אופיר
סלח לי ידידי הצעיר זה לא היה מכובן לפגוע בך
פשוט שטויות של הפורום הזה
היה כמה שפשוט התחזו לאנשים אחרים
אני ממליץ לך בחום על רומן
חח תוך כדי שכתבתי תגובה ליניב קיבלתי מייל שאדם הגיב אז הוספתי את תשובתי להודעה הזאת, ותוך כדי שכתבתי אותה קיבלתי מייל שגולדי הגיבה, אז עניתי גם לה בהודעה הזו.
לא נפגעתי

אני צריך לראות איך אני עובר את הבגרויות האלה ומוצא עבודה... אבל הצעד הראשון בדרך לקורס כבר נעשה, ואם כמו שאומרים זה הצעד הכי קשה - אז מצבי טוב.
אדם- תודה לאל ההורים שלי לא מביעים התנגדות או חששות (אחרי שהם שמעו ממני חפירות על צניחה חופשית, base jumping, גלשני אוויר, קייט סרפינג ושביל ישראל, מצנחי רחיפה נראים להם אופציה בטוחה להשתיק אותי).
בעיה כלכלית- בהחלט יש, אבל נראה לי שאני אוכל להתגבר עליה, גם אם זה יצריך ויתורים.
תודה רבה על העצות, החיזוקים והחששות.
עלתה לי עוד שאלה - באיזה תקופה עדיף לעשות את הקורס? האם זה בוער להספיק לעשות אותו בקיץ או שגם בסתיו/חורף אפשר?
גולדי - ההוצאה הזאת לא פשוטה, אבל קיבלתי החלטה והבנתי שאם אעבוד קשה ואוותר על מס' דברים (חוץ מרשיון נהיגה והבגרויות מצנחי הרחיפה כרגע בראש סדר העדיפויות שלי), בסופו של דבר אני
כן מסוגל להגיע לזה. זה לא מעבר ליכולת שלי, רק קרוב לקצה שלה.
חישוב מהיר אחרי גלישה של 10 דקות הראה לי ש:
קורס בסיסי + גובה אצל רומן 6200 ש"ח
+ חופה יד שניה למתחילים DHV 1-2 מלוח המכירות של האתר ב4000 ש"ח (אין לי מושג אם התקן הזה מתאים לרמה של יוצא קורס טרי, אבל ציינתי אותה רק בתור דוגמא)
+רתמה עפקו edge מלוח המכירות של האתר + מצנח רזרבי ב 3000 ש"ח
+ קסדה חדשה ב400-500 שקל
יוצא פחות מ14 אלף שקל, יש עוד אופציה זולה יותר עם רתמה sup air (גם מהלוח) ב900 ש"ח, שמורידה את המחיר לפחות מ12 אלף (אבל המחיר לא משוקלל עם מצנח רזרבי, למרות שנכתב במודעה שאפשר לקנות עם רזרבי לא נכתב כמה זה עולה.).
אין לי מושג אם הציוד הזה בכלל מתאים או אם הוא טוב, אבל הספורט הזה זול יותר ממה שחשבתי (פחות מ15 אלף שקל), והציוד הכי משומש שציינתי עבר 40 שעות טיסה (הרתמה של עפקו).
כמו שכבר אמרתי - אני חושב שאולי ידרשו ממני מעט ויתורים, אבל זה נראה לי סכום שאני יכול להגיע אליו.
סליחה על החפירה