כתב נושא: אנחנו קהילה של חולי נפש  (נקרא 1419 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
אנחנו קהילה של חולי נפש
« ב- : April 23, 2010, 03:29:37 am »
מתוך פורום סיתונית (ותודה לגולש שהפנה את תשומת ליבי)
אבוי, כנראה שהוחרמנו שוב, חחחחחח, זה כבר ממש פאטתי
לא רוצה, לא צריך, אף פעם לא הכרחנו אף אחד לכתוב או להשתתף, המשך בדרכך, עלה והצלח

ציטוט
לאחר עבודה של 3 ימים רצוף בעריכה ובניסיונות בלתי נלאים להעלות סרט באורך 10 דקות המתארות את היום של התאונה במבוא חמה, מצאתי לנכון לשתף את קהילת "רוח הקודש" במאמצים שאנו משקיעים.

המאמצים, המצלמה, העריכה, ההשתדלות כדי להביא בדרך של לקחים מצילומים אוטנטיים דברים הכי אמיתיים והכי ערכיים. נתפסו בקהילה ההיא כ"מציצת דם".

אני מודיע לכם כאן. סוף הסיפור עם הקהילה החולת נפש הזו !!

אני מדיר רגליי משם !

אני ממליץ בחום רב ביותר לכולם!! להתנתק, להחרים ולא להידבק בשינאה ובחלאים הקיימים שם.

מבחינתי, מי שייראה משתתף בקהילה הזו, משתייך אליה ונגוע בחלאים שלהם, יחשב כמי שנטש את הבית בו הוא גדל. 

בגבהים
שימי   
« עריכה אחרונה: April 23, 2010, 03:36:06 am על ידי אמיר מליק »
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק shaison

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
בעניין: אנחנו קהילה של חולי נפש
« Reply #1 ב- : April 23, 2010, 03:42:38 am »
או כמו שאומר א"א..

"משוגע מי שלא נורמלי וכולנו חולי רוח תרתי משמע"

אופס ראו אותי כותב בפורם אני מנודה זהוווו נטשתי את הביתתתתתתתת.

ורגע אחד ברצינות
שוב אותה הוכחה עצובה שכלום לא השתנה וחבל.

שי

מנותק אורי שמיר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #2 ב- : April 23, 2010, 08:20:55 am »
שי, יש אנשים שלא יכולים להשתנות!
ובמו עיניך אתה צופה בהבדל בין אמוציונאלי לרציונאלי
וביננו,הספורט הזה הוא סוג של מחלת נפש
lugh

אמיר, מהיכרותי עם הבנאדם (היכרות עמוקה מאד כידוע לך) ,, הוא בשלב האמוציונאלי,  הרציונאל יחזור בהקדם.

אורי
« עריכה אחרונה: April 23, 2010, 01:09:00 pm על ידי אורי שמיר »

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
« Reply #3 ב- : April 23, 2010, 09:33:43 am »
טוב אז כנראה שאני הגעתי למקום הנכון  lugh ;D
אל תתן לפחד לשתק אותך, קח אוויר... הרבה אוויר, חבק אותו, וצא איתו לדרך...
עוף כמו ציפור, שחרר את כל הלחצים...
השמים הם הגבול.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #4 ב- : April 23, 2010, 09:44:46 am »
רק שכח להוסיף "שוב" במשפט - אני מדיר רגלי משם !
don't fly faster then your guardian angel

מנותק gal vardi

• מפעיל בובקט מתקדם
  • הפשטות הינה שיא התחכום
    • דוא
« Reply #5 ב- : April 23, 2010, 12:24:16 pm »
האם מה שמותר לרבי אסור על התלמיד?

