ליאב ועידו- אני באופן אישי קצת מאסתי מהערות המתחכמות שלא נועדו לשום דבר חוץ מלהעליב. הם לא עושות שום דבר חוץ מלדרדר את הפורום הזה לתהום עמוקה. אם זה מה שאתם רוצים, אתה מוזמנים להמשיך בגלי הציניות/ רוע שיוצאים פה. וכן, אני יודעת שזה לא אישי נגדי.
שי- אכן, אני שברתי את הקרסול במבוא חמה, אבל תיאור האירועים שתיארת לא קשור לתאונה שלי בשום צורה שהיא.
רק להשביע מעט סקרנות- אני אתאר בקצרה את התאונה שלי (שאני לא חושבת שהיית נוכח בה)-זה היה באירוע של אפקט כנרת. אחרי ערב טיסות נפלא מאוד רציתי לטוס בזריחה (סוג של חלום, דפיקות שלי, לא משנה). קמתי בבוקר, מוקדם (בערך חמש, והלכנו לישון בסביבות שלוש), והתלחתי להעיר את כולם, כי רציתי לטוס. יצאתי ראשונה לאוויר לטיסת גרזון שהייתה (עד לנחיתה) נפלאה. שהגעתי לשדה לא הייתה רוח בכלל (לא דרומית, ולא צפונית), לא עשיתי פלייר מלא (כאן זאת השערה שלי, הגעתי אליה אחרי הרבה מחשבה) כך שהגעתי לקרקע מהר מאוד, באזור 20-30 קמ"ש. בשלב זה, שראיתי שאני לא יכולה לרוץ את הנחיתה, נכנסתי לתוך שק האוויר שאני יושבת עליו, ונחתתי. בגלל המהירות, האיירבג הקפיץ אותי למעלה משהו כמו מטר, מטר וחצי באוויר, בדרך למטה, הוצאתי א הרגל, ונחתתי עליה...
הנקודה הכי חשובה שבשלב זה אנ יכבר מוסמכת גובה, ויש מאחורי קצת יותר משלושים טיסות. אני יודעת, זה לא הרבה, אבל זה אמור להיות מספיק בשביל התמודדות עם גרזון ללא תנאים תרמליים בכלל (זריחה, אמרתי, עוד קר...).אני ממש ממש לא מאשימה את שימי בתאונה הזו. זה בערך כמו להאשים תאונה של נהג חדש את המורה לנהיגה שלו... לא נראה לי רלוונטי.
אני לא מכירה עוד חן בתחום, כך שנראה לי שאתה מדבר עליי, אבל אם אני טועה, אני מתנצלת כבר מעכשיו.
לגבי שימי- הוא ממש ממש לא קדוש, ויש לי גם ביקורת על ההתנהלות שלו, ששטחתי בפניו בפורום סיתוונית. אם זאת, אני מניחה שגם אם אני הייתי יושבת ומשקיעה בהכנת סרט שאני חושבת שיכול לתרום, והייתי מקבלת את התגובות שהוא קיבל הייתי נפגעת מאוד. הייתה השקעה לא מבוטלת בסרט, ואוסף התגובות הלא ענייניות, היה מעליבות מאוד. אני לא אומרת שאין מקום לביקורת, אבל ירדתם יותר נמוך מים המלח, וממש לא לצורך.
גולדי- התגובה של שימי נובעת מעלבון. פרופורציונאלי? לא ממש... מחובר מציאות? במקרה זה, כן.
האם הכיתוביות של סיתוונית היו נחוצות בסרט הזה? לא.
אם זאת, אני די בטוחה שגם מי שלא סובל את שימי יסכים לאמירה הבאה- האיש משקיע את כל כולו בסיתוונית. הוא רואה את העולם דרך סיתוונית בלבד.
קיבלתם סרט שהוא מנקודת הראות של שימי. קחו ממנו מה שאתם רוצים (וזה גם יכול להיות כלום), אבל למה לקטול? מה הערך המוסף של זה?
צורם לך ששימי ירד נמוך? אולי כדאי להסתכל במראה לפני זה.