יציבה על החול, הנחתי לגוף להשתרע על החול.
נרגעתי מעט, וניסיתי בכל זאת לעמוד ולהמשיך אפילו רק להניף את המצנח עד מעל הראש ולהוריד בחזרה, (כך בלי לעשות תנועות חדות מידיי עם הרגל), זה היה קשה מאוד.
רומן הנחה להפסיק את האימון, לא לאמץ יותר את הרגל בכלל.
הצלחתי אמנם די בקושי אך בכל זאת, להגיע עם המצנח בחזרה עד לאוטו וכמובן הביתה; בבית מיד אחרי המקלחת, קומפרסים עם קרח, למעשה כל הערב עד השינה, המון קרח על הברך.
בעניין זה תודה ענקית לאלי שמבין קצת במקרים אלה, עוקב ומדריך כיצד לנהוג עם הרגל.
למחרת (אתמול) הכאבים התגברו, אך ללא סימנים כחולים ועם מעט מאוד נפיחות באזור הברך.
אני חייבת לציין לטובה את הרופאה ביחידה, היא הפתיעה אותי מאוד כשגילתה לי שיש עוד כדורים פרט לפרוגרון  lugh
לדבריה בסך הכל מתחתי גיד.

עוד כמה פרטים שאולי חשוב לדעת:
הרוח למטה לא היתה חזקה מידיי, טובה מאוד להנפות.
אני חבשתי קסדה
הנעלים היו נעלי ספורט, לא נעלי הרחיפה.

מה היה לא בסדר?
נראה לי, בכל אופן בתחושות שלי שהאימון על חול הים אינו מתאים לי, לא בשלב זה לפחות, (עדיין איני שולטת במצנח), הרגשתי זאת כבר כשהתחלתי להניף.

מסקנות?
תחושת הבטן שלי היתה נכונה, הייתי צריכה לוותר לגמרי על האימון ברגע שהרגשתי שהקרקע לא יציבה מתחת לרגליי, מה שמקשה מאוד על היכולת לשלוט על המצנח מעל הראש.
אירוע זה היה יכול להתרחש באותו אופן גם אם היה מדובר במשחק פינג פונג או אפילו סתם ריצה על חול הים (היבש).
לגבי נעלי הספורט, איני בטוחה שאם היו נעלי הרחיפה זה היה נמנע, לא נראה לי שזה היה משנה משהו...

אני יותר מאשמח לקבל הערות, תובנות, אם בציניות או בחברות או בשניהם גם יחד...
אבל לא מוכנה שבשרשור זה יהיו השמצות בכלל.

ומשהו שלא קשור לאירוע זה:
עמית (דונסקי) המקסים
אתה צודק...
הבנתי את זה רק אתמול
צריך לפרוץ את מחסום הפחד.

תודה וטיסות בטוחות
סיגי

« עריכה אחרונה: May 17, 2010, 08:20:42 pm על ידי סיגי »
אל תתן לפחד לשתק אותך, קח אוויר... הרבה אוויר, חבק אותו, וצא איתו לדרך...
עוף כמו ציפור, שחרר את כל הלחצים...
השמים הם הגבול.

דוד פרנק

• אורח
סיגי, הטעות שלך הרי ברורה,
אימוני הנפות בפלמחים על הדיונה יש לבצע בלי קסדה ונעליים, למעשה גם ביקיני זה קצת מוגזם. ;) ;D

מנותק ליאור

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Pro Design Thema2
שימי קרח ותלחצי כל הלילה  ;)
(זה לא מקורי, זה מהסרט הידוע פארטייה בסנוקר)

עכשיו ברצינות:
החלמה מהירה סיגי ונתראה שוב בפארק הירקון
 hug

ל' מהמוסד לרחיפה

מנותק עמית

• מצאתי פסיפס
    • דוא
סיגי: סובבת את הברך והיא התנפחה? מומלץ ללכת להיבדק אצל אורטופד ולא "רופאה ביחידה שאמרה שזה רק גיד" כדאי לך לשלול נזק לרצועה הקדמית או המניסקוס

אריה כפרה עלייך,
ההבחנה של מתיחת גיד לא נשמעת לי הגיונית. גיד הוא איבר אלסטי שיודע להימתח ולחזור לאורכו המקורי די בקלות, לרוב הפציעה תיהיה בשריר שאליו הגיד מחובר או קרע חלקי של הגיד מהעצם (בשפה המקצועית השם הוא עוזגודשלטר, באמת). אולי הכוונה הייתה שמתחת רצועה? זה הרבה יותר הגיוני. האם המתיחה היא בחלק הפנימי של ברך או החיצוני? יש משמעות לתהליך השיקום למיקום הספציפי. אני מניח שהנפיחות תופיע במהשך כי הנוזל הסינוביאלי של מפרק הברך חייב להישפך החוצה לרקמה הבין תאית.