מנותק elibennun

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
« Reply #6 ב- : April 23, 2010, 03:30:24 pm »
שימי, שימי, מה יהיה הסוף?
מעולם לא נמניתי על אויביך ולא אמרתי עליך מילה רעה, אבל יללת הקוזק הנגזל שלך פשוט דוחה!
קראתי במשך הזמן לא מעט יציאות די פרועות שלך, ממש לא פחות מאלה שאתה מילל בצדקנות מגוכחת כנגדן.
אז חלס.  קח עצה חינם:  תפוס איזה מישהו שפוי ונבון שיערוך למענך כל תשומה שאתה מתכוון להכניס לפורום.
בצורה זו לא תמנע ממך אפשרות ביטוי - ומכולם (ובראש וראשונה מעצמך)- יחסך לא מעט רעש מיותר.
ברכות, אלי בן-נון.

נ.ב.,  העצה עשוייה להועיל לעוד כמה אקזמפלרים.

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #7 ב- : April 23, 2010, 11:31:25 pm »
אמיר

לדעתי , התהליך של תגובות  קיצוניות ולא סבלניות כלפי ארנון ושימי היו נכונות  וטובות  לחברה בריאה אשר מקיאה מתוכה את הרוע הנוכלות והשיגעון .

זה לא נורמלי  להמשיך בסדר היום הרגיל עם" אנחנו נפלאים" וכל אחד" מלך"  ומשתתף "בצערו"של ארנון  וכו.. זה  מה שגרם לארנון לכתוב כפי שכתב ולשימי לנהוג כפי שנהג

אנשים נמדדים בזמן משבר וחשוב יותר לאורך זמן. בני אדם מעל גיל 40 כבר נושאים מאחורהם עבר ומעשים שמוכיחים מהימנה מי ומה הם .
ולומר על שנהם שהם  "טובי לב ומעשים" הוא ההיפך מעברם ובהחלט מהתנהגותם הנוכחית.
מענין שלפחות שני רופאים ואנשי כבוד אחרים אומרים עלהם דברים קשים ואילו אלו היוצאים להגנתם הם אנשים שהרחיפה  פרנסתם (יובל, אורי ) או חדשים תמימים שלא כלל כך מבינים ויודעים את עברם (סיגי  וליאור) 
מונחת בפנינו הצעתו הנבונה (לטעמי)של יוגי לנציגות שתיקבע כללים (עד להתערבותו הצפויה של החוק ) ותיצג אותו באופן הישר והאמין ביותר הניתן בפני הגופים הממשלתים (כולנו בני אדם ורק אצל אלוהים ומספר חולי נפש יש מושלם ולא פחות מכך...)  .

לדעתי יש לקדם הצאה זו בפשטות וביושר.
לאור מה שאמרתי לע"יל לדעתי אנשים מכובדים שהוכיחו את יושרם ותרומתם ולאורך זמן הם אמיר מילק  צחי ויוגי  (ולפני שהם יתחילו לסרב אני רק מציע ומבקש מהם לשקול ומחברי הפורום ללחוץ עלהם ). כמובן שיש עוד רבים וטובים עם עבר והווה טוב ואני רק מקוה ששמותהם יעלו והם יסכימו  ונוכל לעבור לבחירה.

אביב 

מנותק חן

• משחק בארגז החול
« Reply #8 ב- : April 24, 2010, 12:22:21 am »
תגידו, לא נסחפתם קצת?

התגובה של שימי באה בעקבות עלבון די צורם ש"הוענק" לו בפורום הזה.

הבנתי, לא אהבתם את הסרט. הוא "מגמתי", הוא סרטון פרסומת (לא הדרך הכי טובה לפרסם את עצמך עם סרט ששמו- "רגעיו האחרונים של..." הוא היה יכול לייצר סרטון מהחומרים האלה בלי להזכיר את אמיר, וזה היה הרבה יותר פרסומת...), הוא לא תורם כלום לעולם באשר הוא.
מכאן ועד מטר התגובות הזועמות של "איך העזת לפרסם את זה" רחוקה הדרך עד מאוד...

