אורי
אני מקבל את הביקורת אך נאה דורש נאה מקיים
אגודת התעופה הכללית לא תכניס תחתיה מצנחי רחיפה!
זו קביעה ללא בדיקה גם מצידך!
אני מציע:
לקבל גם את דעתם של חברים אחרים כולל אותי עם מטען ידע פחות טוב בנעשה בתחום מול הרשויות.
אני ואחרים מנסים לעלות הצעות אופראטיביות מתוך רצון לפתח סינרגיה טובה ואם בכל הצעה/תגובה נקטל ע"י אלה שבטוחים שהם יודעים הכל, כמות המגיבים תרד.
שים לב כמה כאלה שלא פעילים באופן קבע כתבו ביממה האחרונה את דעתם, לשם צריך לכוון הפתרון מצוי בנו.
מיכל,
כנראה שלא הבנת אבל, העתיד כבר כמעט כאן!
נראה לי שמה שמיכל שכחה, הצוות שמוביל את ההתנגדות מול הרשויות רק לומדים כיום.
אם לא היה מתקיים לחץ מסיבי של משה אדרי, איתי לנואל, עמיר שלום ושל עוד כמה שלא רק מברברים בפורום אלא גם
עושים למען עתיד הספורט, כל החופש שלך היה נגמר .
מייצגים אותנו אנשים שהעזרה מהולה באינטרס אישי? אחרת לא ברור למה אנחנו נמצאים במצב הנ"ל מדשדשים בבוץ כבר כמה שנים.
בכל העולם יש מודל כזה או אחר תסביר לי מה לא מתקיים בארץ לעומת מה שמתקיים בחו"ל?(באמת מחוסר הבנה אני שואל)
בשורה התחתונה, דעתי היא שביום שענף הרחיפה יוסדר- ייגמר הספורט הנפלא שלנו.כל מי שחושב שבשאיפה להסדרת הספורט תחת חוק, הוא פועל לטובת הספורט , לדעתי טועה.
כדי לרשום את שורה התחתונה הנ"ל צריך להבין בדיוק מה אנחנו מנסים לעשות בשלוש שנים האחרונות על מנת שהספורט הנפלא שלנו ישאר נפלא!
אורי אני כבר מבולבל הרי פעם תחת החוק הכל עבד! למה אתה סבור שבעתיד זה לא? בפרנסה של מי זה יפגע? ושאתה מזהיר שייגמר הספורט הנפלא הזה למה אתה מתכוון לאיזה צד? סוחרים(דילרים ובתי ספר)? או טייסים פעילים?