איזה סלט עשית, מילא השטות שרשמת על אוזגושלטר אבל נוזל סינוביאלי נשפך לרקמה הבין תאית?
יותר עדיף היית רושם הקרבורטור נפל לתוך הרדיאטור ועשה סמטוחה עם כל הפלגים.
flying with a such perfect paraglider that birds become jealous. A wing that is as compact, simple, and light as a mountain glider; as fast and efficient as a sailplane; as slow and maneuverable and turbulence resistant as a helicopter.

מנותק Efrat

• מפעיל בובקט מתקדם
הי סיגי,

ראשית תרגישי טוב :)

לדעתי מוטב להתאמן בנעלי רחיפה. יצא לי להתאמן פעם בפארק הירקון עם נעלי ספורט ולצערי עשיתי תנועה לא נכונה. התוצאה הייתה כאבים חזקים ברגל ומפגש ראשון עם האורתופד (היו עוד, לצערי). נעל מתאימה הייתה מונעת את התקלה.

אימון על החול הוא האימון האהוב עלי מהסיבה הפשוטה שזה היה קל. מה יותר פשוט מלהניף את המצנח ולהשקיע את עצמך קצת בחול בלי לזוז...גם הבריזה די יציבה. אולי משום כך יצא שהרגשתי שאני מתאמנת אבל התקדמות בשטח לא נצפתה...

אפרת

מנותק Michal Dvir Stamper

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
סיגי,
שמרי על עצמך. החלמה מהירה.
מיכל.

מנותק עמית

• מצאתי פסיפס
    • דוא
אימון על החול הוא האימון האהוב עלי מהסיבה הפשוטה שזה היה קל. מה יותר פשוט מלהניף את המצנח ולהשקיע את עצמך קצת בחול בלי לזוז...גם הבריזה די יציבה. אולי משום כך יצא שהרגשתי שאני מתאמנת אבל התקדמות בשטח לא נצפתה...

אפרת

זה מה שקוראים עצת אחיטופל, ברגע שכף הרגל שוקעת בחול הרך ולא יכולה לזוז לצדדים הברך מוכנה ומזומנה לקרוע את המניסקוס או הרצועות בכל סיבוב אפילו הקל ביותר  - אני לא מכיר דרך קלה יותר לקרוע את המסניסקוס מהדרך שאת מציעה.
עצות חינם יכולות לעלות ביוקר.
לפי דעתי הכי טוב זה דשא.
flying with a such perfect paraglider that birds become jealous. A wing that is as compact, simple, and light as a mountain glider; as fast and efficient as a sailplane; as slow and maneuverable and turbulence resistant as a helicopter.

מנותק גולדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Bollero III
    • דוא
החלמה מהירה!!!

hug  hug  hug

תודה על שתחקרת!

"...השחף המגביה עוף הוא זה המרחיק ראות..."

הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מה שיש כאן
מי אני ש-א-מ-ה-ר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא
סיגי
1. החלמה מהירה
2. עמית קדמי רופא המתמחה בנושא כך שתקחי את הערות של האיש ברצינות (כמו שדיברנו בט"ל).
3. איזה יופי של תחקיר -תגידי את בוגרת ח"א  lugh
4. כל הכבוד על הפתיחות והשיתוף גם במקרים כאלה שהם לא תאונות באוויר בעבר לא דווחו באתר על תאונות מאין אלו.
5. איפה לשובר שצריך נעלים  lugh
בריאות ואושר
אדרי
החרב המעופפת
טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק ערן-ש

• מצאתי פסיפס
  • Ozone Rush-3
סיגי,
דבר אחד שלא כתבת זה לגבי המדריך שלך ...
האם המדריך לא אסר עלייך להתאמן בשליטה קרקעית במיקום שהוא כניראה לא לרמתך?
האם המדריך לא דאג לפנות אותך לבי"ח אלא פשוט השאיר אותך בשטח עם כאבייך?
האם המדריך שלך לא קיים תחקור מסודר של האירוע ודאג לפרסם אותו בפורום?
אני מקווה שאת מבינה שהכל נאמר מתוך דאגה כנה לשלומך

אה, רגע,
בעצם המדריך שלך הוא לא שימי.
סליחה, לא התכוונתי לכתוב כלום.
פשוט לא יכולתי להתאפק  lugh

תרגישי טוב
ערן

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
טוב תראו....
הילדים החליטו שחייבים לשמור עליי, לעסות, להשקות, (קפה תה מה שאתה רק רוצה), לדרוש שאנוח.... כדי שאוכל מחר לעמוד על שתי הרגלים ולהכין את מאכלי חג השבועות  lugh lugh

תודה לכם על ההתייחסות והדאגה.