קצת נימוסים (ובל נזכיר את ההנאה מהספק, שגם היה אפשר להעזר בה פה) לא יזיקו פה  לאף אחד.
אתם חושבים שאין מה ללמוד מהסרט? מקובל. יש מקום לתגובה עניינית שהסרט לא מלמד כלום.
למה זה ירד כל כך מהר להתקפה אישית? אולי הגיע הזמן להתבגר?

אני, אפרופו, מסכימה איתכם שהתגובה של שימי מוגזמת גם היא, אבל בואו לא נתעלם מהעובדה, שנתתם לו סיבה ממש טובה להיעלב...

מנותק liav

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #9 ב- : April 24, 2010, 12:50:01 am »
חן שימי לא באמת נעלב

הוא קיבל הצעה מרשת, לשחק לצד אסי דיין בעונה החדשה של "בטיפול" לכן הוא בהפסקה "שוב" hug

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #10 ב- : April 24, 2010, 02:05:20 am »
חן
יכול מאוד להיות שאני מבלבל אותך עם חן אחרת אבל ראיתי איזה חן מתרסקת במבוא חמה בנחיתה ושוברת רגל כי...
אין מדריך מנחית (מעניין מה כתוב בסע"מ של שימי בנושא).

כולכם תודרכתם על נחיתה ברוח צפונית הרוח בשדה נחיתה הייתה דרומית של 15 קמ"ש  שימי היה עסוק בלשלח חניכים  ולא השגיח על הנחיתות. נגשתי אליו בשקט ואמרתי לו  מה קורה בשדה נחיתה כולל זה שהצבעתי לו על חניך שלי מתאמן בהנפות הפוכות אל מול  הדרומית, שימי קבל את זה בהבנה ומקצועיות ראויה. (קצת באיחור עבור  כ-5 ממכם)

ברור לך שבמידה וזה היה קורה פה היה יוצא תחקיר מסודר  כולל זה שמנהל התעופה היה חוקר את התנהגותו ואחריותו של המדריך  במקרה הנ"ל.

שימי הוא לא קדוש מעונה
שי

מנותק גולדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Bollero III
    • דוא
« Reply #11 ב- : April 24, 2010, 09:43:28 am »
אמיר,

גם לי זה מאוד צורם, ולצערי הרב... זה לא נגמר שם:

ציטוט של שימי, בהמשך להודעה המקורית:
ציטוט

תאריך: 24/04/2010 09:05:12
מאת:  שימי הנגבי   

נושא: לא נכון, ערן, לא מסכים.

בגלל שאין לרוח הקודש שום מסגרת מחייבת, כל אחד יכול לכתוב מה שעולה על דעתו. אני בכלל לא מסכים אתך על נושא ניבולי הפה, יש שם והיו ויהיו שם ניבולי פה עד אין סוף תמיד.
אבל לא זו הנקודה. בגלל שכל אחד יכול לכתוב שם מה שבא לו, מתקבל מרק שעועית מעורבב במרק ירקות, מעורבב בשאריות של אשפה, בכל הקשור בנושאים מקצועיים. אין מוביל, אין ראש, אין משהו שהוא מוגדר, חד משמעי בכל הקשור בנושאים מקצועיים.
הוויכוחים האלה, המעורבבים באופן קבוע, בהתנצחויות התנגחויות, העלבות ובעיקר, אבל בעיקר מלווים תמיד בנסיון להיות הכי ראש של כמה משתתפים שם, גורם לאנשים חדשים, במיוחד בתחילת הדרך, להישאר מבולבלים.
הבילבול הזה, והאווירה הזו עשויים להזיק עם השלכות שעשויות להיות להן תוצאות באוויר.
יותר מידי סלט, יותר מידי מרק ירקות עם כל האווירה המואצת הזו של התקפות אישיות. זה פיספוס אדיר.
רוח הקודש מארגנים אירועים (מייד אגע בנקודה של אדרי). באירועים האלה, עולים לאוויר ואין משגיח ואין תקנות ואין מי שירסן, דברים קורים !
באירועים של רוח הקודש, מארגנים ערב בטיחות ועולה להרצאה מישהו שמיקצועית תפיסת העולם שלו הפוכה לזו של סיתוונית, והוא גם מצהיר על כך. חניך שמגיע לכזו הרצאה, חוזר לי לקורס לאחר מיכן מבולבל. למי להאמין, למדריך בסיתוונית, או להוא שטוען כל השנים שאין לסיתוונית שום זכות קיום בכלל? למי חניך שלי יאמין אחרי שהוא יושב ושומע "ערב בטיחות" לנואלי טיפוסי.

אדרי היה וקיבל במה בסיתוונית. היום אני יכול לאמר שצרמו לי מספר דברים שהוא אמר, בין היתר הניסיון שלו לקדם את רוח הקודש, שתקתי כי לא רציתי לקלקל אווירה.
אדרי, חילק לאחר מיכן דף וגם פירסם אותו במאמרים של רוח הקודש, שתכליתו "בטיחות ומקצוענות מפי אדרי בערב סיתוונית". זו חוצפה.
חניכי סיתוונית לא צריכים את אדרי, ואדרי לא המציא להם את המושג הזה שאנו, טבענו בהוויה שלנו מהיום הראשון.
אדרי נתן סקירה ורקע על הענף ועל הפעילות שלו מול הרשויות. זה הכל. וזה היה טוב ויפה ומעניין.
אדרי הזכיר את העובדה שהוא עושה טנדמים מסחריים. זה הקפיץ אותי, אך לא אמרתי דבר. איזה דוגמא זו לבטיחות ? אין לו עדיין שנתיים בענף. מי מעסיק אותו ? לנואל. לדעת משהו הוא בכלל בשל לקחת טנדמים באופן מסחרי ?
אך יש כאן שיקולים של פוליטיקה, וכמו שברוח הקודש כל ינוקא שרק נכנס לספורט קובע מדיניות, משפיע והוא כבר יודע את כל התשובות. פורום רוח הקודש, חה!

עוד פרט קטן שהעלית, רולי.
רולי עזב אותי ! בשדה הנחיתה של התבור וסירב לקחת אותי לעמדה, כאשר היה מקום ולא היתה סיבה נראית לעין מדוע לא.
פשוט נטש אותי בשדה הנחיתה וברח, למרות שאמר לו חניך של עגור לשעבר שזו נורמה לא מקובלת בקהילה.
רולי - ערימת זבל אורגאני.
לא חוזר בי.

המרק ירקות, מעורבב במרק שעועית, וסלט אשפה ביחד, זה פורום רוח הקודש.
אני ממליץ מאוד לא להתקרב לשם. את הברירה שלך, ערן, אני מקבל ומכבד.

בגבהים
שימי

לי זה פשוט עצוב...
« עריכה אחרונה: April 24, 2010, 09:47:24 am על ידי גולדי »
"...השחף המגביה עוף הוא זה המרחיק ראות..."

הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מה שיש כאן
מי אני ש-א-מ-ה-ר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #12 ב- : April 24, 2010, 11:20:23 am »
שימי נעלב מהמציאות. בפורום הזה היא פשוט כופחת על פניו.

מנותק חן

• משחק בארגז החול
« Reply #13 ב- : April 24, 2010, 01:27:31 pm »
ליאב ועידו- אני באופן אישי קצת מאסתי מהערות המתחכמות שלא נועדו לשום דבר חוץ מלהעליב. הם לא עושות שום דבר חוץ מלדרדר את הפורום הזה לתהום עמוקה. אם זה מה שאתם רוצים, אתה מוזמנים להמשיך בגלי הציניות/ רוע שיוצאים פה. וכן, אני יודעת שזה לא אישי נגדי. 