דודי
אחרי שאתה תרחף ותעשה לנו תרגילי אקרו בלי בגדים (עם קסדה מותר ואפילו רצוי...) אתאמן על החוף בלי בגד ים   ;D
סתם, אל תאמין לי בעניין זה, אפילו לא לשניה  lugh

אריה
עוד מעט ממש אני קופצת לאוויר, עכשיו אני רוצה בזה יותר מתמיד; אמרתי שבקיץ אהיה באוויר?! נראה לי שהגיע הקיץ  :D

אפרתי
אני מתכוונת להתחיל להתאמן עם נעלי הרחיפה, (שמחכות לי איפה שהוא בנתניה, אצל מישהו שהבטיח להשיג גם כפפות על הדרך; לא אזכיר את שמו רק אומר שהוא מדבר לפעמים אידיש ולפעמים מרוקאית, והוא מהסכין המעופפת  lugh lugh lugh).
אבל לא בחול ים אין מצב!!!!
משטח דשא הוא הכי אידיאלי בשבילי.

ליאורי
הכי כיף לפגוש אתכם בפארק הירקון, באמת נפגש שם, אחרי שהרגל תחלים אני מתכוונת לבלות שם הרבה!

עמית
זה נשמע כאילו שאתה אורטופד  lugh
תודה, אחרי החג אקבע תור אצל האורטופד, (אפילו שאני מאלה שמתחמקים מרופאים) אבדוק את העניין, אפילו ליתר ביטחון
.

מוישלה
3. איזה יופי של תחקיר -תגידי את בוגרת ח"א  lugh
4. כל הכבוד על הפתיחות והשיתוף גם במקרים כאלה שהם לא תאונות באוויר בעבר לא דווחו באתר על תאונות מאין אלו.
5. איפה לשובר שצריך נעלים  lugh

כן באמת יש איזה גף כזה מוזר, בכל יחידה בח"א, אנשים הזויים כאלה שעוסקים על הזמן בבקרה על תהליכים, תקן איכות, נהלים.... שמעתי משהו עליהם  lugh
אני אומרת תמיד, נאה דורש נאה מקיים.... אני מקיימת, כמו בח"א כך גם בפורום הרחיפה.
עד לעוד שמונה חודשים, אמשיך ללוות את טייסת החרב המסתובבת, מקווה לעזור להם ככל שירצו ויבקשו...
אפרופו, אני מבינה שלבוגרי ח"א הכניסה לחרב המעופפת היא אוטומטית.... אכן??? אחרי קורס גובה או רכס?
ונעליים??? קונים מהר, וגרביים לא חסר.... זוכר את השיר?
אמצא עוד יום לגיחה לנתניה, אבל אל תבריז לי כמו ביום שישי האחרון  hug

טיסות מהנות ובטוחות
סיגי

השמים הם הגבול.

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
דבר אחד שלא כתבת זה לגבי המדריך שלך ...
האם המדריך לא אסר עלייך להתאמן בשליטה קרקעית במיקום שהוא כניראה לא לרמתך?
האם המדריך לא דאג לפנות אותך לבי"ח אלא פשוט השאיר אותך בשטח עם כאבייך?
האם המדריך שלך לא קיים תחקור מסודר של האירוע ודאג לפרסם אותו בפורום?
אני מקווה שאת מבינה שהכל נאמר מתוך דאגה כנה לשלומך

אה, רגע,
בעצם המדריך שלך הוא לא שימי.
סליחה, לא התכוונתי לכתוב כלום.
פשוט לא יכולתי להתאפק  lugh