שי- אכן, אני שברתי את הקרסול במבוא חמה, אבל תיאור האירועים שתיארת לא קשור לתאונה שלי בשום צורה שהיא.
רק להשביע מעט סקרנות- אני אתאר בקצרה את התאונה שלי (שאני לא חושבת שהיית נוכח בה)-זה היה באירוע של אפקט כנרת. אחרי ערב טיסות נפלא מאוד רציתי לטוס בזריחה (סוג של חלום, דפיקות שלי, לא משנה). קמתי בבוקר, מוקדם (בערך חמש, והלכנו לישון בסביבות שלוש), והתלחתי להעיר את כולם, כי רציתי לטוס. יצאתי ראשונה לאוויר לטיסת גרזון שהייתה (עד לנחיתה) נפלאה. שהגעתי לשדה לא הייתה רוח בכלל (לא דרומית, ולא צפונית), לא עשיתי פלייר מלא (כאן זאת השערה שלי, הגעתי אליה אחרי הרבה מחשבה) כך שהגעתי לקרקע מהר מאוד, באזור 20-30 קמ"ש. בשלב זה, שראיתי שאני לא יכולה לרוץ את הנחיתה, נכנסתי לתוך שק האוויר שאני יושבת עליו, ונחתתי. בגלל המהירות, האיירבג הקפיץ אותי למעלה משהו כמו מטר, מטר וחצי באוויר, בדרך למטה, הוצאתי א הרגל, ונחתתי עליה...
הנקודה הכי חשובה שבשלב זה אנ יכבר מוסמכת גובה, ויש מאחורי קצת יותר משלושים טיסות. אני יודעת, זה לא הרבה, אבל זה אמור להיות מספיק בשביל התמודדות עם גרזון ללא תנאים תרמליים בכלל (זריחה, אמרתי, עוד קר...).אני ממש ממש לא מאשימה את שימי בתאונה הזו.  זה בערך  כמו להאשים תאונה של נהג חדש את המורה לנהיגה שלו... לא נראה לי רלוונטי.
אני לא מכירה עוד חן בתחום, כך שנראה לי שאתה מדבר עליי, אבל אם אני טועה, אני מתנצלת כבר מעכשיו.

לגבי שימי- הוא  ממש ממש לא קדוש, ויש לי גם ביקורת על ההתנהלות שלו, ששטחתי בפניו בפורום סיתוונית. אם זאת, אני מניחה שגם אם אני הייתי יושבת ומשקיעה בהכנת סרט שאני חושבת שיכול לתרום, והייתי מקבלת את התגובות שהוא קיבל הייתי נפגעת מאוד. הייתה השקעה לא מבוטלת בסרט, ואוסף התגובות הלא ענייניות, היה מעליבות מאוד. אני לא אומרת שאין מקום לביקורת, אבל ירדתם יותר נמוך מים המלח, וממש לא לצורך.

גולדי- התגובה של שימי נובעת מעלבון. פרופורציונאלי? לא ממש... מחובר מציאות? במקרה זה, כן. 
האם הכיתוביות של סיתוונית היו נחוצות בסרט הזה? לא.
אם זאת, אני די בטוחה שגם מי שלא סובל את שימי יסכים לאמירה הבאה- האיש משקיע את כל כולו בסיתוונית. הוא רואה את העולם דרך סיתוונית בלבד.
קיבלתם סרט שהוא מנקודת הראות של שימי. קחו ממנו מה שאתם רוצים (וזה גם יכול להיות כלום), אבל למה לקטול? מה הערך המוסף של זה?
צורם לך ששימי ירד נמוך? אולי כדאי להסתכל במראה לפני זה.

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #14 ב- : April 24, 2010, 02:41:14 pm »
חן כמו שכבר אמרתי לא בטוח שזאת היית את
אנחנו טסנו ב-7 -7:30 בבוקר שימי יכול להעיד על המקרה עצמו האם זאת היית את אין לי מושג.
אני ראיתי את הנחיתות מהעמדת המראה והדיווח על הרגל השבורה הופיע יום אח"כ אבל המקרה קרה באותו הבוקר.

כן אחרי 30 טיסות טיסת גירזון צריך לדעת לנחות לבד.

מהירות 35-30 קמ"ש זה מהירות של אין רוח וכול מה שצריך זה פלייר.

לגבי שימי אין מה לטחון
 ואין לו מה להעלב

שי

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #15 ב- : April 24, 2010, 02:45:26 pm »
חן וליאור- אני באופן אישי מאסתי בתגובות של חניכים של שימי שבאות לצאת בסדר איתו ועם המציאות (ביחד). מצד אחד לא לכתוב לו בפורום בפה מלא את מה שאתם חושבים, מצד שני חצי לתמוך חצי לא בהערות (שרובן צודקות לדעתי) שמעירים לו פה. הן (התגובות הללו) לא עושות דבר פרט להאריך את הזמן עד ששימי יחליט שאתם מסולקים בבושת פנים מסיתוונית. וכן אני יודע את זה מניסיון.

לגבי השקעתו של האיש, אין ויכוח.

ואפרופו להעלב, גם לחברי רוח הקודש מותר להעלב.

מנותק יוגב ברנדט

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • תענוג בפיתה
    • דוא
« Reply #16 ב- : April 24, 2010, 02:46:08 pm »
אם אנחנו קהילה של חולי נפש

מדעית זה לא מסתדר..כי אם נורמלי נקבע לפי הכלל...הרי שהכלל הוא הנורמלי.

כך לעולם לא יכול להיות מצב, שמישהו נורמלי אומר שכל האחרים לא נורמלים...כי אז הוא הופך ללא נורמלי בעצמו  ;D

אז חבר'ה, תרגעו...אנחנו לא חולי נפש...לרגע דאגתי.
« עריכה אחרונה: April 24, 2010, 02:48:13 pm על ידי יוגב ברנדט »

מנותק גולדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Bollero III
    • דוא
« Reply #17 ב- : April 25, 2010, 12:30:07 am »
נכון.

חן,

1) אהבתי מאוד את התגובות שלך בפורום הזה וגם בפורום סיתוונית.

2) לא בדיוק הבנתי את הערתך בנושא "הסתכלות במראה". האם זה מתייחס ספציפית אלי? אשמח אם תסבירי לי איך ולמה...

מנותק גולדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Bollero III
    • דוא
« Reply #18 ב- : April 25, 2010, 12:41:57 am »
מדעית זה לא מסתדר..כי אם נורמלי נקבע לפי הכלל...הרי שהכלל הוא הנורמלי.

יוגי לה,
כמי ששוקדת בימים אלו על הכנת סרט מורל
DOES that make me CRAZY...

אני חייבת לציין שקלעת בול!

מנותק חן

• משחק בארגז החול
« Reply #19 ב- : April 25, 2010, 08:33:53 pm »
גולדי
הכוונה בלהסתכל במראה הייתה לבחון את רוח הקודש לפני שהולכים לראות מה שימי כתב בפורום של סיתוונית.
לא ראיתי יותר מדי ציטוטים של הערות מעליבות שנאמרו פה.

עידו, ברור שגם לחברי רוח הקודש מותר להעלב, ושימי הוא אדם שמאוד קל להעלב ממנו, אבל במקרה הזה- להגיד שנעלבתם זה כמו להתלונן שכואבת לך הרגל אחרי שבעטת במישהו ממש חזק.

ובנימה קצת פחות רצינית  (אני יוצאת פה כל כך כבדה שבא לי למות...) להיות נורמלי זה נורא נורא משעמם!!!! יש משפט מעליסה מארץ הפלאות (הסרט, לא הספר)  שעליסה שואלת אם היא השתגעה, ואז אבא שלה עונה לה "כן, אני חושש שיצאת מדעתך לגמרי... אבל תני לי לגלות לך סוד, האנשים הכי טובים שאני מכיר הם מטורפים על כל הראש....".
גם האנשים הכי טובים שאני מכירה ;)