ערנצ'יק
אני לא יודעת אם השאלות שלך נרשמו ברצינות או כהלצה, אתייחס אליהן ברצינות בכל מקרה:
רומן בהחלט הנחה אותי לא להניף למעלה, בגלל הרוחות שהיו שם וגם בגלל הצפיפות, התייחסתי לזה בתחקיר שלי, זה באמת לא התאים לרמתי. לגבי ההנפות למטה, אני לא חושבת שזה קשור דווקא לרמתי, שאלתי את עצמי האם יש לקשור את זה לרמה שלי, את התשובה קיבלתי מדבריה של אפרת, שים לב מה היא אומרת, מבחינתה דווקא חול הים בטוח לה יותר מאשר משטח הדשא שלי הוא מאוד נוח ובטוח, רומן לא יכול היה לדעת את מה שאני הרגשתי והייתי צריכה להביע אפילו בקול בזמן האימון.
תחושת הבטן שלי היתה נכונה, הייתי צריכה לוותר לגמרי על האימון ברגע שהרגשתי שהקרקע לא יציבה מתחת לרגליי

הוא חזר ואמר לי כל פעם מחדש, "אל תעשי מה שמעבר לכוחותייך", אני בטוחה שאם הייתי אומרת לו שלא מתאים לי להתאמן בחול הים, הוא היה מציע או אולי אפילו מנחה להפסיק.
לפנות לבית חולים??? אצלי כמעט ולא רואים שכואב משהו, אותי מפנים לבית חולים רק כשאני מאבדת לגמרי את היכולת לעמוד על הרגליים, (על אלונקה) lugh
הוא שאל איך אני מרגישה, דאג לקיפול המצנח, חזר ושאל איך אני, אם אני בסדר.... התבונן ובחן את תנועותיי, אחרי הכאב החד, נרגעתי מעט והתנהלתי כמעט כרגיל, הכאב בשעתיים הראשונות לא חזק בעוצמתו כמו בהמשך, הוא לא יכול לנחש מה אני מרגישה, ואני בעניין זה מטעה מאוד... עברת פעם לידה?  lugh
לגבי תחקור מסודר ופרסום... אני לא חושבת שעד היום מישהו תחקר אירועים ברמה זו, אני בעצמי התלבטתי האם יש לזה מקום, התייעצתי בעניין זה עם כמה חברים ותיקים ביניהם אדרי, כולם חוץ ממנו אמרו שזה שטויות ואין צורך בכלל...
תקרא מה כתב על זה אדרי בעצמו

יכול להיות שזה נכון לתחקר גם אירועים כאלה וזה יושרש בתהליך גם בבתי הספר, אולי בכלל נבין שזה לא ענייני, עם הזמן נדע מה נכון...
המדריך שלי הוא רומן, אני סומכת עליו, ועוד יותר מכיוון שאני יודעת כמה הוא קשוב ורגיש לקשיים או למגבלות שלי, לא דוחף בכוח, לא לוחץ.
לגבי מה שכתבת על שימי, אני מעדיפה להתייחס לזה כאל בדיחה
שימי הוא חבר, אני מעריכה מאוד את המקצועיות שלו, אני יודעת שתמיד אוכל להיוועץ בו, לשאול אותו שאלות מקצועיות ובכלל.
אני מעדיפה להימנע מהשוואות ביניהם..

זהו עכשיו אני חייבת לישון, מחר עוגות גבינה ועוד....
לילה טוב
סיגי
השמים הם הגבול.

מנותק חן

• משחק בארגז החול
סיגי
הכי חשוב שתרגישי טוב!
בפעם הבאה שאת הולכת לפארק הירקון אני אבוא, נשבעת!
ואם את רוצה ניצול יעיל של דשא וים (ואנחנו נלך על זה, כי זה כיף בטרוף), ליד מוזיאון האצל יש שילוב מנצח של משטח דשא שצמוד לים, מה יכול להיות יותר טוב?

חג שמח והרבה בריאות
חן

מנותק Efrat

• מפעיל בובקט מתקדם
עמית -

מה ממה שכתבתי לא היה ברור? כתבתי לסיגי שאני לא ממליצה על אימונים על החוף כי למעשה הם לא קידמו אותי לשום מקום. אולי כדאי לך לקרוא גם שוב במקרא על עצת אחיתופל. המשמעות של עצת אחיתופל שהתקבלה בציבור היא עצה רעה למרות שבפועל היא הייתה ההצעה הנכונה לעומת עצתו הגרועה של חושי (העצה שהתקבלה ע"י אבשלום).

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
חן יקירתי
אני מחכה לך, אשמח להכיר את המשטח הזה ליד מוזאון אצל, אם כך נלך לשם עם בגד ים (רק שדודי לא ידע, הוא עוד יבוא  ממונע, לצלם  ;D lugh)

חג לבן ושמח
סיגי
השמים הם הגבול.

מנותק elibennun

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
דודינקה, מזל שאתה קיים, אחרת הייתי טובע בקשקשת החסודה הזאת.
קצת פרופורציה, חברים. כולה ברדק הנפות מן השורה.

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
סיגי
אנחנו לא מכירים (וזה רק לטובתך).
כתבת: "אני מבינה שלבוגרי ח"א הכניסה לחרב המעופפת היא אוטומטית".
אז זהו, שלא!!!
ואדרי לא יכול לעזור לך בזה, הוא בעצמו עדיין בתקן "מועמד" אצלינו ואין לו עוד זכות הצבעה.
אם ברצונך להתקבל כחברה ל"חרב המעופפת", נא שילחי אלי קו"ח, נקבע לך מועד לבחינות בכתב ובע"פ ובמידה ותעברי אותן, נעלה אותך לועדת קבלה.
מה חשבת, שזה כ"כ קל להיות חבר אצלינו?

חג שמח
גורדון

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
גורדון היקר:
למרות שאני לא שמעתי על אבי ביטר עד שלא ראיתי סרטים של מוישל'ה.. שננו יודים שנולדתי להיות חלק מחרב מעופפת FORCE....ומעכשיו  ;)
סגרנו
סיגי:
החלמה מהירה ויש לך  tumbup שלי כבר שאדרי עוד לא מספיק  מבוגר כדי לקבל זכות הצבעה

« עריכה אחרונה: May 18, 2010, 09:25:21 pm על ידי rolly »
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
אנחנו לא מכירים (וזה רק לטובתך).
כתבת: "אני מבינה שלבוגרי ח"א הכניסה לחרב המעופפת היא אוטומטית".
אז זהו, שלא!!!
ואדרי לא יכול לעזור לך בזה, הוא בעצמו עדיין בתקן "מועמד" אצלינו ואין לו עוד זכות הצבעה.
אם ברצונך להתקבל כחברה ל"חרב המעופפת", נא שילחי אלי קו"ח, נקבע לך מועד לבחינות בכתב ובע"פ ובמידה ותעברי אותן, נעלה אותך לועדת קבלה.
מה חשבת, שזה כ"כ קל להיות חבר אצלינו?

גורדון היקר
אשמח להכיר יותר מקרוב, זה  יקרה מן הסתם, אבל הספקתי ללמוד כמה דברים לגביך, לא אפרוט כאן הכל, אך אציין למשל את יכולת השירה שלך בשפה הערבית וניסיון ההתקשרות שלך בטלפון לאדרי בזמן נסיעה..... שאמשיך? lugh
אשלח את קו"ח שלי, אם תרצה המלצות וחוו"ד תפנה לאדרי, הוא יכול להפנות אותך לממליצים שאפילו אני לא מעלה על דעתי...
ואם מדברים על אדרי, תזכור שהוא לא כל הזמן פולני רגוע ועדין ... ;D

ועוד משהו קטן:
את הסמל של החרב המעופפת העתקתם מח"א, (טייסת 124, "החרב המסתובבת")
מי שנושא את הסמל הזה ראוי שיכיר את ההסטוריה והמקורות של הטייסת.
אז תגיד לי, אולי אתה יודע מה היה המסוק הראשון שנכנס לשירות בח"א הישראלי ומה הוא שמו של הטייס הראשון שטס על המסוק החדש הזה? (רק אל תעזר בעניין זה באדרי)

חג שמח
סיגי
השמים הם הגבול.

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
סיגי סיגי, מה נעשה איתך.........
את החרב המעופפת ייסדנו: אדרי, גרד, בקר, אבי שאול ואני עוד לפני קום המדינה.
עוד לא היה חיל אויר!
את הסמל עיצבנו ב 1939.
מה לעשות שינוקא כמוך חושבת שהעולם התחיל עם קום חיל האויר, וקשה לך לקבל שיחידה מעפפנה בחיל גנבה לנו את הסמל.
אין לך מה לשלוח קו"ח, נכשלת בבחינה ובקשת חברותך בחרב המעופפת נידחית על הסף.
בגלל שאת נחמדה, תוכלי להגיש שוב מועמדות בעוד 3 חודשים.

בברכה
יו"ר ועדת הקבלה
החרב המעופפת
גורדון